60890
-
mgerihun #8271 jha 4 FP, taral V van vagy 3-4órás fp, amit paxon láttunk az az első része az instának és 45 perces volt
#8264 ebben egyetértünk, de ne tudd meg miket kapok ha valamit nem szó szerint fordítok, pedig abban a szövegkörnyezetben iszonyat hülyén festene
de mostanra már lesajnálom, csinálom ahogy nekem szimpatikus, akinek nem tetszik az meg ne olvassa
Off.: a lightsaber-t már le sem merem fordítani, mert az lehet fénykard, lézerkard, fényszabja.......
-
petecz #8270 Nekem meg pont hogy pozitivan jön le az írás. A srác komolyabb bugokat nem említ, valamint olyat se aminek az elkészítése komolyabb időt igényelne (vo, art).
Az hogy 4 flashpointot ír oldalanként valóban kevésnek hangzik de nem hiszem hogy ezzel gond lenne. Max a hardcore, "1 nap alatt végig tolom a játékot és world first kill-re megyek" játékosoknak.
Szerintem (ez alapján) esélyes egy 2011 november/december megjelenés. -
Na elolvastam. Nos ebből szerintem 2012 lesz, idén már nem jelenik meg. -
ez kicsit padlóra vágott...... -
Celern #8267 Azért remélem ennél többet terveznek... -
eurom #8266 Engem meg az endgame érdekelt, jo hogy semmi info róla mikor azt irja ez a tesztelő hogy lvl 36tól gyakorlatilag semmi nincs vagy nem müködik.
hát nem tudom a karácsonyi megjelenésre ezek alapján már nem tennék nagy pénzt. -
ez a srác is azt írja hogy 4 fp van oldalanként. :/ -
Igazából nincs gond a magyar fordításokkal, csak néha rugalmasabban kellene kezelni és nem szóról szóra fordítani. Mert ugye nem mindíg hangzik értelmesen magyarul az 1 az 1 ben fordítás. :]
Nem kritizálom a fordítást csak egy észrevétel ;] -
Még minimum 3 hónapuk van a megjelenésig a legjobb esetben. Ez idő alatt rengeteget lehet javítani egy játékon. -
furcsa, hogy bugok vannak egy béta verzióban, nem? :) -
Ha a béta már a kész játék lenne akkor nem béta lenne a neve :P -
LaCz #8260 Ezek alapján a játék azért mégsem tűnik annyira késznek... :| -
Ez valami nagyon nem jó oldal. -
STAR WARS™: The Old Republic™ : Level 47 Tester gives his feedback -
Ez megy thx :D -
ha felrakom neked simán ftpre mp4-ben, úgy meg tudod nézni ?
mondjuk mind1, mire postoltam, feltöltötte :)
Alterswtor.com_enjoy_part3.mp4 -
Tababo #8255 ne videókat nézegessél hanem esztergáld a darabot.:D
vagy gépbeállító vagy? -
megavideo link nincs? Melóba nem megy youtube :( -
mgerihun #8253 Majd kell keresni egy nyelvészt is a klánba, aki Operationok alatt, narrátorkodik :) -
jólvan, mondtam hogy ezt nekem nehéz lesz elmagyarázni, úgyhogy fölösleges vitába kezdeni a hülyeségről :)
hálisten in-game úgyis angol szöveggel fogunk "dolgozni", a többi meg végülis nem érdekes -
bírom ezeket a chat beszélgetéseket közben:
"wow is dying, possibly :P" -
mgerihun #8250 Újabb béta videó 9perces konzul köv része.
http://swtorhun.blogspot.com/2011/07/ujabb-10-perces-konzul-video.html -
Tababo #8249 hát tényleg nem sok van...pl a lovári még gagyibb. -
Raito #8248 A magyar nyelv gagyi hozzá, angolnál primitivebb nyelv nem sok van.... -
Szerintem pont hogy a Jedi kódex az, ami teljesen jól fordítható, és jól is van fordítva :)
A többi az tényleg tud nagyon bántó lenni a szemnek és a fülnek is :\ -
ezen most nem fogunk összeveszni - nekem nem tetszik magyarítva semmi, így a star wars-os dolgok sem :) -
Mitől erősebb az angol verzió?
Csak furcsának tűnik mert angolul szoktad meg. -
"Nincs halál, Erő van."
Ez.. hát nem tudom. -
...
Gagyi? Ne viccelődj!
-

Ez a jedi kódex magyarra fordítva olyan erőtlen.. Nem a te hibád, a nyelv gagyi hozzá :\ -
mgerihun #8241 Új update 
Jedi Konzul - Kezdet -
arcosharcos #8240 Most kellene egy klímával fölszerelt Agent Personal Ship vagy két twi'lek rabszolganő az űrhajómra akik pálmafa levéllel legyeznek
-
Főleg hogy most ingyenes. -
meg fogom lesni, komolyan :) -
béta klienst nem kellett tömörítgetni, amit leszedett, az futott -
Kukkants bele a AoC-ba és meglátod. Pedig 2008-as gamma!
-
Tababo #8235 én is ssd-re akarom. -
Nephin #8234 Rám sem jellemző az altozás, sőt, kifejezetten nincs altom általában (még a bankos is behal egy idő után), de itt a történetek miatt valószínűleg lesz 7. :) -
30GB? pedig én azt terveztem, hogy SSD-re rakom... -
Tababo #8232 én hamar lekapok 30at