60887
-
Nephin #9389 Tuti, hogy drágább lesz, az egy nagyon alulbecsült ár (az egyébként oda is van írva, hogy nem végleges). -
kezdessz reáérezni!
Ha tudod hogy jó a játékod, nem félsz ettől...
Ezért kellett a szoros NDA.
Megvesztek egy játékot amiről még keveset tudtok. -
Nephin #9387 75 euró... :P -
1Darton1 #9386 Nem hiszem, hogy eddig még minden MMO-t elszúrtak volna. -
Boncmester #9385 Az olcsójánosok már csak ilyenek, nekik nem lehet játékot írni. A minőséget pedig meg kell fizetni. -
Boncmester #9384 Nyilván, a játékért 13K-t fizetek, de 20K a plusz cuccok, azt csak kedvtelésből veszem.
A gépemet már fölhúztam szépen ezelőtt, azon nem kell frissíteni :)
Viszont BF3-on gondolkodtam én is, viszont 1 hónap miatt szerintem nem éri meg 10 ropit kiadni, inkább játszom 3-4-6 hónapot folyamatosan SWTOR-al, aztán kis kikapcsolódásként megveszem 6 ropiért a BF3-at, és néha-néha játszogatok vele. -
amikor az olcsójánosok nem hosszabbítják meg, akkor elgondolkoznak, hogy hol szúrták el a játékot. -
Feleslegesen meg nem basszák a pénz szerverek fenntartására. Az is költség nekik. Szeretnék optimalizálni a lehető legnagyobb profit elérése érdekében. Az kérdéses hogy ez meddig mehet el a kárukra. -
1Darton1 #9381 És amikor az olcsójánosok nem hosszabbítják meg az előfizetést, beadják a fölösleges szervereket a zaciba? -
ha előrendelik 1millióan, csinálnak x szervert 2milliós kapacitással.
Ha 10millióan rendelik elő, hát csinálnak y szervert 20milliós kapacitással.
van rá minimum 3 hónapjuk... -
Én inkább a game tartalomra koncentrálok, nagyon várom már..! Jövő hónap közepén megjön az új gép, monitor, rá a hatalmas íróasztalomra, kényelmes bőrszék, kijön a BF3 rákockulás, aztán megjelenik az SWTOR, cukros csuprokat megtöltöm édességgel, üdítőt bekészítem a kis gamer hűtőmbe, aztán remélem találok néhány jó arcot , legyen az birodalmi vagy lázadó bár tök mindegy mert mind a két oldalon indítok karaktert és kockulás ezerrel...!
-
1Darton1 #9378 Minek neked deluxe? Vedd meg a standardet, az csak 55 euró. -
Boncmester #9377 Én CE-t veszek, de nem tetszene azért, ha fölnyomnák 40K-ra, de sokmindent nem tudnék tenni, megfizetném... Tetszik a doboz, ez van. -
XXXD vagy valakinél elnéznék a rendelés számot 3db-ra.. 96k, booocs... fizesd ki te g*ci megrendelted
XXD
-
Én is azt veszem meg :D Nekem se ér meg 32k-t a CE pesrez ami most van kiírva nem tom hogy néznének az előrendelők ha utólag felbaxná az 576 és a CD Galaxis 40k-ra az árátXD -
Boncmester #9374 +1 -
Nekem elég lesz az alap
-
Szerintem az alap verzió ára egyáltalán nem vészes. Ha meg Ce-t akar az ember akkor fizesse meg nem véletlen az a neve:D -
így van... -
Boncmester #9370 Felteszem eléggé sok számítást végeztek, és megnézték, hogy ennyi pénzért hány ember venné meg, meg hogy 8K-ért mennyi, és hogy 20-ért mennyi, és úgy hozták ki, hogy így lesz a legnagyobb a hasznuk várhatóan.
Plusz ugyebár így egy nagyon kicsit kevésbé lesznek leterhelve a szerverek.
A havidíj gondolom kb 3K lesz, meglepődnék, ha nagyon más lenne. -
én van hogy három havidíjat fizettem egyszerre, nem az a gond.
A 80€-s limitált digitális deluxe edition inkább.
-
1Darton1 #9368 Az üzleti életben az az egyik alapszabály, hogy ne magadból indulj ki. (Meg mondjuk ne a csóró magyarokat vedd alapul, ha a módosabb rétegnek szánod a terméked.) -
tudod a kevesebb néha több. ha 8k-nak megfelelő dodó/ájró lett volna az ára akkor előrendeltem volna én is. meg sokan mások is. -
2500-3500 Ft közötti havidíjra számítok előzetes spekulációim alapján. -
Így van. És ebben semmi kritizálandó nincs, ez a kapitalizmus, és mindenki ezt akarta... -
Mondjuk szerintem is pofátlanul sok még akkor is ha x másik játék is közel ennyi volt. Véleményem szerint egy havidíjas mmo max 5-6kba kéne hogy kerüljön.
Az meg hogy havidíjas én annak kifejezetten örülök csak ne száljanak ott is el (bár szerintem nem fognak, 4k körül lesz). -
Boncmester #9363 Az árképzési stratégia eléggé egyszerű. Annyi legyen az ára, amennyit az emberek nagy része még hajlandó lenne érte kifizetni. Mint minden terméknél. -
Kíváncsi lennék az árképzési stratégiájukra ... =P -
Boncmester #9361 Te mennyit fizetnél ki érte?
És gondolom ne legyen havidíjas? -
Boncmester #9360 Nemtom. 50-ért már nem venném meg. A CE-t. -
Mennyi lenne az az ár ami már nem tetszene?
Mi lenne ha kelet-európában nem hoznának, és ilyen-olyan ügyködéssel kéne beszerezni(mint pl. ausztráliában)?
Mitől tépnéd le az sw:tor láncodat? -
x -
én azt sajnálom hogy nincs a szintezésnél több bolygó párhuzamosan. -
:OOOO -
Boncmester #9355 Attól nem kell hasraesni, hogy 1-2 ezressel többe kerül, mint a legtöbb játék. Végülis WHO 12K volt, ez meg 13, és azóta eltelt 3 év, úristen, most mi lesz, anyagi csőd? -
Kár, hogy a többségnek jó ez az "instant játék", átlag felüli áron, nevetséges preorderrel. -
Tababo #9353 haha, milyen igaz -
Boncmester #9352 Én néztem belőle videókat. A harc azért eléggé messze van az SWTOR-tól benne, és az baromira nem tetszett.
Meg eléggé bonyolultnak tűnt, hogy mi mindent lehet állítgatni, már nem lenne annyi időm egy bonyolultabb játékkal tolni, elég nekem az ilyen jó kis instant játék is meló mellé :) -
Nephin #9351 Múltkor néztem a trialt, hát, ingame azért nem volt olyan szép, de annyira csúnya sem, ha figyelembe veszem a korát. Viszont azt én is sajnálom, hogy akkor kimaradt. -
Lehet én vagyok hülye de hol vannak a sith bolygók? Vagy valamit elnéztem volna?