60888
  • yossarian14
    Direkt megnéztem és oké volt, utána az országot átállítottam UK-ra és akkor is ugyanezt írta ki.

Van olyan, akinek sikerült már játszania vele, vagy erről még nem is lehet álmodni?
  • Evoluti0N
    Elméletileg az, h az adataidnál nem egyezik a nyelv és az ország. (értsd: a language Hungarian-ra kell, h legyen állítva, ha az country Hungary-n van).
  • yossarian14
    Kösz! Röviden el tudnád mondani, hogy mi ennek az oka?
  • DaRks7aR
    "konkrétan emlékszem, amikor eu supportnak kerestek embereket, bőven a fejlesztés közben :)"

Persze perpillanat is körülbelül 20 különböző fajta állásra keresnek embereket a Support és Network centerükbe. Én azt hallottam, hogy már több mint fél éve is több mint 100-an dolgoztak ott de 200 körüli végleges létszám várható.

"azt nem várhatod el tőlük, hogy éjjel 2 órakor bemenjenek dolgozni, csak hogy te az eu-ban jól érezd magad."

A BioWare Ireland (Galway) látja el a Global Support feladatokat az SWTOR-on. Ez azt jelenti, hogy minden support ticket Írországba fut be.
    Valamint a Global network központjuk is ott található ezért pl. az EA Mythices network gurukat át is költöztették oda. Nincs külön US / EU support és network operations divíziójuk a két kontinensen.

Egyébknt meg ha megnézed az álláshirdetésüket akkor ezt találod benne:
    "This position will have a high requirement for late night, shift based hours"

Egyébként ez sem biztos, hogy jó döntés mert a WOW se tudta megoldani egy helyről a dolgot és végül létrehoztak regionális Support és Network központokat. (Irvine, Austin, Paris, Cork, Shanghai, Seoul)
  • Tyrpak
    Gyakori hiba, irányítanálak a dev posthoz, csak most nincs hivatalos fórum.
    Itt ennek a fórumnak tetején a dev tracker-re kattints majd, és keress rá region-re.
  • t0xikus
    gondolom a türkmenisztáni ip-k tiltva vannak.
  • Tyrpak
    Xulon, tőled már kérte, hogy add meg az 5 biztonsági kérdést?
    Ha még nem, próbáld majd meg az swtor.com-on a my accountot, hátha az hiányzik neki.
  • yossarian14
    Bocs, ha már kérdezte valaki, de ezzel a hibaüzenettel lehet kezdeni valamit?

"You are logged in from a region that we do not allow to someone play from"
  • t0xikus
    :D
  • A4tech
    nem, csak ilyen van -> http://verbeka.uw.hu/05/13/udvarlas.htm
  • t0xikus
    mi lesz itt decemberben ha egy béta ennyi olvasni és tájékozódni tudatlant idevonzott?:DDD

Krein: nincs kedved ide illő bullshitgenerátort írni?:)
  • t0Mi
    Powertech vagy mercenary?
  • xulon
    akkor most miért nem enged be a Emailem és a jelszóm tuti helyes csak a security key hez nemtom mit kell irni. Mert akkor ha Autenticator kel hozzáa akkro elvileg semmit, és ezét is irja hogy optional.

Szóval akkor mérnem engedbe ? Ezis tulterhelt minat a honlap és azér irja hogy rossz jelsz óvagy felhasználónév ?
  • Pacho
    Semmi változás. Továbbra sem lehet leresetelni, ha megpróbálod azonnal beadja azt a kérdést, amire már 2 napja hibásan válaszolgatsz. (De csak azt az egyet az 5ből). Egyszer elcseszed, lockout.
  • TDC Geronimo
    Mondtam már, hogy IMÁDOM a pvpt a BHval?
  • Svenhassel
    Valahol mintha olvastam volna, hogy nem szándékoznak ilyeneket beletenni, de akkor tévedtem.
    Egyébként Játszottam Kotor-al, Dragon Age-el de nem emlékszem ilyesmire.
  • j0nNyKa
    mindenesetre tele van ilyennel, úgyhogy nem tudom, honnan rémlik
    btw láttál már bioware játékot? szarják az ilyesmit hálisten
  • Svenhassel
    Nekem úgy rémlik, hogy ilyenek nem lesznek benne.
  • gavor
    Remélem a játékon is meglátszik a humorérzék.Wow legjobb részei voltak az IRL utalások.
    Haris Pilton, meg Einhorn Finckle volt a kedvencem:)

Remélem nem lesznek karót nyeltek a srácok.
  • Omlás
    Jah először én is néztem, hogy most mi is van ?
  • gerey
    Legalább van humorérzékük :D
  • Omlás

• gerey
  • Omlás
  • j0nNyKa
    jaj ne etesd
  • gerey
    Aha ugyanazok az emberek miközben bugokat irtanak, nekiállnak weboldalt fejleszteni... Egy cég, de kicsit több ember dolgozik ott mint gondolod.
  • Jabar
    Oda majd azt a kódot kell beírni amit az autheticator-od kiír (CE-hez járr ill majd lehet külön is kapni). Ez egy plusz védelem.
  • Omlás
    Valamit tuti "hekkelnek" mert most már be enged az oldalra biztonsági kérdés nélkül, viszont ahoz hogy szerkeszteni tudjam a biztonsági kérdéseket, kéri a biztonsági kérdésre a válasz [#idiota] beírom és persze nem fogadja el [#idiota] de legalább az oldalra be tudok lépni már XD... Na majd reggelre talán resetelik vagy nem tudom :] minden esetre azért haladnak ...
  • Tyrpak
    Egyébként pedig: nem hajnali 2-ről beszélek.
    Ha elkezdi CST szerint reggel 8-kor (nálunk 15 óra) és végez 3-4 óra alatt, akkor azzal jó amerikai és EU időzóna szerint is.
  • Tyrpak
    Utána kellett keresnem:
    "at 6:00PM CST (11/23 00:00 London, 01:00 Paris/Berlin). We expect to bring the site back up by 12:00AM CST 11/23 (6:00 London, 7:00 Paris/Berlin)."

Tehát elvileg ma éjféltől holnap reggelig lett volna, ehelyett mostantól kezdik, és amcsi idő szerint végeznek vele.
  • Betonfal83
    Mindent a gamerért!Nem?Nyomják 3 műszakba ennyi!
  • j0nNyKa
    azt nem várhatod el tőlük, hogy éjjel 2 órakor bemenjenek dolgozni, csak hogy te az eu-ban jól érezd magad.
  • j0nNyKa
    konkrétan emlékszem, amikor eu supportnak kerestek embereket, bőven a fejlesztés közben :)
  • DaRks7aR
    Ezt komolyan gondolod?

A játék fejlesztői fejlesztik a weboldalt is meg üzemeltetik a supportjukat...
  • Tyrpak
    Tegnapi dev trackerből:
    We believe this issue is tied to the new security questions and answers that users were required to set up, and we expect all issues to be resolved after tonight’s website maintenance window.
  • Tyrpak
    Lásd még: 2 napra előre bejelentették, hogy scheduled maintenance.
    Amcsi idő szerint napközben vannak, az hogy ez gyakorlatilag kibasz az összes EU játékossal, azt eddig 1 db mmo készítő vette észre, az a CCP izlandról (napi 12-től 13-ig leállás). Az összes többi magasról szarik EU-ra.

A maintenance-ok közül az egyik (asszem a tegnap este elhalasztott?) pont emiatt a security question miatt lett volna.
  • Nephin
    Ha esetleg megadtad őket, akkor is nagy esélye van a user errornak. Megadja, nem adja, összevissza kattog, stb.
  • gerey
    A játék fejlesztőinek semmi köze ahhoz, hogy lehal az oldal, meg, hogy szar a support.
  • Pluskast
    Ezzel csak az a baj, hogy már vagy 3 napja képtelenség esténként belépni az oldalra. Komolyan, ha ennyi meghívót kiküldtek akkor miért nem gondosgodtak ennek kivédéséről? Én pl semmilyen tesztet nem tudok megcsinálni, mert napközben melózom és mire haza jövök, hogy na akkor kitöltsem a még szükséges dolgokat a bétához, képtelen vagyok mert ez a szaros oldal állandóan behal. Komolyan ha még egy szar kis fejlesztő csapat lenne max magamban morognék de ez a bioware és úgy csinál mintha nem is ő küldte volna ki a sok ezer meghívot. Komolyan mit vártak? Hogy majd mindenki szépen egyesével fog letökteni meg kitölteni ezt a teszet? Amatőrök.
  • Nephin
    Már bocs, de ha akkor, amikor szóltak/szóltunk, hogy kell, megadtad volna a kérdéseket, nagy valószínűséggel semmi gondod nem lenne. Magadat okold, ne mást...