60892
  • Omlás
    Hasonlóképpen jártam el én is
  • Boncmester
    Köszi, az angol jelentést értettem eddig is, csak azt nem, hogy ha egy fát megosztanak, akkor hogy lehet különböző? :D
    De ezek szerint mégis lehet, hát mit mondjak, LOL...
  • j0nNyKa
    vettem amúgy egy bf3at így ínséges időre
    origin accod mi ?
  • Tyrpak
    Szerintem... szánj rá egy órát, és nézd végig az AC-ket, meg találd ki a párosításokat.

Pl sniper = gunslinger.
  • j0nNyKa
    ne legyen igazad! :)

mindenesetre ha igazad lesz:
    a) boooooooo bioware, booooooooooo
    b) megoldjuk :P
  • Tyrpak
    torguild.net/calculator-on egyelőre a smugglert frissítették a legújabb buildre, annál spec a közös fa, a dirty fighting teljesen megegyezik.

Amiket láttam, hogy az Imperial Agent, meg a Sith Inquisitor-nál viszont vannak "apró" eltérések az azonos nevű fán.
  • TDC Geronimo
    Ja de már nem találom azt a megoldást. Majd utána kell neten néznem. Lehet ahhoz kell szégyenszemre folyamodni release után is :y
  • Since
    Érdekes, csak egyik oldalon van sniper?
  • j0nNyKa
    Greetings testers! This afternoon we will be opening three new servers located in our European datacenter: Goluud Corridor (FR), Odacer-Faustin Academy (DE), and Kissai Caste (EN).

If you are European, we ask that you please roll characters on one of the new servers. You will encounter less latency-related issues on these servers, and we need your assistance in testing them.

Please keep in mind that although these servers are categorized by language, all testers are able to play on any server they wish, regardless of the language they prefer to use.

We look forward to your valuable feedback. Happy testing!
  • Since
    Okés megtaláltam, köszönöm
  • j0nNyKa
    shared talent fa = közös
    mármint, érted, shared = osztott

és igen, ez.. néhol megváltozott, nem gyökeresen, csak valamennyire
    pl. lethality nagyon bután működött operative-nál, aki folyamat a shivet spamolja, lethality meg mindent csinál(t), csak azt nem, ami az operative-nak kell
  • Boncmester
    A game systems -> Advanced Classes oldalt tanulmányozd az swtor.com-on.
  • j0nNyKa
    nézegesd a hivatalos oldalt, leírja érthetően.
  • Braikingboss
    AC
  • Boncmester
    Mi a fene az a shared talent fa?
    Úgy tudtam, hogy a két AC-nak van 2-2 talentfája, ami egyedi, és 1, ami közös. Most akkor ez megváltozott néhol?
  • Since
    nézegettem a hivatalos oldalt, pontosan a kaszt szekciót. Hát nincsenek igazán bő információk szerintem, ezért megkérdezem itt.
    Van négy fő kaszt és azon belül gondolom lehet még specializálódni. milyen ágokon lehet illetve hány fajta lehetőség van főkaszton belül?
  • j0nNyKa
    Swtor Beta – Purple Lightsaber and how to get it.
  • Braikingboss
    na ezt nem is tudtam :D
  • j0nNyKa
    ez mondjuk ilyen formában már 2 patch óta nem igaz, mert csináltak külön shared talent fát 1-2 kasztnak (pl. lethality az agentnél)
  • j0nNyKa
    ennek örülök, bombázd is a wowosokat a hülyeséggel, de akkor most kifejezem egyértelműen: idióta / vicces / aranyos képek helye
  • Braikingboss
    Szerintem a 3. talenfára gondol ami közös a 2AC-nak. Ott semmi különbség nincs.
  • j0nNyKa
    nem, sose fog, direkt téged fognak oltani az AA hiányával :D

egyébként emlékszel, te találtál egy sima config átírós módszert, amivel rendesen ment, szerintem _annyira_ nem lehetnek már messze a céltól.. gondolom..
  • j0nNyKa
    akkor bizony te nem vagy értelmes!! :D

(jó, amúgy eszerint én sem, de psszt)
  • Boncmester
    Nem értem a kérdést se :D
  • Junger
    Valaki értelmes ember le tudná írni pár mondatban, hogy mi a különbség a 2 shared talent között?
  • Ozzyehh
    Áhh igyekezhet az ember.... :)
  • TDC Geronimo
    AA mikor fog már működni rendesen gameba? :D Remélem megjelenés után nem trükközéssel kell majd előhozni.
  • t0xikus
    látom itt magas a savanyodási együttható:D
  • BoneDragon
    Te nagyon ügyes vagy.
  • t0xikus
    kíváncsi vagyok rápattannak-e:D
  • Ozzyehh
    Az nincs de a wow-os ba is beadtam hátha értékelik
  • j0nNyKa
    humoros es aranyos topic az megvan?
  • Omlás
    Beteg
  • csokicsiga #15212
    Ezt az iszonyat idiótaságot :)) vazze
  • Ozzyehh

Ez lesz velünk is ha nem engedelmeskedünk a pandáknak érdemes végig nézni
  • Ozzyehh
    Juhéééé .)
  • Boncmester
    A keddet várom, akkor lesz már csak egy hónap :-)
  • Agamemnon
    Megjelenésig hátralévő idő: 39 nap, 16:23:29
    Early Game Access: 34 nap, 16:23:29

! <40 nap :D
  • Braikingboss
    [URL=http://www.betacake.net/2011/11/10/star-wars-the-old-republic-1920%C3%971080-4xaa-max-settings-screenshots-3/]Star Wars : The Old Republic : 1920×1080 4xAA Max Settings Screenshots #3[/URL]
  • Braikingboss
    December 20-ra ott lesz az álom szép hidunk!!