60892
  • t0xikus
    :D ez kész:D
  • renato999
    Tudtok segíteni ? Leszedtem a kliens próbálok bejelentkezni, és tudom az adataim, de nem enged be ! Security kódot nem írok be, mert Optinal van írva, és nem is tudom, hogy mi az !
  • gerey
    Most én vagyok a szemét, ha hétfőn minden gond nélkül letöltöttem, jött max sebességgel és azóta bármikor próbálok belépni a launcherbe az engedi minden gond nélkül?? Meg az oldalra is, ha éppen megy?
  • Omlás
    A másik fele a dolognak ha nem fogadja el az amúgy jó válaszokat :]

Mondjuk tényleg inkább most legyen ezzel probléma és oldják meg Dec 15-20-ig mint akkor legyen ilyen gond...

Csak azért tényleg reagálhatnának valami auto noreply-s emailt, hogy egyeltalán megkapták a mailt, mert én már azon se lepődnék meg ha le lenne halva a hibajelentéseket feldolgozó rendszer is ...
  • Boncmester
    Kb 2-3 hete kellett megadni a security questionöket és a válaszokat, kb ezer helyen írták, meg két emailt is küldtek róla, ha nem 3-at. Aki nem tette meg akkor, azzal most mit lehet csinálni?
  • Tyrpak
    Erre a kérdésre egyelőre az a válasz, hogy:
    Security question resetet csak telefonon lehet kérni, angol telefonszámot kell hívni hozzá...
  • Omlás
    Nincs béta hozzáférésem... A 2. accot 21-én regeltem, és azon keresztül is írtam a supportnak... Sőt még ki is emeltem, hogy miért van két accom...

Szóval ebbe inkább ne menjünk akkor bele szerintem ;].
  • Chris
    Futott-e bele vki security question-ös problémákba?
    Tegnap este próbáltam volna belőni ezekre a válaszokat, igenám, de az oldal jellemzően minden próbálkozás után "lehalt", visszára mindig megváltoztatta a kérdéseket, majd miután sokadjára sikerült, se az account managerben, se az elindított kliensben nem fogadta el a válaszokat.
    Vkinek vmi ötlet? Írtam a supportnak, de a realitás talaján maradva nem számítok semmilyen válaszra.
  • gavor
    És BW meg sem kérdezi:

Kedves uram. A játék egy hónap múlva indul. Miért van önnek már 2 accountja? Csak nem csalni próbált a beta bekerüléssel? Ájj na mindegy, ha maga már ilyen trükkös fiú, rögtön megoldjuk a problémáját!
  • BoneDragon
    Nem kell ennyire parázni. Még van 2 teljes nap béta hétvége indulásáig. Majd ha péntek este is ilyen probléma lesz akkor lehet parázni, de így felesleges szét spammolni a fórumot.
  • Dimitrii
    nem tudom most néztem az swtor.com-ot és simán be engedett.
  • Omlás
    Azért hozzátenném, nem a "hétvégi béta őrület" érdekel. Az idegesít, hogy a preorderes accomhoz nem tudok hozzáférni a másik accom pedig működik.... És nem az én hibám... De még egy "feldolgozás alatt..." válasz emailre sem méltatnak, telefonon meg nem jutottam dülőre a supportos figurával :(.
  • Braikingboss
    Nekem már hétfőn reggel is kért biztonsági kérdést swtor.com-on is.
  • Tyrpak
    Sajnos vannak olyanok, akik mindezt megcsinálták, beírják a launcherbe a biztonsági kérdésre a helyes választ és...
    nem fogadja el.

Most, hogy már az swtor.com is kér biztonsági kérdést, még érdekesebb lesz ez a hiba.
  • Dns5000
    hmm en be vagyok jelentkezve launcherbe, azt hiszem mar nem is fogok kijelentkezni az a biztos :P
  • Boncmester
    Szerintem kb 1 millió embernek van ilyen és hasonló problémája. Ha már írtál 2 levelet, minek írsz még, hogy még kevésbé tudjanak vele foglalkozni?
    Mivel sokaknak kb ugyanaz, remélhetőleg 1-2 napon belül csinálnak valamit, ami mindenkinek reseteli a passwordjét, vagy megoldja a problémát, akármi. Ha meg nem tudnak ilyet, akkor egyesével se nagyon fognak tudni.
  • Dimitrii
    hello aki nem tud belépni a telepítőbe ugye kér egy fh nevet és jelszót . Oda be kell írni az swtor.com-os email címedet amivel regiztél plusz a jelszavadat. utána log in. Ezek után nem fog még be engedni hanem ki ír pirossal egy üzit és linket katt rá ez továb dob az swtor.com-ra ott bejelentkezel. Ezútán egyból be ad egy olyan oldalt ahol 5 db bizonsági kérdést kell megadni pl: Mi a kedvenc állatod neve. Mikor mind az öt be van állítva akkor ok gombra kell nyomni. Vissza mész a lancherba beírod újra email cím + jelszó login gomb majd válaszólsz az egyik biztonsági kérdésre amit megadtál random választ az ötből majd úgyhogy jegyezd meg őket. Ezútán ok és már tölti is a tutit mint nálam :)

• Boncmester
    Azt kihagytad, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    menj oda apádhoz térdenállva, öleld át a lábát, és mondd neki: "Könyörgöm, lőőőjjjéééél tarkóóóón!!"
  • Omlás
    Ehh,

Kétszer ott jelentettem le a problémámat... semmi reakció... Azt hiszem más hangnemet kell nekem is választanom....
  • Braikingboss
    Én már tudok játszani hétfő óta. van egy módszer amivel ki lehet küszöbölni a rendszert és tolhatják már sokan. nem akarom egyből kiírni a további itt látható:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Állj fejre, tapsolj 5db-ot fütyülj 5 percig majd ugrálj 1 lábon. Azután jelentkezz be a launcherbe és megy is a game
  • a.carkey
    Ja, és persze az, hogy a szövegben panaszkodtam, hogy nem ez a preorderes accom, hogy néz ez ki, meg 8 év swg alatt nem volt gondom a supporttal, de ez eddig a tornál jijj meg jujjjjj, stb. Vissza is írtak. Szerintem az accountos problémákat leszarják.
  • a.carkey
    Semmi extra. Support: email, név (a toros), és a hibának pedig a preordert irtam, nem az accountot. Ennyi. :)

Jött a levél, reseteltem a passwordöm, már csak a launchebe nem tudok belépni, a swtor.comra igen.
  • Omlás
    Melyik címre írtál ? Küld már el plz én írtam 2 különbözőre eddig de semmi válasz :(
  • Boncmester
    Sorcinak van talán a legjobb goruphealje, 12 seces CD-vel, egy 8 méter sugarú (átmérőjű?) körön belül mindenkire hat, és nem a sorcihoz képest, hanem egy adott ponthoz képest, ahova castolja. De ez 31 pontos képesség, a heal fa tetején.
    Operative-nak egy HOT-ja van, szintén a fa tetején, 5 emberre hat maga köré, 8 méteres körzetben.
    Mercenarynek egy AOE healje van, ami kb úgy műxik, mint a sorcié, de csak 3 emberre hat, gondolom kisebbet healel, viszont 6 sec a CD-je. Ez a heal fa közepén van, tehát könnyebb kispeccelni.

A single healeket nem néztem át, de gondolom mindegyiknek van a szokásos spammelhető single HoT, valami instant heal, valami 1 sec cast time-os közepes heal, meg 2-3 sec cast time-os nagy heal, mint a szokásos MMO-kban. De a lényeg, hogy itt nem abból fog állni a heal, hogy groupheal -> groupheal -> groupheal -> single heal -> groupheal.
  • a.carkey
    Ahogy a preordereseknek írtam, válaszoltak, resetelhettem a jelszavam, és még az swtoron is be tudok lépni. A launcher viszont továbbra se enged be. :D

Megpróbálom laptopról. :)
  • t0xikus
    vajon hány olyan kérdés lesz még, hogy a HÉTVÉGI teszten már most lehet-e játszani és miért nem?:D
  • Anthrax
    Engem az érdekel,hogy milyen fejlődni healerként, könnyű,hogy a comp kap sebzést és hp-t a healer gearből ?
  • Jeffjohnson
    Okés. Egyébként mi az alapvető különbség a 3 healer között? Melyik miben jobb?

más: ha a 3 healer dps ágát nézzük akkor melyiknek van több cc-je illetve azt láttam, hogy az agent sniperként viselkedik hosszú cast time és gondolom emiatt nagy sebzés arra az 1-2 skillre ....ez mondjuk szimpatikus de a többinél is van ilyen mert ahogy én látom a BH a cc király agent az jó a nagy "alpha strike"-ban (1 nagy sebzés) viszont a sorc-ról semmit sem tudok azon kívül, hogy van bubija.
  • a.carkey
    Két gyerek mellett már nem tudok kockulni még úgy sem, hogy azért tudom úgy irányítani a napom, hogy időben jól járjak. Ha nem tudok majd belépni akkor, amikor lenne időm, és félórákat kell várni, akkor ebből nem lesz 8 év, mint az SWG-ből ...
  • shaba23 #17518
    nekem ma egy launcher update és 3 különböző error után sikerült eljutnom addig, hogy megnézhessem akar-e ma tölteni valamit:) Ez most még vicces, de ha élesben történik, akkor bosszantó lesz....főleg, ha fél óra szenvedés után elindul és ki lesz írva, hogy queue....
  • N1ggA
    Kezdésnek itt van Blizz, aki egy jawa tank :D
  • Omlás
    Proxy-s megoldással próbálkoztam VPN-el még nem akkor ez lesz a következő :D 1 próbát megér
  • j0nNyKa
    az továbbra is állat, de az operative healnek vannak olyan részei, amiben ráver a sorcra
  • Omlás
    Hát ez az, hogy még az sem jön, lassan 2 napja semmi reakció

Összesen 4 különböző gépen próbáltam launchertbe történő belépést weboldalra történő belépést... Mindenhol ugyan az van. Itt én már nem tudok szerintem mit csinálni... "Meg tettem mindent amit kőőő" XD
  • Tyrpak
    Olvastam egy érdekes hozzászólást béta fórumon, remélem segít a biztonsági kérdéseseknek:
    Srácot a szerinte jó válasszal nem engedte be, egy VPN programmal (asszem ez fizetős?) amerikai IP címet csinált magának, és ott már semmi gondja nem volt.
    Aztán amikor kilépett a VPN-ből és újra próbálta saját IP-vel, akkor megint nem ment.
  • Torzonborz
    vmi ticket id-t státusszal együtt illene kapnod . szerintem.

egyébként vmi szar is lehet a levesben. tegnap Since átküldte user/pass-t amivel nem tud belépni launcherba. érdekes nálam egyből jön a sec. question. míg Őt kapásból lepattintja. na ilyenkor mi van ? ez nem user error.
  • Omlás
    Üdv a klubban, foglalj helyet bonts egy sört
  • Omlás
    Már 2 napja is kérte azért nem tudok belépni...

Agamemnon: Na ez is igaz

j0nNyKa: A supportnak nem szokása jelzés értzékü mailt küldeni, hogy "Te hülye gyerek megkaptuk a leveled majd foglalkozunk vele ha lesz rá időnk.." ?
  • a.carkey
    Az a gondom, hogy reseteltem a jelszavam, hátha eza gond, erre nem változtatta meg, mert rossz volt a szerver. Most már belépni sem tudok, sőt:

"LOGIN FAILED - We have modified our password policy. You may be affected. Click here for more information."

:)

Szóval, most már az accomat se érem el. Kénytelen voltam a preorderes részlegnek is írni egy ticketet, mert ezen volt a preorder kódom.

De ahogy egy klasszikus mondta:

-All major theme parks have had delays. When they opened Disneyland in 1956, nothing worked!
    -But, John. If the Pirates of the Caribbean breaks down, the pirates don't eat the tourists.

Na legalább ez még nem történt meg. :)
  • Jeffjohnson
    Múltkor még a sorcira mondtátok azt, hogy állat :D.