60887
-
Amik betacaken megjelennek képek, annyira előre beállítottak... Tényleg bio áll a háttérbe.
-
Hát igen szerintem is elég gyérre sikerült a képek alapján. A jég és a hó hát hmmm no komment. -
Eddig szerintem itt a leggyengébbek a textúrák és nincs lábnyom! :D -
Hoth képek -
Nephin #8505 Vasárnapi mese - A Mandalóriai Háborúk 1. rész -
Már próbálgatnám őket :D -
Kár, hogy kép nincs róluk, de így is érdekes. -
Combaton kivul barmikor cserelheted a melletted levo companiont. Egy sima listabol kivalasztod, hogy melyik jojjon veled, aztan egy par mp-es spellt eltol a karaktered, es mar le is van cserelve. -
LaCz #8501 Szerintem úgy lesz mint KoTOR-ban. A hajódon tudod őket cserélni. -
Companion hogy működik, az világos,hogy 1 lehet veled mindig amit el küldhetsz küldetésekre. De mi van ha leakarom cserélni,akkor előző elveszik ? vagy lehet váltogatni őket (alapjából ez lenne értelmes) és ha lehet váltogatni akkor ez kb. hogy működik, bárhol bármikor cserélhetem vagy van megkötés ? -
Companion lista. -
Megaupload mostanában elég gagyi. Le se akarja tölteni a fránya 60 megát, de a hirdetést gond nélkül behozza... -
Nephin #8497 Gyönyörű képek. Mérget vennék rá, hogy a BetaCake a BW gerillaoldala - BioCake, ahogy egy barátom mondta. :) -
Nephin #8496 Ne engedj a sötét oldal csábításának! :D Bár igaz, nagyon hangulatos videó... :) -
art stílus és a környezet részletessége döbbenetes még mindig. Csak az NPCk hiányoznak... :D Talán a következő buildben. -
LaCz #8494 Sith Inquisitor rövid klippecske. Esküszöm beleszerettem ebbe, gondolkodom, hogy Consular vagy ez legyek. Annyira rohadt jól néz ki azzal a ruhával. :D -
Corellia képek -
LaCz #8492 http://betacake.blogspot.com/2011/07/star-wars-old-republic-barrons.html
Szerintem egyre valószínűbb a Novemberi launch. Razer cuccok, ez a jelentés is szeptember-november. -
Nephin #8491 Bocs, az előbb is ezért kérdeztem, mert átnéztem a cikkeket pár napra visszamenőleg és nem találtam: melyik cikkben? :) -
Ez legalább egy kis bizakodásra ad okot. Talán tényleg a fejlesztés végéhez érnek :) -
betacaken írta egyik tester. -
Nephin #8488 Ezt hol találtad? -
Nem úgy csinálják mint a wow-ban. Ott akár ezren is lehettek pl. Orgriban,
itt lesz mondjuk max 80, utána nyit egy új instance-ot a szerver, aztán megint és megint.
Így nincs egyszerre több száz ember a képernyőn. -
Jó, de ott 100+ ember van állandóan. -
LaCz #8485 Miből gondolod, hogy alap, hogy egy ilyenen futnia kéne? Nekem ugyanilyen géppel, csak Phenom II B55-nel WoWban ha mindent maxra húzok Full HD + windowed módban Orgrimmarban simán lemegy az fps 26-27re. -
Ilyenkor jót nevetek ezeken a gép leírásokon. Mire megjelenik a játék úgyis még optimalizálják és akkor kiderül mit tud a motor. -
Közben kiderült, hogy a srác milyen gépen tolta
i7 920
6gb ram
460gtx
1920*1080ban
Azt írta tökéletesen futott mindenféle belassulás nélkül. Ilyen gépen azért az ember el is várja szerintem. Amúgy a videót már törölték, de azt mondta, hogy lesz majd hosszabb is, hacsak ki nem bannolják addig :D
Nem tudom legalább a nevüket miért nem tüntetik el. -
"Barron's financial report marks November 2011 as the window for SWTOR's possible release date."
November hónap már ígyis az utóbbi évek legdurvább felhozatalát hozza. Remélem hamarabb jön -.- -
Nem lepődnék meg ha jövő héten bejelentenék a megjelenési dátumot... -
hmm...
"The next phase is the final beta phase, and is scheduled to last 5 weeks. The week after theyre doing a few beta events. " -
LaCz #8479 Van fent egy hosszabb BH gameplay is Betacake-en, de hát a minősége kicsit kifogásolható. :D -
Milyen emos már ez a jedi?
-
ratyi franciák -
Eszméletlen hangulatuk van ezeknek a skilleknek! -
Hát van egy két istenverte jó kép erről a "csúnya" játékról :y
Ez meg egy rövid, de annál jobb minőségű gameplay.
-
jön az összes talentfa, egy teszter írja össze őket folyamatosan, egy másik meg csinálja a képeket így, ahogy a mostaniban -
Na végre szivárognak kifelé a talentok. Viszont azok a tanács tagok nagyon unatkozhatnak abba a nagy terembe... :D -
Nephin #8472 4-kor interjú Reiddel. -
STAR WARS™: The Old Republic™ : Coruscant Screenshots
STAR WARS™: The Old Republic™ : Jedi Sentinel Talent Trees -
gatyo #8470 Na igen. Nem minden MMO tud akkora (rud)ugrással indulni mint a tera-online.