60901
-
Végülis nem titok, mehet itt is: privát béta szerver, úgy, mint anno wow alphánál.
Igazából én egyedül eljutottam odáig egy nap alatt, hogy bejelentkezés nélkül patcheli magát a játék a jelenlegi verzióra. Dolgozik még pár külföldi arc a dolgon, de abból ki tudja, lesz-e valami.
Nagyvonalakban ilyesmi. Nem akarok ígérgetni semmit, egyszerűen hobbiból hozzáláttam. Ha érdekel téged vagy mást, el tudom küldeni a mostani állapotot. -
Miről lenne szó ? -
Van itt egyébként valami ügyesebb fajta programozó palánta? Perpill javascripthez / jqueryhez kell konyítani, aztán meglátjuk. SWTOR-ral kapcsolatos project. -
:DDD -
-
Susarc77 #10721 "Istenem, ne legyetek már ennyire gyerekek, más dolog vmit várni és szeretni, meg más ostoba módon fanatizálni"
nagyon is egyetértek! -
mgerihun #10720 Biztos nagyon sértő volt a hozzászólásom
a fiam csúnya szó? Na mindegy 10körömmel ugrottunk neki :) Attól, hogy tele van roncsal, még nem marad ott önszántából senki és alapít települést. Kihalt bolygó volt és az is maradt. Északi sarkról is tudunk, mégse vágyik oda senki. Ha valaki el akar tűnni a világ elől akkor az egy nagyon jó hely. Nem értem mit kell ezen lovagolni, tökéletesen beleillik a loreba. Mellesleg Tython és Dromund Kaas is feledésbe merült, pedig nem most fedezték fel őket.
Ez meg külön Fail amit írtál : ""amugy bocs, h nem olvasom napi rendszeresseggel ezt a szamomra utobbi idoben kb nulla informaciotartalommal birom threadet, nem olvastam, h masnak is feltunt volna, hgoy mi a faszt keres a Hoth a jarhato bolygok listajan.. inkabb vagyok regi SW rajongo, mint agyatlan tor fan""
1. Az elmúlt időszak pont, hogy gazdag volt leakekből és infókból.
2. Inkább így írd: "inkább vagyok agyatlan régi sw rajongó, mint agyatlan tor fan"
3. Feltűnt, hogy ez egy ToR topik, nem pedig régi sw rajongói?
-
Bhalage #10719 köszi, örülök, hogy a józan paraszti gondolkodás nem veszett még ki erről a fórumról sem teljesen
vilagos, oda kell visszamenni elbujni, ahol mar azelott is voltak, hatha ott nem fogjak keresni oket! /SARKASM!x100
amugy bocs, h nem olvasom napi rendszeresseggel ezt a szamomra utobbi idoben kb nulla informaciotartalommal birom threadet, nem olvastam, h masnak is feltunt volna, hgoy mi a faszt keres a Hoth a jarhato bolygok listajan.. inkabb vagyok regi SW rajongo, mint agyatlan tor fan -
Elvitték a roncsokat oszt' nem maradt semmi. Ezért lett kietlen :) -
Boncmester #10717 Azért mondta ezt mindenki, mert kb hetente-kéthetente az utóbbi 3-4 hónapban előjön valakitől ez a kérdés, hogy "miért vannak a Hoth-on, ha a Birodalom visszavágban azt mondták, nincs ott senki?", és kissé unalmas, főleg egy olyan embertől, aki egyébként naponta föltesz valami barom kérdést, vagy beszól valamit, csak mert unatkozik. -
Chris #10716 A roncsokért mentek oda, tehát mindkét oldal "beásta magát" a bolygóra, plusz "kalózok jönni", akik saját flottát akarnak maguknak építeni... Ha ekkora az érdeklődés meg az aktivitás, akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy hogyan lesz később távoli, elfeledett és elhagyatott búvóhely. Persze mivel fantasy, ezért n+1 magyarázatot lehet rittyenteni a dolog köré, de ettől még nem idióta akiben felmerül ez a kérdés, sokkal inkább az, aki fogadatlan fanboi prókátorként tíz körömmel ugrik neki emiatt.
Istenem, ne legyetek már ennyire gyerekek, más dolog vmit várni és szeretni, meg más ostoba módon fanatizálni.
-
baj van, megjelent a helyi idióta, és unatkozik! :) -
mgerihun #10714 Olvass utána fiam : Hoth most is egy kis elhagyott világ a peremvidéken, csak a roncsokért mentek oda. -
Jön, ha baj van :) -
Jeff! Te jelen vagy mostanság ? -
Boncmester #10711 Ezt a kérdést már kb 600x megbeszéltük, olvass vissza, bb! -
Bhalage #10710 ilyenkor kicsit mindig felmerul bennem , hogy ilyen Hoth bolygot most cska azert veszik elo, mert a filmben is bennevolt?
irdatlan nagy faszsagnak tartom.
a lazdok azert mentek oda (a filmbeli esemenyeket kovetve), mert egy nagyon remote kis lofaszpicsa bolygo volt zord idojarassal ahol eddig nagyjabol nem sok semmi volt
erre kiderul, hgoy 5000 evvel mekkora bulik voltak ott. kosz de nem.
mondjuk a filmbeli tatooine is beadta phantom menacebe.. idiotak.- -
alreraan -
Az IA Stealthes gameplay az Alderaan, Hoth, vagy esetleg valami másik bolygó? Sajnos a rossz felbontás miatt egyáltalán nem tudom elolvasni. -
Swtor Beta – Hoth planet (video)
mondjuk mintha ezt is láttam volna már egyszer -
Originről csak az alap installert töltöd (ami kb. az lesz, amit tegnap felraktam nektek). Az olyan 100-120 mega. Az fogja patchelni a játékot. Lehet pause-lni igen, és folytatható bezárás után is. Megszakadásnál ugyanígy.
Lejött már tegnap éjfél körül a kliens, igen. Elindítani a héten még nem fogom tutira, egyelőre a kliens file-okkal játszadozok. :)
Meg kell mondanom amúgy, hogy vicces fiúk ezek a bioware programozók. 1-2 sor a forráskódból:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
//TODO:** HEY SEAN -- WHY DOES THE LINE BELOW BREAK AUTO_ENVIRONMENT LOGINS??!?!?!?!?!?!
if (req.status == 403) {
// yea!
}
// Act like an application
// this doesn't work, at all.
-
Persze. C:\Users\jonny\Documents\Rainmeter\Skins\Dark_Rainmeter :D
Szal Rainmeter-t használok ezekhez, a pluginok nevei pedig: TimeDate, SystemInfo, LocalWeather -
pause hülye kérdés volt, mert ott a gomb :D Lejött már a kliens? :p -
bah, amúgy originen vettem meg, akkor vajon onnan kell letölteni az egészet vagy csak a patchert? Patchert le lehet pausezni? Vagy pl ha megszakad a letöltés, akkor lehet ugyanonnan folytatni? -
A jobb oldalon lévő gadgetek meg a bal oldalon lévő órás gadget elérhetőségét meg tudnád adni? :) -
nah, fasza, mondom szorgalmas kisdiák leszek, és összeírom nektek a patch notes-t, erre:
-
szerintem szexik ^^ -
Na, a Default textúrákon van még mit csiszolni :) -
ebben a videóban 1 óra 27 perc-hez tekerjetek :) -
Szerintem ez alapból bele került volna. -
LaCz #10696 Na, ez nagyon jó hír! -
Oldalakat problémáztunk ezen itt a fórumon, erre tessék. :)
Nem véletlen van a teszt. A Biowarenek sem érdeke szart kiadni a kezükből, hallgatnak a teszterekre. -
NPC's are moving, patrolling, roaming, etc in this new build. Guess that will finally squash all those annoying comments about the NPC's not doing anything. -
Q: What are the major changes from the new build?
A: Too many to list really, but chat got a facelift, enemy nameplates, class revamps, performance increased, it's just, IMO way ahead of the previous build.
-
[URL=http://www.betacake.net/2011/08/star-wars-old-republic-exclusive-tester_10.html]STAR WARS™: The Old Republic™ : Exclusive Tester Q&A #14[/URL] -
Kedves jonnyka, tudod, hogy az swtorhun.tk a barátod! :) betacake-nek mehetnének a talent fotók, hogy kész legyen a kalkulátor. Nekünk meg inkább videó kéne flashpointokról, stb. A kép már kicsit kevés. :) -
LaCz #10690 5-6 gigából lehet csinálni 60 órát is, meg 10 másodpercet is. >:D
Én JC Shadow tree-t kérek szépen, ha olyat tudsz majd szerezni. -
Kész szerencse, hogy nem vagyok analfabéta, és képes vagyok 5-6 gigából 4 percnél többet kihozni. Yay! -
LaCz #10688 5-6 giga Frapsel felvéve kb 4 perc. -
az lol, mert nálam meg ugyanígy a d:\games -t találta meg az installer :)
gondolom megkeresi az első meghajtót, ahol van elég hely, és ha az nem a C:\, akkor default az adott meghajtón lévő games mappába akar telepíteni (nem is hülye algoritmus)