60890
  • TDC Geronimo
    Biztos EU játékosok büntetése. Nem hogy betat nem kapnak, már loginolni se engedik őket, hogy ne trollkodják szét a fórumot
  • TDC Geronimo
    Pár embert beinvolnak és összeomlik az egész rendszer :p
  • Jabar
    Nekem sem lép be, de nem írja azt sem hogy rossz, csak vissza ugrik.
  • Nephin
    Nekem sem megy és még sokaknak nem.
  • TDC Geronimo
    Jó most olvasom a fórumot, hogy rengeteg embernél volt ez és alig bírtak belogolni
  • BoneDragon
    Fel ne vágd az eredet, mert nem tudsz belogolni. :)
  • TDC Geronimo
    Hát annyira nem vicces, mert nem tudom, hogy mi a picsáért nem megy.
  • Torzonborz
    nem lehet belépni , most választják ki a szerencséseket akik kapnak béta invite-ot.

ohh wait...

• TDC Geronimo
    Más be tud logolni swtor.comon? Tegnap semmi gond nem volt, ma meg nem logol be. Berakja azt a capcha képet is, de hiába írom be úgy se megy. Acc elvileg ugyanaz, mint az origines az meg megy.
  • Pares
    Értem. Hát ez van. Köszi.
  • EnxTheOne
    Havonta elmész egyszer szombaton dolgozni, és emgvan a havi dij. :D
  • Torzonborz
    akkor Neked felejtős.
  • Pares
    Sziasztok. Bocsánat, hogy lusta vagyok, biztosan sok helyen le van írva, de csak annyit szeretnék megkérdezni, hogy akkor a SWTOR mikrotranzakciós (WoT mintára gyak. ingyenes) lesz, vagy hagyományos havidíjas? Ha előbbi akkor nagyon-nagyon várós, ha utóbbi, akkor felejtős. Köszi.
  • Nephin
    Szerintem már csak a következő lesz.
  • Kazagor
    @Nephin, így szerda magasságában nem lesz vasárnapi mese? Vagy PAX miatt elmaradt?
  • Nephin
    Nemnem.
  • BoneDragon
    Szeptember 2. EU-ra is vonatkozik...
  • TDC Geronimo
    USbe már kaptak a beta hétvégékre. EUból még senki se kapott a game testre. Beta hétvégék meg ugye itt még nincsenek...
  • [HUN]Crassus
    ha én kapok megosztom veletek
  • j0nNyKa
    Ámen! :DD
  • Boncmester
    Loool, télleg! :D
  • BoneDragon
    Ja, egy meghívót küldenének azt is jonnynak. Akkor kapnék agyfaszt. :)
  • Boncmester
    Egy tipp? Az már egyel több, mint az én tippem :D
  • Boncmester
    Biztos hoznak majd egy minipatchet, amivel kikapcsolható lesz a kommentátor. Amúgy meg én még csak kb 3 ilyen videót néztem végig, de még nem zavar a hangja :)
  • BoneDragon
    Kíváncsi vagyok hányan kapnak péntekig meghívót az sg-re írók közül. Lenne egy tippem.
  • Agamemnon
  • BoneDragon
    De, vedd le a hangot. :)
  • j0nNyKa
    Huttball iszonyat fun, mert tömöríti az összes bent lévő játékost egy pontra (a labdát birtokló játékos köré), és hatalmas tömegpusztítások szoktak menni! :)

Úgy monodom neked, hogy 5 Hutball meccsből 3-on 0-0 az eredmény, és csak folyamatos zúzás megy a laszti környékén. 15 perc egyébként egy meccs.

Hja, és vannak ilyen "dobbantók", amik random irányba felhajítanak, az is sokat dob a dolgokon (rajtad legalábbis mindenképp :P). Nem beszélve a pálya akadályokról (mérgező medence, tüzes platformok).

Egy dolog nagyon szar benne: a kommentátor. 2 meccs után rettentő unalmas, és nem lehet kikapcsolni.
  • Nephin
    Open PvP lesz semleges bolygókon, player bounty nem lesz.
  • jazzy
    Biztosan lesz, látod, kár "temetni" a játékot kiadás előtt 4-5 hónappal.
  • Chris
    Na, csak tudnak ezek a jóemberek pár hetes késleltetéssel reagálni a dolgokra. Még beleraknak vmi ladderes aréna-szerűséget és máris reményteli lesz a játék.
  • [HUN]Crassus
    101% ,hogy a release-re a fele nem ott lesz vagy nem azt fogja adni...totál fölösleges az ilyesmi...
  • Agamemnon
    Hmmm, azt hittem már a megfelelő ikonokat fogja használni...
  • EnxTheOne
    Sziasztok, régota nem követem figyelemel a játékot igy lenne pár kérdésem.

Ha jol láttam akkor lesz open pvp semleges bolygokon, de ami fontosabb lesz player bounty? :D
  • Aszuka
    SWToRCulator preview video
  • [HUN]Crassus
    lehet jópofa dolog lesz "lazítani" egy két HC instance után vagy PVP meccs után ,de elsőre nekem is viccesnek tűnt
  • Egoraptor
    Amúgy erről a Huttball-ról mi a véleményetek?
    Mert szerintem elég röhejes, néztem a videókat de csak
    mosolyra állt a szám tőle.. egymásnak labdát passzolgató
    'komoly' köztársasági és birodalmi 'hősök'. :Ð
  • Jabar
    Helyes! Végre egy jó hír :)
  • Agamemnon
    You are not PREPARED!
  • TDC Geronimo
    They did say they understand that end game is extremely important and they hope to have an amazing one set up. SWTOR team has been dying to talk about the end game raiding, and were extremely relieved to finally be able to show some of it at the show. The end game will be extremely difficult, according to Emmanuel; the version shown was nerfed and people were still wiping.
    “The 1st time you encounter any of this stuff it will be extremely harder then what was shown at the Gamescom demos,” said Emmanuel. “It was nerfed at the show due to the fact we didn’t want everyone dying all the time for the presentation.” Let’s just hope we’re all prepared to die.

MMORPG Q&A