60890
-
Tababo #17385 pont ugyanaz a kettő
-
Since #17384 Ismeretlennek nem adom oda :) -
A4tech #17383 nekem meg a bankkártyaszámod, ellenőrző kóddal
thx -
Tababo #17382 letesztelem szívesen
privátba passzold át az adataidat -
Since #17381 Olvasgattam a tester fórumot és elég sok embernek van problémája az invalid username - password-al. Esetleg még azon is gondolkoztam hogy valaki az sg fórumról letudná e checkkolni az accomat launcheren keresztül hogy beengedi-e, de ez már eléggé abszúrd lenne :-) Így tudnám hogy nerm a gépemmel van a gond :-) -
úgyúgy -
Úgy tűnik ez már egy félig open béta lesz már :) -
Ariakus #17378 Le is tudtad szedni az egész 20 gigás cuccot? -
no én is megkaptam a levelemet a bétára, ha jól értem a Faq-t meg amiket írtak, most leszedtem a klienst játszani meg majd hétvégén tudok ugye ? :) -
Ariakus #17376 Űgy néz ki tényleg mindenkit meghívtak mert az oldaluk nagyon le van terhelve. Setup exe fájlt sikerült letöltenem de magát a klienst már nem tudom, mert egy-két biztonsági kérdésre ki kell töltenem még a választ az accountomban, de mikor el akarom menteni csak tölt és tölt az oldal nem történik semmi. -
Már megint meghívták a föld egész lakosságát? :)
"You Have Been Selected to Test STAR WARS: The Old Republic!" -
OMG mi van itt 
j0nNyKa: igen kicsit én is azon parázok, hogy a preorder kódos accomat "kúrták el" mondjuk ha nem lesznek hajlandóak helyre pofozni max másik accon addolom a full game cd kulcsát és bukom a preorder extráit ... ez legyen a legnagyobb gond.
Persze nem örülnék ennek a megvalósításnak ...
Amúgy a különböző oldalak által osztott CD-kulcsokkat nov 20. ig lehetett addolni az accokhoz a hivatalos oldalon. Tegnap csináltam egy accot és próbáltam addolni mivel gyors kaptam is kódot de már nem fogadta el az oldal.... :D -
Boncmester #17373 Köszi srácok, infó átadva az illetékesnek! :) -
kód priviben megy az elsőnek -
nekem van egy
"1) Visit www.swtor.com/redeembetacode and login to your Star Wars: The Old Republic
account or create a new one and opt-in to the game
testing program (www.swtor.com/tester).
2) Redeem your Beta Testing Code .
3) Enter your code prior to 17:00 CENTRAL STANDARD TIME on Friday, 11/25/2011.
4) You will receive an invite with your gameplay dates at a later time. Invites will be sent to
the email address associated with your Star Wars: The Old Republic account. Please add the
email address [email protected] to your 'safe senders' list in your email client to ensure delivery." -
írjon egy emailt [email protected] -ra, adok neki -
Boncmester #17369 Az egyik tagunkat valaki nem tudná megdobni egy béta accal? Mert nem tudja letölteni a klienst, nem kapott emailt, se semmi. Elvileg szeptemberben csinálta az accját, és beklikkelte, hogy akar tesztelni, de zéró. -
már egy 4x engem is:D -
Lonni #17367 Valóban ez lehetetet a gond, hogy nagyon korán kezdték az egész felturbózását. -
Többi játékhoz képest kevés hype volt. Inkább azzal volt a baj, hogy korán kezdték és a végére kifulladt. -
Tyrpak #17365 Hype level mehetne lejjebb még egy kicsit, egy kicsit sok volt korábban. -
Mióta tudom, hogy most hétvégén lesz a béta, nagyon lassan megy az idő. :D -
Boncmester #17363 Nemtom, én egyre inkább ezzel kelek-fekszem, ahogy nézem, a többiek is :) -
Lonni #17362 totálisan félre értetted, én várom a játékot, és szeretnék vele játszani, és nem erre irányult a felvetés.
Hanem hogy volt egy hype színt, ami erősen lecsengett. -
Bhalage #17361 amit elvarok: minosegi bolygok, teruletek
jedik es sithek minden mennyisegben
urhajok, lezerstukkerek, huttok, meg tobb urhajo
regi sw feeling, epik zenek
ticsung ticsung es lezerkard zizeges -
Tyrpak #17360 #16599 -től vannak a mostani teszterek reakciói arra a buildre, ami most hétvégén is lesz. Szerintem nagyon lelkesek voltak. :) -
Boncmester #17359 Kiírja, ha tölti, hogy melyik file-t tölti, és abból mennyi van még hátra.
Ha ilyet nem ír, akkor két lehetőség van:
A; Már letöltötte. Ha az SWTOR mappád kb 20 giga, akkor ez a lehetőség van. Ha ez nem igaz, akkor jön a B lehetőség.
B; Még el sem kezdte letölteni, töröld le a patchert, szedd le újra, esetleg indítsd újra a gépet, és imádkozz. -
Tyrpak #17358 Egyelőre még elég kevesen látták a játékot.
Kérlek hétfőn kérdezd meg újra, és ha nem írja be egymás után 10 ember, hogy úúúú naggyon kirááály, akkor gondolkozz el, hogy miért akkorák az elvárásaid. :)
Én személy szerint egy játszható, jó sztorijú, izgalmas harcokat nyújtó, ismerős kezelésű játékot várok. Amit eddig 1000%-ra megerősítettek a teszterek. -
Nekem, ha eliditom a letöltést, nemtudom lee töltötte már, de ment vagy 1.5 napig, ezt irja. "Unable to fetch latest news". Lehet az exitre lépni, semmi máshova. -
baaaaaaz dejó, majd számolj már be, hogy milyen
-
Boncmester #17355 Ja, bocs, nekem van életem :)
/sarcasm -
gamernek kell lenni -
karajjj #17353 hoppá, ma jött a levél, hogy tesztelhetek én is :D -
Boncmester #17352 Ezt a google fordítóba kell beírni, vagy hova, hogy értsem? -
-
Boncmester #17350 És LÉ-ZER-KARD-DAL!!!!! :DDDDDD -
2004-ben aki egy napig próbálta az SWGt, annak az NGE is baromi jó lehetett, aztán eltelt 1 hét, megtalált minden POIt, és előjött az, hogy miért csak ennyi ember játszik már vele? Hová tűnt a játékosok 80%-a? :D -
én az ebédet várom, akkor nekem fog tetszeni? elolvastam a faq-t, de nem találtam a választ -
Amúgy meg nem nagyon van mit írni. Aki az mmo krisztus 2. eljövetelét várja csalódni fog. Aki egy normálisan összerakott AAA minőségű bioware rpg/mmo hybridet vár, régóta jól működő MMO elemekkel meg 1-2 új dologgal annak tetszeni fog. -
Boncmester #17346 Én elolvastam kb 10-15 tesztet a játékról.
Mindegyik kétfélét írt:
1; a játék nagyon jó, érdemes vele játszani, van benne potenciál, stb
2; a játék jó, de sajnos nem az SWG, nem sandbox
Mivel én az utóbbira, hogy egy játék sandbox legyen, nem tartok igényt, ezért szerintem megéri vele ennyit foglalkozni.
Plusz amúgy ki is próbáltam egy béta hétvége erejéig, és szerintem baromi jó játék lett.