60890
  • Betonfal83
    Azt hittem 4 napot játszhatok hát ez szopás.. Collector's rendeltem gondoltam azé engedik kipróbálni de neeeeeeeeem!
  • Betonfal83
    Szerintem türelem SITHet terem!
  • kovalik
    Ok ! Kösz!
  • Tyrpak
    SZVSZ Bioware ezt a tesztet is 17 óra CST, magyarul szombaton hajnali 1 órakor fogja kezdeni. Zárást nem tudom, hogy hétfőn mikor, de ugyanígy elcsúsztatva, tehát kedd reggel.

Lásd még: megint az EU szopta meg.
  • Betonfal83
    Nekem is ez a problema!
  • kovalik
    Tudom, hogy pénteken indul, de mindenkinek bejön ez a hibaüzenet ?
  • Ozzyehh
    1: Hétfővan
    2: ne foglalkozz as system alertel ha mindent kitöltöttél rendesn egy idő után eltűnik.. nekem is eltűnt
  • gerey
    Péntek van?
  • kovalik
    Letöltöttem, installálja, de a login után a play gomb nem aktív.
    Kiírja, hogy system alerts (2) Account security update requirement

Na mármost, ha az 5 titkos kérdésre gondol, akkor azt már megcsináltam.
    talán azért nem aktív, mert még úgysem lehet játszani vele.Másnak rá lehet kattintani a play gombra ?
  • Jeffjohnson
    nekem se fogadta el aztán beírtam az egészet kis betűvel és úgy már jó lett...próbáld meg hátha
  • Jabar
    Kellett mondanom hogy jó a launcher....
    Végre lejött, elkezdte telepíteni de 6%-nál hibával megált, újraindítottam és megint kezdi előről leszedni a 12g-ás main assets 1-et....
    Még a mappában sincs benne hanem törölte vagy a faszom se tudja...
  • Betonfal83
    Hali! Most nézem a GUILDokat kihez kéne csatlakozni...hum hum
  • Since
    Sajnos próbáltam mindent, éaunchert újratelepítettem flushdns stb. nem segített :(
  • Ozzyehh
    Vannak ám problémák....:D
  • donchi
    Nekem behal main assets 4-nel, 58%-on...
  • petecz
    Persze hogy beszopom ezt a "nem tudok belépni az oldalra" problémát. Plusz még nem kaptam 2. mail-t se a hétvégi tesztről. Valami sötét erő nem akarja hogy kitudjam próbálni a játékot. :D
  • Nephin
    Open béta 1x1
  • Tyrpak
    Izé, ezt nem te kérdezted már egyszer pár napja?
    Operation = raid, flashpoint = insta.

A 4 fő stimmel, tankhiány nem lesz szerintem, amennyire népszerű lesz a juggernaut és a sith assassin.
  • Since
    Nekem érdekes módon nem akarja tölteni a klienst, pedig érkezett e-mail is hogy elfogadtam a tester szabályzatot etc... Weboldalra betudok lépni, de kliensen kereszütl nem így nem is tudom leszedni. Valami ötlet?
  • darth devil
    Mármint, h tankhiány lesz.
  • darth devil
    Ebben nem vagyok biztos.
  • mnorbi
    videok alapján az "instak" operatinonok ? itt 4 fösek? csak ilyen videot latok... mert ha 4 fösek akkor a többi mmorpgböl kiindulva itt durva tank hiany lesz ....
  • Ozzyehh
    :D haha
  • Omlás
  • BoneDragon
    Action bar is eltűnik.
  • 1Darton1
    Nem lesz túl nagy átfedés a béta és a live között ebből a szempontból.
  • Ozzyehh
    Egyébként azt megudja nekem valaki mondani, hogy ha pl én a sith sorcit light sidera húzom... akkor megmaradnak a skilljeim? vagy néhány eltűnik vagy hogy van ez?
  • Junger
    Én pont azért mennék most magyarra, hogy kiderüljön itt is sok lámi magyar lesz e, mert akkor élesben inkább nem kérnék belőle.
  • Tyrpak
    Mondjuk már az se semmi, hogy a lvl 19-25-ök meg tudták karcolni a lvl 50 juggert. De azért látványra epic, hogy perry, deflect, absorb hegyek és halomra henteli őket. Aztán a másik lvl 50 ellen meg alig rúg labdába.
  • TDC Geronimo
    lol durván sokat bír a jugger :D
  • Boncmester
    Húha, meg sem kérdezem, mit melózol :D
  • heesh
    Amúgy az se jelent akkor gondolom problémát, hogy 64 bitesről vinném át 32 bites rendszerre?
  • heesh
    7 órája feküdtem le meló után :) Korán van :P
  • Omlás
    "szintén zenész!" :]
  • Boncmester
    Korán? Te kapd már be, hogy délután 2-kor korán van :D 6 órája melózok :)
  • Tyrpak
    Igen, át tudod másolni. A hétvégén sikeresen áttoltuk torrenten a game könyvtárat, azon kívül a telepítő (25 megás) fog kelleni.
  • heesh
    Elnézést, kicsit korán van, nem bírok írni.
  • heesh
    Hali!
    Ha most lekapom a clientet, az egyik gépre, akkor esetleg áttudom másolni egy külső HDD-re és felpakolni a másikra? Vagy ez így nem működik?
  • Omlás
    Két különböző gépen is próbáltam :] igaz restartot még nem, ha haza megyek megpróbálom. Távoli vezérléssel inkább nem indítom most újra az otthoni gépet
  • Ozzyehh
    Figyi én újraindítottam a gépet és múkodott.. próbáld meg bár lehet hogy már megtetted, ez csak egy tipp :D