60882
-
Ahogy elnézzem a PVP-t eszméletlen, hogy mennyire dinamikus és pörgős az egész, kialvatlanul és másnaposan nem ajánlott:)
Első és elhamarkodott véleményem, hogy a fénykardos classok-é a főszerep.
Megjegyzés a narancs színű fénykard tetszik. -
Mindennap szeretnénk ennyi videót kapni:) -
mgerihun #9903 Mai videóadag 
swtorhun.blogspot.com -
LaCz #9902 ? -
A baglyok megint nem bírnak aludni... -
LaCz #9900 Valami title... -
Susarc77 #9899 hmmm "hadnagy"? ez pvp rang? -
Na fasza, ez hiányzott a mai napból :D -
Swtor Beta - More Trooper gameplay videos (HQ) -
doggy90 #9896 galaxisban ujra rendelheto a ce, ha esetleg valakinek meg kene. -
"es viszonylag pici az ablak, amiben irja"
amikor en ateltem egy patch-et, akkor kb 60-70 screenshot lett volna, mire vegig erek, de lehet, hogy tobb
.. es ez most egy nagy patch... :) -
screenshotolja le :D -
az a baj, hogy nem copy-pastelheto, es viszonylag pici az ablak, amiben irja
tehat igy a 40 gigas letoltes kozben olvasgatni el lehet, de kimasolni csak ugy, hogy valaki kiirja szorol szora - azt meg nehez elvarni.. :) -
Egy patch note-ot szívesen olvasgatnék :) -
Már leszedhették, úgyhogy holnap már leakelhetnek is indulás után :D Max szövegesen vagy képeket. -
Holnapra se várj semmit, mert új kliens lesz. -
-
-
-
Végre Nephin legalább az esti mese meglesz:) -
Nephin #9885 Vasárnapi mese - A Mandalóriai Háborúk 2. rész -
Nincs miről... -
na ma semmi komolyabb leak vagy 50 hsz értekezés valamiről ?:p -
áá nagyon állat videók. Holnap lesz live az új build. Kíváncsi leszek rá. Remélem jönnek a leakek egyből :) -
LaCz #9881 Van, csak lusta vagyok megkeresni, de neked is teljesen ugyanannyi idő kikeresned mint nekem. -
mgerihun #9880 Warzone - Alderaan -
Imperial Agent - 4 Part Video -
Hentes75 #9878 Van már video űr csatárol,utazásrol?Linkelhetnétek! -
Susarc77 #9877 shit félreértelmeztem...azthittem "van mit tenni még 50% ban":P:) -
tudod, 50-es szint. -
Susarc77 #9875 on 50? -
"A: I kinda answered this last week, but i'm giving it a hella good rating as an RPG. If it was kotor 3, a 9.5.
As an mmo, i really don't want to pass judgment. they have fixed A LOT of issues, but i'm still not convinced there's much to do on 50." -
hmmm, ez viszont nem tetszik:
Q: I've seen a lot of people wondering about the size of this game, and it often factors into the "How linear is this game?" debates. So, hopefully with your help we can resolve this.
A: From 1-50 it isnt just linear, it's on rails. it plays like a single player rpg. -
Hmm-hmmm:
"Q: Regarding Assassins and Shadows: 1. Do they wear medium armor or light armor? 2. How is their tanking ability as compared with the Juggernaut/Guardian and Powertech/Vanguard? Can you see them being a viable option for typical end-game environments?
A: Light armor, but they have buffs to compensate. Currently seems to be the best tank in the game.
I would certainly imagine so, there's no obvious weaknesses to their toolset." -
Susarc77 #9871 btw mostmár a világ összes MMOjában szürke,zöld kék,lila narancs lesz a tárgyak erősségét meghatározó színbesorolás?:P no nem baj,mert legalább az ember tudja első blikkre:P -
"Slicing does not give you schematics to anything. You train green schematics (and some blue) directly from your trainer. By reverse engieering green items you've made, you can unlock the blue schematic for that same item. By reverse engineering blue items you've made, you can unlock the purple schematic for that same item."
Na, azt nem is tudtam eddig, hogy még a kékből is lehet továbbfejlesztettet felfedezni. -
Több mint jól, nekem ezek nagyon bejönnek. -
Jól hangzik
-
Mai leak adag elmarad vagy mivan? :D -
Minden MMOba kikapcsoltam a köpenyt, ahol lehetett, de itt jól néznek ki :)