60884
-
-
Anyám, ezt a bughalmazt:) -
Boncmester #9705 Nem csak lvl 1en lehet bekerülni a queueba... -
STAR WARS™: The Old Republic™ : Random Beta videos -
WoWból lopták a molten core-t? :D -
LaCz #9702 Német Gamestar Operation cikk
"Molten Core confirmed" ;O
Az a lávás screenshot rohadt jól néz ki, meg maga a név is. :D -
Kíváncsi vagyok holnapi updatera. Szerintem semmi extra nem lesz. -
Susarc77 #9700 ezek a FB képek totál semmitmondóak:S -
Hát nem nagyon. Nem mintha érdemes lenne észrevenni :) -
A sok infó után ezt már észre se veszitek. Heti Facebook kép. 
-
LaCz #9697 Úgy beszélsz, mitnha ezt akkor amikor eldöntetted, hogy te dobozosat veszel ezt nem tudtad volna. -
Probatbicol #9696 Az az értelme, hogy az Y számú ember az X+1-edik napon már nem a lvl 1-5-ös területeken lesz, a Z számú ember meg ott, egyenletesebben oszlik a szerver terhelése. -
Boncmester #9695 Na jó, de én pl a dobozosat akarom, ami azért jóval többe kerül, mint a digitális, és emiatt 5 nappal később kaptam meg a kódot.
Amúgy meg ha mondjuk X nap megkapja Y számú ember a hozzáférést, X+1 nap meg Z számú ember, akkor X+1 nap nem Z mennyiségű ember lesz a szerveren, hanem Y+Z (hacsak nem arra számítanak, hogy akik első nap megkapták, azok másodikon már be se logolnak), szóval nem tudom, ennek mi az értelme egyáltalán? Max annak van értelme, hogy a leveleket küldik ki sorrendben, hogy az emberek letölthetik a klienst, de aztán pár nappal később mindenkit rá kéne szabadítaniuk. -
Nephin #9694 A kezdés engem - és szerintem sokakat - nem a levelup-verseny miatt érdekel, egyszerűen minél előbb játszani szeretnék. :) -
igazából nem is vágyok már a legelején kezdeni,sok elvetemült kinyírja a a szervereket az első héten :D,meg ugyebár kinőttem már a levelup versenyből... -
Na ez az, beregisztrált első nap több száz ezer CE player... Enyhe sor lesz kezdésnél. :) -
Nephin #9691 Gondolkodtak, hogy legyen, de elvetették a verziótól függő kezdést, maradt az, hogy a kód regisztrálásának függvénye. Nektek úgyis ott lesz az ingame bolt. :P Egyébként a CE fogyott el először, szóval valószínűleg az először bejutók többsége CE-s lesz. -
Nephin #9690 Igen. -
LaCz #9689 Aktiválási sorrendben kerül be mindenki, ez nem pletyka hanem ők mondták. -
Boncmester #9688 Ilyeneket én is olvastam, de azért menjenek már..
Ha kifizetek értem 3x annyit, mint a sima verzióért, nehogy már később játszhassak, mint mások, inkább előbb! -
Azt imááááádom!!
-
Meg a puffin lekvár !!
-
ja meg a hagymás bab !
-
http://www.youtube.com/watch?v=sKvRIhommeE
Ez ad igazi erőt. :) -
Erő....ugyan már. Mindenki tudja hogy a Galaxisban a credit jelenti az igazi erőt.
-
Dehogynincs :] csak ilyen bátorm indenki mert velük van az erő
-
Susarc77 #9681 btw nincs már Nda,hogy ennyi videjó van,.p.9 -
More SI vids + some short vid of smuggler/Jedi -
LaCz #9679 Persze, hogy letölthetik, egyébként hogy használnák az headstartot? -
Igencsak valószínű, hogy a klienst le is lehet tölteni nem feltétlen kell a lemezekről telepíteni. -
A dobozos verziót vevő emberkék is letölthetik előre a game-t ? Vagy erről még túl korai beszélni ? -
Már 1 hete benne van. :) -
Kazagor #9675 Can You Run It?
Itt meg tudod nézni, hogy a játékok futnak-e a gépeden, vagy éppen mi a géped gyenge pontja az adott játékhoz.
A lényeg, hogy már benne van az Old Republic a listában!!! -
Akkor az még bejelentésre vár menyivel hamarabb játszhatnak a Pre-Orderesek?:D -
Nephin #9673 Igen, az csak pletyka volt.
A bejutás időkülönbsége nem napokban lesz mérhető, nem kell megijedni. Pár óra ide vagy oda pedig nem számít. -
Ezek szerint pletyka volt. -
Kazagor #9671 Ettől nem kell félned. Az csak idióta reklámszöveg, hogy minél előbb bevételhez jussanak. Ne foglalkozz vele. Queue igyis ugyis lesz, akár több órás várakozási idővel. Senki sem fogja tudni megállapitani, hogy azért 3621. a queueban, mert később preorderelt, vagy másért. -
Az early accessbe a preorderkód aktiválásának ideje alapján engedik majd be a játékosokat. Nem hiszem hogy napokban mérhető lenne. Azt se tudjuk menyivel hamarabb lehet majd játszani így. Eddig úgy volt hogy 3nap a sima CE meg 6 nap nem? Vagy ez csak pletyka szinten ment?? -
Jó ezt eddig én is tudtam, de az egészben csak 1 logikát látok. Indulásnál ne rohadjon le az összes szerver. Mondjuk az elég érdekes, hogy minél később aktiválom a kódot amit ugyan annyiért veszek mint az elején és nem kezdhetem akkor mint a többiek... -
Susarc77 #9668 jók ezek a talent kalkulátorok,csak az a baj velük,hogy a 90% ról foggggalmad sincs hogyan működik majd éles játékban:P