60887
-
mondjuk az a te hibád.p én mindíg megvárom a "korrekt" árakat és nem veszem meg egyből a legdrágább cuccot....lassan 2 éves lesz az 5850-en és 55 ezerért vettem anno..... -
Főleg, hogy 130k-t fizettem a szaros 5870-ért, mert akkor jelent meg és utána olyan játékokkal traktálnak, ami a harmadába kerülő x360-omon is lazán elfut. Többet ezzel nem szopatnak be a genyák. :DDD -
Kicsi dühös újreg vagy, látom. Nem baj. Jogodban áll dühösnek lenni! :D -
abban azért van igazság részéről,hogy 2012 derekára azért valóban padlót kéne fognunk a graftól..... -
Jaja, de ha sokat belefektetsz, még többet kaszálhatsz. Nopersze ha a parasztoknak el lehet adni az olcsó animációt is, minek törje magát... AZ üzlet az üzlet sajnos. -
Azért mert egy kurva jó mmo-t lehet belőlle csinálni és több pénz van benen mint egy single palyer gameban persze ha sikeres lesz. Ez a grafika tök jó egy mmo-nak és persze gépeken szebb mint amit képeken látsz. A folytonos grafikai rinyálásod kurva idegesítőőő. Fogadd el ez egy MMORPG lesz és nem KOTOR 3. Lefosom hogy te mire vártál ez itt nem az a rész.!!!!!!!!!! -
Lucas azért valljuk be nemgyengén sóher és pénzéhes... -
Noprob, az aknakeresővel is igen jól el lehet szórakozni, vagy a tetrissel is. DE EZ KOTOR. -
Miért csinál a BW MMO-t egy single player játék-sorozatból. "már itt elvan baszva a dolog" :DDD -
bahh grafika.....nekem a WOw is bőven jó grafikailag -
Példának ott van az SW Clone Wars animációs filmsorozat. Nincsenek benne normális árnyékok/önárnyékok, a szőr, haj megjelenítés nem is létezik számukra, egy szőrmegallér egyben van, egy ojjektum pl, de a hajakat is kőbe vésték, a terep általában siralmas. A Square évtizeddel ezelőtt is már komolyabb animácókat gyártott és sok-sok játéknak a CGI-ja jobb minőségű (klasszissal és újabb technikákkal), de még egy szaros W2-ben is ingame SZAKÁLLA van a törpéknek, nem egy textúra rábaszva pár polygonra.
Ettől még a Clone Wars jó, magam is mindig nézem, mert jópofa kis fimsorozat, de egy olyan tőkeerős cégtől, ami mögött a genygóc Lucas áll, kissé mást várna az ember és nem merő középszerűséget (SEM). Indstrial Light & Magic a tököm... :DDD
Szóval gondolom érthető a párhuzam. Egy utolsó senki kis cégtől parádés teljesítmény lenne egy Clone Wars, de azoktól akik ezt gyártják, ez csak csupán fércmunka (grafóban). Kb. ez a lényeg.
Ha ez sírás, hát legyen az! :D -
Miért vár valaki single player gamet egy mmo-tól? már itt elvan baszva a dolog -
Szerintem meg te vagy holt naív. Annak, hogy lényegesen szebb lesz ennél a grafika (mármint amit az eddigi trailerekben és kiszivárgott filmecskékben láttunk) kb. annyi az esélye, mint hogy az SG-re több csinos lány jár, mint kocka fiú. :D Sőt, pont ellenkezőleg szokott lenni sajnos.
MMO-tól "nem rossz" ez sem, csak vannak akik szingli játékot vártak, arra meg ez erősen gáz. -
Itt van egy ertelmesebb forditas a pre-orderes cucchoz (ez sem az igazi, de kozelebb all egy jo marketing dumahoz):
Description :
Discover the period of the Old Republic - thousands of years before the rise of Darth Vader when war between the Galactic Republic and Sith Empire divided the galaxy. Choose and create your own character of the many classic heroes of Star Wars ™ series, inter alia: Jedi Knight, Bounty hunter or smuggler. Make decisions that will define your personal story and peel your own path at the bright or dark side of the Force. During the adventures complement to your team that you support the will to fight.Together you experience incredible fight, you will collaborate with other players to overcome the toughest challenges and discover the wonderful world of Star Wars in the best MMO game genre.
* Create YOUR STORY IN THE WORLD Star Wars - Choose one of the eight available characters and become a hero of his own adventure - with an interactive storyline, cinematic way to conduct a conversation and a full dubbed (in English).
* Espouse to bright or dark side of the force - making meaningful choices during your adventures you specify your own path at the bright or dark side of the Force.
* Complete TEAM - Build your own relationships with associates who join your team and will fight at your side
* Experience the heroic clashes - Take part in the breathtaking lightsaber duels, space shoot-outs in the canteens and huge battles against other players.
* Fly OWN SPACE SHIP - earn their own ship, which will become your base of operations while you explore the galaxy and take part in epic battles in space.
* DISCOVER Fully functional MMO GAME OF THE SPECIES - Join your friends and experience the player-versus duel-player in special economic zones (Warzones), scenarios for collaboration between groups of players (Flashpoints) and challenges for many players (Operations). Join a guild, trade by auction houses, produce their own objects, sit at the controls of vehicles and much, much more.
-
En meg mindig ugy erzem, hogy te ilyen hiszti kampanyt folytatsz a grafika miatt, amit meg nem is lattal, es tulajdonkeppen adod az emberek szajaba a szavakat - nem lehetne legalabb addig varni ezzel, amig kijon a jatek? Ha akkor is csunyanak talalod a grafikat, visszaterunk ra. Mit szolsz? -
Sajnos de. Sok-sok év eltelt a K.O.T.O.R. 2 óta és egy ME2, GeoW2, GoW3, vagy egy W2 után az ember a BW-től olyan parádés grafót várna, hogy helyben állva behugyozzunk tőle (főleg, hogy ez PC only ha jól tudom, ergó a konzolok kissé/nagyon elavult teljesítményére sem lehet hivatkozni).
DE sajnos az MMO lét ezt is legyűrte, a grafika be van áldozva. Én csak azt nem értem, hogy miért, mivel asszonták nem lesz 1xrre sok játékos egy helyen, mert nyit a szeró új session-öket nekik. Akkor meg mi akadályozza meg őket a parádésan lehengerlő graf előállításban (vérprofi grafikusaik és jó motorjuk van hozzá). Hmmmm... Ki érti ezt...
Aki arra szeretne hivatkozni, hog nodehát régi gépeken is jól kell fusson, az sem probléma, mert a grafó skálázható, még egy Archlord-ban is, ami egy régi P4-en, meg GFmx200-on elfut szépen, miközben meg modern akkori gépeken meg csilivili volt. Ez nem nagy ügy. -
Így se rossz az. -
Sajnos arra még várni kell 5-10 évet. -
Ezzel sajnos teljes mértékben egyet kell értenem! -
gavor #8530 "colour-stone to change your weapon effect"
Ez nagyon bűzlik! -
Nohát KB. ilyen grafója kéne hogy legyen a játéknak, mint ahogy a borítón kinéz ez a montázs! 2012-re illene... :D -
Személyeskedést hanyagoljuk, inkább örüljünk a vonatnak :D -
Kazagor #8527 Látom az intelligenciád a fellegekben jár. Biztos büszkék rád a szüleid. Csak így tovább. -
Szabi1991 #8526
-
LaCz #8525 Maga az infó jó, bár most azzal hogy mi van a hátuljára írva nem sok derül ki. "colour-stone to change your weapon effect" wtf.
Szerintem 100, hogy Comic Conon lesz valami a megjelenéssel kapcsolatos dolog. -
Most már egyre több jel arra mutat, hogy közeledik a megjelenés. Origint most patchelték, hogy tudja fogadni az előrendeléseket, erre most itt van ez a preorder leak... 20án véget ér a game testing 1 nappal a comic con előtt. Lehet ezután megindul a rendes beta, avagy a stress test megjelenés előtt 1 max 2 hónappal. Mind theorycraft, de bárcsak igaz lenne :) -
-
Hoppá star-wars-old-republic-leaked-pre-order
Lehet comic conon preorder bejelentés, gamescomon meg dátum végre? -
LaCz #8521 Még nincs bent endgame content ha jól tudom, most fogják berakni az új beta builddel. Nem?
Meg amúgy is, valószínűleg ha valaki felhúz egy karit 50esre nem az lesz az első dolga, hogy felvegyen egy videót amiért kidobják. :D -
Akkor bazdmeg ne nézd... -
Ja hát nem ártana már valami high lvl cucc, warzone, esetleg flashpoint videó :y -
Kazagor #8518 Kezd rohadt unalmas lenni ez a tengernyi low level videó. Már meg sem nézem őket... -
-
végre ugrál valaki
-
Jedi Knight, Consular videók (betacake-ről):
http://www.mediafire.com/?jqasxh2m53vbvxj
http://www.megaupload.com/?d=WGCRPVXK
-
Úgy is jó előre felhívják a figyelmünket, hogy mikor árulják el a megjelenési dátumot, szóval addig nem számít semmilyen apróság. -
Hát én már hiszem ha látom. Szerintem comic conon nem lesz még bejelentés, majd gamescomon max. -
Spekulaloknak:
SWTOR Moves from TBD to TBA -
Ejj, kedvet kaptam a kotorhoz. :) -
Revan storyline képek
Spoileres lehet.