60885
  • Kazagor
    Ja bocsi, nem láttam, hogy valakinek válaszoltál. Én a CDGalaxisra értettem amit irtam.
  • Kazagor
    Azért nem rakták ki, mert azt irták, hogy nem a nyitástól lehet kapni, hanem napközben érkezik valamikor. Lehet csak késő délután. Gondolom akkor majd kimegy a köremail, hogy megjött, lehet menni érte.
  • Boncmester
    Amúgy frissítették, már csak 12 000 a várható ára a normál verziónak.
    Ez teljesen okés és megszokott ár szvsz.
  • Kazagor
    "Azok a szint meghatározások csak megközelítőleg felelnek meg a valóságnak.Pl. a Belsavis planet lvl 41-44,hát max attól a szintől érhető el,mert ott erősen end game tartalom is van,pl az Eternity Vault 16fős Operation,az lvl 50 alatt esélytelen."

Szerintem semmi köze egymáshoz a questek szintjének és a raid szint követelménynek. Simán lehet raid insta alacsonyabb szintű zónában, mint ahogy az jellemző is az állandóan emlegetett konkurensnél is.
  • Boncmester
    Meló után mi 4-6-fős partyval állunk be a queue-ba :D
  • Boncmester
    De akkor miért nem pakolták még ki az oldalra? Nekem ez kicsit sántít...
    Meg CE-jük gondolom úgysem lesz.
  • Kazagor
    Remélem nem, de ha igen akkor én úgyis előrepofátlankodom.:)))
  • Boncmester
    Preorder day, emberek. Vajon lesz ma sorbanállás a CD Galaxisban? :)
  • arcosharcos
    (#9291;Kyudo):Azok a szint meghatározások csak megközelítőleg felelnek meg a valóságnak.Pl. a Belsavis planet lvl 41-44,hát max attól a szintől érhető el,mert ott erősen end game tartalom is van,pl az Eternity Vault 16fős Operation,az lvl 50 alatt esélytelen.

Operation-nal kapcsolatban,kezdésnél egy lesz de tervezik a kövi Operationokat úgyhogy no para.Szerintem ha a játék indulástól számítva fél éven belül padlóra küldjük a főbosst és rendesen kifarmoljuk akkor még jók is leszünk.
    ------------------------------------------------------------------------
    (#9328;Nephin):Ezek szerint az AC válltás mégsem arról fog szólni,hogy öt percenként alosztályt váltsunk.Ha valaki az elején rosszul választ vagy közben mégis a másik alosztályt választaná akkor megteheti de a következő alosztály válltás már nem olyan egyszerű.
    Úgy látom,hogy jelen állás szerint megjelenéskor csak a pre-order igénylőknek tudják biztosítani a játék példányokat.

Azt tudom javasolni,hogy aki indulásnál szeretné elkezdeni a játékot az igényelje elővételben,hogy kapjon kódot amit az SWTOR.com hivatalos oldalon,regisztrálás után a saját account-on a pre-order menüben begépelhet.
    (#9336;Boncmester):Persze,hogy vannak sárkányok itt is:)Nézd meg a BH-t,még a Sárkánynak is tüzet ad.

• Anthrax
    ha úgy vesszük,hogy preordertől számítva 2-3 hónap megjelenés gamescom valószínű bejelentés,de egy talent cal-nak is örülnék :D
  • Anthrax
    gamescom
  • Jabar
    egyiken sem szerintem :D
  • Kazagor
    Augusztus 17-21 Gamescom
    Augusztus 26-28 Penny Arcade Expo

Lehet tippelni, melyiken lesz a release bejelentés?:)
  • LaCz
    Megkérdeztem iPontól, hogy a végleges játék is olcsóbb lesz-e, azt a választ adták hogy nagy valószínűséggel igen.
  • Jabar
    kihozzák :)
  • Jabar
    Hű de nagyon idegesítő a zene alatta :D
  • TDC Geronimo
    Bekaphatják, ha ezt is kihozzák idén
  • Agamemnon69
    Azért kíváncsi vagyok, hogy a Blizz mennyire időzíti majd a Di3-t az SWTOR-hoz. Gondolom a szeptemberi béta hétvégék, illetve az előrendelések miatt már kikerült a Bnet-re az alábbi képecske:

• picket
    "Annyira adott volt minden csak újra kellett volna gondolni az egész koncepciót és tuti a siker"

• Boncmester
    Igen, a pathfinding még nem az igazi sajna... Amikor beáll a player elé a doboz tetejére, az nagyon lol, remélem meg tudják javítani!
  • itlosz78
    Hát a compaion mozgása itt egyszerűen szörnyen idegesítő:)
  • Kyudo
    Imperial Agent gameplay
  • LaCz
    Q&A is now over, notes from the Q&A are available now. http://bit.ly/otxqQL #SWTOR #Handiego #SDCC
  • LaCz
    Mondjuk most nézem hogy nettó, szal mégse 3k hanem 4k, de azért olcsóbb az is.
  • FSpofon
    jaja ipon nem férgül mint az ismert game boltok.
  • LaCz
    Bréking nyúz: Ráírtam iponosokra hogy lesz-e ott SWTOR, mert ott mindig minden játék lényegesen olcsóbb mint máshol (pl EA játékok 7800 körül startolnak, míg máshol 10-12) és ezt a választ kaptam:
    Tisztelt Harnocz Laszlo,

Biztosan lesz, csak a nagyker rossz csoportba raktak, es rosszul vesszuk at,
    hetfon majd javitjak. Varhatoan nettó 3314 Ft lesz a Collectors Edition.

Udvozlettel,
    Paradi Andras
    iPon Computer Kft.

Tehát maga a CE Preorderje 3k, míg amúgy 5k lenne. Szerintem aki nem rendelte még elő annak mindenképpen érdemes megvárni, én olyan 9-10k sima és 26-27k CEre számítok.

Peace.
  • TDC Geronimo
    Elég ránézni és meg lehet mondani.
  • Khabbas
    Ez azért nem lesz egy Battlefield 3, de egy age of conan se gépigényileg..
  • FSpofon
    a szépségnek nincs köze a gépigényhez, az úgy nő ahogy telik az idő..
  • LaCz
    Azért ti tudhattok valamit, le se írta milyen felbontásra kell, de megmondjátok mekkora VGA lesz elég. :D egy 720pt bitos bírja a 4850 is, de 1080p-t maxon már kétlem.
  • Khabbas
    SW:TOR-hoz tökéletesen elég.
  • Bigblind
    Felesleges lecserélned, ez a grafika simán elfut a 4850-en, öcsémnek is az van és az AoC simán fut neki, ami azért ezerszer szebb mint az SWTOR.
  • Nephin
    Comic-Con harmadik nap
  • Tababo
    nem azért vágták haza mert sandb volt. fordítva történt de mind1.
    van benne üzlet, csak lóvé nincs. garázsprojekt nyilván nem lesz sikeres
  • FSpofon
    de wowban a jobb felső sarokban van a minimap!
  • Nephin
    A sandboxokban nincs üzlet manapság.
  • Boncmester
    Amúgy meg ha az SWG olyan baromira megérte volna nekik, akkor nem zárják be...
  • Boncmester
    Kinek mi jön be. Én jobban örülök ennek, mint egy SWG szerű cuccnak.
  • Smuge
    Soha nem fogom megérteni miért akarnak wow klónt csinálni mert ez képek alapján az. Miért nem lehetett folytatni az swg vonalat? Annyira adott volt minden csak újra kellett volna gondolni az egész koncepciót és tuti a siker. Hiába a trendiség manapság nagy úr :)
  • LaCz
    sr twitter: On region locking: right now things are unchanged, anyone can play #SWTOR from anywhere in the world on any server, but latency may affect.