60887
  • Kaputelephant
    Itt egy Ref link ha kérsz: http://www.swtor.com/r/HLN8Jz
    + Ha nincs meg valakinek a kieg, és ha még a rokonom nem használta fel akkor egy "Free* Trial of Chapter One: The Hunt" kód: 7J46-D63X-6BLF-U46N
  • Plata
    Keres rá a neten,van egy csomó,csak arra figyelj hogy új legyen,három havonta én is elnyomok egyet,rá keresek guglin oszt kész.
  • Lokker
    akkor marad a fapados játék
  • Plata
    Van friend ref link,de nekem nincs,1 hétig előfizussá válsz,kapsz 1 táska slotot,meg pár baromságot.
  • Lokker
    Plata, írtál valamit hogy lehet valami kódot szerezni amivel 1 hónapig vagy meddig elérhető a fizetős tartalom is. Itt vagy PH-n. Vagy csak haluztam? :D
  • Plata
    Hát ez bűn ronda,tiszta olyan mint annak a rinyáló hülye gyereknek a kardja.Ezért nem adnék még 500 ezret sem.
  • Kaputelephant
    Defiant Vented Lightsaber

Egyszer csak meglesz.
    Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.06.07. 10:13:45
  • Plata
    Milyen kard?
  • Nomad90Hun
    A kardot illetően ne nagyon reménykedj, ma néztem meg délután, és RE-n 50-150 milka között mozog az ára, én már letettem róla, hogy lesz ilyenem valaha is (max majd akkor ha cartel milliomos leszek, az meg a következő évezredben nem várható... ).
  • Kaputelephant
    Na ne. Azt hittem ez valamim bug. Ok, persze én és a többi tapasztalt játékos kívülről fújja a témát, no de aki esetleg új? Honnan fogja tudni, érdemes-e reward után "rohangálni"?

Kérdés: A 60-as token és a Keresztvas kard, mennyibe fáj más szerveren a Progenitoron kívül? Mivel sokan a RE-n tolják arra lennék leginkább kíváncsi, milyen árban mozognak most. Van 20 Milla alatt kard + 7Milla alatt token?
  • Shion
    Talán egy hónapja vezették be, hogy csak a "Daily reward" felirat díszeleg, nem pedig a pontos jutalom. Én is utálom :(
  • Kaputelephant
    Az normális, hogy a GFinder nem mutatja a rewardokat? Még nem néztem, hogy meg kapom-e vagy sem, not showing up. Lehet már régebbi hiba csak most vettem észre? Másnál is tapasztalható ilyesmi?
  • Kaputelephant
    1 óra max a transfer. A kommented írása óta bőven eltelt. Honnan hova transfereltél? A "View your Character Transfer history."-ban benne van? Ha nincs akkor nem történt meg. Ha továbbra is a 90CC-s transfert írja akkor válaszd ki a karit ismét és a servert. Menj a nextre. Ha az utolsó fázis oldalán vagy, (Checking to see if you can make this transfer) kattints a backra és ismét a free transfer ugrik elő, ha még nem lett felhasználva.
  • PiszkosFred
    Nem midnig azonnali a dolog, eltelt par ora azota mar?
  • Ozzyehh
    srácok, mit csináljak.... haverral transfereltünk karit pontosabban neki sikerült, nekem meg kiírta, hogy oké transzferelve van, de utána nem történt meg a dolog és most már cartlet kért érte, nagyon dühös vagyok, ticketet meg nem tudok írni (preferred vagyok) valami tipp?
  • Nomad90Hun
    Ha ilyen akadozva / össze-vissza jön le, akkor ott a nettel / routerrel valami gixer van, esetleg bitraider bekavarhat még.
  • Plata
    Nekem nagyon hülyén jön le,1.5kb és 3 mb között ugrándozik,egyik pillanatban dől mint állat köv pillanatban csepeg.
  • Nomad90Hun
    Nekem is megvan eredetiben, de mostanában hivatalos oldalról szedett installert használok én is, amúgy szerintem 1,5-2 óra alatt is lejön az.

gondoltam impen nekikezdek a végleges carnage mara mainemnek, gondoltam ráhangolódásnak megnézek 1-2 videót.
    hát ezen szét röhögtem magam, bár igaz az emberek 95%-ra illik sajna, én nem csak marauderrel....
  • Plata
    De nekem megvan eredetiben,valamikor ugye csak azzal lehetett játszani,gondoltam úgy rakom újra,de ha szerinted onnan gyorsabb akkor lehet hogy azt.
  • Lokker
    Én a hivatalos oldalról szedtem a telepítőt és úgy volt kb 2-3 óra.
  • Plata
    Na úgy alakult hogy a gépemet újra rakták,minden ami a C-n volt törölve,a D-n lévő cuccok meg maradtak,sajna SW ToR C-n volt,ha fel rakom dvd-ről szerintetek hány nap mire fel patchel?
  • Kaputelephant
    Kel Dor jedi knight. Óóó messzi jövő...Csika tonima uma kua la poka. :D
  • Nomad90Hun
    Én Selkath-ot.

Amúgy valakivel aki red eclipse-en van lehetne boltolni az új packból eső crossguard fénykardra (részletekben visszafizetném)? Mert a gtn-es árak fénysebességgel repülnek....
  • gunji
    A voss fajról lehetett olvasgatni ilyeneket, még a togruták érkezte előtt. Azóta passz. Én szívesen látnék minden fajt, a basic nyelvismeretétől függetlenül.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pl. egy kék kis elefántszerű lényt ortalant szeretnék, meg egy nelvaanit, úgy legalább megoldódna a honosítás problémája is :D Vagy sithnek jawat vagy gungant.

• GaborST
    Azt lehet tudni hogy lesz-e még további játszható faj a játékba?
  • GaborST
    Hát elég beteg valami :)
  • gunji
    Orvosdroidnál lehet vásárolni rakghoul injekciót, azzal be tudod oltani magad, s immunis leszel pár órát, vagy a következő halálig.
    Jah, sokan élvezik, azt hiszem, van valami olyasmi küldetés is hozzá, hogy tíz percenként meg kell halni vagy felrobbanni. Vagy hasonló, de én inkább messzire kerülöm ezeket a dolgokat :D
  • GaborST
    Ettől a Raktghoul szartól hogy lehet megszabadulni mert valaki ezt élvezi az űrállomáson hogy ragasztja mindenkire :P
  • picket

Preferences / User Interface / Conversation / Show Conversation Alignment Gain

Bepippant, örül.
  • GaborST
    Igazából csak a világos és a sötét oldali pontok érdekelnek full világos karit akarok :)
  • PiszkosFred
    + illetve, amiota a companion szimpatiaja nem csokkenhet valasztas miatt (de szerintem maskent sem, csak ha meghal/lelep :)), emiatt aztan tenyleg felesleges ujrakezdeni akar egy beszelgetest is, leven egy gagyi gift neki es meg is van a kiesett esetleges extra pont.
  • picket
    Ha már akkor tudod, amikor kiválasztottad, hogy nem azt szeretnéd, akkor egyszerűen esc gombbal ki tudsz lépni az aktuális beszélgetésből, és újrakezdeni (comapnion affectionnél is működik). Ez rövidebb, mint az egész questet újrajátszani. Egyébként valahol van rá beállítás, hogy alapból mutassa a válaszon, hogy milyen pontot fog adni (light vagy dark, a compainionok reakcióját sajnos nem mutatja), ha ez fontosabb neked, mint hogy szabadon válassz a lehetőségek között, akkor azt ajánlom kapcsold be.
  • GaborST
    aha meg van azért nem engedte mert még a küldetés területén tartózkodtam mihelyst elhagytam tudtam resetelni is :)
  • GaborST
    Srácok hogy tudom likvidálni a küldetés ha nem engedi az abadon funkciót?
    Ugyanis véletlen rossz válaszra kattintottam és 50 sötét pontot adna!
  • Kaputelephant
    Na mit szóltok az új fejezethez? Ez már döfibb volt, mint a korábbiak egy fokkal.
  • Nomad90Hun
    Khm... Khm.. Ép... a bir...lmi flottár.. jele...ezem. Pont mo.. h...t vala.. nyak... Itt mind..ho. ott vann.. a Rakg...ok. Azonal.. erő..té.. kérü... Véte..
  • Gudott
    Elvileg újra van Rakghoul event, most mindenki kedvenc homokdűnéje a soros
  • Gudott
    Force in Balance/ Death Field: igazából itt a nerf megérdemelt, mert rajtuk kívül az összes instant AOE 5 méteres hatósugárral rendelkezett, csak nyilván kellemetlen, mert a sage/sorc párosnál eddig ez terjesztette a DoT-okat tovább

Sage/Sorc heal: tényleg viszonylag könnyebb volt velük healelni, minimálisam tapasztalt játékos ritkán fogyott ki a force-ból, hogy emellé miért kellett a Burst healjükre ráerősíteni ezzel a nerffel, azt nem tudom.

PT/VG értem én, hogy a két dps ág nagyon erős, de ezzel a hatótávolság nerffel már megint a tankok fogják megszívni
  • Nomad90Hun
    Nah még jó, hogy opi healt akarok majd, ezzel a kis nerf-el a sorc-oknak elég nagy érvágás lesz a heal szerintem, mondjuk a death field hatósugarának csökkentését nem értem minek... múltkor meg a dotokból, és madness képességekből kapott self heal-t csökkentették le, ennyi erővel death field is lehetne már single target-es is akár... de minek is tépem itt a szám (billentyűzetem), mert úgyis a sok kis nyavalygó 15 évesekből álló marauder fanclub dönti el mit kell nerfelni, mert a sorci az már nem megy nekik, talán mert ahhoz ész is kéne, nem csak kezdő shaolin szerzetes módjára telibe fejelni a billentyűzetet...

No offense, nekem is tetszik a mara mint class, és aki jól tolja, és értelmes azzal nincs is bajom, szóval akinek nem inge...
  • Gudott
    Update 4.5, Chapter XIV/XV , új soundtrack, kedvezményes karaktertranszfer és pár apróság