60885
-
Susarc77 #9668 jók ezek a talent kalkulátorok,csak az a baj velük,hogy a 90% ról foggggalmad sincs hogyan működik majd éles játékban:P -
Nephin #9667 http://swtor.hu/comic-con-ii-nap#more-6891 -
Sith Sorcerer Talents
+ Calculator -
Ezt fejtsd ki nekem bővebben... -
Nephin #9664 A preorder játékidő egyetlen dologtól függ: mikor regisztrálod a kódodat. Semmi köze ahhoz, milyen verziót vettél. -
Susarc77 #9663 ezért tűnnek el az esőerdők_:P -
Susarc77 #9662 ohh így már érthető:) lehet húzzák a low lvl agent-et:P -
mondjuk ez egy jó nagy baromság. miért nem lehet mailben elküldeni a kódot ? minek a doboz is ? jó nagy pazarlás. -
LaCz #9660 Rohadj meg, én is akarooooom. :D -
Igaz, de elég valószínűnek tartom, hogy ez lesz. -
-
LaCz #9657 Ez a napos dolog csak pletyka, még semmi hivatalosat nem mondtak azzal kapcsolatban, hogy ki hány napot játszik. -
2 féle kód van, sima és a CE. Sima 3 nappal előbb beenged a játékba mint alapból, a CE pedig 6 nappal előbb. Bétára még ugyan úgy random jön meghívás. Szeptemberben elvileg lesznek "open" béta meghívások. -
Since #9655 Sziasztok,
Hát jó sok hsz jött, nem szeretnék visszaolvasni.
Mit tartalmaz a kód? Bétára is van invite vagy azt randomra küldik? -
LaCz #9653 Én meg holnapra rendeltettem, mert azt hittem, hogy ma nem leszek itthon. Fuck. :D -
Pont most hozta meg a futár a kódomat. :) -
azért tűnik egyszerűnek, mert 17es szinten van egy fp-ben, amit mi anno 2en csináltunk 9es szinten... :)
igazából nem is indokolt, hogy ő 17es szinten ott legyen.. -
Susarc77 #9650 nah ezek már bíztató videók! bár kicsit egyszerűnek tűnik nagyon gyorsan halnak a mobok:P Biztos jó gearben vannak a srácok!:) ÉS tényleg az agent mire elhelyezkedik már nincs kire lőni a fejest!:P
Hangulatos az insta! -
Amikor én bent voltam, akkor minden flashpointot meg lehetett, igen. Viszont volt róla szó, hogy változhat, merthogy a companionok gyengék az fpkhez. Szóval biztosat nem tudok mondani, majd meglátjuk. -
Kazagor #9648 Ezt az instát meg lehet csinálni 2 player + 2 companion felállásban? Vagy instában nincs is companion? -
Sniper igen, és ez bizony ilyen - vele jóval lassabb a játék, mint a többiekkel. Nagyobb instákban ez már nem gond, mert alapból lassabban halad a group. -
Ha ilyen dinamikus lesz minimum minden insta, akkor már emiatt se kell aggódnom. Viszont dps szempontból jóval előnyösebb pozícióban van a melee kaszt. Videó elég rossz minőségű ezért nem látom biztosra, de Sniperrel megy? Érdekes, hogy mindig beakar bújni valahova (mire odaér meghal mindenki) ahelyett, hogy osztaná az észt. :) -
pedig mint első insta, az a leggagyibb :) -
Ennek a Black Talonnak eszméletlen hangulata van. Végre történik is valami és nem csak állnak a mobok arra várva, hogy végezzünk velük. Tetszik. -
Chris #9643 Azzal ugye azért tisztában vagy, hogy ez az égvilágon semmit nem árul el arról, hogy mennyire lesz jó vagy nem jó healer a kaszt. Majd csak ha már ismered a játékban a relációkat, hogy mekkorák a healthpoolok, armor hatása, dmg értékek, heal értékek, stb.
-
Madness?
This is Sartaaa! -
STAR WARS™: The Old Republic™ : Sith Sorcerer Skill Trees -
Van torrentes link is itt http://betacake.blogspot.com/2011/07/star-wars-old-republic-black-talon.html és az 547 MB-os file megnéztem nagyon jóó várom már. IA powa!!!!! -
24 perc, ahogy elnézem, ilyen tipikus nagyon-szarul tömörített frapsos divx
Amúgy azt nézem, hogy csillárdszor frankóbb az insta, mint amikor én jártam lent. Látszik, hogy azóta rengeteget fejlődött a játék. -
LaCz #9638 Milyen hosszú az első rész? Mert WinRAR csak a méretet írja.
-
De, viszont attól függetlenül volt már end game content.
Izé, a part1 kicsomagolva 5,5 giga ^^
A főszereplő pedig Arcosnak meglepi :) -
LaCz #9636 Ja de, összekevertem Eternity Vault-tal. :] -
ez a black talon nem a legelső alacsony szintű insta? -
LaCz #9634 A videó utoljára 06.26-kor volt módosítva. Nem most, július 20 körül rakták be az endgame contentet? -
LaCz #9633 Ráadásul Megaupload, meg kell várni, hogy lejöjjön, mert csak akkor indíthatom a következőt. Wáh. -
Bah megcsinálhatták volna streambe is. Nem tudom így melóba megnézni :( -
LaCz #9631 Na basszus ez nagyon kellett, épp akartam menni aludni de most muszáj megnéznem a Black Talont. :D
A Datacronokból mindet fel lehet szedni, vagy csak X darab lehet aktív? -
STAR WARS™: The Old Republic™ : Black Talon Flashpoint Videos
STAR WARS™: The Old Republic™ : Datacron locations & Race / Class combinations -
Nem az a kérdés, hogy mennyien mennek át, hanem mennyien maradnak ott! Ez a 2025-ös dolog meg elég vicces, mert ez a graf kicsit kevés lesz addigra meg a többi része is. Lesz jobb, szebb. Másik meg az, hogy ki fog játszani még ezzel a játékkal 14 évig? Kb akik most megveszik azoknak a 0,001%-a. -
arcosharcos #9628 Mint az egy interjúból kiderül igencsak hosszútávon gondolkoznak a fiúk.Már hivatalosan is 300 millió $ fölött van a fejlesztés
.
Ezek után a többi játékokkal kapcsolatban nekem inkább már csak az a kérdés,hogy az SWTOR mekkora játékos társadalmat fog átszipkázni a többi játékokból a TOR-ba.