60892
  • j0nNyKa
    weak meg standard közt életemben nem láttam különbséget, ők legyenek a .. normál mobok
    vannak strong mobok, amikre a legtöbb knockback, és hasonló nem hat, a playerek is ilyesmik
    elite mobok azok a hú-de-nagyon erősek, technikailag megegyeznek a strong mobokkal, ők általában single contentben már nem játszanak, illetve maximum 1 van belőlük egyszerre, de akkor az is addok nélkül, és mondom, ritkán
    szóval ők inkább a heroic questekben, meg a flashpointokban jönnek elő, máshol nem nagyon
    boss az értelemszerű, heroicok végén, vagy flashpointokban, őket stunolni sem lehet

a csillagokkal / színekkel nem foglalkoztam, de amúgy ja, a sárga az elite / boss, a fehér a többi, csillagok valamiféle erősséget jeleznek
    igazából szép nagy betűkkel kiírja a unitframe-be (jobb oldalt a target ikonja mellé), hogy milyen típusú enemy
  • Rubint
    Egyelőre csak reménykedek. :)
  • Boncmester
    Na igen, engem is amiatt érdekelt, hogy kire tudom használni melyik CC-met.
  • gabor696
    Hy all,

Minden nap figyelemmel kísérem a fórumot s eddig még nem szóltam hozzá a témához, s most is egyenlőre csak annyit, hogy im in :P (igaz csak hétvégi de legalább majd én is tudok véleményt alkotni)
  • heesh
    Hali!

Valaki, ha esetleg bekerülne, vagy Jonny mint Alteres bennfentes, megtudná nézni/kérdezni, hogy esetleg végre, betették-e már a Reid által igért, Toogle Hood optiont? Tudom, hogy a fejest lehet ki-be kapcsolni, de anno volt egy Dev post, amibe az írták hogy Robe esetében lesz lehetőség, ki-be kapcsolni a Hood-ot.

Köszi előre is. :)
  • Tyrpak
    Még nem játszottam, de a videókból azt látom, hogy a jelölés nélküli a weak, a fehér keretes a standard és a sárga a strong.
    De láttam már 2 csillagos fehéret és 2 csillagos sárgát is, azok mennyivel erősebbek, vagy azokra milyen szabály vonatkozik?

Plusz a lényeges kérdés, hogy a player az standard vagy strong? (cc skillek miatt)
  • Boncmester
    Azt lehet tudni amúgy, hogy mi számít weak, strong, standard enemynek? Playerek gondolom strongok, meg a bossok?
  • Boncmester
    Béta hétvége alatt elérte a 30-at? 3 nap alatt? Hát gratula neki, de akkor gondolom nem aludt, meg semmi, és átpörgette a beszélgetős részeket, amik meg a legjobbak az egészben.
    Biztos lesz olyan, aki 1 hét alatt 50-es lesz, de annak majd várnia kell a többiekre, plusz egy nagyon fontos és jól megcsinált elemet nem fog kiélvezni a játékból, magát a SZEREPJÁTÉK részt. Így, nagy betűkkel.

Ha megnézed a bolygók méretét egymáshoz képest, (tegnap volt valahol egy hír, amiben benne volt összehasonlítva egymás mellett Korriban és a Hoth), és megnézed a hozzájuk tartozó level rage-eket, akkor láthatod, hogy míg nekünk kb 5 óra volt az első 10 szint korribanon, a játékot kiélvezve, addig a Hoth kb 10-12x akkora területtel bír, és gondold el, azt mennyi idő megcsinálni? És az, most nem tudom fejből, de kb 5-6 szintet jelent? Ok, addigra már van speeder bike-od, de még akkor is baromira sok idő lesz ott a szintezés, valamint a későbbi bolygókon.
  • darth devil
    Pár nap, esetleg egy hét. De ha neki ez a jó, hogy az e-peniset arra veri, hogy első 50es, akkor lelke rajta. :D
    Bár nem tudom, h a béta hétvégék alatt megvolt e emelve az xprate.
  • BoneDragon
    Behívtak? Jó lenne ha innen is hívnának pár emberkét.
  • Agamemnon
    Az első 1-2 hónap után biztosan esni fog az előfizetők száma, de hosszú távon ez a folyamat megfordulhat (és reméljük meg is fog), és azon kevesek közé emelkedhet az swtor, ahol növekvő a tendencia.
  • Tyrpak
    Azért már most látok olyat, hogy "a béta hétvége alatt elértem a 30-at"
    Szerintetek mennyi idő kell az első 50-esekhez majd live-on?
  • Boncmester
    Én remélem, hogy nőni fog. De igazából ezt úgy is 1-2-3 hónappal a megjelenés után lehet majd elkezdeni nézegetni. Azt tudjuk, hogy a szintezés, az 50-es szint elérése nagyon jó lesz. A nagy kérdés, hogy utána milyen lesz az endgame, mennyire fogja lekötni az embereket hosszú távon. Reméljük, hogy nagyon jó lesz :)
  • Rubint
    General Game Testing Invites are now being sent to EU testers.

Sent Nov. 10: General Game Testing Invites
    * Who was invited: Testers from all European launch countries
    * What was sent: General Game Testing Invites
    * Server locations: EU servers
    * Invite status: Invites will continue to be sent during today. E-mails can take some time to be sent, so please check your www.swtor.com/tester page to be sure!
  • Boncmester
    Légyszi ne fesd az ördögöt a falra, mert annak nagyon nem örülnék, ha tényleg 45K lenne. Ez a 33K is eléggé brutkó azért, bár tény, hogy a forint azóta még brutálisabban gyengült.
  • Braikingboss
    Az árak jelentősebb árfolyam ingadozásakor is megváltozhatnak. Az ebből eredendő problémákért és károkért nem vállalunk felelősséget!

Nem lepődnék meg ha megjelenéskor 45k lenne a CE :D
  • Tyrpak
    Azért kérlek vedd hozzá számításba, hogy az early accessnél fokozatosan hívják be az embereket, abban a sorrendben, ahogy a preorder key-t regisztráltad.

Tehát max 5 nap az early access, de lehet, hogy téged csak 1-2 nappal a megjelenés előtt hív be. Mert minimumot még nem írtak rá. :)
  • MrStokes
    Ezek szerint megis csak jol spekulaltam.
    Ez orvendetes hir, akkor megis csak ki tudom probalni, mielott elkotelezem magam melette. :)

Koszi a gyors valaszt!
  • csabesz1987
    kösz a választ
  • Braikingboss
    Ha dobozosan veszed meg simán veszel 1 1500Ft-os Pre-Ordert. Beregeled kapsz x nap Early Acces-t és kipróbálhatod. ha te úgy döntesz tetszik megjelenéskor bemésza boltba a számlával és a Pre-Order dobozzal és megveszed a teljes játékot amibe beleszámolják az 1500Ft-os Pre-Order árat.
  • MrStokes
    Valaki el tudna magyarazni ezt a preorderes dolgot erthetoen?

Mindeddig abban a hitben eltem, hogy ha kifizetem a cirka 1500 HUF-ot preorderre, akkor majd az early access-nek koszonhetoen tesztelhetem a jatekot a megjelenes elott, es eldonthetem, hogy majd tenyleg meg akarom-e venni a jatekot es amennyiben igen, akkor kell csak a maradek osszeget kifizetnem erte.
    Erre tegnap mondja egy ismeros, hogy szerinte nem igy mukodik a dolog, attol hogy preorder, meg early access, meg ki kell fizetni a teljes osszeget.

Ez eddig meg rendben is lenne, csak akkor mi ez az 1500 HUF-os preorder termek CD Galaxisnal? Ezek szerint meg kell venni a jatekot, csak 2 reszletben, az 5 euronyi osszeget mintegy foglalokent, a tobbit meg majd kesobb?

• Braikingboss
    Szerintem nem. Az az 1 hónap a játékhoz jár mikor beregeled. Nem kell előfizetni mellé még1 hónapra.
  • csabesz1987
    viszont 1 kérdésem lenne ahoz hogy a kezdetnél majd a játékot regelni tud az oldalon az alapgame melé hiába van 1 honap játékidő kell még 1 honapot venni?
  • csabesz1987
    ja anno a wow se 10 millával kezdett sőt kevesebbel mint az swtor fog
  • Braikingboss
    Azzal a lehetőséggel senki se számol hogy véletlen nem csökken a játékos állomány megjelenés után hanem esetleg még emelkedni is fog?? :D Mert ez is benne van a pakliban.
  • csabesz1987
    maradni fognak nyugodjál meg
  • csabesz1987
    uristen agyhalál
  • csabesz1987
    nem mondod énmeg várom a nov 18-at
  • Braikingboss
    Eltolták Decemberre a PC-s verziót én úgy tudom.
  • Tyrpak
    SZVSZ, meglesz a 3 millió eladott példány az 1. hónapban (főleg karácsony miatt), aztán amikor az 1 hónap lejárt, szerintem marad kb 1 millió játékos.

Összehasonlításképp lásd a WAR, AoC és Rift számait:

http://users.telenet.be/mmodata/Charts/Subs-2.png
  • csabesz1987
    ma jó mingyá itt a batman arkham city azal eleszek talán
  • csabesz1987
    na jó srácok roszabbul viselem ezt a 40 napot mint mikor még nemvolt megjelenési dátum
  • csabesz1987
    te wow fan vagy? :)
  • csokicsiga #15292
    Az életben nemtud a swtor akkor játékosbázist összeszedni,mint a wow, nézd csak meg az elörendeléseket, nem annyi, amennyinek kellene lennie...
    Abból, meg ugye, még kisem probálta mindenki, mert ezek a genyák, nem mindenkinek adnak béta meghivót. Ugyhogy valszeg, abból sem marad mindenki swtor-ozni.
    Na majd elválik .
  • csabesz1987
    jó reggelt
    egy cikel kezdeném a mai napot ha valaki nem olvasta

http://www.sg.hu/cikkek/85719/csokken_a_world_of_warcraft_jatekosok_szama

és aki ott hagyja tuti mind átjön sw-zni szal mégis lehet valami abban h a wow kiöregedett és az swtor sikeresebb lesz
  • j0nNyKa
    kb minden amit az SI-ről tudni lehet
  • j0nNyKa
    ezek tényleg. nekem kétszer küldték, mer levlista szerint bétateszter vagyok, okhello :D
  • Torzonborz
    háháháááááá

majdnem. mondom miaf*sz ez csak nem....aztán nem.

ezek tényleg ekkora pöcsök ? :D
  • j0nNyKa
  • N1ggA
    igen, ugyanannyit kell fizetni érte, mint a wowért.