60887
-
Gyakorlatilag is.
Ugy fest elfogytak a szinek az elozo prinawe vagymianeve gepek kinalatabol :) -
Kaputelephant #55994 Nem a szokásos megosztós van. Most mindenkinek csak annyit kell beírni, hogy "CelebrationCantina16". -
Kaputelephant #55993 elvileg ezt a mountot kapjuk: new mount -
Kaputelephant #55992 (Már nem tudom szerkeszteni az előzőt, bocs)
Kaptunk az 5 éves évfordulóra egy kis beszédet James Ohlen-től, ha valakit érdekel: 5th Year!
COLLAGE PROJECT-et is terveznek, be lehet küldeni karakterünk képét.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.07.16. 21:26:33 -
Kaputelephant #55991 Köszi
Kódok majd itt lesznek: https://www.reddit.com/r/swtor/comments/4t4um9/community_post_london_star_wars_celebration/
Majd kiírom a sajátomat ide is + swtor.hu fórumra is.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.07.16. 21:17:17 -
Gudott #55990 TORCommunity oldalán
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://torcommunity.com/database/update-previews/1552-4-6-mined
és itt changed conversation, de egy kicsit nehéz kijönni belőle, keress rá NPC nevekre pl , de ha érdekel privát üzenetben elmondom.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.07.16. 21:12:08 -
Kaputelephant #55989 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hol nézted a dataminet? Tudnál majd linkelni?
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.07.16. 21:04:34 -
Gudott #55988 Remélem azért fognak még csepegtetni némi infót, mert ez így elég sovány.
Remélem élesítik a cantina kódokat és holnap du körül lesz egy bejegyzés az infókkal és a játékkal is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ellenben ha a concept arton azt látom, amit, akkor a dataminelot utolsó fejezet nem teljesen az lesz, aminek be volt tervezve
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.07.16. 20:56:48 -
Kaputelephant #55987 Ja igen, nem tudom miért végét írtam. -
Gudott #55986 én csak az írásos közvetítést "nézem", de ott fall 2016-van írva, szóval kb ismét október vége/közepe.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.07.16. 20:48:30 -
Kaputelephant #55985 Mondtam én, Eternal Throne lesz :D Még idén, 2016 végén. -
Kaputelephant #55984 A kötelezők röviden sem javasolt általában ;)
Max angolt talán tudnék küldeni, de szerintem magyarul nincs.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.07.16. 19:25:13 -
Plata #55983 Nincs valahol véletlen leírva magyarul hogy mi a bánat történt a rebelsben?Őszintén szólva nulla türelmem van hogy végignézzem.
De érdekelne a sztori. -
gunji #55982 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jaja, teljesen olyan, mint az EU-ban volt.
Még jöhetnének a nelvaanok is, s azzal ellennék egy ideig. ;) -
Gudott #55981 itt van nagyjából összeszedve, hogy mi várható a rebels 3. évadjában
Eredetileg Kallus is Chiss lett volna, csak a tervezés pillanatban még nagyon a régi EU ellen voltak, most meg kénytelenek onnan meríteni, jobb híján szerintem
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.07.16. 18:44:46 -
Plata #55980 És kék bőrű mint a könyvekben? -
Kaputelephant #55979 Grand Admiral Thrawn visszatért a kánonba. Rebels 3. évaddal. -
Kaputelephant #55978 Így már értem. "(most csak az elő,ember alakította szereplőket veszem számításba)" Nyugodtan. Mondd ki: JarJar :) -
Gudott #55977 sem-sem illetve is-is:
A régiek közül csak Fordot hoztam volna vissza, (magával a kiírásával és hogyannal sem volt semmi bajom), az újak meg, nos talán a Rey-t alakító színész, az aki nem volt halálosan idegesítő (bár ez főleg a forgatókönyvön múlott)
A PT esetén csak Portman és Christensen volt halálosan idegesítő, de ez tényleg egyéni preferencia kérdése.
(most csak az elő,ember alakította szereplőket veszem számításba)
Én igazán a szürke karaktereket hiányolom, sajnos itt már-már karikakúria szerű jó kontra rossz szerepek vannak, míg régen Kenobi (nem bontotta ki az igazság minden részletét és ezzel elég csúnyán manipulált) vagy Solo (amikor még ő volt a shot first) azért nem volt teljesen idealizált jó.
Persze értem én, hogy mindent le kell végletekig egyszerűsíteni, ez a trend és nagyvásznon nem lehet bonyolult karaktervezetést végigvinni.
Meg a láttuk már érzés is sok emberben csalódást okozott, sokan meg pont egy kis szürke nosztalgiát vártak a filmtől. Ez van, nem tetszhet mindenkinek.
-
Kaputelephant #55976 Nyílván személyes preferencia kinek mi. Nekem pl tetszett tegnap Dave Filoni lore lökete. Vagy akár a robotok amiket építettek hogyan is műdöknek. Nyílván megtalálható a rongyrázós puccparádé is itt, azokat csak skipelni kell.
SW7: Nem értem ezt a sok fricskát sok helyről. Igen, ez egy biztonsági lépés, egyfajta igény felmérésnek felfogható dolog volt. Az egész gyakorlatilag csak most indul be, nem szabad egyből leköpni. Ébredezik, akárcsak az erő. A film nem tökéletes, de jó. Igenis egy jó film lett. Az eredet trilógiákkal is ez a szitu. Nem tökéletesek, de mégis szeretem őket. Tágították az SW univerzumot. Sok mindent megmutatott, legyen az jó vagy rossz. És az tök mindegy hogy Disney vagy sem. Lucas papa előzmény trilógiát meg lehet lesni. Azért mert a Disney kezében van még lehet jó (lásd Marvel-igen Marvel).
Gudott: Casting részt nem értem. A régiek visszahozatala zavart vagy az ismeretlen noname színészek? Nem látok olyan nagy kivetnivalót a castingba egyelőre.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.07.16. 14:04:42 -
Gudott #55975 Az új filmet hagyjuk, már a castingnál szemforgatás volt részemről, hogy ezt komolyan gondolták. Az, hogy totál kiszámítható biztonsági játék volt az egész nem meglepő, az "újraindított" filmek közül senki sem mert drasztikusat lépni, egyedül talán a MM, de az kb garázsproject volt a nagyokhoz képest.
Jó lenne, ha bevezetnének "ligákat" itt is, mint mondjuk a Path of Exile esetén, bár a legacy ennek kicsit gátat szab.
az swtornál a gond a folyamatosság hiánya a nehézségben, kb becsukott szemmel végig lehet menni a tartalom 85%-án, aztán jön néhány tactical fp és nézz mindenki, mint rozi a moziban....
Illetve van pár elhanyagolt tartalom, mint a GSF, most az event miatt nálam folyamatos pop volt, és az esetek többségében jó menetek voltak, de valahogy jó lenne, ha kihasználnák és meg lehetne tartani az új pilótákat valahogy -
gunji #55974 Hát valami jó bejelentés tényleg jöhetne. Bár eléggé pesszimista hangulatban leledzek (lehet, h az eső miatt). Valahogy nem jön be az egész frencsájz, mióta az egér karmai közé került (a Rebels még el-elmegy, de az új film az valami borzalmas volt szvsz).
Az SWTOR-t is csak a havi új kontent menti meg valamennyire, mert amúgy már eléggé szétnerfelték (skillek, skillfa, nerfelt credit lootok, gyorsított fejlődés). Fura, most ez lehet a divat a fejlesztők között (lásd a szénné nerfelt contraband esetét az STO-ban :o)
Hiányzik az igazi játék, a régi 2.4-es állapota a játéknak. Kellene egyszer olyan special event, hogy egy hétre felállítanak egy szervert egy akkori mentéssel. Az volna az igazi :) -
Gudott #55973 Lehet, bár ebből engem csak az EA-s rész érdekel, a többi csak egy vállrándítás részemről -
Kaputelephant #55972 Remény döglik meg utoljára. Ha más nem, a feszt elég pöpec volt tegnap is. Érdemes lesni. -
Gudott #55971 Igen, a cantina kód megosztós játék majd kint lesz az oldalon.
Mivel az utolsó fejezet augusztusban jön, én komoly bejelentésre nem várnék ( bár EA/BW duó csinált már pár szokatlan dolgot) -
Plata #55970 Jaah,aszittem valami új companion.
-
Kaputelephant #55969 Ahsoka Tano szinkronhangja.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.07.15. 18:32:45 -
O -
Plata #55967 Az meg ki? -
Kaputelephant #55966 Na vége mára. Mai tapasztalat: belezúgtam Ashley Eckstein-be! :D -
Kaputelephant #55965 Én igen. Kirakom. Dulfyt érdemes lesz lesni. -
Plata #55964 Ha lesz kód kiteszitek? -
Kaputelephant #55963 SW Celebráció
A videólink alatt a teljes menetrend. Az oldal egyébként hozza az aktuális panel összesítését is magyarul. Érdemes lesni.
Csóközön, vasárnapig tapadok a képernyőre! -
Hja tenyleg, lattam is valahol a Londoni Cantina event promojat is. Lesz gondolom egy ujabb szinre festett "robogo" majd rewardnak :D
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.07.15. 15:50:40 -
Kaputelephant #55961 Már nagyban megy a Star Wars Celebration 2016 from London. Holnap 19:00 BST (angol idő szerint) The Minds Behind EA’s Star Wars Games. -
Gudott #55960 Azért annyira nem rossz a helyzet:
- Players who qualified in July for the Sub Reward will still receive the July Subscriber reward on July 26th.
- Players who qualified for early access by being a Sub on July 1 will still have early access to the Chapter on August 9th.
- Players subscribed as of July 28th, will be granted access to Chapter XVI when it goes live on August 9th.
Kérdés, hogy a HK bonusz fejezet mikor jön
-
Kaputelephant #55959 Rossz hír: Chapter csűszás Aug 11 -
Kaputelephant #55958 All SWTOR servers will be unavailable from 6:00AM - 9:00AM PDT (1400 - 1700 BST) on July 12th as we perform back end updates. Thank you for your understanding! -
Plata #55957 Tegyél mobilodra security key appot.
Ne használj freemail vagy citromail vagy hasonló vackot.Arra órákig várhatsz míg megjön és 15 perc után úgyis lejár. -
Na, en voltam a hulye. :) Megvolt a szett mar evek ota, de a fejest sosem hasznaltam, az BoE volt egeszen tegnapig a bank melyen, de amikor felvettem egybol meg is jelent a Collectionsban.