60887
-
t0xikus #17856 ez nem jó hír. mondjuk magasabb szinten nem tudom milyen. warban a megfelelő kaszttal egy megfelelő targetet pár sec alatt meg lehetett fektetni, és parry, dodge, distrupt skillekkel egész jól túl is lehetett élni. lehet mégis assassin leszek? -
Ettől féltem. :S Kösz az infot. Altnak azért jól lesz, más specel. -
Nephin #17854 Maintenance van, addig szerintem felesleges összevissza próbálkozni, míg vége nem lesz. -
próbáltam, nekem nem jött be
igazából akármennyire is ilyen hátbaszúrkálós melees dps kaszt, azon kaptam magam, hogy állandóan próbálok távol maradni a bajtól (mivel elég papír szegényke), viszont távolról conc operative-nak semmi értelme nincs
ugye itt olyan nem létezik, hogy ez a stealthes burst dpses kaszt majd pár mp alatt leveri az enemyt pvpben, úgyhogy még 1v1-ben is muszáj face to face harcolni, ahhoz meg -szerintem- túl papír
akkor már inkább egy marauder, az is medium armor, de durvábakkat üt -
A Concealment ág mennyire használható főleg pvp része érdekelne. Ha próbáltad, vagy láttad esetleg. -
Tababo #17851 nekem is ugyanez. hagyd a picsába. megint túlterhelt ez a mocsok -
PvP mondjuk..., de azért kérdeztem, hogy próbálta e valaki mert akkor tud véleményt mondani mind a 2 feléről az "érmének" -
távolról csak úgy tudsz vele dpselni, hogy leülsz coverbe, és spamolod a snipe spellt, abban meg értelemszerűen a sniper sokkal erősebb
az operative-nak minden értelmes dolga shiv-vel (melee spell) kezdődik -
1Darton1 #17848 Attól függ mire. Gondolom ezért nem is kapsz választ. -
Tyrpak #17847 swtor.com belépésnél captcha kép timeout-ol, viszont az audio lejátszható... de ezután ismét nem enged be.
Vicces, hogy a launcherbe beengedett ugyanezzel a jelszóval.
Valamit Bioware nagyon nagyon rosszul csinál. -
Srácok, a sage telekinetik ága az mennyire jó dps? nem próbálta ki esetleg valaki? -
Tyrpak #17845 Kérdés: nem healernek, hanem dps-nek mennyire jó az Operative? Mennyire kell melee-be mennie, vagy el tudja intézni az ellenfelet távolról is? -
Nephin #17844 Véget ér a Guild Phase 3 -
én soha nem healeltem ilyen jellegű játékokban, sőt igazából a stealth classokat is kerültem messziről, de ez az operative healer kurvajó, hangulatos, érdekes vele a játék
nem lesz a mainem, az azért marad a merc, de a lényeg, hogy folyamatosan kellemesen csalódok az operative-ban
a companionjai egyébként kb. neki a legjobbak magasan (meg a hajója is :P)
ja és a storyja is igen erős, SI story-nál pl. sokkal jobb szerintem -
Last Chance to Finalize Your Guild -
Örülök annak amit írsz. Lehet megerősíted bennem az IA Operative végső voksomat. Majd meglátom hétvégén hátha fel tudnák húzni olyan 20-20 szintre egy IA-t OP-t meg SI Assassint. -
nem egészen, bár valami logika van abban, amit írsz
de tök fölösleges összehasonlítani a fejlődést a companion rendszer miatt (meg kb ezer más okból is), mindenesetre lényeg, hogy a companion fontos része a levelingnek (konkrétan pl. operative-nál a 2. companiont [dps assa] nem lehet megverni dpsben, sehogy) -
Bocs a hasonlatért de ez olyan Feral dudu cica form :D kb ott is így ment a fejlődés :D -
ok meggyőztél
-
-
ahogy a kolléga írta, lesarkítva kb. úgy van
azért nem tudod elképzelni, amit írtam, mert itt a healer sem full healer, hanem healer / dps hibrid, hisz tulajdonképpen egy "rouge"-nak adtak healt, amikor az operative-ot kitalálták
és azért mondom, hogy healing talenten gyorsabb a fejlődés, mert a companionod úgyis fixen tol egy elég jó dpst, viszont nem mind1, hogy pl. minden csata után meg kell állnod regenerálódni, vagy csak 2 csata közt futás közben kiosztasz 2 hot healt, és már zúzol is tovább -
úúúú most már én is az akarok lenni
. Szerintem elsőre marad az Agent aztán majd meglátom
-
Próbálta már valaki a sage telelekinetik ágat? mennyire jó dps? -
Junger #17832 BH ne legyél, az én akarok lenni :)
amúgy neki van olyan healje, ami 10 chargeos, dmgre leesik 1 charge x időnként.
Inkább direct heales.
Ugye az operative az inkább hotolós.
Az inquisitornak szerintem balanced, van egy pár hotja, de direct is.
Ez mind szigorúan az én meglátásom szerint. -
ööö ez így hirtelen furán hangzik amit írtál de kipróbálom. Általában a dps ág a legjobb fejlődésre de hétvégén ezt pont tudom tesztelni, hogy healer ággal hogyan lehet fejlődni. Jut eszembe BH miben különbözik a többitől mármint healben? -
pedig sokkal jobb healing talenten fejlődni, mint dpsen (komolyan), mert a dps talent nem ad annyi + dpst, amennyi + biztonságot a healing talent ág ad (pl. kapásból a hot heal nagyon sokat gyorsít a dolgokon)
retalentre van egy vendor, a skill vendor (fővárosban, illetve a social hubon), odamész, megkérdezi hogy akarod-e, és resetel neked
1. ingyen van, onnantól egyre drágább
social hubot úgy kell elképzelni, hogy kb. minden bolygó után beugrasz elkölteni a commendationt, megcsinálni egy flashpointot, tanulni új crew skill recepteket, ilyesmi - én legalábbis így tolom -

-
Most írjatok Jeff most nem figyel! -
Fejlődés alatt nem leszek full heal talenten max ha kell valamelyik insta miatt. Tényleg a retalent a szokásos lesz? -
nem healeren nem kapsz pl. hot healt sem -
honnan a f*szból szedik ezek állandóan, hogy van türelmem várni rájuk?! :D
**UPDATE 10:40AM CST (16:40 London, 17:40 Paris/Berlin) - The servers maintenance has been extended, and we do not currently have an ETA for when testing will resume. Thank you for your patience. Please watch this thread for updates and information as they become available. ** -
Remélem mai karbantartás után hozzánk vágják mikortól léphetünk be. -
Wlanseraf #17823 Nagy testvér figyel:))))))) nem lehet írni:) -
1Darton1 #17822 Most úgy néz ki, hogy a sage/sorcerer és a scoundrel/operative, ami igazán hasznos. Ráadásul raidben ezek nagyon jól kiegészítik egymást.
A sage/sorcerer inkább direktheal, a scoundrel/operative inkább hot jellegű. A legtöbb skilljük szinte teljesen egyforma, úgyhogy az alapján érdemes választani, hogy melyikhez húz a szíved.
A mercencary/commando nekem nem tűnik nagy eresztésnek heal szempontjából, de biztos meg tudnak cáfolni, és a release-ig sok minden változhat.
-
Szerintem ezt fogom hétvégén kipróbálni igaz nem full healerben hanem, hogy milyen játszani vele a többinek meg megnézem a skilljeit meg egy kicsit beleszagolok aztán majd meglátom. Igazából élesben csak 1 karira lesz időm meló miatt ezért töprengek ezen de kössz az infót. -
hot az egyértelműen operative, mellesleg az operative-nak van a legtöbb instant healje is :) -
Na megjelentek a trollok is. Kijön a game, ide sem jövök többet. :D -
Igen?
és hogy tesztelted az install-ert? -
Igen! legyen OP
mindig kiválasztom azt ami legszarabb...
Egyébként most az agent felé húzok de lehet ha megnézek egy videót a BH ról akkor arrafelé. Igazából nekem fontos a sok instant heal illetve a nagy cd-s képességek amik éppen ezért meglehetősen erősek + a jó hotok. Én általában szeretem kihasználni a healeremet nem csak nagy heal group heal stb. -
Tehát a felhasználó a hülye, mert a telepítőbe a Tovább gomb inaktív maradt és a custom install-nál nem tudott megadni útvonalat. Gratulálok...
A másik nagyon jól tudod, attól hogy nálad jól működik teljesen más rendszeren produkálhat hibás működést. Természetesen ez is a felhasználó hibája.