60890
-
eurom #7911 lehet, hogy senkit nem érdekelt a talented. -
ez a hozzáálásod majd még fog változni úgyhiszem:P:) -
#7900: nem, de itt most arról van szó, ha kirakod netre
Igen, mobilos vagy fényképezős képeket én is csinálnék, csak eszembe jutott, hogy ha valaki print screennel csinál képet, akkor vajon le tudják-e követni, hogy ki csinálta, még UI nélkül is. -
Nephin #7908 Ezért mondtam, hogy megértem, hogy ez manapság nem menő és menne a sírás, ha így lenne. :)
De szerencsére semmi sem tart vissza attól, hogy ügyet se vessek a builderekre és úgy rakjam össze a karakteremet, ahogy akarom. Eddig még senki sem panaszkodott rájuk. :) -
Egyébként igazad van, az lenne a legjobb, ha minden talentezés hasznos lenne, és csak a játékstílusod határozná meg, hogy te milyet csinálsz magadnak. Na, de ilyet nem láttam még. (Úgy látszik kilóra mérik a talenteket amikor a dizájnerek béréről van szó, és nekik csak az a lényeg, hogy bent legyen x darab, amiből x/5 használható, a többi szép névvel és ikonnal csomagolt selejt. De ne így legyen!) -
Egy jó kis HD-s kamera, ui takarásban. :) -
Nem csak print screen létezik a világon:) Én igen is a lehető legtöbb információt megosztanám a többiekkel persze, óvatosan, ahogy csak lehet vagy addig míg le nem bukok. Többek között te is ugyanúgy sóvárogsz az infókért mint bárki más. Na én éppen ezért tennék meg a lehető legtöbbet mert iszonyatul szar érzés a sóvárgás:) -
Tényleg, legyen csak egyszer talentezés! Aztán ha nem úgy rakod ki, ahogy a legjobb tank/dps/healer a karaktered, akkor pvp-ben mindig elkenik a szádat, pve-ben meg a te hátráltatod a csapatodat, esetleg megtűrnek, de ha egy kicsit haladni akarnak, akkor már inkább mást választanak a csapatba ha van lehetőségük... te pedig elkullogsz a csatatérről, rerollolsz, de valószínűbb, hogy dobod ezt a szar játékot (ahol tudni illik nem lehet retalentelni) a sarokba, és keresel valami más elfoglaltságot. Neked is, a fejlesztőknek is megérte, hogy "régimódiak". Persze ez csak az én jóslatom, amit kávézaccból olvastam ki egy pentagramma közepén, amit fekete kakas véréből rajzoltam, illetve szimplán belegondoltam, szóval biztos hülyeség.
tl;dr: A kőbevésett karakter szar, és sem neked, sem a kiadónak nem érdeke. -
Boncmester #7903 Hát mondjuk van egy DPS karaktered, open PvP-ben áttalentelsz AOE-ra, ha csapattal vagy. Singleben meg valami túlélőbb buildre mész. Instáben meg pure single DPS. Na most ha nem lehetne talentezni, akkor abban semmi élvezet nem lenne, h összeáll egy csapat, ami egy másik ellen totál esélytelen, mert nem úgy vannak talentelve eredetileg. De pl instába meg amazok nem tudnának lemenni, mert nem tudják levinni a bosst. Eléggé gáz lenne. -
Nagyon szépek a hegyvidékes képek.
Itt olyan, mintha a levegőben állnának. -
Aláírom, hogy számtalan szituáció van, ahol más és más talent kiosztás kell én ezt nem firtatom, csak azt akartam kifejezni, hogy teszem, ha mégse lehetne változtatni a talenteken. Ebben az esetben sokkal nagyobb a kihívás már csupán ahhoz is, hogy életben maradhass ettől izgalmasabb és élménydúsabbá válik a játék legalábbis számomra igen. Sokkal inkább a játékoson múlik a játék, hogy mennyire tud egyáltalán a saját karijával játszani különböző szitukban a korábban kialakított talentjeivel.
Attól nekem nem lesz élvezhető, ha idő előtt kirakják a netre, hogy pl.: ez a legjobb talent build a BH-nak tankolásra.
Megjegyzés: Szerintem hasztalan talent nem létezik, vagy olyan, hogy ez sokkal jobb mint a másik. Abszolút egyénre szabott a dolog hiába van The Best Talent Build mondjuk egy snipernek, ha az illető játék stílusához nem is illik, ha világéletében az in medias res volt a stílusa. -
miért NDAba le van írva az is, hogy saját használatra nem csinálhatsz képeket? -
Az elképzelhető, hogy azért tudják mindig kiszűrni a leakereket, mert ha print screennel csinálnak képet, akkor azt érzékeli a játék, és elküldi a bw-nek? Ha kapnék bétakulcsot, tuti nem mernék printscreenes képet kirakni netre, még a név meg minden ilyesmi kicenzúrázásával se, de még UI nélkül se. -
hmm egész kellemes. -
Boncmester #7897 És akkor ha egyszer elrontod, akkor nem is lehetne javítani rajta? Az milyen lenne már? Meg különben is, van olyan szitu, amire az egyik talent jó, van, amire a másik. Teszem azt, sosem tudna a karaktered PvP-zni rendesen, vagy nem tudna megölni egyik vagy másik bosst? Mindenhova új talent kell, attól még személyes a karakter. És persze van, ami egyik embernek jobban fekszik, van, ami a másiknak. De ez így jó -
Rakat új beta kép megint -
Nephin #7895 Na igen, de a leghatékonyabb nem egyenlő a legszemélyesebb/legélvezhetőbbel. Tucatkarakterek gyártására remek.
Régimódi, ősi, nem mindegy? :D -
Celern #7894 Jó de egy MMo-ban sokkal több játékidőd van egy karakterben, arról nem is beszélve, hogy a leghatékonyabb talentkiosztások csak jóval a megjelenés után lesznek kitapasztalva. A balance miatt egyébként is változhat folyamatosan a patch-ek által az ideális elosztás. Retalent nélkül nem megy. Mese nincs. :) -
régimódi ugyan már "ősi" :)
Amúgy én is egyetértek veled ez az oda-vissza talentozás egy kicsit rontja nekem is az összképet. Olyan tényleg mint a save/load funkció. Következmény nélkülivé teszi az egészet, bármikor újra és újra változtathatsz azokon a talentokon amiatt mondjuk épp egyedivé válik egy-egy kari. -
Boncmester #7892 Így is mindenkinek ki kell tapasztalnia, hogy mi a legjobb neki, de legalább játékon kívül is tud rajta gondolkozni, hogy ha ide ennyi pontot rak, oda meg annyit, akkor mennyit tud még elosztani, stb... -
Nephin #7889 Target of targettel teljesen egyetértek. :) -
én is régimódi vagyok,de hidd el MMO-ban a talentelosztás az olyan need mint sivatagban az oázis:P /és a target of target:) ami egyenlőre nincs:S:(( -
Nephin #7887 Ilyenkor mondjuk lehetne 1 darab lehetőség/alkalom változtatni... na mindegy, ne menjünk bele, régimódi vagyok. :D
Egyébként itt főleg azt nem értem, miért mondanak le a felfedezés öröméről a játékosok ezekkel a builderekkel. Oké, legyen újraosztás, de legalább arra ne sajnálja az időt, hogy rájön arra, neki mi a legjobb, érzésre. De tényleg hagyjuk. :) -
Képességek folyamatosan változnak, ezáltal mindig más talent fa a "nyerő". -
Azért az egy mmo-ban elég necces, főleg hogy folyamatosan változtatnak a képességeken. :) -
Nephin #7884 Biztos azért van, mert én még régi single player rpg-ken szocializálódtam és ott (most a save/load-ot nem tekintve) amit beraktam, az volt, általában, így jól meg kellett gondolni, minek mi lesz a következménye és ezt a szokásomat megtartottam az MMO-kban is.
Persze értem, kell ilyen, mostanában ettől agyfrászt kapna a mezei MMO-játékos (lásd: "wtf nincs pontújraosztás mamiiii")... :D -
Szerintem nagyon hasznosak, így nyugodtan ki lehet kísérletezni mindenféle talent összetételeket :) -
Nephin #7882 De utálom ezeket a buildereket meg kalkulátorokat... :D -
Boncmester #7881 Bár igazából halál mind1, szerintem, de a képesség az képesség, a skill tree lehet a talent fa, a talent meg maga az, hogyan osztod el a pontokat a talentfákon. De felőlem lehet hívni specelésnek, masteryzésnek, akárminek, ki milyen játékból jön, szerintem mindenki megérti :) -
És ezen a szinten van az, hogy az én szemszögemből nézve már nem szórakozás hanem "második műszak" a játék :]. Én szórakozni ülök le szóval nagyon nem mozgat, hogy hogyan tudok kifacsarni még 10 dps-el többet a karakterből és egyebek. Persze van akit meg pont az szórakoztat, hogy maximalista.
Persze ez személyes vélemény. No offense és egyebek ;]!!
Ettől függetlenül úgy gondolom az ütős cuccokért igen is tegye oda magát az ember de én személy szerint TOR-ban látom azt a potenciált, hogy magányos kalandorként is el tud szórakozni az ember, ha meg úgy van mókázhat a haverokkal is.
Nagyon remélem, hogy nem lesz FREE EPIC játék mechanika legyen kihívás akkor nem unja el az ember 2 hónap után az egészet. :]
-
arcosharcos #7879 Szerintem ezt mindenki tudja.De mondjuk az SWTOR-ra visszavezetve a Talent itt is egy képességet jelöl amiből több is van.A Talentek valamint a Skill Points és a Level szint,együtt alkotják az un. Skill System rendszert.
A Talenteket a képesség fán találhatjuk amit itt is Talents Tree vagy Skill Tree-nek nevezhetünk.Az SWTOR-ban ez nem kasztonként hanem osztályonként válltozik.Itt lép képbe az AC vagyis Advanced Classes,mert itt a Talent Tree,AC specializálódás függő.
------------------------------------------------------------------------
Nem akarok 26 oldalt teleírni ezzel de nem árt megemlíteni az un.Talent Calculátor és Build fogalmakat.
Előbbi egyszerű matematika ahol kiszámolhatjuk a legkedvezőbb elosztást,utóbbi pedig a különféle játéktartalmakhoz (mint pl.PvE,PvP...)segít a felépítésben.
Pl.csak PvP tartalomra fókuszálva is többféle Build létezik:Increased CC,Survivability,Burst DPS,Large Focus,Crit,Procs...Ezután jöhet a Calculátor és a Karakter felszerelést is ennek megfelelően állítsuk össze
-
Kazagor #7878 Hehe rendben. -
akkor csak jól mondtam másodszorra hogy skill tree :)
Kazagor hamut hintek a fejemre , nem AC ...de nem is TALENT
-
amikor én bent voltam, skill tree volt a neve 1-1 AC talent fának, és skill-ek voltak a skill tree-n belül osztható dolgok
tehát wowhoz képest talentfa = skill tree, talent = skill -
no itt a 2 lábon mozgó lexikonunk :P
tehát itten mi a talent ? -
arcosharcos #7874 xDDD -
arcosharcos #7873 Bagoly mondja bögöjnek,hüje bögöj dögöj meg:) -
arcosharcos #7872 Látom már a wow rajongókat is utolérte az Erő csábítása,különben nem csinálnának ilyen vidiket.
És mindenki csak Erőhasználókba gondolkodik?
mert ebben a vidiben is csak az Erőhasználók körül forog minden
-
Kazagor #7871 Ha már ilyen jól belejöttél a copy/paste-be, akkor én is alkalmazom:
"Nem, egáltalán nem viccből irtam le." -
Most megint idézzem magamat?
"Ugye most ezt viccből írtad le?:)"