60890
  • Torzonborz
    nézd már meg az a nyüves linket : http://kocsog.eu ottan van egy szép köcsög. az hogy Te másra asszociálsz a címből....
  • 1Darton1
    Szegény Crassus meglehetősen alulművelt, nem érdemes hozzászólni.
    Aki egy picit ismeri, már tudhatja.

Még az ősi magyar kézművesipart sem értékeli, ejnye.
  • [HUN]Crassus
    a hülye poénod már nem ment meg az orbitális blődlidtől.....
  • j0nNyKa
    neked regeltem, meglepetésnek szántam

(egyébként nincs neked kicsit sűrűn mensid?)
  • Torzonborz
    most ezzel mi bajod ?

http://kocsog.eu
  • [HUN]Crassus
    "Köcsög".eu...fogadd gratulációmat
  • j0nNyKa
    Hol látsz te ilyet? :D

Csak mert.. hülyeség. Nyilvánvalóan minden classnak megvan a párja az ellentétes oldalon, ez alól az si / jc sem kivételek. Konkrétan a sage telekinetics talent ága a ranged dps.
  • maniac001
    Úgy látom hogy erőhasználók közül csak a sith inquisitor a ranged dps. A jedi consular valami healer féle. A jedi consular nem is lehet main ranged dps?
  • Khabbas
    Nekem is lesz, mert törekszem magamat modellezni..
  • V43 1105
    Troopert is fogok csinálni már most tudom és tuti fat lesz.. Milyen lenne már kis apró trooper nagy fegyóval.. nanee :DD
  • j0nNyKa
    (nekem is lesz fat karakterem, mer vicces)
  • Tababo
    "és hidd el, rengeteg olyan beteg állat van"

• j0nNyKa
    Van már AA a játékban.
  • TDC Geronimo
    Remélem AAt implementálják megjelenésre. 2011ben PC játék AA nélkül elég gáz lenne.
  • BoneDragon
    Nálam sincs ott kép, de így már jó. Mi az a kulcstartó a két szélén? :D
  • j0nNyKa
    Nálad nem látszik a kép? Mind1, felraktam saját ftpre, új link:
    Karakter generálás
  • Kazagor
    "Tessék, normális karakter generálós kép, csak most, csak nektek:"

Milyen kép?
  • j0nNyKa
    Van ilyen opció karaktergenerálásnál, hogy nagydarab legyen a karakter (konkrétan FAT), és hidd el, rengeteg olyan beteg állat van, aki gondolkodás nélkül ilyen karit csinál... :)

Egyébként gyönyörű karaktereket lehet csinálni, lásd pl. 2 hozzászólással lentebb.
  • arcosharcos
    Eddig csak a Troopert tartottam kőkori maradványnak,mert úgy néz ki mint aki most lépett ki egy 60'-70'-es években készült tudományos fantasztikus filmből:) -összehasonlítva egy high-tech Agentel mindenképp-

De most elnézve a Jedi hajót a nagy szögletes kijelzők és formavilágával szintén a sci-fi film őskort tükrözi:) Összehasonlítva az Agent X-70B hajóval,technikailag egy másik világ

Elnézve a karikat azt is tesztelték,hogy ki tud rondább karit készíteni?A Mirialan Trooper és a tagbaszakadt cyborg agent borzalmas
  • j0nNyKa
    Tessék, normális karakter generálós kép, csak most, csak nektek:
  • BoneDragon
    Láthatatlanban merem azt mondani, hogy tuti.
  • Jabar
    Tényleg szép és az ui részemről 10/10.
    Hamár ui, a chat ablakot lehet mozgatni/méretezni ill a hátterének a színét/áttetszőségét állítani?
  • V43 1105
    Nem győztél meg
  • Tababo
    vagy az nem is jeti? mind1...állat
  • Tababo
    dagi guardian nagyon jóóó. mestere nem szólt rá hogy ne zabálj már annyit?
  • j0nNyKa
    Perpill nem lehet, majd valamikor kiadás után akarnak apit írni az addonoláshoz.
  • j0nNyKa
    Nem tudom, az hogy néz ki. Viszont ez a kép low grafikán készült, ráadásul valami 1280*960 környéki felbontással (illetve nem tudom elhinni, hogy ez 1920*1080 - az nálam nem így nézett ki..). Mondhatnám: RONDA.
  • Anthrax
    Nekem ui nem tetszik ,lehet ezen változtatni ? Vagy csak annyi,hogy jobb balra húzod, kicsinyíted?
  • BoneDragon
    A 16. képen ahol egy Vette nevű Companion van, ott a környezet kidolgozása (kő, fű) engem az Age of Empires online grafikájára emlékeztet.
  • j0nNyKa
    csillagtérképnek volt (illetve gondolom még mindig van) hisztitopicja béta fórumon, nagyon elképzelhetőnek tartom, hogy változtatnak rajta
  • BoneDragon
    Nekem még így sincs problémám a karaktergenerálóval. Csillagtérkép viszont nem tetszik, de a városok kidolgozása nagyon szép, ui is bejövős.
  • j0nNyKa
    Hja igen, a béta képekhez hozzátenném, hogy a karaktergenerálás már nem így néz ki, azok régebbi képek. Az alap nem változott, ugyanazok a fajok / kasztok, csak már fejlesztett a rendszer alatta.
  • j0nNyKa
    Vágod, hogy olyan, mintha a falnak beszél,él? Én már meg is bántam, hogy válaszoltam neki. Kb. hülyébbek vagyunk nála, hogy foglalkozunk vele... :)
  • BoneDragon
    Tőled még nem láttam sehol sem értelmes hsz-t. Inkább ne is írj ide, nagyon jól megvagyunk nélküled.
  • j0nNyKa
    Hiányoztál innen!!! :)

.. nem
  • lolSL
    problem? ha konzolon akarsz játszani vele akkor rád mondhatnánk
    ha meg nem akkor meg mit tkzod a fajtársad tee
  • BoneDragon
    Na megjött az értelem...
  • lolSL
    beta van csak te nem vagy benne
  • j0nNyKa
    Ne kidrage-elj! :)

Ez kb. a "nincs semmi dolgom a világon, ezért ragelek, hogy nem kapunk release datet" szintű amcsi gyermekeknél lett egyre elterjedtebb szokás. Igazából semmi haszna, semmi értelme, és semmi eredménye nincs. :)
  • BoneDragon
    Nem vagyok ideges, még... :D Nagyon félti a játékát a bioware, de már évek óta ezt csinálják és unalmas kezd lenni. :)