60890
-
Ez vajon a legutóbbi béta build? Mert van még jópár hiba benne, kezdve pl a taxiból való kiszállásról :P -
Jó kis video bár asszem a bal felső sarokban megjelenő játékosok beszélgetési is igen tanúlságosak. -
Van egy 4 órás is állítólag, de még nem töltötték fel. -
arcosharcos #8188 A tegnapi updateban van egy speederbike kép is.Ugyanezt a speedert láttam egy BH alatt az SWTOR Music Trailerben(5:18) és a SW class trailer végén az SW alatt(1:19)Itt pedig most egy Mirialan JC vezeti aki lvl 1-es szintű.
Ez két dologra következtet az egyik,hogy ez egy taxi speeder biker ami mindkét factionnál ugyanúgy néz ki.A másik,hogy akinél vesszük a speeder bikert,factontól függetlenül mindenkinek ad el speeder biker-t.
Jah és ez a speeder is föl van szerelve lézervetővel,tisztán kivehető a törzs alatt a vetőcső.
-
Jedi Consular video -
Jó, erre nem emlékeztem :) -
Celern #8185 Én is arra emlékeztem, hogy Jonny sokkal nagyobb számot írt. -
mondjuk azt már leírtam, hogy minden bolygón van fp, 40-es szintig pedig nem 3 bolygón van túl az ember -
hát ja, az nem sok, bár sokkal több sem kell, max a duplája :D
mondjuk 10-es szinttől minden 10 szintenként új. A lényeg hogy max szinten legyen több lehetőség (lehetőleg min 5-6 party fp és 2 op). -
Nephin #8182 Igen, sőt, az is rémlik, hogy Erickson mondta, csak most nincs energiám megkeresni. :D -
Nekem is így rémlik, 1-2 küldit/válasz lehetőséget mintha említettek volna alosztály függően de amúgy fő class szerint lessz csak a történet. -
Azért ez nem túl biztató:
Q: How many different (Unique) flash points have you done? (Trying to get a idea of how many there are)
A. I am not Rick Ross, but I have only seen 3 Empire side, and I am in the 40's.
3 db flashpoint mindössze a szintezés alatt? Az nem túl sok...
-
Nephin #8179 Ha jól emlékszem, a történetben komoly befolyása nem lesz semmire sem az alosztálynak, sem a fajoknak, említés szintjén előkerülhet, de ennyi. Ha jól emlékszem. :) -
-
Hm gondoltam:(
-
Csak generál, nem megy el az adott bolygóra a companion, csak eltűnik amíg le nem jár a küldetés ideje. -
Jobban megéri saját kezűleg gyűjtögetni, de ha valakinek nagyon nincs kedve ellátogatni régi világokba, ahol sok a lelőhely, elküldheti a társát gyűjtögető küldetésre. Lesznek olyan craft alapanyagok, amik csak ilyen küldetésekkel szerezhetők. Ezzel kapcsolatban ha elküldöm alapanyagot küldeni a társam. Ő ténylegesen látszódni fog az adott bolygón ahogy gyűjt vagy csak letelik az idő és valamit kiköp a gép mit szerzett????? Előre elnézést kérek ha ez egy atom barom kérdés. De van egy oylan érzésem hogy generál valamit a gép hogy mit szerzett:D -
az lenne a durva ha ezen is akadna , akkor asszem lehetne aggódni :D -
Ezeket öcsém úgy bírom
i7
sli gtx 580
8gb ram
i am getting good fps and feels fluid even for a beta/game test.
Hát még jó hogy normális fpst kap ilyen gépen istenem... -
LaCz #8172
Q: Can a class not proficient in your armor type roll need on your class loot?
A. As of now, yes. A Sorcerer can roll on Heavy Armor, etc, and I expect it to change.
Ez elég vacak így... -
Most nézem egyébként, hogy nincs már kikötve, hogy 1-1-1 crew skill lehet, hanem akármilyen kombót lehet választani. Yay! -
Yed #8170 Story annyiban változik hogy más a párbeszéd kirívó esetben pl zabrak inqusitornál az elején szolgaként/lekezelően kezelnek a párbeszédekben. -
arcosharcos #8169 Megmondom mi a tuti,elindul a gamma és aki SI-t kezd majd elmeséli de ha alosztályonként nem válltozik a történet csak kaszt specifikus story questek vannak akkor miért válltozna fajonként ha még alosztályonként sem válltozik a személyes történet?
Sokkal nagyobb meló lenne még fajonként is válltozó történeteket kidolgozni kaszton belül.
------------------------------------------------------------------------
Nephin segíts!
én csak arra az interjúra emlékszem mikor azt mondták,hogy csak kasztonként válltozik a karakter története és még mondták is,hogy alosztályokra fókuszált küldik,történet nem lesz.
Most meg az van,hogy még fajokra is lesz,ezt miért nem mondják pl.a térkép update helyett? -
Akkor tuti voltak fajonként eltérő story-k, erre tisztán emlékszem. Karaktergenerálásnál írta egy boxba, hogy mi a story-d, és eltért fajonként. Játékban nem tudom, mennyi hatása volt.
Nem tudom, azóta ez át lett-e dolgozva, meglátjuk.
És tényleg, fan friday.. ah.. :\ -
#8164: "A SI kaszt rabszolgaként kezd,függetlenül a race-tól"
#8165: "én mondtam, és akkoriban így is volt - azóta nem hinném, hogy változtattak rajta"
Na mi az igazság? :) -
Jövő hét Fan Friday, mert a hónap 3. péntekje. -
én mondtam, és akkoriban így is volt - azóta nem hinném, hogy változtattak rajta
a consulart pedig jövő heti update-re mondják -
arcosharcos #8164 Kifejezetten alosztályra jellemző story questek nem lesznek,választott karakterünk története csak kasztonként lesz más.Kaszton belül mindkét alosztály ugyanazt a történetet,story questeket kapja.Fajonként meg aztán végkép nem lesz más a történet és a story quest.
A SI kaszt rabszolgaként kezd,függetlenül a race-tól,személyes történetében,questjeiben is megmutatkozik.Az SI class trailerben is kihangsúlyozzák annál a résznél mikor a két Sith Warrioral harcol,akik nem tekintik az SI-t egyenragúnak magukkal,rabszolgaként kezelik.
(#8161;calis):
Ezért nem lehetne Tisztavérű Sith SI,mert ő már race-ból nemesnek számít.Palpatine SI volt meg Sith Uralkodó meg az Empire Császára
de csak miután fölkűzdötte magát arra a szintre lett Uralkodó meg nemes és stb...De a többi SI attól még a szegény szolganéphez tartozik akárki a Császár,a lehetőség nekik is megvan hogy feltörekedjék magukat.
Az SW ha utánaolvasol azzal a céllal hozták létre,hogy vezessék a Birodalmi hadsereget vagyis vezetők.Nem részletezem de óriási különbség van az SW és SI közt,társadalmi rangban...mindenben,ezt játékban a kaszt történetekbe is be fogják építeni -
Nephin #8163 A térképrendszerről magyarul -
Mintha valaki valamikor mondta volna, hogy csak a Zabrak inquisitor kezd rabszolgatként. Más fajnak más a háttérsztorija. -
calis #8161 Én nem érzem annyira szentségtörésnek, hogy sith pureblood inquisitor legyen. Az swtorban generalt inquisitor karik rabszolgaként kezdenek, de ha a "világot" nézzük, ez nem feltétlenül van így. Sőt! Maga Palpatin szenátor is egy Inquisitor "kasztú" ember, és valszeg az ismeretlen uralkodó is az, mivel a warriorral szemben az inquisitor sokkal közelebb áll az erőhöz, jobban elmerül benne. -
El se olvasom.. -
lol -
Nem olyan szar, de egy kicsit tl;dr. -
Kazagor #8157 Friday Update: Semmitmondó rakás sz... -
Sose volt még ilyen későn update.
De sajnos az eddigi trend azt mutatja, hogy a késői update egyáltalán nem jelent nagy updatet. De reménykedni még lehet. Consulart a népnek!!! -
Nem azért mondtam, csak kíváncsi voltam, hogy van-e és volt. Azt meg későn láttam, hogy már más ugyanezt linkelte. -
Másoknak tartogatom azt a force choke-ot :) -
arcosharcos #8153 Szinte már látom amint kinyúl felém egy Sith keze,mondjuk jOnNyKa-é,és valami olyasmit mond mint Vader a filmben:ez volt az utolsó tévedése Admirális,és egy Force Choke-tól összeesek
(#8148;cikasz):Tőlem bármelyik race-t átjárhatja az Erő,lehet Erő érzékeny vagy Erő használó,no problemo.
Ez már inkább SW történelmi kérdés,mert nem összeegyeztethető némelyik körítéssel és erősen ellentétekbe ütközik azzal amit előzőleg mondtak.
A Galaktikus Köztársaság azt sem tudta,hogy a galaxisban merre keressék a Chisseket akik valamennyien a Sith Uralkodó első számú szövetségesei vagyis nem egy megosztott Race.
Erre előrukkolnak egy Chiss Jedi-vel a wookiepeedián
Ugyanez a gond a Sith Inquisitor/Sith Pureblood combóval is már ha lesz ilyen de a Return Cinemaban volt ami elég baj,mert nem lehetne.
A Sith Warrior és a Sith Inquisitor közt társadalmi osztálybeli különbség is van.Az Sith Warriorok a Sith Uralkodó alattvalói,ezálltal maguk is Nemesek akik követik az Uralkodó és a Sötét Tanács parancsait.Az SW célja a Jedi Tanács felszámolása,többnyire ez vezérli a céljaikat.
A Sith Inquisitor kaszt ellentétben feltörekvő rabszolga így a Tisztavérű Sith nem is lehetne SI,mivel a Sith Pureblood a story szerint
Race-ból a Nemesi Felső Osztályhoz tartozik.Ezért lepett meg a legutóbbi Cinemaban az SP/SI kaszt/faj combó.
Nem Admirális hanem Főadmirális volt(könnyű felismerni őket a fehér ruházatukról),12en voltak,ebből tíz human egy Cyborg és egy Chiss.Egy áruló lett közülük,valamennyien elbuktak,a Chiss Főadmirális bukott el utolsónak. -
[URL=http://betacake.blogspot.com/2011/07/star-wars-old-republic-exclusive-tester.html]STAR WARS™: The Old Republic™ : Exclusive Tester Q&A #10, Maps, Talent Trees and More[/URL]