60892
  • Boncmester
    Nem volt az swtor fórumon 40 napos visszaszámláló bejegyzés... :(
  • Boncmester
    Na ez a kép KIRÁLY! :D
  • picket
  • Tyrpak
    Az eladási szám az elején, meg utána a tartós előfizetők száma azért érdekes, mert a pusztán teoretikusan kiszámolt fejlesztési költségből, a pusztán teoretikus CE/DDE/fizikai/digitál eloszlás alapján, pusztán teoretikusan kiszámolta pár okos, hogy 2 milliónál van a nullszaldó a fejlesztésre!

Üzemeltetés más kérdés, ott majd akkor derül ki, hogy kevesen vagyunk, amikor elkezdik összevonogatni az indításnál megnyitott szervereket.
    Addig viszont dől a zsé.
  • j0nNyKa
    próbálom védeni őket valamivel.... de... nem, már nekem sem megy :/
    egy k.rva email script, ráadásul drupalban.. NEM nehéz dolog, és nekik 5ből 5x nem sikerül :D

jó mondjuk nyilván akik ezért felelősek, azoknak semmi köze nincs a játék minőségéhez, de akkoris, ez gáz
  • TDC Geronimo
    Annyira töketlenek, hogy hihetetlen
  • N1ggA
    csak a szokásos... :D
  • j0nNyKa
    :DDDDD

Hello testers,

As part of the invites sent today, some of you may have received two different invite emails. One would be an invite without a specific date mentioned and the second would be marked with a specific date range for this weekend.

The first email - which is the template for a 'general testing' invite - was sent by mistake. The second email was the correct template, which invites you to this weekend's test. Regardless of which email you may have responded to, everyone who was invited today is only at this point invited to this weekend's test.

We apologize for the mistake in communication, and hope this clears things up.
  • [HUN]Crassus
    SWTOR-nak úgy cuzammen magas átlagéletkora lesz sztem:P:)
  • j0nNyKa
    emotes video
  • cain
    a dvd-k, meg az origin pedig dísznek van.
  • j0nNyKa
    meg originről
  • Boncmester
    A honlapról tudod letölteni a patchert.
  • cain
    a zemberek a játékot fogják basztatni, és nem a honlapot? :D
  • Ozzyehh
    Ja igen 1 milliárd, :/ gyorsan osztódnak tudod, gondoltam ha párat írok úgy se lövök mellé ^^ :D
  • Atiti
    Sziasztok, gondoltuk megkezdjük a guild toborzást, hiszen lassacskán ingame töltjük majd az életünk egy részét.

Klán neve: Nynfus Corp.

Frakció: Birodalom

Klán saját weboldala: http://nynfus.atw.hu/

Facebook oldal: http://www.facebook.com/groups/199378130138052/

Szervertípus: PvE

Beállítottság: PvP

A guildről: Az alapító tagok régi warhammeresekből és SWG-s játékosokból állnak. Az átlag életkor bőven 25 év fölött található, ettől függetlenül nincsen korlátozva a jelentkezők életkora, mindenkit szeretettel várunk. Piócák és hisztis gyerekek kíméljenek meg minket. Guildünk rendelkezik saját ts szerverrel, ahol minden jelentkezőt szívesen látunk egy kis elbeszélgetésre a játék megkezdése előtt. Mindenekelőtt azonban a jelentkezéseket a jelenleg is formálódó honlapunkon várjuk.

Üdv
  • Boncmester
    Csak 1 milliárd. És akkor ide is jönnének a pandák :)
  • Ozzyehh
    mondjuk ha kína is pre-orderelhetné akkor kapásból lenne pár milliárd előfizető ^^ de szerencsére ez kimarad,
  • Boncmester
    Amúgy ha azt vesszük, hogy 800K USA-ban a dobozos verzió, kb ennyi körül lehet szerintem EU-ban is. Plusz szerintem simán becsülhetünk 400K Originessel, bár erről totál fogalmam sincs, mert nálunk pl itt a fórum alapján is szerintem kevesebben vettek jóval digitálisat, mint dobozosat, viszont felteszem nyugatra a digitális népszerűbb, mint nálunk. Akkor meg meglesz a 2 millió, és gondolom még nőni fog a megjelenésig :)
  • Ozzyehh
    Igazad :D Ewok kieg nem is rossz :D
  • mgerihun
    "kiegek= Boldogság" nananana finoman ezzel a kijelentéssel a pandák inváziója után szerinted ez a mondat hány wow-osra igaz? Csak mi ne jussunk el odáig, hogy kiegben egyik faj Ewok lesz
  • Boncmester
    Mert ha kevés az előfizető, az EA inkább nem ebbe öli a pénzt, hanem másba, ez meg meghal, mint a WAR, az SWG, vagy egy rakás másik MMO. Az a lényeg, hogy nekik nagy hasznot hozzon.
  • gavor
    Jaja, wowhoz is jönnek a jobbnál jobb kiegészítők!
  • Ozzyehh
    Logika, minél több az előfizető, annál többet foglalkoznak a fejlesztők a játékkal mert megéri= több tartalom, kiegek= Boldogság
  • gavor
    Cerkahegyezésen kívül, tényleg, miért fontos, hogy 500k ,1 milla, vagy 3 milla előfizető van?
  • Braikingboss
    Én nem szarom le. Mert ha van pl 3 milla aktív előfizető akkor biztos lehetek benne hogy foglalkoznak is a játékkal ez után is és jönnek a kiegek is hozzá.
  • Ozzyehh
    Minden tökéletesen fog menni( Mind Trick) .
  • TDC Geronimo
    The #SWTOR website is back up! Thank you again for your patience.
    11 minutes ago

It seems your great interest in #SWTOR has put us back into maintenance mode! We will let you know when we are back online.
    1 minute ago

Mi lesz itt launch daykor...
  • TDC Geronimo
    Én igazából leszarom mennyien tolják. Legyen kivel játszanom és fejlesszék folyamatosan. Ha 1 szerver lesz engem az se izgat, ameddig lehet játszani :D
  • Ozzyehh
    Boncmester kedvéért: 35 nap van hátra srácok,^^ am szerintem simán 3 milla fölött lesz a playerek száma, biztos rengetegen vannak akik megvárják misül ki...
  • t0Mi
    Nekem azért nagy igényeim vannak, az 1 milliót tartsák meg folyamatosan! Ha meg nem lesz legalább 3 millió aktív előfizetője éveken keresztül, akkor rosszabbul fog szerepelni mint vártam..
  • TDC Geronimo
    Szerintem simán lesz 1.5-2 milla indulásnál. Ha ennek a felét meg is tartják már jó
  • Boncmester
    Az szép :-) Akkor a kb két milla becslés eléggé igaznak tűnik. És a legjobb, hogy láthatóan október eleje óta megint nőnek a heti eladások :-)
  • Torzonborz
    jahm bocs ez lemaradt , vgchartz-on csak dobozos eladás van , swtornál meg csak us. nem tudom miért nem ww de így már bőven 1 milla felett jár.
  • Nephin
    Na akkor pedig tuti.
  • Nephin
    Mivel a vgchartzon votl szeptember vége felé ennyi db, megkockáztatom, hogy ezt abból csinálták.
  • Braikingboss

Ez kicsit frissebb már ez a kép van kint.
    A jelenlegi 802,976 ahogy előttem írták. Az meg US fizikai előrendelésre vonatkozik. Szal nem lesz ez olyan kevés .
  • Nephin
    A vgchartz csak a US bolti eladás, se Amazon, se Origin, se Államokon kívüliek.
  • Torzonborz
    vgchartz-on 802,976 db-ot írnak
  • j0nNyKa
    itt a cikk, ahol postolták a képet, ennél többet én sem tudok