60887
  • Nephin
    Tuti, hogy drágább lesz, az egy nagyon alulbecsült ár (az egyébként oda is van írva, hogy nem végleges).
  • Ams
    kezdessz reáérezni!

Ha tudod hogy jó a játékod, nem félsz ettől...

Ezért kellett a szoros NDA.

Megvesztek egy játékot amiről még keveset tudtok.
  • Nephin
    75 euró... :P
  • 1Darton1
    Nem hiszem, hogy eddig még minden MMO-t elszúrtak volna.
  • Boncmester
    Az olcsójánosok már csak ilyenek, nekik nem lehet játékot írni. A minőséget pedig meg kell fizetni.
  • Boncmester
    Nyilván, a játékért 13K-t fizetek, de 20K a plusz cuccok, azt csak kedvtelésből veszem.
    A gépemet már fölhúztam szépen ezelőtt, azon nem kell frissíteni :)
    Viszont BF3-on gondolkodtam én is, viszont 1 hónap miatt szerintem nem éri meg 10 ropit kiadni, inkább játszom 3-4-6 hónapot folyamatosan SWTOR-al, aztán kis kikapcsolódásként megveszem 6 ropiért a BF3-at, és néha-néha játszogatok vele.
  • QuippeR
    amikor az olcsójánosok nem hosszabbítják meg, akkor elgondolkoznak, hogy hol szúrták el a játékot.
  • Braikingboss
    Feleslegesen meg nem basszák a pénz szerverek fenntartására. Az is költség nekik. Szeretnék optimalizálni a lehető legnagyobb profit elérése érdekében. Az kérdéses hogy ez meddig mehet el a kárukra.
  • 1Darton1
    És amikor az olcsójánosok nem hosszabbítják meg az előfizetést, beadják a fölösleges szervereket a zaciba?
  • Ams
    ha előrendelik 1millióan, csinálnak x szervert 2milliós kapacitással.
    Ha 10millióan rendelik elő, hát csinálnak y szervert 20milliós kapacitással.

van rá minimum 3 hónapjuk...
  • V43 1105
    Én inkább a game tartalomra koncentrálok, nagyon várom már..! Jövő hónap közepén megjön az új gép, monitor, rá a hatalmas íróasztalomra, kényelmes bőrszék, kijön a BF3 rákockulás, aztán megjelenik az SWTOR, cukros csuprokat megtöltöm édességgel, üdítőt bekészítem a kis gamer hűtőmbe, aztán remélem találok néhány jó arcot , legyen az birodalmi vagy lázadó bár tök mindegy mert mind a két oldalon indítok karaktert és kockulás ezerrel...!
  • 1Darton1
    Minek neked deluxe? Vedd meg a standardet, az csak 55 euró.
  • Boncmester
    Én CE-t veszek, de nem tetszene azért, ha fölnyomnák 40K-ra, de sokmindent nem tudnék tenni, megfizetném... Tetszik a doboz, ez van.
  • V43 1105
    XXXD vagy valakinél elnéznék a rendelés számot 3db-ra.. 96k, booocs... fizesd ki te g*ci megrendelted XXD
  • Braikingboss
    Én is azt veszem meg :D Nekem se ér meg 32k-t a CE pesrez ami most van kiírva nem tom hogy néznének az előrendelők ha utólag felbaxná az 576 és a CD Galaxis 40k-ra az árátXD
  • Boncmester
    +1
  • V43 1105
    Nekem elég lesz az alap
  • Braikingboss
    Szerintem az alap verzió ára egyáltalán nem vészes. Ha meg Ce-t akar az ember akkor fizesse meg nem véletlen az a neve:D
  • Ams
    így van...
  • Boncmester
    Felteszem eléggé sok számítást végeztek, és megnézték, hogy ennyi pénzért hány ember venné meg, meg hogy 8K-ért mennyi, és hogy 20-ért mennyi, és úgy hozták ki, hogy így lesz a legnagyobb a hasznuk várhatóan.
    Plusz ugyebár így egy nagyon kicsit kevésbé lesznek leterhelve a szerverek.
    A havidíj gondolom kb 3K lesz, meglepődnék, ha nagyon más lenne.
  • Ams
    én van hogy három havidíjat fizettem egyszerre, nem az a gond.

A 80€-s limitált digitális deluxe edition inkább.

• 1Darton1
    Az üzleti életben az az egyik alapszabály, hogy ne magadból indulj ki. (Meg mondjuk ne a csóró magyarokat vedd alapul, ha a módosabb rétegnek szánod a terméked.)
  • Torzonborz
    tudod a kevesebb néha több. ha 8k-nak megfelelő dodó/ájró lett volna az ára akkor előrendeltem volna én is. meg sokan mások is.
  • V43 1105
    2500-3500 Ft közötti havidíjra számítok előzetes spekulációim alapján.
  • N1ggA
    Így van. És ebben semmi kritizálandó nincs, ez a kapitalizmus, és mindenki ezt akarta...
  • Jabar
    Mondjuk szerintem is pofátlanul sok még akkor is ha x másik játék is közel ennyi volt. Véleményem szerint egy havidíjas mmo max 5-6kba kéne hogy kerüljön.
    Az meg hogy havidíjas én annak kifejezetten örülök csak ne száljanak ott is el (bár szerintem nem fognak, 4k körül lesz).
  • Boncmester
    Az árképzési stratégia eléggé egyszerű. Annyi legyen az ára, amennyit az emberek nagy része még hajlandó lenne érte kifizetni. Mint minden terméknél.
  • V43 1105
    Kíváncsi lennék az árképzési stratégiájukra ... =P
  • Boncmester
    Te mennyit fizetnél ki érte?
    És gondolom ne legyen havidíjas?
  • Boncmester
    Nemtom. 50-ért már nem venném meg. A CE-t.
  • Ams
    Mennyi lenne az az ár ami már nem tetszene?

Mi lenne ha kelet-európában nem hoznának, és ilyen-olyan ügyködéssel kéne beszerezni(mint pl. ausztráliában)?

Mitől tépnéd le az sw:tor láncodat?
  • Jabar
    x
  • Jabar
    én azt sajnálom hogy nincs a szintezésnél több bolygó párhuzamosan.
  • V43 1105

:OOOO
  • Boncmester
    Attól nem kell hasraesni, hogy 1-2 ezressel többe kerül, mint a legtöbb játék. Végülis WHO 12K volt, ez meg 13, és azóta eltelt 3 év, úristen, most mi lesz, anyagi csőd?
  • Ams
    Kár, hogy a többségnek jó ez az "instant játék", átlag felüli áron, nevetséges preorderrel.
  • Tababo
    haha, milyen igaz
  • Boncmester
    Én néztem belőle videókat. A harc azért eléggé messze van az SWTOR-tól benne, és az baromira nem tetszett.
    Meg eléggé bonyolultnak tűnt, hogy mi mindent lehet állítgatni, már nem lenne annyi időm egy bonyolultabb játékkal tolni, elég nekem az ilyen jó kis instant játék is meló mellé :)
  • Nephin
    Múltkor néztem a trialt, hát, ingame azért nem volt olyan szép, de annyira csúnya sem, ha figyelembe veszem a korát. Viszont azt én is sajnálom, hogy akkor kimaradt.
  • Pluskast
    Lehet én vagyok hülye de hol vannak a sith bolygók? Vagy valamit elnéztem volna?