60890
  • cikasz
    Ezt akartam elöször de nem találtam :)
  • Sir Quno Jedi
    Addigra meg ha nem unja meg az ember, akkor belejön a multi részébe is. Mindig vannak kisebb klánok, akinek jól jön egy erős freelancer, aki besegít néha. :D
  • j0nNyKa
    siman el lehet menni 50ig egyedul, 1-2 questet vagy attolsz nagyobb szintre, vagy kersz segitseget

crafting, fejlodes, story arc, pvp siman mehet teljesen egyedul 50-ig

world bossokhoz kell segitseg, meg ha flashpointozni akarsz, illetve persze 50es szinten mar a legtobb dologhoz kell a party
  • j0nNyKa
    van tobb kasztnak is, igen
  • Sir Quno Jedi
    Ha rákényszerítenek, term. adott helyen élek a csapatlehetőséggel, de nem keresem, ha nem muszáj. Egy-két barátom szvsz. úgyis jön majd tolni ezt, mert SW és KOTOR őrültek, így lesz társaságom azért. DE csak nyugis coop szinten. :DDD
  • Nephin
    Social pontokat nem fogsz kapni single playerrel és semmit, ami ezekkel jár majd. Flashpointot nem fogsz tudni egyedül megcsinálni, egyes questeket sem és még sorolhatnám. De a lehetőség persze megvan. :)
  • Jabar
    Még szép! Ismerhetnél már ennyire! :D
    Ha tetszeni fog mindet felhúzom :p
  • Sir Quno Jedi
    Nem biztos, mivel ebben egyértelműen van szingli tartalom. Ha ő arra kíváncsi tolhatja csak azt először. Aztán utána akár kedvet is kaphat a multi tartalomra IS.

Őszintén szólva kicsit csömöröm van a multitól és az MMO-któl, így elsőre engem is a szingli rész érdekelne ebben a gammában. Aztán meglátjuk.
  • Nephin
    Trololol? :D

Játszhatsz egyedül is, mint minden MMO-t, de hátrányba hozod vele magad.
  • Sir Quno Jedi
    Inkább az a lényeg, hogy ahogy pakolják bele az új tartalmakat, a régi karidat is tudod majd tovább tolni. Az jobban érdekel. De végül is sötét és világos oldalon nyomulhatsz egy-egy karival kedvedre. Az sem rossz.
  • petecz
    Nem érdemes, neked legalábbis biztos.
  • Sir Quno Jedi
    Úgy műxik, hogy a sima block értékek, amiket pl. a pajzsok, meg különböző képességek és tárgyak/felszerelések adnak, az jó PVE-ben, de a valódi playerek skill-jeit csak skill block-kal lehet kivédeni (ez kőkeményen %-os esély), ami szintúgy tárgyakból jön főleg, de mocskos nehéz összeszedni. Így van esélyed a legdurvább ellenséges skill-t is fullra leblockolnod és így megúszni egy gyors halált. Persze magas szinten van jelentősége és csak PvP-ben. Egy murva nagy ostromnál életmentő lehet, mikor soktucatnyian esnek egymásnak mindkét (vagy több) oldalról. Nagyon erős karik, durva skill block-kal szinte érinthetetlenek a kicsik számára így, hiszen kénytelenek simán harcolni velük, arra meg olyan durván védettek már (pl. elemekre külön-külön is), hogy csak karcolgatni tudják őket (mert ugye még a területre ható skill-eken is átsétálnak). Reális, egy durva hőst nehéz megfogni újoncokkal (igazából lehetetlen).
  • GAthersw
    A kérdés lényege, hogy van -e a játékban, nem az, hogy máshol minek nevezik :P
  • lolSL
    de single playerért minek többször havidíjat fizetni??
  • calis
    Az eddigi infók alapján, pont hogy hosszútávra is leköti majd az embereket az swtor, 50es szint elérése után is, mivel adott az újrajátszás lehetősége, teljesen új bolygókon, teljesen új stílusban, új küldetésekkel és sztorival. Na ezt nem tudja per pill a wow.
  • [HUN]Crassus
    counterspell:P or silence:P:)
  • GAthersw
    És olyan skillje van valamelyik kasztnak ami egy ideig megakadályozza az ellenfél fizikai/force skilljeinek használatát?
  • j0nNyKa
    itt jatekban a cc csikba mindegyik beleszamit, igen
  • [HUN]Crassus
    jaja épp akartam írni Nephin-nek,hogy TS-en vagy már ismerős arcokkal még meg is lehet beszélni kinek legyen igaza...
  • GAthersw
    Csak a tisztán látás végett, ti minden disable-t (stun/root/sleep/paralyze/satöbbi) neveztek CCnek?
  • j0nNyKa
    bocs, jogos :)
  • petecz
    Ha jól tudom a karaktered (dark/light pontok) úgyis a te döntésed alakítja.

Plusz ha a haverjaiddal küldizel megtudjátok beszélni előtte. Tudod, TS-en. Ahogy írtad.
  • Nephin
    *sigh* :P

Azé érvényesül, aki a legnagyobbat rollolja, DE mindenki az alapján kap pontot, hogy ő mit válaszolt, hol van itt a szívás? Viszont mivel az adott insta kimenetelére a közös válasz a mérvadó, érdekes lesz újrajátszani és más válasszal más utat bejárni. Megintcsak jó, új kontent, új loot, nem az unalmas egyforma farm. :)

• [HUN]Crassus
    közösen küldizni az úgy teljesen rendben lesz....kérdés csak az,hogy 2-3-5 emberke közül majd kinek az akarat fog érvényesülni egy döntéshelyzetben ami teszem azt mondjuk csak a te classodnak jó a másik X pedig szív miatta:P:)
  • Nephin
    A flashpointok, operationök és world arcok is a sztori részei és ez mind groupkontent, jóreggelt :D A saját sztori csak egy része a dolognak, ami az elején a leghangsúlyosabb, utána egyre több a world sztori.
  • Agamemnon
  • j0nNyKa
    jaja, ha a storyt nem nezzuk, es csak "siman" egy igazi star wars erzest akarunk, companion rendszerrel, hatalmas vilagban, meg ilyesmi, arra mar megkaptuk a wowot :)

.. vagymi .. :)
  • sasvader
    naná hogy story...többire ott a WOW!
  • j0nNyKa
    majd kozosen mindenbe beleszolunk, csak hogy a masiknak ne legyen igaza, mind1 a tema

ugy hallottam valahol, hogy egyesek ezen elvezkednek - gondolom kozosen megjobb lehet
  • [HUN]Crassus
    vegyünk egy példát: jövő iylenkor összejöttök mondjuk 5 en a TS-en a barátaiddal mindenki lvl 50 középszar gearben....és van mondjuk 3-4 órátok játszani...kérdezem én mit fogtok csinálni? melyik nagyobb élvezet?
    elmentek egyesével 5 fele és folytatjátok a story lineotokat avagy kitaláljátok,hogy felszerelkeztek és KÖZÖSEN köztársaságiakra vadásztok az AlDERAAN-on miközben lenyomtok 2-3 Heroic instát....

nah?
  • [HUN]Crassus
    azért ahogy erről már elmélkedtünk korábbban ebben a fene nagy történetközpontúságban rengeteg buktató is van ám egy MULTIS játékban...
    Teljesen oké és valószínüleg nagyszerű lesz,hogy egyedi története lesz a karakterednek,DE 2-3 hónappal a max szint elérése után nem azért fogsz havidíjat fizetni illetve belogolni,hogy az NPC-kel "bohóckodj"
    tehát sokkal,de sokkal fontosabb a játékosok közti interakciós rész! PvP,Pve, kereskedelem stb.stb.
    És pont ezekről van ezidáig kurvakevés infó.....!!
  • TDC Geronimo
    Adják oda nekem majd én tesztelem rendese :p

jab te neked meg még meg se jelent a játék, de már 2 altod is van?
  • Nephin
    Hát, nem tudom, te hogy vagy vele, de én jobban tartanék egy überfanboi-cikktől, a barátaimmal nem szoktam mindenben egyetérteni vagy automatikusan lelkendezni azért, amit csinálnak... :P Ráadásul a fickó egyáltalán nem vitte túlzásba, inkább szerepjátékos szemmel nézte és örült, hogy van szerepjáték, nem csak statosztás.

De persze majd meglátjuk.
  • Jabar
    Félre értés ne történjék, nem a játék ellen szólok hisz nagyon-nagyon várom de az ilyen "család és haverok" tesztelő féle írásokat általában el kell oszatni 10-el és akkor kapsz valós infót.
    Abban meg csak reménykedhetünk hogy kivétel erősíti a szabályt.^^
  • Nephin
    Béta-benyomások, először hivatalos engedéllyel
  • Boncmester
    Jól írtad :)
    Amúgy a CC csík nem tud visszamenni egy idő után combatban is?
  • [HUN]Crassus
    :)
  • petecz
    Szar lehet..
  • j0nNyKa
    um... ha egyeb tenyezoket nem nezunk, a marauderbol lehet a legnagyobb dps-t kipreselni
  • [HUN]Crassus
    a világért se vedd kötözködésnek,de jó sok hülyeséget írtál le ide egyrakáson....