60890
  • BoneDragon
    Boltok

Szerintem elkapkodtátok az előrendelést, lesz máshol sokkal olcsóbban is.
  • Sir Quno Jedi
    Nem lesz, nekem azt mondtáák ne is reménykedjek benne. Meg kell venni látatlanban...
  • FSpofon
    1500ft-os előrendeléssel kipróbálhatod 3 napig :)
  • Kandurex
    de szar VIP nélkül...nem tudom szerkeszteni a hozzászólást...

...moderátori jogokat meg macerás felvenni
  • Kandurex
    vajh lesz az elején egy kipróbálható max. 1-2 hetes ingyenes account? mintha emlékeim szerint a galaxies -ben volt lehetőség (mint, ahogy a gaywow -ban is), csak a kérdés, hogy az elején lesz e lehetőség....mert hát becsülettel megvallom az 12k vagy 30k az elég súlyos pénzike...
  • Agamemnon69
    Az UK amazon-on is megrendelhető a dobozos verzió 35 fontért. Amazon
  • Boncmester
    A klienst attól függetlenül valszeg le fogod tudni tölteni a honalpról a kóddal, igazából a DVD-nek effektíve semmi értelme, ami a telepítőben van :)
    WAR is DVD-n van meg, az elején még hasznos is volt, de amikor utoljára telepítettem, kb 1 éve, fölpakolt 9 gigát, aztán rátöltött még vagy 4-et a patcher.
  • doggy90
    elérhetővé teszik majd a klienst, azt letöltöd és utána már nem is kell lemezről telepíteni.
  • BoneDragon
    Előrendeled és ki küldik neked jövő hét hétfőn a kódot amivel be tudsz lépni előbb a játékba.

Ott van a sima meg a CE pre order
  • Zeboo
    Üdv Mindenkinek!

Ha egy itthoni boltból rendelem meg, hogyan oldják meg az Early Access-t?
    Digitális verziónál oké, letöltöm, de a dobozosnál ez hogyan működik?
  • BoneDragon
    Én sem értem hova siettek. Még van bő 3 hónap megjelenésig...
  • Boncmester
    Olyan cuccokat fog eladni, amit mások nem fognak tudni megvenni.
    Collector's Store
  • Kazagor
    A másik kérdés az, hogy bárki tudja használni a vendoromat amig aktiv, vagy a csapattársak is, vagy csak én.
  • Boncmester
    Hát ezek olyasmiket szoktak jelenteni, hogy ott pl tudsz venni olyan festéket, amiket mások nem (tudom, itt nem lesz festék), vagy olyan kinézetű mountot, amit mások nem, stb. Szóval semmi játék beli előny, csak ilyen egyedi kinézetű dolgok.
  • Kazagor
    Remélem azt, hogy egy skillt, vagy tárgyat kapsz, amire kattintva megjelenik melletted egy vendor, ahol el tudod adni a rohadt sok nálad levő cuccodat, tudsz javitani, és venni dolgokat. Ennek nagy előnye, hogy nem kell elbattyogni egy közeli városba, outpostba stb mivel ezt bárhol a pusztában meg tudod idézni. A kérdés az, hogy mennyi lesz rajta a Cooldown.
  • Jabar
    kiváncsi lennék mit takar CE-ben az a speckó vendor... ez így elég gecó :D
  • Kazagor
    Hát akkor rendeld meg neki te, a kódot meg elküldöd neki emailben.:)
  • Boncmester
    Ott nincs Origin? :)
  • Boncmester
    A sima verzióval mondjuk annyira nem kell sietni, de a CE-t tuti el fogják kapkodni.
    Amúgy meg a havidíjon nagyon nem variálhatnak, 3 ropi körül lesz, de ha mégis bolygatnák, akkor max 5. A release date meg kit érdekel? Tökmind1, hogy 1, vagy 5 hónap múlva jelenik-e majd meg, én játszani akarok vele.
  • SzirmosSzisza
    Haver teljesen ki van akadva, mert nem megy a laptopján és Szlovákiában nincs is preorder lehetőség :DDD
  • Boncmester
    Dettó, én is ugyanezt csináltam :)
  • Kazagor
    Én is CDGalaxisban rendeltem meg a CE-t. Hétfőn megyek a kódért. Olcsóbb, nincs postaköltség és amikor kezembe veszem a dobozt még mindig tudok reklamálni és cseréltetni ha sérült.
  • LaCz
    hova a francba siettek ennyire? komolyan, mintha holnap jelenne meg a jatek :'D en elobb megvarnam mondjuk hogy mennyi lesz a havidij meg ilyesmik, esetleg egy release date-et, vagy szimplan hogy bekeruljon tobb magyar boltba elorendeleskent
  • Boncmester
    Igen, onnan is lehetne gondolom, ha már frissítették volna :)
  • Boncmester
    Ahogy néztem, a CD Galaxisban olcsóbb, mint akár a Digital Standard edition, és ha náluk rendeled, itt lesz megjelenésre, nem csak később.
  • Jabar
    köszönöm, azt hittem a kliensből lehet rendelni/vásárolni :o
  • Boncmester
    Origin Preorder
  • krisz073
    Érdemes a Cdgalaxistol rendelni vagy inkább valamelyik külföldi oldalról rendeljem elő inkább?
  • Boncmester
    Naná, Leia hercegnő fantázia, király rész :D
  • Omlás
    http://www.ea.com/star-wars-the-old-republic
  • Jabar
    én origin-en meg sem találom :p
  • Jabar
    Főleg ha itt is lessz valamilyen achi rendszer, akkor rossz lenne ha korlátozva lennél ha szereted maxolni az achikat.
  • Omlás
    You registered your Pre-Order code on July 21, 2011 and now are registered for the following items:

Star Wars™: The Old Republic™ Digital Standard Edition Pre-Order
    Early game access
    Color Stone (Virtual Item)
    We will keep you informed about early access to The Old Republic as we get closer to the game's release.

• j0nNyKa
    Thank you for your request to pre-order Star Wars™: The Old Republic™ from Origin Store on July 21, 2011. Unfortunately, we had some problems processing your order. You have seven (7) days to correct these errors and complete your order.

......
  • j0nNyKa
    érdekes, hogy ezt írod, mert ez az alapvető filozófiájuk, ezt hajtják feszt, hogy ők aztán semmiben nem fognak korlátozni senkit

na persze ez mese habbal, nyilván egy csomó mindenben korlátoznak, de olyan jól hangzik, hogy nem..
  • j0nNyKa
  • Sir Quno Jedi
    Hisztizni jó!
  • Sir Quno Jedi
    Az már jobb úgy. Szeretem, ha nem korlátoznak benen, hogy mikor/hogy csinálom meg.
  • j0nNyKa
    Pontosan úgy van, ahogy leírtad.
  • j0nNyKa
    Majd meglátod. Ha a játék előtted lesz, úgysem fogsz ráérni mindenen hisztizni, meg amúgyis tetszeni fog a rendszer. :)

Bétázók imádták ezt a rendszert, 1-2 nagyon-nagyon wowhead ember volt, aki rinyált miatta, de persze ők ugyanúgy rinyáltak minden fűszálért. Ismerjük az ilyeneket, nem ? :)