60887
  • eurom
    képeknél*
  • eurom
    Hoth lépeknél elsö 2, ott adja magát egy napi ostromos lépegetős event ha nem csinálják meg menjenek a búsba
  • TDC Geronimo
    Ja én se vágom, hol vannak a mobok meg az npck. Remélem belső buildbe már benne vannak, mert ez így elég gyér
  • Wlanseraf
    Ez továbbra is nagyon élettel teli:D
  • Boncmester
    Nem véletlenül, hanem azért, mert PvP-znek :D
  • TDC Geronimo
    Na kellett mondani. Új képek megint
  • Nephin
    Azért azt te is tudod, hogy ez nem így működik, nem véletlenül barátok a barátaid... :)
  • Agamemnon69
    Igen, szerencsére beindult egy kis leak dömping :) (Bár már nem nézem olyan lelkesen őket, mint 1-2 hónapja... ezekben sajna nincs túl sok újdonság, most már tényleg valami jó pvp, vagy op videó kellene :P )
  • TDC Geronimo
    na nemsokára újabb videó :)

"Well you'll see early JK combat (I know, we seen it already), but also grouping as well as holo-conversation and some questing. Nothing brand new, but I can't get enough of the Jedi classes given I'm gonna play one when this ships. Some other small goodies in it too. Also its 37 minutes, so not too short which is always welcomes with me. Hopefully Betacake gets it to you all soon. The leakers request is that I let BetaCake do the leaking on this one, and I totally understand and agree. "

Jól megszaporodtak a leakek szerencsére az elmúlt pár hétben :D
  • Boncmester
    Ezt már többször fejtegettem, hogy remélem, jól megcsinálják, mert elég könnyedén meg lehetne jóra csinálni, de még nincs róla infó. Reméljük, nem azért, mert nem is lesz, hanem csak még nem jelentették be.
  • Boncmester
    Vagy jön PvP szerverre, és szerez új barátokat (illetve ellenségeket) :D
  • Boncmester
    Ha megnézed, az emberek 80%-a PvE-t akar.
    Kb akik WAR-oztak, azok szeretik a PvP-t és az ilyen nagy csatákat, és olyat akarnak, a többiek meg nem annyira szeretik, és inkább instákat akarnak farmolni.
    Most persze ez kérdés, hogy azért nem WAR-oztak az utóbbiak, mert annyira nem akartak PvP-zni, vagy azért nem akarnak PvP-zni, mert nem WAR-oztak, és nem tudják, milyen jó dolog az?
  • j0nNyKa
    erre most tudnek nagyon csunya szuzes-pinas peldat irni, belemenjunk? :)
  • Agamemnon
    Attól még tudhatja, hogy nem lehet combatból stealth-be menni... már az elején leszögezte a Bio, hogy az SWTOR-ban nem lesz ilyen.
  • eurom
    honnan tudod mi az, állitolag nem wowoztál
  • j0nNyKa
    nem akarok beleszolni, de itt nincs vanish-szeru spell
  • eurom
    ja hogy én ugrok be , azt hittem aki vanishol
  • [HUN]Crassus
    dehogynem! beugrassz/beugranál/ és megvárod míg visszajönnek a CD-id...:P
  • eurom
    ha vanishol egy rugo akkor a wowban is állsz és malmozol nem kell beugrani semmilyen párbeszédbe
  • BoneDragon
    De jó is lenne sötétbe, miközben villámlik az ég összecsapnak a fénykardok...
  • Nephin
    Nem tudom, annyit tudok, hogy mondták, hogy aki párbeszédben van, az nem lesz támadható. :)
  • Jabar
    biztos megoldják, pl beszélgetés után kapsz egy 5mp-es buffot ami nem engedi hogy játékos betámadjon, utánna meg vess magadra ha nem veszed észre/reagálod le.
  • [HUN]Crassus
    Vanish/WOW-os talent kijössz combatból és eltűnsz bizos lesz itt is hasonló/ és párbeszédbe ugrassz:P az ellen meg áll és malmozik?:)

a másik pedig akkor egy IA betámassza az 50 megaherzes/kaliberes után szabadon:P/ snipát és PAFF fejes mikor kijössz a párbeszédből?:) az is szép:)
  • Jabar
    Jó amit írsz csak az a baj hogy a srác is írja hogy semmit nem érez a döntéseinek a súlyából, hát akkor eddig vagy nem jött össze az átültetés vagy X.
  • Nephin
    Párbeszédben lévőt nem lehet támadni, de nem tűnik el, ott áll és mennek a kis buborékban a pontok... :D

Ha kergetnek és nem vagy combatban, akkor gondolom beugorhatsz párbeszédbe, bár ehhez az kell, hogy olyan npc legyen, az meg főleg táborban lesz és oda úgysem nagyon jut be az ellen... Na mindegy, combatból viszont szerintem nem lehet majd párbeszédet nyitni.
  • Witcher
    Irigyellek!
  • TDC Geronimo
    Én pont az ellenkezőjét látom.
  • [HUN]Crassus
    bár már hónapokkal ezelőtt elmélkedtem rajta,de most újra eszembe jutott a sok videjó láttán: mi történik ha a csini videós párbeszédek közben valaki betámadja a másikat:P aki "videózik" épp az nemtud felkészülni a támadásra...vagy ha elkezdődik a videós párbeszéd "eltűnik" a karaktered a világból? és nemlehet megtámadni?
    kergetsz valakit az "ráklikkel" egy NPC-re és hopp eltűnik előled? hogy van ez?
  • Witcher
    A karakterek kidolgozottsága hagy némi kívánnivalót maga után! Nagyon remélem hogy a végleges verzióban ez változni fog, mert ez így vicc!
  • itlosz78
    Hmm, már ennyi hiányosságot fel tudsz sorolni. Mondjuk a dyerendszer nem nagyon számít nekem, de az időjárás az fontos lenne szerintem.
  • Pacho
    Jó akkor pontosítok;) Természetesen pvp alatt nem azt értem, hogy három 10 szinttel magasabb ember jól megkúr miközben éppen potit főzöl egy elhagyott helyen, aztán rádnyomják az összes "/leszartam a fejed" emote-ot.
    Hanem egyfajta pvp campaign-ra, ami a már bejelentett pvp-s bolygók körül fog forogni. (Tehát aki oda megy azért megy oda hogy játékos ellen harcoljon)
  • Nephin
    Az ember társas lény. :)

Viszont a karaktergeneráló ezennel feliratkozott a nemszeretem dolgok közé (itt van már az nappal/éjszaka, az úszás, az időjárás, a dyerendszer hiánya stb). Egy classnak egy arctípus (oké: nagyon kevés és akkor jószívű voltam...) fajonként és nemenként? Semmi beállítási lehetőség erre (nem a kiegészítők, haj, szemszín, hanem maga az arc, az orr mérete, formája, a szájé stb. A headshape szinte semmit nem változtat.)?

Ajjaj... :(
  • itlosz78
    Kollektív tudat:)
  • Nephin
    "Tele lesz phase-zel"... nem lesz tele. :D
  • Nephin
    Na ez az "ismert okok"... :D A legtöbb embernek ez tökéletesen elég, hogy PvP szerver felé se nézzen, és mivel ez egy mmo, az egyszeri harcos alkalmazkodik a barátaihoz, ha a többség PvE-re akar menni.
  • Nephin
    Igazad van, még pontosztogatás sincs, csak annyiban, hogy milyen traiteket pakolsz be. A storyline tényleg jó, bár mostanában eléggé összecsapják szerintem, viszont ez még mindig nem teszi szerepjátékká... Se jellem, se hatás a világra, se semmi. Sőt, gonosz oldal sincs, Ettenbe vannak zárva. :)
  • LaCz
    Én is PvE contentet preferálom, de valószínűleg PvP szerverre megyek majd, ha PvE szerón nem lesz semmi open world PvP. Igazából utálom a PvPt, de ennyi azért jöhet.
  • eurom
    régebben játszottam én is de nem emlékszem pontosztogatásra csak az rp re meg a kalandjátékra irtam hogy van benne tisztességes epic quest(story) line meg láttam ingame player eventeket, zenekarokat zenélni stb
  • BoneDragon
    Szerintem meg nem hülyeség. Mindenkinek megvan a saját játék stílusa és gondolkozása. Az egy dolog, hogy sw világban adja magát a pvp, de akkor se mindenki szereti, ha épp questezés közbe hátba döfik 2x és utána fél óráig rajta állnak a hulláján.
  • calis
    Tök hülyeség nem pvp szerverre menni... Ha max szinten vagy és csak raidelsz, akkor úgy is mind1, azt a kis időt kell kibírni, míg szintezel... Mivel teli lesz a játék instancolt illetve phaselt területekkel, ez sem lesz gond.