60890
-
Tababo #7189 a rift szerintem jó lett. pár hónapig lötyög vele az ember, azt a pénzt simán megéri -
1Darton1 #7188 Igen.
Valaki lezárhatná a témát, mert nagyon mélyrepülésbe kezdtek egyesek. -
Juj mi van itt. Wow vs TOR... Hajaj szal ha utálom a wow-ot, akkor a TOR-t is fogom? :( -
Persze nincs azzal gond biztos jó (már akinek tetszik) de inkább hasonlítsák a KOTOR első, második részéhez, mert állítom, hogy stílusában - és világában - ahhoz fog hasonlítani. -
+1 -
A grafikára sokan úgy panaszkodnak, hogy azt hiszik mindenkinek erőműve van otthon! Márpedig a wow kis szar gépeken low grafon is elfut rendesen tudtommal és még úgy sem csúnya szvsz.
Ha valami baszott nagy gépigényű lenne akkor nem lenne tizenxmillió felhasználója! -
Azért mérik ahhoz, mert az alkotott maradandót és még mindig sokan szeretik. Mindenkinek megvan a saját véleménye. Szerintem jó a wow, én is játszottam vele x évig, de egy idő után mindig ugyan azzal játszani unalmas akármennyire is jó. A wowot általában az szidja aki nem játszott vele, vagy el se jutott az end game content-ig. Grafika miatt meg szerintem elég butaság szidni egy mmo játékot, mert korához képest nem olyan csúnya az... -
Engem meg nem is érdekel. Soha nem játszottam a wow-al és kissé már uncsi, hogy lassan majdnem mindenki ehhez méri. -
-
Nem. De ennek pl. semmi köze ehhez a topichoz, nyugodtan megkérdezheted az ilyesmit privátban. -
Egyet kell értenem. Mostanában volt ilyen játék a Rift személyében. Az jó lett, de mégis valami hiányzik. Nem tudott lekötni sokáig. -
petecz #7178 +1 -
Boncmester #7177 Ha olyan, mint a WOW, és attól lesz jó, akkor legyen olyan, mint a WOW. Ha meg nem olyan mint a WOW, és attól lesz jó, akkor ne legyen olyan. Én őszintén magasról leszarom, hogy ebbe a játékba mi kerül bele a WOW-ból, mi a WAR-ból, mi az AION-ból és mi a Hello Kitty Online-ból, amíg a végeredmény jó lesz.
Ha valaki meg nem akar vele játszani, akár azért, mert még nem látta, akár azért, mert látta, és nem jön be neki, az ne játsszon, és kész, nem fogok sírni. -
Csak 1 kérdésem lenne te wowoztál e ? És játszol e most ? -
KELL az a lista!!! :D -
Na, egyébként hogy komoly választ is kapj: butaságokat írsz. Nem az a baj, hogy van egyfajta véleményed, hanem hogy semmiféle információd nincs a játékról, ez egyértelműen látszik. Javaslom a fórum átnyálazását, keresd pl. az én commentjeimet, írtam pár beta impressiont. Ezen kívül ezen az oldalon is találsz pár béta véleményt. -
Mi a gondod azzal, hogy wowoztam eddig? Bejöttem ide és egyből leszaroztam mindent?
SW galaxies-t is nyomtam pl.
-
:DD ez igaz -
1Darton1 #7171 Ha magyarul írnád a kommentjeid, talán még komolyan is vennének. -
Már nem azért de ha nem játszottál vele akkor, honnan tudod, hogy milyen? -
És ezt pont az mondja, aki eddig wowozott...
Ennyi, WoW-ban volt először fénykard! -
petecz #7167 Szerintem egy random sg troll bottal van dolgunk.
"gagyi grindelős casual egyet ütök kapok alapú scriptelt mozdulatokkal"
Egy listából generált értelmetlen trollkodás, tuti bot. -
Idejösz, behánysz valamit és még ne is röhögjünk? 

-
De ne legyen igazam.. -
Fénycsőkard is wow koppintás, mert vannak wowban olyan enchantok, amik hasonlítanak arra!!4 -
Hiába a röhögtök eddig a game egyetlen 1 újítást tudott felmutatni és az a story része és a dialógus rendszere többi elégé gagyi grindelős casual egyet ütök kapok alapú scriptelt mozdulatokkal... -
arcosharcos #7162 xDD ezért mostantól minden SWTOR kapcsolatos kérdésre az lesz a válasz,hogy:olyan lesz mint a wow-ban
De egyvalamiben még így is egészen biztos,hogy jobb lesz,még akkor is ha SWTOR = WoW,mert kard < fénykard
-
ÚÚÚÚÚRISTEN!!!
Itt is van Archaeology? wow klóóón !
-
Ezt inkább meg sem láttam... :D
-
Boncmester #7159 Áááá, wow-klóóóón, neeee!!!!!!!!!!! :D -
gavor #7158 Hohhhohóóó -
Ma még nem is volt semmi izgi infó, szégyellem is magam.
Mit szólnátok a legújabb béta verzió patch note-jához? -
A-a. Igaza van. Ez is mmorpg, SŐT!! Ebben is vannak spellek. Várjál, kasztok is vannak. Talentek. Questek. NPC-k. ŐŐ.. invventory! Izééé.. mimég.. Guildek. Meg.. pvp. És.. fejlődés. Ja és fájlokból áll, meg minden.
Ezt mindet blizzardék találták fel a wow-val ---> SWTOR = WOW.
Teccikérteni?
-
Nephin #7155 /facepalm -
-
Hát ha be következik el is fogom sw ide vagy oda elég volt 1 wow .. -
dede, sajnos igazad lesz, úgyhogy kerüld el messziről -
Kezd ellenszenves lenni a játék 1 agyatlan casual wow klón ...
De remélem nem lesz igazam... -
-
mgerihun #7149 Élő állat tartása nem engedélyezett a Fury osztályú hajókon