60890
-
Wlanseraf #17687 Tudod az az érdekes hogy néha azt hiszi az ember hogy egy fórumban lehet kérdezni? de érdekes volt 1 ember aki tudott értelmesen válaszolni... 1 ember..
-
t0xikus #17686 de baszki az is hányszor volt már az utóbbi 1-2 napban:D -
Kedvencem a: Miért szürke a play gomb?
-
Lonni #17684 Ne is mondd engem is, nem tudom, hogy sith warrior / Jedi knight, Smuggler vagy Imperial Agent legyek.. :'( -
Boncmester #17683 Én már csak röhögök az egészen sírás helyett :) -
1Darton1 #17682 Tényleg találkoztam már olyannal. Szerencsére ebben az esetben nem volt ilyen gond, 2 másodperc volt másik meghajtóra, a games könyvtáramba rakni. Csodák csodájára a custom install menüpont volt segítségemre ebben.
Ami a gondot okozhatta, hogy Te egy külön installert kaptál, mint mindenki más, amibe egy ilyen kis csintalan poén volt beépítve. -
Most kb olyan a topic szinvonala mint anno mikor kijött a battlefield 3 béta. :) -
t0xikus #17679 dehogy osztom:) 1-2 jól elhelyezett mondat és osztják magukat, mint a pinty:) látod ez a szerencsétlen már patkányozásnál jár:) sztem megőrülne nálunk egy guildtalin vagy akár egy szimpla ts beszélgetésen:) -
Boncmester #17678 Kartács, légyszi ne írj már semmit a játékkal kapcsolatban.
Elvonja a figyelmet a jó sok "nem tudom feltelepíteni a játékot" - "hülye vagy" - "te vagy a hülye" beszélgetésről :) -
Boncmester #17677 Látom, hogy több mint 100 új HSZ, mire megint idenézek. Aszittem, megnyíltak a szerverek, és mindenki mehet játszani, vagy bejelentették, hogy nem lesz béta.
De nem csak, Toxi osztja az embereket, LOL :D -
t0xikus #17676 nálam is ment minden gond nélkül:) menzeszelő kollégának lehet vér lepte el szemét is:) -
Tyrpak #17675 Szerintem próbáld ki a mirrorját annak, amiben bizonytalan vagy.
És akkor nem lövöd le a story-t, a gameplay meg hasonló lesz. -
Wlanseraf #17674 nekem a C-n és a customban nem volt lehetőség a választásra... -
Tyrpak #17673 Nekem konkrétan az E: meghajtón volt a telepítő, customnál felajánlotta, hogy a C-re akarom-e rakni. Nem akartam, és annyi volt a telepítő hibája, hogy nem jött be browse és hasonlók, hanem a sorba kellett az új könyvtárnevet beírni, hogy E:-t akarok. -
t0xikus #17672 pont ugyanez a dilemmám. kb 2 héttel ezelőttig assassin volt a betervezett main, de jobban utána jártam és már operativenél járok:) kérdés,hogy hétvégén akarok-e spoilerezni -
-
Én is úgy vagyok vele, hogy alig tudok dönteni, mondjuk én rep oldalon kezdek karit, de mondjuk nekem már körvonalazódni látszik a sage :) -
A töménytelen videó után elkapott a bizonytalanság a main karaktert illetően :D Most IA Operative vagy SI Assassin legyen a mainem. Remélem kérdésemre megkapom a választ a hétvégén :D -
Az igen mi megy itt.
Remélem azért egyesek már tudnak maguktól pisilni... -
1Darton1 #17665 Egyrészt ez egy egyszerű nyilvános fórum, nem áll közvetlen összefüggésben a magyar értelmiséggel.
Másrészt a magyar értelmiséget szidni nem a legokosabb. Vagy nem tartozol bele, vagy saját magad ócsárolod. Ráadásul lejárt lemez.
A kliens installálása miért lenne benne a faqban? Millió egyéb programot ugyanígy kell telepíteni. A delikvens simán elrontotta, mert a custom install tökéletesen működik. -
Hallod, mint néztem "programozó" vagy. Nos te sem látod be, hogy a telepítő hibás? -
Boncmester #17663 Akkor max váltasz karit időközben, vesztesz vele max 1-2 hetet, nem nagy ügy :) -
szerintem sokkal békésebb lenne az élet, ha nem nagyon erőltetnéd ezt a topicot -
Most akkor kezdjünk csámcsogni rajta? Ok.
Wlanseraf
"Meg lehet oldani hogy ne a C-re akarjon települni? mert nekem custom installnál sem engedi:("
t0xikus
"egy alap számológép kezelésével is gondok vannak? mert látom 3 gomb kifog rajtad"
Gratulálok a stílushoz és a válaszadáshoz amit amúgy nem is hozza intéztek. Tudom nagyon vagány és elmés megjegyzés volt.... -
t0xikus #17660 ki veszekszik? -
Emberek... faszért kell veszekedni egy hülye játékon.... már bocs de ez tényleg csak egy játék.... nem értem.. nem vagyok képes megérten, hogy miért kell ezt csinálni.. -
Wlanseraf #17658 Elolvastad mi volt a problémám?
Szerintem egy CUSTOM INSTALLNÁL alap hogy ki tudjam választani a telepítési útvonalat....
Szeretem amikor mindenki bele szól valamibe de azt sem tudja hogy mibe... -
1Darton1 #17655 Azért felelősségre vonni valakit, amit mi is el szoktunk követni, meglehetősen álszent.
És az tényleg vicces, hogy valaki nem tud egy programot telepíteni, még ha az alany bosszús is. Ha lenyugszik, majd egy jót nevet magán. -
t0xikus #17654 így is nagyjából hülyebiztos a faq, de olyanokat nehogy már bele kelljen írni,h hogy installálj fel egy programot. -
Biztosan! -
Nesze Jonny most megkaptad, még a faq-od is elavult 
-
t0xikus #17651 simán:) -
Ahhoz, hogy early game acc-re 20k hsz legyen, napi 112 új hsz-re van szükség, szerintetek összejön?
-
Gratulálok itt a magyar értelmiség, miért kell valakit azért basztatni, mert feltesz egy kérdést, ami, amúgy az elavult FAQ-ba nincs benne. 
Nőjetek már fel... -
Pedig van abban valami amit mond.... -
-
1Darton1 #17646 Pedig Te is csúnyán beszélsz, ejnye-bejnye. -
t0xikus #17645 
-
Az ilyen retkek miatt nem megyek magyar gyűjtő szerverre semmilyen MMO-ban... -
egyébként ha valaki leírja szépen megfogalmazva, hogy mit hogyan hova írjak a faq-ba, berakom.