60887
  • BoneDragon
    Amik betacaken megjelennek képek, annyira előre beállítottak... Tényleg bio áll a háttérbe.
  • Braikingboss
    Hát igen szerintem is elég gyérre sikerült a képek alapján. A jég és a hó hát hmmm no komment.
  • Jabar
    Eddig szerintem itt a leggyengébbek a textúrák és nincs lábnyom! :D
  • Braikingboss
    Hoth képek
  • Nephin
    Vasárnapi mese - A Mandalóriai Háborúk 1. rész
  • Agamemnon
    Már próbálgatnám őket :D
  • Fenrir
    Kár, hogy kép nincs róluk, de így is érdekes.
  • j0nNyKa
    Combaton kivul barmikor cserelheted a melletted levo companiont. Egy sima listabol kivalasztod, hogy melyik jojjon veled, aztan egy par mp-es spellt eltol a karaktered, es mar le is van cserelve.
  • LaCz
    Szerintem úgy lesz mint KoTOR-ban. A hajódon tudod őket cserélni.
  • Anthrax
    Companion hogy működik, az világos,hogy 1 lehet veled mindig amit el küldhetsz küldetésekre. De mi van ha leakarom cserélni,akkor előző elveszik ? vagy lehet váltogatni őket (alapjából ez lenne értelmes) és ha lehet váltogatni akkor ez kb. hogy működik, bárhol bármikor cserélhetem vagy van megkötés ?
  • BoneDragon
    Companion lista.
  • BoneDragon
    Megaupload mostanában elég gagyi. Le se akarja tölteni a fránya 60 megát, de a hirdetést gond nélkül behozza...
  • Nephin
    Gyönyörű képek. Mérget vennék rá, hogy a BetaCake a BW gerillaoldala - BioCake, ahogy egy barátom mondta. :)
  • Nephin
    Ne engedj a sötét oldal csábításának! :D Bár igaz, nagyon hangulatos videó... :)
  • TDC Geronimo
    art stílus és a környezet részletessége döbbenetes még mindig. Csak az NPCk hiányoznak... :D Talán a következő buildben.
  • LaCz
    Sith Inquisitor rövid klippecske. Esküszöm beleszerettem ebbe, gondolkodom, hogy Consular vagy ez legyek. Annyira rohadt jól néz ki azzal a ruhával. :D
  • TDC Geronimo
    Corellia képek
  • LaCz
    http://betacake.blogspot.com/2011/07/star-wars-old-republic-barrons.html

Szerintem egyre valószínűbb a Novemberi launch. Razer cuccok, ez a jelentés is szeptember-november.
  • Nephin
    Bocs, az előbb is ezért kérdeztem, mert átnéztem a cikkeket pár napra visszamenőleg és nem találtam: melyik cikkben? :)
  • Agamemnon
    Ez legalább egy kis bizakodásra ad okot. Talán tényleg a fejlesztés végéhez érnek :)
  • TDC Geronimo
    betacaken írta egyik tester.
  • Nephin
    Ezt hol találtad?
  • Khabbas
    Nem úgy csinálják mint a wow-ban. Ott akár ezren is lehettek pl. Orgriban,
    itt lesz mondjuk max 80, utána nyit egy új instance-ot a szerver, aztán megint és megint.
    Így nincs egyszerre több száz ember a képernyőn.
  • TDC Geronimo
    Jó, de ott 100+ ember van állandóan.
  • LaCz
    Miből gondolod, hogy alap, hogy egy ilyenen futnia kéne? Nekem ugyanilyen géppel, csak Phenom II B55-nel WoWban ha mindent maxra húzok Full HD + windowed módban Orgrimmarban simán lemegy az fps 26-27re.
  • BoneDragon
    Ilyenkor jót nevetek ezeken a gép leírásokon. Mire megjelenik a játék úgyis még optimalizálják és akkor kiderül mit tud a motor.
  • TDC Geronimo
    Közben kiderült, hogy a srác milyen gépen tolta

i7 920
    6gb ram
    460gtx

1920*1080ban

Azt írta tökéletesen futott mindenféle belassulás nélkül. Ilyen gépen azért az ember el is várja szerintem. Amúgy a videót már törölték, de azt mondta, hogy lesz majd hosszabb is, hacsak ki nem bannolják addig :D

Nem tudom legalább a nevüket miért nem tüntetik el.
  • TDC Geronimo
    "Barron's financial report marks November 2011 as the window for SWTOR's possible release date."

November hónap már ígyis az utóbbi évek legdurvább felhozatalát hozza. Remélem hamarabb jön -.-
  • BoneDragon
    Nem lepődnék meg ha jövő héten bejelentenék a megjelenési dátumot...
  • TDC Geronimo
    hmm...

"The next phase is the final beta phase, and is scheduled to last 5 weeks. The week after theyre doing a few beta events. "
  • LaCz
    Van fent egy hosszabb BH gameplay is Betacake-en, de hát a minősége kicsit kifogásolható. :D
  • Pluskast
    Milyen emos már ez a jedi?
  • FSpofon
    ratyi franciák
  • BoneDragon
    Eszméletlen hangulatuk van ezeknek a skilleknek!
  • TDC Geronimo
    Hát van egy két istenverte jó kép erről a "csúnya" játékról :y

Ez meg egy rövid, de annál jobb minőségű gameplay.

• j0nNyKa
    jön az összes talentfa, egy teszter írja össze őket folyamatosan, egy másik meg csinálja a képeket így, ahogy a mostaniban
  • BoneDragon
    Na végre szivárognak kifelé a talentok. Viszont azok a tanács tagok nagyon unatkozhatnak abba a nagy terembe... :D
  • Nephin
    4-kor interjú Reiddel.
  • j0nNyKa
    STAR WARS™: The Old Republic™ : Coruscant Screenshots

STAR WARS™: The Old Republic™ : Jedi Sentinel Talent Trees
  • gatyo
    Na igen. Nem minden MMO tud akkora (rud)ugrással indulni mint a tera-online.