60890
-
nézd már meg az a nyüves linket : http://kocsog.eu ottan van egy szép köcsög. az hogy Te másra asszociálsz a címből....
-
1Darton1 #7708 Szegény Crassus meglehetősen alulművelt, nem érdemes hozzászólni.
Aki egy picit ismeri, már tudhatja.
Még az ősi magyar kézművesipart sem értékeli, ejnye. -
a hülye poénod már nem ment meg az orbitális blődlidtől..... -
neked regeltem, meglepetésnek szántam
(egyébként nincs neked kicsit sűrűn mensid?) -
most ezzel mi bajod ? 
http://kocsog.eu -
"Köcsög".eu...fogadd gratulációmat -
Hol látsz te ilyet? :D
Csak mert.. hülyeség. Nyilvánvalóan minden classnak megvan a párja az ellentétes oldalon, ez alól az si / jc sem kivételek. Konkrétan a sage telekinetics talent ága a ranged dps. -
maniac001 #7702 Úgy látom hogy erőhasználók közül csak a sith inquisitor a ranged dps. A jedi consular valami healer féle. A jedi consular nem is lehet main ranged dps? -
Nekem is lesz, mert törekszem magamat modellezni..
-
Troopert is fogok csinálni már most tudom és tuti fat lesz.. Milyen lenne már kis apró trooper nagy fegyóval.. nanee :DD -
(nekem is lesz fat karakterem, mer vicces) -
Tababo #7698 "és hidd el, rengeteg olyan beteg állat van"
-
Van már AA a játékban. -
Remélem AAt implementálják megjelenésre. 2011ben PC játék AA nélkül elég gáz lenne. -
Nálam sincs ott kép, de így már jó. Mi az a kulcstartó a két szélén? :D -
Nálad nem látszik a kép? Mind1, felraktam saját ftpre, új link:
Karakter generálás -
Kazagor #7693 "Tessék, normális karakter generálós kép, csak most, csak nektek:"
Milyen kép? -
Van ilyen opció karaktergenerálásnál, hogy nagydarab legyen a karakter (konkrétan FAT), és hidd el, rengeteg olyan beteg állat van, aki gondolkodás nélkül ilyen karit csinál... :)
Egyébként gyönyörű karaktereket lehet csinálni, lásd pl. 2 hozzászólással lentebb. -
arcosharcos #7691 Eddig csak a Troopert tartottam kőkori maradványnak,mert úgy néz ki mint aki most lépett ki egy 60'-70'-es években készült tudományos fantasztikus filmből:) -összehasonlítva egy high-tech Agentel mindenképp-
De most elnézve a Jedi hajót a nagy szögletes kijelzők és formavilágával szintén a sci-fi film őskort tükrözi:) Összehasonlítva az Agent X-70B hajóval,technikailag egy másik világ
Elnézve a karikat
azt is tesztelték,hogy ki tud rondább karit készíteni?A Mirialan Trooper és a tagbaszakadt cyborg agent borzalmas
-
Tessék, normális karakter generálós kép, csak most, csak nektek:
-
Láthatatlanban merem azt mondani, hogy tuti. -
Tényleg szép és az ui részemről 10/10.
Hamár ui, a chat ablakot lehet mozgatni/méretezni ill a hátterének a színét/áttetszőségét állítani? -
Nem győztél meg 
-
Tababo #7686 vagy az nem is jeti? mind1...állat -
Tababo #7685 dagi guardian nagyon jóóó. mestere nem szólt rá hogy ne zabálj már annyit? -
Perpill nem lehet, majd valamikor kiadás után akarnak apit írni az addonoláshoz. -
Nem tudom, az hogy néz ki. Viszont ez a kép low grafikán készült, ráadásul valami 1280*960 környéki felbontással (illetve nem tudom elhinni, hogy ez 1920*1080 - az nálam nem így nézett ki..). Mondhatnám: RONDA. -
Nekem ui nem tetszik ,lehet ezen változtatni ? Vagy csak annyi,hogy jobb balra húzod, kicsinyíted? -
A 16. képen ahol egy Vette nevű Companion van, ott a környezet kidolgozása (kő, fű) engem az Age of Empires online grafikájára emlékeztet. -
csillagtérképnek volt (illetve gondolom még mindig van) hisztitopicja béta fórumon, nagyon elképzelhetőnek tartom, hogy változtatnak rajta -
Nekem még így sincs problémám a karaktergenerálóval. Csillagtérkép viszont nem tetszik, de a városok kidolgozása nagyon szép, ui is bejövős. -
Hja igen, a béta képekhez hozzátenném, hogy a karaktergenerálás már nem így néz ki, azok régebbi képek. Az alap nem változott, ugyanazok a fajok / kasztok, csak már fejlesztett a rendszer alatta. -
Vágod, hogy olyan, mintha a falnak beszél,él? Én már meg is bántam, hogy válaszoltam neki. Kb. hülyébbek vagyunk nála, hogy foglalkozunk vele... :) -
Tőled még nem láttam sehol sem értelmes hsz-t. Inkább ne is írj ide, nagyon jól megvagyunk nélküled. -
Hiányoztál innen!!! :)
.. nem -
problem? ha konzolon akarsz játszani vele akkor rád mondhatnánk
ha meg nem akkor meg mit tkzod a fajtársad tee -
Na megjött az értelem... -
beta van csak te nem vagy benne -
Ne kidrage-elj! :)
Ez kb. a "nincs semmi dolgom a világon, ezért ragelek, hogy nem kapunk release datet" szintű amcsi gyermekeknél lett egyre elterjedtebb szokás. Igazából semmi haszna, semmi értelme, és semmi eredménye nincs. :) -
Nem vagyok ideges, még... :D Nagyon félti a játékát a bioware, de már évek óta ezt csinálják és unalmas kezd lenni. :)