60887
  • Gudott
    állítsd át valami "nemzetközibbre" pl gmail, outlook, stb
  • HyperManiax
    t-home
  • Gudott
    Használj security key-t, és akkor eltűnik.
    Milyen email címed van?
  • HyperManiax
    Minden belépésnél one time password-öt kér és van amikor nem kapom meg. Hogy lehet ezt az átkot kikapcsolni? Fix IP van. Miért kéri ezt akkor?
  • PiszkosFred
    Na ezt nem tudtam, hiaba, nem nagyon foglalkoztam eddig ilyen carteles packokkal, csak 1-2 szett volt, ami design miatt tetszett, azt meg megvettem gtnbol. Az viszont tuti, hogy a Privateer Mantellan megvan teljesben, de majd akkor megegyszer megnezem.
  • Gudott
    http://dulfy.net/2013/02/12/swtor-relics-of-the-gree-event-guide/#Gray_Secant_Missions és itt a Ancient Gree Relays – One Time Quest részt nézd, de ezek szerintem csak a Gree event alatt vannak itt. Illetve Coruscanton van egy Gree küldetéslánc is, bár ot lehet nincsenek Gree droidok.
  • Kaputelephant
    Csak egy kérdés: mely bolygón találok Gree droid droidokat? Tarison a Rakghoulok kiírtva, kövi Gree eventig meg nem akarok várni.
    Amik esnek cuccok, egyesével nem lehet unlockolni őket, csak full settel. A LvL 50 minden classal nagyon hamar megvan srácok. pár heroic, max 2 nap. + FP, WZ, GSF. És farmolódik ezerrel a credit is.
  • Gudott
    Elvileg pedig igen. Mondjuk lehet hülyén fogalmaztam, nem unlockolja, hanem te unlockolhatod kollekcióban cc-ért, mintha rendesen normál CM packból vagy GTN-ről vetted volna (persze csak full set esetén, ha minden megvan, részeket nem lehet unlockolni, de ez régen is így volt talán a covert energy armor kivételével)
  • PiszkosFred
    Koszi a cikket. Arra a tippre nem is gondoltam, hogy az a karakter kapja meg a reward packokat, aki teljesiti, ezt lehet erdemes kihasznalni, mert sajnos a kapott packokbol szerzett cuccok mind BoP (kiveve az XP boostokat), illetve ha Armor esik, azok nem unlockoljak a collectionst reszben az adott targyat.

(De lehet, hogy en vagyok vak es bamba... Esett par mount es crystal a csomagokbol, azok bekerultek a Collectionsba es lehetett "orokiteni", viszont esett par armor is (Revan chest es gloves, Freedon Nad chest es gloves, meg 1-1 Reaver es Ceremonial fejes, meg egy rakas ov) es azok sajnos nem. Bar lehet, hogy ez mindig is igy volt, mert pl a Mantellan Privateer szettemet sem sikerult sosem, lehet, hogy en hagyok ki valami folyamatot.)

Plusz meg annyit kiegeszitesnek, hogy a lvl50-es "Legacy" szinttert kapott +25% XP-t ado armorok (Vicakarmi Pioneer vagy ilyesmi nevu) viszont legacy boundosak es a bonusz stackelheto a XP-s scrollokkal. Ezekbe csak modot es enchantemeket lehet belerakni, mert ugy fest, alapbol van egy szinthez igazodo armor/mastery/egyeb erteke az armor mod slotok helyett, igy csak 2 modot kell cserelni benne szintezes kozben.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.07.10. 12:10:44
  • Gudott
    ja és inkább télig, mert valamikor ősz vége felé lesz vége ( late fall volt a hivatalos PR anyagban)
  • Gudott
    lehet a BW mindkét companiont elérhetővé teszi
    A mostani rendszerben szerintem nem igazán nagy dolog 8 karaktert elvinni 50-es szintig, van annyi +xp bonus, hogy ihaj
  • Gudott
    a guardian/jugg dpsként is elég jól defenzív képességekkel rendelkezik.
    Birodalmi klán a RE-n talán a Hungarikum?
  • gunji
    Jó cikk, köszi! Majdnem el is csábultam, de aztán felébredtem: nyolc új karit felhúzni lvl50-re őszig? Meg, hogy az új companionnál nem a mi ligh/dark döntéseink számítanak, hanem a globális végeredmény? Áh, nem értem a BW-t :(
  • HyperManiax
    A juggernaut mennyire jó DPS most? A red eclipse-en van imerial klán akik aktívak?
  • Gudott
    Light versus Dark event ismertető
  • Gudott
    https://www.reddit.com/r/swtor/comments/44o6kq/a_guide_to_new_craftable_items_and_schematics_in/

És elvileg a 208/212 craftolt itemeket kétszer lehet reverese engenlni, hogy 216/220-as típusú tervrajzot adjon (bár ezek a nem moddolhato itemekre igazak, ha jól tudom)
  • Nico Bellic
    Sziasztok.

Egy ideje érdekelne hogyan tudnék 208+ armoring , barrel , mod , enchantment et gyártani? Honnan szerezzek tervet hozzá?

A válaszokat előre is köszi.
  • Gudott
    Aki "régi" tárgyakra, dekókra vágyik, az olvassa e a linkelt reddit post jelenleg egyetlen kommentjét,

https://www.reddit.com/r/swtor/comments/4r8klm/datacron_decorations_post_40/
  • Shion
    Mivel már nem engedi a rendszer javítani a hozzászólásom, ezért ide teszem a javított listát:

Group Finder követelmények:
    (Level 15-) Tactical Flashpoint = 4 x bármilyen szerepkör
    (Level 50-) Hard Flashpoint = 1 tank + 1 healer + 2 dps
    (Level 50-) Story Operation = 2 tank + 2 healer + 4 dps (8 fő)
  • Shion
    Szerintem most a képzavart a level 10-15 közötti szintek okozzák.

Ugyebár level 15-től használható a Group Finder, ezért mindenki a level 15-re emlékszik.

Level 15 alattt a normál játékmenet szerint egyetlen egy flashpoint (Esseles/BT) található, amely GF nélkül is tolható akár már level 10-esként is. Ugyebár itt még nem létezik a Tactical/Hard módozatok, ezért én is inkább Heroic 2-nek mondanám. Sőt, régen (4.0 előtt) hivatalosan is Heroic 2+ küldetés volt oda. Tehát level 15 alatt ez Heroic2 zóna, level 15-től már Tactical Fp-ként is tolható.

Level 15-től elérhetővé válik egy csomó Flashpoint Tactical Flashpoint módozatban, még olyan Flashpoint-ok is, amik normál story módban sokkal később (pl. level 50 felett) válnának elérhetővé.
    + Tactical nagy előnye, hogy nem kell tankra és healerre órákat várni, hamar összejön a csapat, mivel bárki jöhet.
    - Hátránya pedig az, hogy bár hamar lesz csapatunk és tolhatjuk a Fp-ket, de egyáltalán nem tanít meg játszani. Az emberek (főleg az újak) fogalom nélkül rohangálnak az Fp-ben, pontosan az csinálják, mintha éppen szólóznának vagy Warzone-oznának. Ezek az emberek szoktak oltári nagyot pofára esni level 50-en az első Hard Fp-ken, mert kiderül, hogy bár level 50-65 már a karakterük, de semmilyen szinten nem tudnak játszani vele. 1700 dps-el rendelkező dps-ek, magukat tanknak képzelő dps huszárok akik mindent behúznak, magukat dps-nek képzelő healerek, akik csak gyógyítani felejtenek el, stb.

Hard Flashpoint level 50-től az igazi erőpróba, mert itt már a klasszikus tank+healer+dps felállás kötelező. Aki eddig nem tanult meg játszani, az innentől szenvedni fog, mire megtanul vagy valaki(k) megtanítják. Vannak könnyű és irgalmatlanul nehéz Hard Fp-k, nagy a szórás. De aki itt megtanul játszani, annak már jó ugródeszka lesz az Operation-ök világába.

Level 50-től szintén elérhetőve válnak az Operation-ök, igaz egyelőre "csak" Story Operation formájában. Ha napi GF-el megyünk, akkor a gép miatt kötelező a 2 tank + 2 healer + 4 dps felállás. Bár nerfelve van már sok Story Ops, de jó tanuló időszak megismerni mindegyik boss taktikáját, plusz a 216-os SET bónuszos cuccok igenis nagyon jók.

Level 65-től már lehet Hard és Nightmare Operation-ket tolni, de ez már másik történet és világ.

Group Finder követelmények:
    Tactical Flashpoint = 4 x bármilyen szerepkör
    Hard Flashpoint = 1 tank + 1 healer + 2 dps
    Story/HM/NM Operation = 2 tank + 2 healer + 4 dps (8 fő)
  • PiszkosFred
    Akkor viszont erdemes lenne tisztazni, mit ertunk Tactical Flashpoint alatt. Mert az en olvasatomban az olyan flashpoint, amelyet szerep nelkul random osszedobalt emberekkel le lehet nyomni, mert a jatek ad annyi segitseget es konnyitest, hogy nemi esszel kombinalva nem okozhat problemat.

Ez alapjan en az Essels/BT-t annak tartom. Az egyertelmu, hogy lenyegesen konnyebb, mint barmelyik masik, megis csak egy fajta tutorial az egesz, bemutatva a gameplay mechanikat. Emiatt sem erdemes messzemeno kovetkezteteseket levonni az ottani teljesitmenybol, vagy viselkedesbol, mert az megteveszto lehet kesobb, mind a karakter kepessegeire, mind a csapatra nezve :)

De lehet, hogy en ertelmezem rosszul a Tactical Flashpoint fogalmat, benne van a pakliban...
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.07.04. 10:51:15
  • oz
    Alapvetően Esseles nem tactical, hanem HC2, lv15-16 fölött már nem is lehet választani. Inkáb gyakorló jelleggel van benn.

A marauder/sentinel kiváló túlélő képességekkel rendelkezik, sok védekező jellegű cdje van.
  • Plata
    Hát aszittem csak 15-től van tact,Esseles veszett idegesítő tud lenni,eszement sok duma.
  • Kaputelephant
    Gyakorlatilag mindegyik tactical. Régen Kuat volt egyedül 50-ig kb, de ha jól tudom az összes "tacticalosítva" lett 4.0 után.
  • PiszkosFred
    Pedig az, 10-es szinten Essel es BT is szerepfuggetlen "tactical flashpoint". Igaz, a tobbihez kepest inkabb tutorial jellegu mind a ketto.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.07.03. 21:23:12
  • Plata
    Közben már bounty hunter és sith sorci buffom is van.
    Ok,majdnem minden buff megvan,agent,sith sorci,bounty hunter,trooper,jedi consular és smuggler.
    Azt hiszem az miatt van hogy mentem tact flashpointot,és ott használtam a legacy power-eket.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.03. 21:10:42
  • Plata
    Szerintem Esseles nem tactical flashpoint,mert 12-es szinten még nincs tactical flashpoint.
    Megint gubanc van a class buffokkal.Trooper karinak ha elnyomom a buffját,akkor megkapja a jedi consular jedi knight és muggler buffot is,mert már azokat is unlockoltam legacyban.Na de az új trooperem nem a jedi knight buffot kap hanem sith warriort.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.03. 21:02:02
  • Gudott
    -A legtöbb tatical Flashpoint (ha van healelni ,akár csak offheal szinten tudó karakter) nem egy nagy wasistdas, főleg ha van egy táposabb companion+ kolto állomások. ( jó a bloodhunt és a két rakghoul FP-hez már tactical módba is kell a tank és rendes healer)
    Ha kihívást akartok, arra ott a hard mode vagy szolózni a tactical FP-t

-Elvileg a ToS-ban benne van, hogy a multibox és társaiért bannolhatnak.

- Mara/sentinel: nekik van egy team buffja, ezért legalább egy ilyet általában el szoktak vinni opsokra.
    Amúgy minden relatív, egy commando/merc burst dps ágon vagy főleg egy scoundler/operative is elég jó healt tud kitolni dps ágon hála a HoT-nak.
    Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.07.03. 18:38:39
  • Plata
    Na sikerült újra elmenni Esselesre,elég érdekes volt,híler trooperrel mentem,gunslinger meg jedi sage volt a csapatban,negyedik egyből lelépett.Nem tudom hogy esseles lett-e ennyire gyönge vagy a sage volt-e valami csaló féleség.De a sage felszerelése nagyrészt adapted armorból állt,csupa cartel marketes cucc,de öt ruhájában mod sem volt.Híler sage volt ő is,viszont mindent megölt,alig tudtuk követni,bossokat is leverte hamarabb minthogy elkezdett volna minket ölni,kb nulla szükség volt hílerre.
  • PiszkosFred
    MMO valogatja, hogy hol tilos es hol nem. A legtobb esetben, amig csak iranyitja az accountok karaktereit es a progi nem nyul bele a kliens altal kapott vagy kuldott adatokba, addig leszarjak, mert nem hack/cheat, meg akkor is, ha a tobbi jatekos szamara zavaro. Mas mmoban viszont azonnal bannolnak, ahogy kiderul (vagy akar csak felmerul a lehetosege), hogy 3rd party cuccost hasznal valaki.
  • Plata
    Köszi a segítséget,most hogy visszajött netem sikerült az új telómon aktiválni security key-t.
  • Plata
    Nem fél hogy bannolják ha ennyire nyíltan csinálja?
    Mondtátok hogy legacy bankon át lehet passzolni kiskarinak modokat amit fleeten veszünk,bevásároltam kiskarinak modokat,és tényleg át tudtam adni legacy bankon,felszereltem a ruháit,jelentkeztem esselesre,3 híler 1 dps feleállással sikerült is találni egyet,bementem,az egyik tag még valahol tythonon vacakolt egy ideig,vártunk rá pár percet,megjött,elindítottuk az első dumát,erre jött a cumi,teljesen ideért a vihar és elment a net.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.03. 12:35:34
  • HyperManiax
    Egy játékos négy accounttal tolja egyszerre. Amit a "fő" karakter csinál, azt csinálja a többi. Ahogy Fred írja, multibox. Sok MMO-ban használják PVP-re meg farmolásra.
    Utoljára szerkesztette: HyperManiax, 2016.07.03. 11:58:14
  • PiszkosFred
    Multiboxing, megszokott jelenseg jo par mmoban. Van ahol tiltott, van ahol nem.
  • HyperManiax
    A marauder mennyire túlélő raid vagy dungeon szituációban? Nincs hatékony self healje azt tudom. Szoktam tolni olyan instát ahová akár 4 DPS is bemehet. Ott pl biztos nem annyira túlélő healer nélkül. Jól gondolkodom?
  • Plata
    Ó a rosseb,köszi a segítséget.Sikerült bekapcsolnom azt a szar régi telóm.
    Fura dolgot láttam kiskarival republic fleet-en,négy tök egyforma 16-os Jedi sage libasorban fut,utánuk 4 tök egyforma companion.Minden hova libasorban futottak,guild bankhoz,crew trainerhez GTN-hez.Elég vicces volt,nem tudom hogy csinálták még félméter sem volt két karakter közt,ezek most botok lennének?Vagy csak követték volna az elsőt?De érdekes volt hogy mindig azt csinálták amit az első.
  • PiszkosFred
    Ha nem akarsz a supporttal telefonon beszelni, akkor marad az, hogy amikor belepsz az swtor.com-on, uresen hagyod a kulcs mezojet. Ekkor rakerdez, hogy elhagytad a security key-t? Igen, es koveted a folyamatot. Attol tartok mast nem tudsz sajnos csinalni.
  • Plata
    Volna egy kis gondom,a régi telóm behalt,azon volt rajta sw tor security key app.
    Lett új telóm arra is feltettem az appot és megadtam a játék cd kulcsát,de így sem megy,a security key amit megad nem jó,és nem tudok hozzáférni az accomhoz.
  • Kaputelephant
    Kép DvL Ők ketten elvileg companionok lesznek. Attól függ melyik side nyer.
  • Kaputelephant
    Most megy ha valakit érdekel: SWTOr Livestream