60887
  • Jeffjohnson
    lépjünk már túl ezen mindenkinek megoldódott a gondja ti kitrollkodtátok magatokat ő meg kapott 1értelmes választ ennyi fejezzük be
  • j0nNyKa
    van ötleted, hogy milyen jellegű heal tetszene?
  • Wlanseraf
    Értem... tehát te még egy játékban sem láttál bugot? főleg egy bétában..
  • Laroa
    Igen persze, mikor észrevették hogy fellépsz az swtor oldalra akkor gyorsan megváltoztatták a forráskódot :D
  • j0nNyKa
    nem zárt osztály ez, csak megjöttek a pandás játék userei
  • Jeffjohnson
    Persze változik de én most szeretnék játszani :) a jövőbeli változásokat nem tudom és mivel nincs idő mindet végigpróbálni hétvégén ezért érdeklődöm bár ahogy kinéz mind jó lesz így majd feldobok egy érmét :)
  • Wlanseraf
    Igen te itt ültél és nézted ugye? tehát a csodálatos program minden esetben tökéletes...
  • m1garand
    Süsű
  • mrzoltan
  • m1garand
    Idézet a Süsüből a süsüknek:
    "Sárkány ellen sárkány fű!"
  • Laroa
    A telepítő nem produkál hibás működést, simán meg lehet változtatni a telepítés helyét. Júzerünk ezt nem vette észre és utána nekiállt hisztizni és le lett trollkodva. Nem nagy ügy :)
  • j0nNyKa
    Mint szoftver fejlesztő. Ha a telepítő a felhasználó hibájából produkál hibás működést, akkor igen.
    Hozzáteszem, hogy ha itt nem a felhasználó lenne hülye, akkor sem lenne jogos a kérdés, mert nem egy kész termékről beszélünk, hanem béta verzióról.
  • Jeffjohnson
    Te fénymásoltad nekem a sárga kártyát nem emlékszel :D
  • cain
    nézd a jelleget (reaktív/hot, direct heal, ward), a számok úgyis folyton változnak majd.
  • mrzoltan
    Az a kérdés, hogy mint software fejlesztő. Szerinted ha a telepítő hibás működést produkál, az a felhasználó hibája?
  • m1garand
    Ez a zárt osztály topik? Honnan van beutalótok?
  • t0xikus
    télleg. végignéztem operative meg assassin skilljeit. ismét nem tudok dönteni:)
  • mcgrape
    Kössz, nekem marad ez a gamecard dolog, durván egy fél évre előfizetek, valószinüleg, és ha azután még nem untam rá, akor veszek megint kártyát, Csak ez az első lessz huzos a játékkal együtt. Persze addig még sok minden történhet
  • Boncmester
    csak tegnap kikerestem a heal spelleket pachonak, és büszke voltam magamra :-D
  • j0nNyKa
    még mindig nem tettél fel kérdést.
  • j0nNyKa
    lol kezdjünk el hozzászólásokat írni, és írjuk oda, hogy törölje nyugodtan :DD
  • mrzoltan
    jonnyka arra még mindig nem válaszoltál, hogy a telepítő jól van megcsinálva, ha ilyen elvi hiba van benne.
  • t0xikus
    a puszit is töröld:) már nincs mire küldeni válaszként:) (ja meg ezt is)
  • cain
    /shrug.
  • t0xikus
  • Jeffjohnson
    Most dumáltam vele TS-en tényleg ez volt a gondja, hogy neki nem dobta fel. Most mit csináljak én elhiszem neki mert nem szokott baromságokat beszélni ismerem már egy ideje. Zárjuk inkább ezt le.
  • cain
    nem vagyok híler. sosem voltam. nem értek hozzá, nem vagyok rá alkalmas. pedig próbálkoztam. tényleg az én tanácsom érdekel?
    mindhárom classból indíts karit. úgyis össze-vissza fogják őket updatelni. mindig másik lesz a jobb, és másért.
  • Jeffjohnson
    Ne folytassuk jó.... beszéltem vele neki nem jött fel a választási lehetőség. Ismerem játszott már millió meg 1 MMO val soha semmi problémája sem volt a telepítéssel és kapott is választ a kérdésre (nem flamelőset).
  • t0xikus
    azért skillkérdés vs hogy kell egy programot telepíteni... gondolom érzed,h ég és föld:)
  • Laroa
  • Jeffjohnson
    Banyek mi volt itt olyan dél körül még lazán érdeklődtem, hogy melyik healer legyek erre hazaérek 212 hsz na fasza le mertem volna fogadni, hogy abban kb.1 értelmes válasz van.... hát nem tévedtem.

A probléma nem azzal van, hogyha valaki hülyeséget kérdez hanem azzal, hogy idáig fajul a dolog. Kapott választ rá IGEN kb. 2-3 perccel a kérdés után megköszönte de ez után még úgy éreztétek flamelni kell. Ha nem tetszik a kérdés inkább ne válaszoljatok mert mindig lesz olyan aki számotokra evidens dolgokra rákérdez. Pl: engem is lehetett volna flamelni, hogy miért nem tudom a skilleket meg nézzek utána mi mit csinál de Boncmesternek meg Johnykának volt kedve normálisan válaszolni... pedig számukra alap dolgot kérdeztem.
  • cain
    akkor a gyengénlátók kedvéért, akik képtelenek voltak megtalálni, hogy installáljanak másik meghajtóra custom installnál, és képesek voltak egy napot végigflamelni:

de ha nagyon nem megy, akkor rá kell bökni az advanced gombra, és beikszelni a Show all drives-t:
  • j0nNyKa
    +1
  • t0xikus
    automata subscription oszt szevasz. remélem jó darabig nem kell megkeresni a cancel sub gombot:)
  • Ozzyehh
    Persze, nem értettem félre :D hát igen.. igazad van, de hát ez van sajnos... mondjuk tényleg jobban járunk bakkártyával, mert ha lejjebb megy az euró talán még olcsóbb is lesz ....
  • darth devil
    Nem is azért mondtam. :D Sajnos a cdgalaxis ilyen szempontból drágább, mint a külföldi oldalak, és a közvetlen fizetés. :S
  • Ozzyehh
    Én is csak gondoltam hátha érdekel valakit
  • j0nNyKa
    jajaja (a 11.11a pl. skyrim driver :D)
  • darth devil
    Én inkább maradok a közvetlen bankártyás fizetésnél. :)
  • TDC Geronimo
    Nem atim van. Úgyis gondolom jönnek majd hivatalos driverek megjelenésre. Ekkora volumenű pcs címnél biztos leesz swtorra optimalizált driver.