60887
  • Braikingboss
    Hát én besírok már. Azt hittem idegesíteni fog ez a sok értelmes kérdés de nem. Elég szórakoztató kezd lenni :D főleg ilyen válaszokat olvasva rá:D
  • Ozzyehh
  • Laroa
    Hétvége
  • t0xikus
    nyugtatót? nem kell. hülyére röhögöm magam ezeken a szefósokon:D
  • Ozzyehh
    Nézd el.. biztos csak német szótára van
  • Torzonborz
    és ez még csak béta. mondtam én hogy éles indulás után vagy nem kell majd topikot olvasni vagy nyugtatót készítsétek be :D
  • t0xikus
    most is. a WEEKEND szó magyarul hétköznapot jelent.
  • Laroa
    A te példa nélküli értelmi képességeidhez is csak gratulálni tudok.
  • Laroa
    Gratulálok :D
  • csokicsiga #17573
    jólvanna, azthittem valami gáz van a kliensel.
  • eLiXir
    ti figyuzzatok, hétvégén kaptam béta kulcsot, csak hétvégén tudom kipróbálni, vagy akár most is?
  • t0xikus
    be kéne. csak viccből hívják béta HÉTVÉGÉNEK. valóságban csak hétköznap játszható. omg
  • Spheriot
    Azon gondolkodom egy sorcererhez milyen szakma kombináció jönne be?
    Archaeology gyüjtő szakma
    Artifice, Synthweaver, közül szimpibb a artefice
    Missionból Treasure Hunting talán?
  • csokicsiga #17569
    Nekem a játék mappám 18,5 gbt .
    Ha elinditom a launchert, kéri, ugye az emilt, passt, utánna egy biztonsági kérdésre a választ, ez megis van.
    De utánna semmi, csak az exitre nyomhatok, a play szürke.
    Ilyenkor mi van, hiba van, vagy bétába majd beenged?
  • Chris
    Köszi amúgy a tényleges segítséget. Marad a telefon akkor ha lesz hangulatom bíbelődni vele.
  • Chris
    Nem ez a probléma, hanem hogy nem fogadja el az amúgy beállított válaszokat, de visszakérdeznék:
    Szerinted mondjuk egy 2 hónapon belül szükséges, részünkre nyújtott szolgáltatáshoz (decemberi launch) kapcsolódó tennivaló esetén diszkriminálnak bárkit, aki nem aznap csinálja meg, hanem 2 hét múlva?

• Jeffjohnson
    Tudod-e, hogy ezzel nem segítettél sokkal közelebb jutni a leendő main karimhoz :). Szinte minden játékban healer voltam és szinte mindig rosszul választottam a healerek közül viszont ez a hétvége is baromi kevés lesz ahhoz, hogy jól válasszak. Meg az is biztos, hogy full heal talenttel itt is szopás lesz fejlődni tehát majd csak max szinten tudom meg, hogy jól választottam-e.
  • Rubint
    Miért? Lehetsz Kopfgeldjäger is. :D
  • Ozzyehh
    Egyébként én úgy emlékszem, hogy a password resetről volt csak szó 2-3 hete... nem emlékszem sec kvescsönökkel kapcsolatosra...
  • Jabar
    Szerencsére nekem működik mind az oldal mind a launcher-be való belépés és most valamelyik nap csináltam meg a biztonsági kérdéseket.
    Írjátok itt többen hogy már rég szóltak hogy ezt meg kell csinálni, nos, én egy ilyen emailt sem kaptam, még szerencse hogy időben megcsináltam ettől függetlenül. (swtor.hu-t meg nem olvasok, elég nekem ez a fórum :p)
  • Ozzyehh
    Igen én is akkor adtam meg.... nem tudom mi lehet talán tényleg velünk van az erő
  • gerey
    Szintén hétfőn kellett megadnom a kérdést/választ és minden ment.
  • Svenhassel
    Szerintem mindenkinek működik aki hétfőn csinálta. Tegnap kezdődtek az igazi problémák...
  • Ozzyehh
    Nem reseteltem.... meg se voltak adva .. először nem engedett be a launcher mert írta hogy nincsenek kitöltve kitöltöttem és ment gond nélkül és egyszer nem volt olyan hogy rosszat dobott volna fel vagy a választ nem fogadta volna el...
  • Omlás
    Most, hogy feloldották az NDA-t legalább van néznivaló :D bár ezzel együtt arányosan csökkent a színvonal is :(
  • Pacho
    Ja, hogy te le tudtad resetelni a security questionöket?:DD

Nem is vagy földi halandó...
  • Svenhassel
    Achtung Német nyelv! Borzalom! :D
    Star Wars németül... rémálom.
  • Ozzyehh
    :D Fasza
  • gerey
    Nem baj nekem így jó.
  • BoneDragon
    Preorder color kristály:

• Ozzyehh
    Nem csak te.. én is az vagyok :D
  • Ozzyehh
    Nem értem.. én most a Hétfőn töltöttem ki a security qvescsönöket és nincs semmi problémó, azokat dobja föl és minden válasz jó...
  • kraven81
    A security answer-ekben ne legyen ékezet. Nekem se fogadta el először de aztán jó lett, amikor csak angol betűket használtam. Csak egy tipp lehet másnak nem ez a baja. Üdv
  • renato999
    Na sikerült :D
  • Omlás

• t0xikus
    :D ez kész:D
  • renato999
    Tudtok segíteni ? Leszedtem a kliens próbálok bejelentkezni, és tudom az adataim, de nem enged be ! Security kódot nem írok be, mert Optinal van írva, és nem is tudom, hogy mi az !
  • gerey
    Most én vagyok a szemét, ha hétfőn minden gond nélkül letöltöttem, jött max sebességgel és azóta bármikor próbálok belépni a launcherbe az engedi minden gond nélkül?? Meg az oldalra is, ha éppen megy?
  • Omlás
    A másik fele a dolognak ha nem fogadja el az amúgy jó válaszokat :]

Mondjuk tényleg inkább most legyen ezzel probléma és oldják meg Dec 15-20-ig mint akkor legyen ilyen gond...

Csak azért tényleg reagálhatnának valami auto noreply-s emailt, hogy egyeltalán megkapták a mailt, mert én már azon se lepődnék meg ha le lenne halva a hibajelentéseket feldolgozó rendszer is ...
  • Boncmester
    Kb 2-3 hete kellett megadni a security questionöket és a válaszokat, kb ezer helyen írták, meg két emailt is küldtek róla, ha nem 3-at. Aki nem tette meg akkor, azzal most mit lehet csinálni?