60882
  • Gepo
    A DvL event szintek teljesítésért kapott packból kaptad (Force-bound DvL pack)? Mert akkor nem tudod eladni, minden cucc Bind on Pickup. Ha a Cartel Market vagy GTN-ről szerzett DvL packból esett, akkor mákod van. Tényleg sokat ér, én biztos eladnám, sztem annyira nem néz ki jól, hogy érdemes legyen megtartani.
  • sztar007
    Esett egy Arbiter Lighsaber az egyik DvL packbol, amit nem tudok hogy pirosnak jelzi de gondolom ha a kristályt kicserélem akkor megváltozik a színe. Vgay megéri feltenni Marketre? ahogy nézem elég borsos ára van.
  • Kaputelephant
    Teljesen érthető a dolog. Én most sajnos az achivementek miatt "problémázok" rajta. Szerettem volna megszerezni őket. Hát ezt buktam.
  • Gepo
    A gearszerzés miatt kellett eltávolítani. Mikor 4.0-val bejött az új gearszerzési rendszer (az összes ops dobja az end game geart 216,220,224) túl könnyű lett volna, ha lehet EV, KP NIM-et farmolni. Így sem kicsit maradt unbalanced a rendszer (EV, KP HM jóval egyszerűbb a többi HM opsnál, de mikor azok a priority opsok onnan is lehet 224-es geart szerezni).
    Ha belegondolsz az 5.0-ás rendszerrel is teljesen unfair lenne. 5.0-val annál gyorsabban jön a gear minél nehezebb tartalmat csinálsz (tehát elvileg a leggyorsabban a NIM opsok teljesítésével lehet gearhez jutni). Ott is mindenki EV,KP NIM-et farmolna, mivel azok az opsok kb. olyan nehezek, mint a többi ops sm módja (na jó kicsit túlzok, de majdnem).
    Legtöbbször én is marhaságnak tartom meglévő tartalom eltávolítását, de jelen esetben szükségszerű volt (max. úgy tudták volna a játékban tartani, ha kitalálnak NIM taktikákat, ezzel rendesen megnehezítve a 2 opsot, de ezzel munka lett volna, és ők inkább a könnyebb utat választották, ahogy eddig mindig).
    Utoljára szerkesztette: Gepo, 2016.11.09. 13:23:36
  • Kaputelephant
    Kár. Már egy meglévő kontent törlése számomra mindig logikátlan. Még ha ennyire egyszerű is a menet...
    Köszi a felvilágosítást!

foxxi: Szoktak gondok lenni, ha a store-ból szeretnél vásárolni. Többség ilyenkor a G2A és társait javasolja. Sajnos nem lehet mit kezdeni vele.
  • foxxi
    Helló.
    Kérdésem lenne hogy járt már úgy valaki hogy a mindenre jó paypal-t az előfizetés meghoszabbításánál nem fogadja el? Fizetésnél bármennyiszer próbálom, FAILED :( - elég szar így előfizetőnek lenni...
  • Gepo
    Azért vették ki az EV,KP NIM-et, mert túl könnyű volt a többi NIM-hez képest (nem volt plusz taktika a HM-hez képest, csak nagyobb sebzés és több hp). Ezért teljesen kilógott a sorból, érthető, hogy eltávolították a játékból.
  • Kaputelephant
    Hmmm. Most nézem, hogy a OPS AChi résznél van egy Archiv rész. Nightmare Eternity Vault + Nightmare Eternity Vault. Pedig úgy emlékeztem, hogy már lenyomtam őket...Ezeket miért is vette ki a BW? Mi értelme volt?
  • sztar007
    Engem az endgame anno nem tudott megfogni úgyhogy mielőtt megjelenik majd az új kieg előfizetek hogy megnézzem milyen lett, kíváncsi leszek.
  • Shion
    Egyrészt gyorsítottak nagyon sokat a fejlődésen az utóbbi években, mert a hangsúly a játékban az endgame-n van, semmi értelme hogy az új játékosok hetekig kis szinten tébláboljanak és ne tudjanak a régóta játszó barátaikkal endgame-t közösen nyomni.

Ráadásul jelenleg (november 28-ig) 200% xp bónusz van.

A fentiek miatt én Heroic 2-t tolok vagy egyedül, vagy 2-3 guild társsal együtt, 3-4 óra alatt 50-es szint felé zavarható egy frissen indított kis karakter. Az összes DvL karakteremet Heroic 2-vel húztam fel, Flashpoint-ra csak akkor jártam, amikor kellett még a DvL achievement belőle. Xp szerintem gyorsabban jön H2-ből :)
  • sztar007
    Kár hogy nem aktiváltam előbb. Mindegy, ahogy nézem most elég gyorsan lehet fejlődni vagy az utóbbi két évben javítottak valamit az xp-n. Igaz csak flashpointozok mert ott jön a leggyorsabban de 3 nap alatt mindjárt 40 vagyok.
  • Kaputelephant
    Így van F2P is kap 100 CC-t havonta.
  • sztar007
    Gondolom a Cartel Coinokat adja már utána, nem kell hozzá előfizetés hogy a Secure Keyért adja?
  • Kaputelephant
    Én nem telóról tolom, hanem gépről az Auth-t. WinAuth Leszeded és a gépről is tudsz generálni kódot belépéshez.
  • PiszkosFred
    Security keyhez nem kell net, csak addig, amig lekapod az applikaciot es telepited. Onnantol kezdve folyamatosan 24/7-ben general egy-egy kodot fel percenkent, amelyet be kellesz majd irnod abban a fel percben, amikor legkozelebb be akarsz lepni a webre vagy jatekba.
  • sztar007
    Ha aktiválom a secure keyt az accountomon akkor azután mindig be kell írnom? mert nincs net a telómon mindig mikor játszani szeretnék és nem lenne jó ha nem tudnék belépni utána.
  • Gepo
    Nagyon helyes, hogy elveszik tőlük a phase walkot. PVP-ben ha egyedül őrzöd a pylon-t, node-t, stb. akkor, ha ügyes a shadow/assa, esélyed sincs megállítani, hogy behúzza (persze vannak kivételek pl.: vanguard/pt stun közbeni rakétázása stb.).
    Mondjuk, akit csak a pve érdekli annak szívás (ezért sem értem, hogy miért nem tudják megcsinálni, hogy egy adott skill máshogy viselkedik pve és pvp környezetben, pedig van ahol már működik pl.: 60 sec cc, az pvpben csak 8 sec vagy 6 már nem emlékszem).
  • Pacho
    LOL elveszik az assassionoktól a phase walkot. Elképszető sírás/őrjöngés megy a fórumon, öröm nézni.
  • Kaputelephant
    Mivel nekem a guardian lényeges csak azt lestem most meg, de egyből feltűnt, hogy minden kiégnél és ennél is a Blade Dance-hez mindig nyúlnak és alakítják. Hát ez sem marad másképp. + "Guard: No longer has any Form restricting its use." Nem rossz.
  • Gudott
    class változások (link)
    Csak a smuggler-t futottam át, de úgy tűnik, marad a base class és nem egyből adv. class-t kell választani.

vagy tudja tök, ezt elolvasva

Thrash: Now granted at level 1 as an Assassin exclusive.
    Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.11.07. 22:07:09
  • Kaputelephant
    5.0 Class Changes
  • Shion
    Nekem már 23 karakterem volt, amikor kijött a Dark vs Light event és csak új karakterrel lehetett csinálni :( Ezért felhúztam 8 karaktert, de ebből 3-at töröltem, a többit megtartottam. így most már 27 karakterem van, a fene akart ennyit. De ha már felhúztam őket, nem törlöm ki, hátha jók lesznek még valamire ;)
  • sztar007
    A többi acievment oké de ez: Alliance Hero Reach level 50 on 8 DvL characters, each corresponding to the 8 classes ingame. Ezt nem értem hogy gondolták. Ha már valaki régóta játszik annak van egy legalább 50-es szintü karaktere, nem fogok még egyet felhúzni belőle ugyanabból a kasztból.
  • PiszkosFred
    Pontosan masold be a kodot, amelyet kaptal emailben, lehet veletlenul egy "space" is belekerult. Es lehetoleg keruld a magyar fostalicska email cimeket, bar ha megjon a kod arra is, akkor kivetelesen nem a free/citroszarral van a gond.
  • Pongyi
    Hali. Na mostmeg ahogy 20-as lettem vertifikálni kelle az email címem de nem tudom mert folyamat hibát ír ki!! "Unable to verify activation code, click here to request a new one" ÉS AKÁR MIT CSINÁLOK EZT ÍRJA KI!! Mi a fasz van már ezzel a szarral?? Nem hiszem el hogy ilyen kibaszott szarul van ez a rendszer megcsinálva!! A retekért nem fogadja el az emil címem?? Harmadszor kezdem már újra ezt a gamét mert SZERETNÉM VÉGIGTOLNI A FŐTÖRTÉNETSZÁLAT, de mindig történik valami ami miatt nem tudom...
  • Shion
    Barátom megvette a drágább csomagot, de mind a mai napig nem tudjuk, mit tartalmazott a felár a sima előfizetéshez képest :(
  • gunji
    Próbálta valaki a KOTFE bonus pack-ot: van-e valami különbség e csomag és egy normál harminc napos előfizu között (az 55 CC-t nem számítva), pl. amiért az előbbi megérné az ezer forintos felárat?
  • sztar007
    Tudna valaki ingame nevet írni Red Eclipsén Republic oldalon klánhoz?
  • oz
    Mindegyiknél beleszámolja a szólót is. Esselesbe gyalog kell menni a fleetről.
  • Gudott
    Az esseles azt hiszem 15-ös szint után kikerül a group finderből és csak "Kézzel" lehet eljutni hozzá.

Hasonlóan a másik oldalon a Black Talon. És igen a solo is beleszámít, de itt a tactical mód sem valami vészes. (mondjuk nem 27-es szinten)
  • sztar007
    Az 50-es eventes rewardhoz kéne ugye az esseles flashpoint, de nem engedi kiválasztani a flashpointok közül. Jelenleg 27-es vagyok, nem tudom meddig fog tartani az event de soloba is beleszámolja?
  • Pacho
    Hát akkor inkább farmolja ki legalább az eternal szintet, de NE nyissa ki a ládákat, és úgy transfereljen át egy másik szerverre, és csak a sikeres transfer után nyissa ki a ládákat:)
  • Shion
    Legacy szerver szintű, tehát minden szerveren más Legacy-d és Achievement rendszered van.

Ráadásul minden DvL ládából eső cucc "Bind to Pick up", vagyis elég nehéz lenne átmozgatni máshová. Persze akinek van 1200 CC-je megjátszani azt, hogy egy idegen szerveren megcsinálja a 25-ös szintű DvL achievement-et, kivált minden cuccot a saját inventory-ba és utána CC-ért átmozgatja a karit a jó szerverre a cucokkal együtt......hát tegye. Lehet, hogy működne, bár régen is bugosan vitt át acsikat és collection bejegyzéseket, most miért is lenne másképp? A kérdés igazából, hogy megéri-e? GTN-n a legtöbb cucc olcsón beszerezhető, a legdrágábbak sem kerülnek többe pár millió creditnél. Én biztosan nem vacakolnék ezzel.
  • PiszkosFred
    Jogos.
  • Pacho
    Biztos, hogy account és nem inkább legacy?
  • PiszkosFred
    account szintu, tehat egyszer.
  • sztar007
    Azt nem tudjátok hogy több karakterrel is meg lehet játszani a 25lvl-es light vs Dark event rewardot? Vagy egy reward csak egyszer szerezhető be?
  • Kaputelephant
    Ebből a szemszögből jogos. Nekem csak credit kell, magányos farkas vagyok. :)
  • Shion
    Mind az Exotic Isotop Stabilizer, mind a Dark Matter Catalyst helyett lesz újabb verzió a Grade 10-ben. Legalábbis a PTS 5.0 szerveren az új kraftban már az új alapanyagok találhatóak meg.

Ezért adom el a DMC-t, a EIS-t pedig elkraftolom és Dark Project-et gyártok belőle. Dark Project-ekből Flagship Plan-eket váltok ki a fleet-n, ezzel a módszerrel már 3 szobát is megnyitottunk a guild hajón.
  • Kaputelephant
    Valamely nap én is összelestem az Exotic IS-t, 105 darab volt. Crystalból, meg amiket csak gyűjtügettem. Inkább eladtam darabja 100k-ért. 10milla 2 órán belül ütötte markomat. Nem tudom, hogy használható lesz-e 5.0 után, inkább eladtam, úgyse craftolok geart.