60887
-
Nézzétek a jó oldalát, a stressz teszt, már hétfőn elkezdődött. :D -
Tyrpak #17895 Update: refresh gomb után: "There has been a disturbance in the force." -
t0xikus #17894 10perce jött. gondolom mostanában kezdték fosni a mailerszerók a levéltömeget -
Tyrpak #17893 elolvastam -
A4tech #17892 gyorsan meg kell inni 1 liter kávét, hátha akkor jön valami -
Tyrpak #17891 Én a vicc kedvéért megnéztem az swtor.com/tester-t, és az szépen visszaállt az "update account info" gombra a scheduled-ről.
Magyarul valami még mindig nincs rendben náluk. -
t0xikus #17890 jött arról a fosról is invite ja -
Nekem nem jött semmi :( -
A4tech #17888 Én csak ezt kaptam:
"Join us for the Wrath of Heroes BETA this weekend!"
-
nem kaptam mail t, jajj most mi lesz , nem jutok be miértémiértmiértistenemmiértteszedeztvelemmegyekésfelvágomazereimetegyébkéntvanakieztígyegybenelisolvassavagytotálhalandzsánakhiszi -
:D Ilyen kérdések, hogy: Miért nem enged be?
Most miért nem megy??
Én nem játszhatok?
Mit jelent az, hogy queue(354354656 left)
Collectors-om van.. nekem is sorba kell állni?
-
t0xikus #17885 megjött a mail:)
You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:
Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST -
DaRks7aR #17884 A 200 oldalas fórum topikok hatására valószínűleg meggondolták magukat és a vasárnapi group ötletét elvetették. -
hmm pénteken belogolok , vasárnap este meg ki . :D -
szerintem én péntek estére szervezek egy házibulit, ahol az egyik program az lesz, hogy röhögünk a fórumon, mert ami itt lesz 5 után, azt elképzelni is nehéz
.. és ezt most tök komolyan mondom .. -
Az szép lesz.... queue for life? -
egyébként utoljára én még úgy tudtam, hogy hétvégén 3 wave lesz egyenlően szétosztva
mostani infó szerint a legtöbben pénteken bejutnak, a maradék szombaton (lehet ez csak nekem új)
We will be letting in testers in two major ‘waves’ to help us to simulate our Early Game Access plans. The first wave will be allowed access from Friday, November 25th at 10:00AM CST (4:00PM London, 5:00PM Paris/Berlin). This wave will contain the majority of our projected total number of testers for this weekend.
The second wave will contain all of our remaining testers for this weekend, and will be allowed access from Saturday, November 26th at 10:00AM CST (4:00PM London, 5:00PM Paris/Berlin).
illetve ezzel kapcsolatban levél is ment ki a hétvégi tesztereknek, valami ilyesmi kezdőszöveggel:
You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:
Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST -
A következő az lesz, hogy péntek reggel közlik Csúszik a teszt hétvége és majd "Soon" lesz valamikor ... 

-
Komolyan ez már igencsak EPIC kategória ...
-

-
tehát:
- tervezett karbantartás lesz X nap múlva
- hopp, a holnapi tervezett karbantartás tovább fog tartani, mint gondoltuk (ez itt már wtf)
- hopp, a mai tervezett karbantartás tovább fog tartani, mint gondoltuk, fogalmunk nincs, mennyivel
- hopp, bár vége a karbantartásnak, a szerverek fele nem megy
- hopp, mostmár egyik szerver sem megy, de dolgozunk rajta
- ő, nem tudjuk meddig.

-
azért ez így nice:
On Wednesday (11/23) at 7:00 AM CST (13:00 London, 14:00 Paris/Berlin), we will be taking the servers down for scheduled maintenance, and we anticipate them to be unavailable until 10:00AM CST (16:00 London, 17:00 Paris/Berlin). Please watch this thread for any updates or new information.
-------------------------------------------------------------------------
*UPDATE 11/22 3:15PM CST (21:15 London, 22:15 Paris/Berlin) - Tomorrow's server maintenance will be extended. At 6:00AM CST (12:00 London, 13:00 Paris/Berlin), SWTOR.com will be unavailable for maintenance. At 6:00AM CST (12:00 London, 13:00 Paris/Berlin), SWTOR.com will be unavailable for maintenance for one hour. Then, at 7:00 AM CST (13:00 London, 14:00 Paris/Berlin), we will be taking the servers down for scheduled maintenance, and we anticipate both to be unavailable until 11:00AM CST (17:00 London, 18:00 Paris/Berlin). *
**UPDATE 10:40AM CST (16:40 London, 17:40 Paris/Berlin) - The servers maintenance has been extended, and we do not currently have an ETA for when testing will resume. Thank you for your patience. Please watch this thread for updates and information as they become available. **
*UPDATE 1:00PM CST (19:00 London, 20:00 Paris/Berlin) - The following servers are currently unavailable: Goluud Corridor (FR), Odacer-Faustin Academy (DE), and Kissai Caste (EN). We are continuing to work to bring the servers up as soon as possible, and we apologize for the inconvenience. **
**UPDATE 1:20PM CST (19:20 London, 20:20 Paris/Berlin) - All servers are currently unavailable, and we are working to resolve the issue as soon as possible. We have no ETA for when the servers will be available again. Thank you for your patience. Please watch this thread for updates and information as they become available. **
**UPDATE 2:45PM CST (20:45 London, 21:45 Paris/Berlin) - We are working to make the servers available for testing as soon as possible. Thank you all for your patience. ** -
Ehez kellet 2.5 nap kb
elég jól bírták a supportosok
-
Pacho #17873 Gondolom megunták a dél és kelet Európából tört angolsággal betelefonáló emberek - "Waddafak is wid máj akunt" - típusú kérdéseit.
-
Twitter:
"@Rockjaw
Stephen Reid
For those of you who may be locked out of you accounts due to security question issues; we're working on a solution, no call to CS required"
Meglátjuk :D.... -
Ezió Auditóreee -
cain #17870 skidrow megtörte az ac:revelations-t szóval én se kapkodok. :D -
Hol?
-
én találtam benne szmájlit
-
�ކ�hV$AHv����&��O�6�"�V�h���)��ڼ�}X7C�0��Q�0�N�І�MX�L�L�/P0a��c4h�Tݳ^���s�9k|8_'��Lυ] >S�Z��F&*&�����J ė�B���c�1k�z����QA�0L�����&�� ����W?�i���X'm��>��{�(`] �EP�u���T Q��(?�f�%�L$ؑa� ;LD���o�'�«���G���S3Q�*�!�e3k-x�Q��Kh��N�A34��/�+��2x�ͯZc���`+g#�8孕�ͬ�`p(!�:�Ű�I=�]s������g�|����L~�/:�Ep���c�;8V��D�FV�� ��~�����
Ilyesmik fogadnak SWTOR.com-on aszem ma már nem nézek fel :D Hagyom had dolgozzanak
-
Története érdekel, és fun pvp alt karinak szeretném. Ismét kösz az infot. :) -
nem próbáltam, de ugye pvpre megy rá, nagy poison damage, és hasonlók
ha érdekel a pvp, azzal mondjuk lehet durca az operative, nem tudom
btw az agent story chapter 1 végén akkora wtf van, amekkorát játékban még nem láttam, nagyon jóféle :) -
Még kérdeznék az operativeal kapcsolatban, hogy a lethality ágról mi a véleményed? Vagy marad a healer ág altkarinak. :D -
Tyrpak #17863 Komolyan, már csak azért próbálkozom az swtor.com-mal, mert ilyen bugokat még életben nem láttam weboldalnál.
Most épp a fórum publikus, general részére kattintva:
"You are not logged in or you do not have permission to access this page. " LOL -
1Darton1 #17862 A sage telekinetic ágáról volt szó.
-
cain #17861 shit happens -
"napi bioware"
**UPDATE 1:00PM CST (19:00 London, 20:00 Paris/Berlin) - The following servers are currently unavailable: Goluud Corridor (FR), Odacer-Faustin Academy (DE), and Kissai Caste (EN). We are continuing to work to bring the servers up as soon as possible, and we apologize for the inconvenience. ** -
hanyas szintű az operative-od? és mondjuk összehasonlításképp akár egy.. merced? marád? -
Okés, köszi a választ :) -
1Darton1 #17857 A többség csak a szintezést tudta kipróbálni. Ami jelentősen különbözik az endgame pvp és pve-től.
Pvp-ben pedig nem egyedüli faktor a dmg, a support skillekkel együtt szokták balance-olni. Bétában különböző szintű és gearű játékosokkal van tele a warzone, ami megint nehezíti az összehasonlítást.
Az a tippem, hogy alig maradhat el egy full dps ac-hoz képest, de az is lehet, hogy pont ugyanolyan jó.