60890
  • LaCz
    Volt egy ötlete és nagy mákja, hogy tetszett a nagyérdeműnek.
  • LaCz
    Ez biztató.
  • j0nNyKa
    en meg 2 verzioval ezelott, amiben eloszor szerepelt az uj UI
    ez volt egyebkent az elso hivatalos beta verzio, az elozoket meg alphanak neveztek, hiaba voltak mar a game testing fazisban
  • Witcher
    De ne feledd ha Lucas nincs, most Star Wars sincs!
  • j0nNyKa
  • Nephin
    Most olvasom a kommentekben, hogy ezt a szöveget a bétafórumról kopipésztelték, ki tudja mikor bejegyzés, hmm.
  • LaCz
    Így mindjárt más, bár jobban hangzana ha ez a verzió amit ő játszott vagy fél évvel le lenne maradva. :D Te melyik tesztben voltál?
  • LaCz
    Ezt mindig is tudtuk, Lucas egy sóher fasz, a SW sagát se Ő emelte ekkora szintre hanem a rajongók/más cégek, akik ráadásul ezért még fizettek is neki. Még azt se engedélyezi, hogy új filmeket csináljanak most, azt meg kifejezetten megtiltotta hogy folytassák a filmgyártást a halála után. Meg múltkor olyat is mondott, hogy neki a SW megáll Anakin storyjával, minden más egy szar, stb...
  • j0nNyKa
    az en verziomban semmi automatika nem volt, es teleport sem, oda kellett menni

anno en be tudtam menni egyedul is az fpkbe, de elkepzelheto, hogy az csak a teszt miatt volt - vegleges verzioban szerintem mindenkepp kelleni fog a 4 fo (2 player + 2 companion, 3 player + 1 companion, vagy 4 player)
  • Jabar
    Valószínünek tartom hogy a sidequestek nagy részét a 90%-a el fogja nyomni. :)
  • Jabar
    Lehet kérdezték már (még az is lehet hogy én :p), FP-be kész csapattal lehet csak menni vagy van van valamilyen automata csapatöszerakó lehetőség benne ill oda kell menni az fp-hez vagy be lehet portolni?
  • Nephin
    Nekem is úgy tűnt, hogy felületes volt, inkább a gyors szintezésre hajtott rá (írja is, hogy a sidequesteket midnig elnyomkodta...). Persze ennek ellenére érdekes beszámoló.
  • Agamemnon
    Én is úgy gondolom, hogy a bétázó volt figyelmetlen, hiszen csak egy datacrone-t talált meg, így lehet, hogy elsikkadt egy-két flashpoint felett is :)

• Nephin
    Vasárnapi mese hétfőn
  • j0nNyKa
    hat nezd, en voltam minden altalam bejart bolygon fp-ben (ez kb 6)

szerintem felismerek egy fp-t, bar az is lehet, hogy nem... :)

ha megnezed, a 47es kollega egy csomo bolygonak meg csak a kozelebe sem ment..
  • j0nNyKa
    3 fele teszter / game verzio van perpill:
    - survey kitoltok: ok end game contentet tesztelnek elore generalt 50es karakterekkel, az o verziojukban nincs is mas, csak end game
    - game testerek: ok azok, akiket random behivnak (pl. a velemeny iroja is ilyen), ok az un. branch verziot kapjak, ami egy X idonkent frissulo stabil verzio (es altalaban legalabb 1 honappal le van maradva a trunk verziohoz, amit...)
    - ...a belso testerek kapnak meg - ez nem stabil verzio, tele van debug uzenetekkel, es egyeb developer cuccokkal, viszont mindig ez a legujabb allapot - ez joval elorehaladottabb, mint amirol mi olvashatunk akarmilyen forrasban (pl. betacaken)

illetve ez most annyira nekunk nem lenyeg, de a game testereknek is 2 csoportja van:
    - egyiknek folyamatosan reportolnia kell a bugokat a megfelelo feluleten (pl. questek utan feljon egy ablak, amiben velemenyezni kell kulonbozo szempontok szerint)
    - masik csoportnak semmit nem kell reportolnia, csak “hard testinget” vegeznie, azaz nyomni a jatekot, mintha teljes verzio lenne
  • Boncmester
    Látszik, h nem ismered az MMO addictokat :D
  • Omlás
  • petecz
    Bakker néha olyan kommentet írtok páran mintha ezen a játékon múlna az életetek.
    Én is szeretem a SW világot, én is várom a cuccost, de ez sírás-rívás már túlzás. Pláne hogy az egész nagyrészt csak spekuláció.

Türelem emberek.
  • Pluskast
    Ez teljesen igaz és ezelött én is értetlenűl állok. A szomorú a dologban az, hogy majd a full játéknál fogunk anyázni meg szopni mivel az első hetekben egy rakás lagg lesz meg kifiagyás aminek a nagy részét ki lehetne szűrni ha lenne open beta. Csak a bioware úgy csinál mintha valami titkos térhajtóművet fejlesztene amit nem láthat a nagyközönség.
  • Agamemnon69
    Tényleg, akkor most hogy van, hogy az utolsó két béta teszter, aki infókat is szivárogtatott ki nem vette észre, hogy minden bolygón van flaspoint? Vagy j0nNyKa téved, vagy a mostani teszterek, vagy kivették menet közben őket?

Jah, néhány szerencsés bétázó meghívhatja 1-1 haverját kipróbálni a bétát... csak hogy a guild rendszert tesztelhessék...
  • BoneDragon
    90% fanboy
  • mgerihun
    és a többi tesztelő véleménye már el is lett felejtve?
  • Boncmester
    George Lucas rosszabb, mint Darth Vader
  • BoneDragon
    Inkább hiszek egy tesztelőnek aki eljutott x lvlig, mint egy fejleszőnek aki elém vágja a rózsaszín ködöt. :)
  • TDC Geronimo
    Eleve ekkora játékot igazi stress test nélkül testelni... Itt napokig nem lesz játék megjelenés után, mert az a párezer tester nem tudja lestresselni a logint illetve a szervereket. Nem is értem egy ekkora MMOnál hogy lehet meglépni azt, hogy nem lesz OB, de még egy nagyobb zárt test se.
  • mgerihun
    nem tudom mit aggódtok, komolyan mint valami öregasszonyok gyülekezete :)

Reid-et idézem "már nem töltjük bent a napjaink 80%-át a munkahelyen, jól állunk a fejlesztéssel"

Nem kapkodnak már, persze, hogy nincs kint minden béta tesztek alatt, lehet operationok nem is lesznek, arra elég egy 30fős tesztelő csapatot fenntartani. November környékén jön, addigra kezdődik a perifériák terjesztése, ami release-el egy időben van. Lehet összeesküvés elméleteket gyártani, de azért nézzetek utána picit előtte.
  • [HUN]Crassus
    hát kezdek attól félni idén nem játszunk vele....:(
  • eurom
    nem is az a baj hogy nincs kész meg 2012 ben lesz kész csak ne adjanak ki félkész játékot , és amúgy meg laikusként nekem soknak tünik 5-6 év egy játék fejlesztésére
  • BoneDragon
    Az még cinkebb, hogy azok még nincsenek berakva. Most komolyan mi a francot csináltak a bional x évig? Vették fel a szinkronokat és kb 1 éve által neki a játéknak? Pont leszarom ki milyen hangon beszél. Ez is kamu, hogy a konkurensek miatt nincs relase date, mert rohadtul nincs kész azért nincs.
  • Jeffjohnson
    így van. Egy ilyen szintű mmohoz 1 hónap alatt szinte semmit sem lehet fejleszteni max bugfix.
  • LaCz
    Az is egy probléma, de szerintem még nem tették be az összeset. Láthatod, hogy mondta, hogy pl. a raideket (Operation) még egyáltalán nem rakták be. Szerintem ugyanez a helyzet az endgame (lv50) flashpointokkal is.
  • Tababo
    jujj ezt nem gondoltad komolyan...1hónap alatt elvérezne az egész.
  • TDC Geronimo
    1-2 hónap múlva a játékosok 90%a már ott se lenne...
  • gseldon
    Most őszintén, engem nem érdekelne, ha befejezetlenül adnák ki, aztán max 1-2 hónap után jönne high lvl tartalom patch. A hardcore gamerek addigra megunják a semmit és elmennek (legalább nem sírnak majd a hivatalso fórumon), a többiek meg (akik élvezik is a játékot) addig még a közelében sem lesznek a high lvl tartalomnak, tehát pont jó időzítés lenne :)
  • [HUN]Crassus
    nem bugok vannak hanem TARTALOM nincs:S:(((
  • LaCz
    Ne mondd már, hogy szerinted ha ennyi bug van még akkor lehetséges az őszi release.
  • Jabar
    Akaratból nem említ bugokat, írta az elején.
    Engem inkább ez a rész aggaszt:
    "My take on this game is that is it may be around 85% done at this stage. There are some huge issues that do make the player frustrated and annoyed, but this is beta, and with all our help we can bring those issues to the devs attention and make the game better."

Hát, remélem hogy ő valami régebbi verzióval tolja mert idén jedit akarok ölni!

• Pacho
    Akkor lehet, hogy mégsem alaptalan a pletyka az orvr rendszerről?
  • TDC Geronimo
    Hát nem tudom...az olvasmány alapján meg amit a második JC videóban is láttam, az alapján ez még messze van a késztől, hacsak nincs egy belső build ami jóval előrébb tart. Állítólag 2 féle tester van, a game tester és a beta tester. Mindkettő külön serveren és más fajta verzióval. Szóval a fene se tudja.

4 flashpoint meg nevetségesen kevés.