60887
  • N1ggA
    A videókat hogy akarod úgy csinálni, hogy ne bukjál le?
    Én nem szoktam terjeszteni ezeket a videókat, mert nincs ismerősöm aki játszana, de hidd el, amit ide kiposztolsz, ez eljut a netre máshova is :)
  • TDC Geronimo
    Meg legalább meg tudod mondani, hogy külcsínre (graf ,modellek, animok stb) mi változott régebbi buildhez képest.
  • TDC Geronimo
    Képek jöhetnek már holnap is, azzal nincs annyi meló! :D
  • j0nNyKa
    Hát ha minden összejön úgy, ahogy tervezem, akkor bekerül egy 750es vinyó a gépbe üresen, és minden percet felveszek, aztán szétvagdosom részekre, meg kihalványítom az azonosítható dolgokat, stb.

Szerver / sávszél van, hogy ezt fel is tudjam tölteni.

De ez még nagyon a jövő zenéje, mindenesetre ez a végső terv.
  • itlosz78
    5-6 gigáért egy rekesszel is:)
  • j0nNyKa
    best idea ever!
  • Boncmester
    Szerintem az a módja, hogy csinálsz kb 5-6 giga képet/videót, aztán fizetjük a sörödet, és tartasz egy bemutatót egy kocsmában :D
  • j0nNyKa
    Írom össze a kéréseket. A karakter jugger lesz, mondtam, de minden más teljesíthető :P
  • Tatyla
    fel nem fogom miért a Twi'Lek a legszeszisebb karakter mindenki szerint(beleértve engem is),de tuti ilyen karim lesz a köztársasági karakterem :)
  • BoneDragon
    Én kívánságom: Húzd fel nagyon gyorsan max szintre a karaktert és kérek pvp/fp videókat!
  • itlosz78
    Kívánság lista: IA/OP teljes talent tree képekkel, és az összes skill használat közben:)
    Csak ennyi::)
  • mgerihun
    Jonnyka rohadj meg, már bocs kivel feküdtél le már megint? Ha van kívánság lista akkor egy Női Twi'Lek inkvizítort kérünk, részletes karaktergeneráló videóval
  • j0nNyKa
    itt van egyébként az NDA, ha valakit érdekel
  • Tatyla
    ha ránéz de szerintem ennek nem olyan nagy az esélye...
    én is írtam pár amerikai rokonnak meg havernak hogy regisztráljanak be :)
  • madmex
    Végre valaki nem barbie. Grat a kari választáshoz.
  • j0nNyKa
    Hol kezded?
  • Braikingboss
    Akkor meg kapják be:D
  • BoneDragon
    Na majd akkor szeptembertől nekiállok, mert kezdek egy programozói iskolát. :)
  • j0nNyKa
    1. belépésig nem. Aztán ha valaki ránéz az ip logra, és meglátja, hogy a haverod magyar ipről játszott, repül az acc.
  • Braikingboss
    Pl van egy angol ismerősöm és ő kap meghívót megadja az accját akkor gátolja valami hogy gameljek?:D
  • j0nNyKa
    Továbbra is programozó kollégáknak:
    http://jonny.frogz.hu/upload/ez_veletlenul_sem_tor_installer.rar

Login nélkül nem sokra mentek vele, de ki tudja, ha valaki nagyon ráér, kihozhat belőle valamit.
  • BoneDragon
    Már annyira unatkozom, hogy ezzel kezdtem el játszani. Mondjuk egész kellemes, szódával elmegy. :D
  • j0nNyKa
    Ha valaki nagyon hekker kedvében érzi magát, elvileg a kliens megszerzésének ez a file a kiindulópontja. Nincs most időm részletesen belemenni, hogy használható-e valamire, csak az installer logban néztem meg gyorsan, hogy valamilyen úton módon ebből a file-ból extractolja az adatot.
  • TDC Geronimo
    Szintén... majd a "nagy" EUs országokból válogatnak párat.
  • BoneDragon
    Tegnap meg ma hívogattak elég sok embert. Van olyan érzésem, hogy szeptemberi béta hétvégéken se jutnak be a magyarok....
  • BoneDragon
    Nekem is kell olyan ismerős aki bent van a bétában! Te mázlista.
  • TDC Geronimo
    sith jugger <3 Pont azt szánom main karinak :)
  • j0nNyKa
    usa, természetesen..

onnan most megint behívtak egy adag embert (ő is tegnap került be)
  • j0nNyKa
    Ja igen ezzel kapcsolatban: Ha tényleg összejön minden, akkor egyetlen dolgot fogok én megmondani: Sith juggert csinálok. Minden mást úgy fogok tenni, ahogy Ti kéritek. Mit videózzak, milyen crafting skilleket tanuljak, melyik companiont használjam, dark / light side legyek, stb.

És igen, "mindere hajlandó vagyok" (lol), tehát videó, kép, minden játszik.

Ezzel kapcsolatban már vannak elég jó elképzeléseim, hogy hogyan terjesszem biztonságosan a dolgokat. Most már csak el kell jutni odáig valahogy.
  • TDC Geronimo
    Ez a tag hova valósi? Gondolom ő se itthon lakik...
  • j0nNyKa
    Fenét, ha összejön minden, arra fogok fókuszálni, hogy nektek infót adagoljak. De még semmi sem biztos, mert ez a tag annyira nem jó haverom, és mindent 3x átgondol. Igazából bármelyik pillanatban közölheti, hogy megváltoztatta a jelszavát, és bocs. Na de mindenesetre dolgozom a részleteken, nyilván megteszek mindent az ügyért.. :)
  • TDC Geronimo
    Sith warrioros vagy BHs képeket kérek! :D

Simán kitakarod neved meg feltöltöd akár egy rarba őket random néven valami feltöltő oldalra azt kész.
  • Braikingboss
    Most megint jön majd a kérdés áradat feléd remélem most már meg is marad az acc:D Persze képes vagy és most 1 hétig nem is hallunk felőled mert bekockulsz:D
  • j0nNyKa
    Wow, most nézem, hogy a jelenlegi patch a 91-es verziószámot viseli. Nem szarakodnak ezek sem.. :)
  • j0nNyKa
    39,1 egészen pontosan. Vagyis annyit ír, hogy annyi szabad hely kell neki. Majd ha lejött, megmondom, hogy valójában mennyi.
  • TDC Geronimo
    40 giga az új kliens? Jézusom.... Lehet nem digitálisan kellett volna megvennem, mert szedhetem 4 megás nettel egy darabig majd
  • SinkoRoli
    Muhaaaha!
  • N1ggA
    akkor mégse :D
  • orichalcos
    Tudni fogják ha esetleg megosztanád a klienst? :D
  • j0nNyKa
    Rajta leszek, ígérem, de van még pár akadálya a dolognak. Természetesen már megint nem saját accountról vagyok. Össze kell lőni a vpnt a 2 gép között, meg valahogy ban-mentesnek kell maradni. De igyekszem mindent összehozni pár napon belül, tényleg. :)

.. Ja és még 40 giga letöltés hátravan, bár az éjfél körül kész.