60890
-
QA-ra gondolsz? Hát azzal kitörölhetik a valagukat egy ekkora MMO esetében. -
Zozzancs #10433
-
-
Susarc77 #10431 laikusként azt mondanám sehol sincs az endgame:S -
Zozzancs #10430 Nem találtam... mert behívták a bétára :) -
Belso teszteles.. :)
Zozzancs: Egyszeruen elveszik az accountodtol a beta jogot, es pont. Nem bannolgatnak ok, minek? Uj accot barki tud csinalni, mac cimet barki tud cserelni, stb. De ha egyszer nem vagy bent a betaban, akkor nem vagy bent a betaban... :)
Ezt pont sikerult megtapasztalni :\ -
neked olyan szinten áll a farkad ettől a játéktól hogy ez már inkább spammelés mint értelmes hozzászólások,én is várom de ez amit te művelsz már szánalmas szerintem keresd fel pszichiáteredet :D -
Mert félnek, hogy esetleg nem fog tetszeni a játékosoknak? Más logikus magyarázat nem lehet. Vagy! Egyszerűen csak idióták. -
"So far it seems we just have the Eternity Vault, but given the very small number of testers (and how scattered they are), it seems unlikely that many have actually tried endgame. Those that have are probably very cautious about revealing anything. "
Továbbra se értem biowaret. Mire várnak a teszteléssel?! -
Zozzancs #10425 "I sense something, a presence I've not felt since...... :D -
Persze Op-ival együtt:) -
Zozzancs #10423 Nekem a sith sorcerer gameplay volt kevés a tatooine-on :) jöhetne még -
Vágom én csak azért mégis jó lett volna egy 50-es kari videón csámcsogni még ha nem birodalmi class:)
Kielemeztük és ellestük volna a gyenge pontjukat:) -
Zozzancs #10421 el -
Zozzancs #10420 hát.. tudtomm, de lehet hülyeséget beszélek :D -
mac address alapján igen bár azt is lehet cserélni. -
Hardwer bann? Létezik ilyen? -
Zozzancs #10417 Egyébként minden nemű nem engedélyezett infó kiszivárogtatásáért hardwer bann jár? mármint vehetsz új gépet bann? -
az a kulonbseg, hogy ezt a leirast hivatalosan megteheti a beta forumon, videot meg nem keszithet.. :)
az mas kerdes, hogy egy masik user kikopizza az irast, es elkuldi betacake-nek... :) -
Jut eszembe, ahelyett, hogy leírást készített csinálhatott volna egy kis rövid videót, bemutatva az 50-es karit, tudását, megjelenését és különböző helyszíneket.
Megint tudnék mondani nem olyan szépet, na de hát legalább ő írt valamit és azt is köszönjük.:) -
Zozzancs #10414 Jó persze ez igaz.. tény hogy csak találgatás mint az a sok release dátum :D -
Na jo, de az ember nem azt kerdezte, hogy mi a realis osszeg egy mmorpg havidijara. Azt mindenki be tudja loni. En csak azt nem ertem, honnan jott ez a konkret osszeg. Ez kb olyan, mint a konkret megjelenesi datumok... :D
A sage review tetszik, jo leiras. -
5000 Ft??????? Nem hiszem, hogy lesz annyi maximum ide vagy oda.
4000 Ft-ot engedélyezek nekik:) -
Zozzancs #10411 Igen egy büdös szó nem esett mégis reális összeg 1 hónapért.. úgyhogy biztos ekörül lesz , 3-4 maximum 5000 de az a maximum -
Hozzatennem hogy 1 budos szot sem kellene elhinni ebbol a 13 euros marhasagbol. Soha senki meg csak egy utalast sem tett hivatalosan semmilyen konkret osszegre. Valaki elkezdte terjeszteni, hogy kb 13 euro, azota kb 13 euro. Szerintem amig nincs hivatalos hir errol, jegeld a temat, es akkor tuti nem lepodsz meg. -
Final Score: 6 Nem biztató, de ez szubjektív. PVP-t jól lehúzta. Jedi Sage erős solo karakter, de melyik nem az?:)
Túl wowos és addon függő a srác:) -
lvl 50 jedi sage review -
wendi1106 #10407 ez még nem is tűnik olyan tetemes összegnek reméljük így marad ... vagy még olcsóbb lesz :) -
Zozzancs #10406 13 euró körül plusz mínusz ugye az ingadozása 3-4000
-
wendi1106 #10405 Hali
A játék havi díjazásáról lehet e valamit sejteni már (mennyi lesz ha optimális szemmel nézzük a forintot, régiónként netalántán "országonként" különböző árak lesznek vagy csak 1 globális havi ára lesz a játéknak)? -
LaCz #10404 Te tuti valami belsős ember vagy. :D -
divízió -
nem azt mondtam hogy drágább legyen , csak azt hogy érthető az ha esetenként drágább. -
nincs ebben semmi elmetrukk, alderan mar regen kesz, eleg jol is mukodott mar jo ideje, most lehet majd nyomkodni paxon, ennyi -
Ne hidd el, ez is csak egy jedi elmetrükk:) Ki fogják a szemünket szúrni egy nagyon rövid ízelítővel, túl korán van még november vége iszonyú messze van még 3 hónap minimum.
Ugyanakkor Mass Effect 3 Bekintés a munkálatokba itt elég, hamar megtörténik ez. Ki érti ezt:)
Mondjuk nem egy kategória. -
ez mar amugy volt fent vagy betacaken, vagy alterswtoron, nem ertem, miert toltak ki ujra -
a calculator kesz van, errol biztosithatlak :)
amint minden kaszt talent fai megerkeznek, indul elesben -
Don't forget, if you want to play some Warzone PvP in #SWTOR behind closed doors at GamesCom, head over to http://bit.ly/p66B8m
na akkor gamescomon lesz végre rendes pvp reveal? -
most már szóljatok haverjaitoknak a betaba, hogy vegyenek fel videót meg csináljanak képet az új buildből :y -
Bocsánat böngésző hiba, fujj Mozilla rossz róka, most érett meg az unistall-ra:)