60890
-
a videó bejátszások ellére borzasztóan "Ghost Town" feelingje van a kinti helyeknek és a városoknak/faluknak is.....ez nemjó:S -
Én úgy emlékeztem, hogy vannak racialok, de egy béta teszter, aki most is nyomja, azt mondta, nincsenek. Azt hiszem, valamelyik betacake-es Q&A-ban volt ez. -
Őszintén én nem néztem meg, csak bele-bele tekertem. Betacake-re jött emailen, én meg gyorsan kihostoltam, amíg le nem törlik mindenhonnan. Sajnos ennél jobb infó nincs, ami persze szégyen... -
Természetesen, mint minden más, ez is mehet ki szó nélkül. -
Ez a videó nem sokat ér, 30+ perc arról szól, hogy vár utána meg német hablaty és futkorászás. :/ -
vakjedikre nem hatnak a hologrammok vaze! -
Persze. Twi'lek +2 rúdtáncra, embernek +2 rasszizmusra, zabrak +10 sebzés fejelésre, de naponta -15 kredit új párnára, miraluca immune to blind. Felesleges kiegyensúlyozhatatlan képességeket kreálni. -
Remélem egyes fajok kapnak racial képességeket is,nem csak kinézetben különbözzenek -
Szimpik ezek a pureblood sith-ek, a baj csak az, hogy mind hybrid valójában. Hmmmm... AZért csábító.
Rattataki nekem kicsit túlságosan "izomból"püfölő népség, nincs is más szórakozásuk, mint az arénázás.
Chiss, azokról meg nem sokat lehet tudni, mit miért csinálnak mostanság, bár ők elég advanced civilization, szal. van bennük potenciál. Jó támogatás tudnak adni a sith playereknek, ha kell. -
Jonnyka! utólagos engedelmeddel kiraktam az oldalra a linkeket! Köszönjük! -
arcosharcos #7739 Sith Empire oldalon eddig három race-t találltam ami Köztársaság oldalon nem inditható.Egyik a Chiss,másik a Rattataki és a Sith Pureblood az egyértelmű.
--------------------------------------------------------------------------
(#7738;picket):épp most akartalak kérni hogy találd föl -
Crassust meg ne bántsátok, mert jó arc. Meg kell szokni, el kell fogadni, és akkor még szórakoztató is. Neten keresztül úgysem tud megverni, hiába a kirohanásai (bár ha feltalálom a szerkezetet, amivel neten keresztül pofán lehet b*szni embereket, akkor 1. Crassus szétver titeket 2. nagyon gazdag ember leszek). -
:DDD -
hat... ize... szerintem ooooo... 2011 ? -
omg ha nem questelhetek jarjar binxel akkor már enm is érdekes megsem veszem lol és úszni sem lehet wtf -
arcosharcos #7734 Váááá IA vidi
Ráadásul Chiss race.Azért az tisztán látszik,hogy armorban az un.papír kasztal nyomulók az elején megfognak szenvedni.Elég nehezen viseli ha eltalálják.
A természetes és mesterséges fedezék rendszer használatának rutinját is el kell sajátítani de az ilyen és hasonlók miatt kihívás nekem ez a kaszt.
A vidiben a kék chiss csaj a méregzöld hajszínnel nagyon ott van:)És jó segge van
-
TROLL ON;
Azt értem én, de mikor?
TROLL OFF; -
2011!! :D -
Ez mikor fog kijönni?
-
Persze, hogy trollkodtam. Én is megnéztem a videót, és jót mosolyogtam :) -
t0xikus #7729 :D nem mondod,h te még sosem trollkodtál?:) tökjó móka:) -
Trolloknak néznivaló:
-
Jeff segíííííííííííííííííííííts rajtuuuuuuuuuuuuuuuuunk, ez már megint itt vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan :) -
jó de abbol 2 millió brad pittnek, 2 millió dicaprionak hogy elmondjanak 2 sort, 70 millió arra hogy bereklámozzák nbanflufc meccsek szünetében aztán el is fogy szépen egy pillanat alatt, és server még mindig nincs -
lololol
biztos nincs rá pénzük amikor a legóvatosabb becslések szerint is minyima 100 millió dodót költöttek a játékra. -
t0xikus #7724 igen. ebből tényleg erre lehet következtetni. jesszusom de okos vagy:D -
150es queue egy ennyire zárt betánál lol
tényleg nincs pénzük szerverre :( -
Előző videó első fele, 1 óra 46 perc, ebben is sok a várakozás, lag, ilyesmi, de azért hajrá:
KOCSOG.EU - live_user_denares_1309293804.flv -
Mi lenne ha befejeznéd a másikról való véleménynyilvánítást? Ennek a topicnak nem ez a célja. Nem akarok megint törölgetni.... -
Nem tudom, a táj a textúrák, a világ részletessége az már elég jól néz ki, de a karakterek kidolgozottságával még mindig nem vagyok kibékülve. Lehetne szebb is, sokkal szebb. -
Most indult ugye ez a high-scale teszt, amibe párezren bekerültek. Pontos számról fogalmam sincs. -
Kíváncsi vagyok mennyien lehetnek a bétában, ha már az elején sorban áll.
Ez a német nyelv valami katasztrófa. Nem hiába nem tudtam megtanulni.
-
annyi info szivárog ki , hogy lassan feloldhatnák az NDA-t mert már nem sok értelme van . -
jaja, ahogy egyre több az ember a bétában, egyre több a bátor leaker :) -
Köszi. Végre kezdenek szivárogni az infók. -
1 óra 22 perces IA gameplay videó:
KOCSOG.EU - live_user_denares_1309300194.flv
Picit lagos, meg szar, meg ilyesmi, de ez van. A múltkori 3,5 órás videó szintjét hozza.
Mai nap folyamán várható egyébként még egy ilyen videó (konkrétan ennek az első fele) -
hagyjátok, intézem -
Ügyes vagy. -
GAY vagy JEW rendszámtáblás kocsim sem lenne úgyhogy a Kocsog.eu/hu/com ra sem regelnék,sőt napiszar-t sem olvasok számomra ezek nem viccesek....100ból 99-en pedig nem a népművészetre gondolnak a szó hallatán... -
te gondolom ismersz ,igaz?