60890
-
E-mail-ben kaptad vagy mi a szösz? -
Már csak a biztonsági kérdéses cuccot oldják meg, és akkor talán be is tudok majd lépni 

You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:
Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST -
1Darton1 #17937 Mióta volt a patch? Nekem úgy rémlik, hogy mai.
Nem kell elhinni, csak tippelek. -
igen, semmi stabilitási baj nem volt patch óta, de legyen úgy, én elhiszek mindent
soon. -
nem a lagg meg a disconnect vagy esetleg a sorban állás miatt fogok véleményt alkotni róla , ne aggódj.
tisztában vagyok vele mi a stress teszt.
de az alapokba bele lehet látni. ha igéretes a kezdés a folytatást már nehéz eltolni -
1Darton1 #17934 Ez a patch miatt van. Az a tippem, hogy instabillá tette az új build a szervereket, és most azon agyalnak hogyan tudják összetákolni.
Mondhatni patcheknél ez "mindennapos". -
Twitter:
"@Rockjaw
Stephen Reid
Logins for #SWTOR.com are temporarily disabled." -
gatyo #17932 A hétvégi beta alapján messzire el fogod kerülni a játékot ebben biztos vagyok. Ez egy stressz teszt lesz... 100x le fog minden állni, laggok, disconnent stb. -
Csak engem irritál már a "soon" és a "very soon" szócska megjelenése akármilyen BW postban 

-
én ettől a hétvége dologtól nem várnék egyébként csodákat, most egy sima, betervezett, átlagos karbantartás így néz ki náluk:
-
azért a bw letett pár dolgot az asztalra még ha nem is mmo,de rpg terén biztos.
ez az ami igéretes
na meg a világ. -
gatyo #17928 Érdekes nekem az rémlik, hogy 1 hónap ingyen játék benne van a vásárlás árában :-) Remélem azért azt te sem gondolod komolyan, akármilyen új játékot majd ingyen adnak ki és még trial is jár mellé azonnal.
Nem beszélve arról, hogy Warezpannoniában jelent csak gondot egy havidíjas játék, valahogy szokatlan, hogy fizetni kell (WTF). Én inkább annak örülök, hogy nem vagyunk tiltólistán (még). -
igaz. Lehet. és legyen is sikeres pénzügyi szempontból,mert ha nem lesz az akkor bizony kasza.én unom már a wowot személy szerint.
bent vagyok a hétvégi bétában ami alatt eldöntöm hogy érdemes e kezdésre beszállni a játékba. igéretes az biztos.
az hogy a titan mi lesz azt hagyjuk,mert kb csak a név az ami biztos(és ez is projekt név) -
Én is abban bízok, hogy a popularitás érdekében nem öli meg a BW játékélményt. -
muwhaha
You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:
Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST -
Nem tudom én csak azt látom, hogy igencsak fantázia hiányban szenvednek a blizznél LK óta. Persze ez saját vélemény :D -
1Darton1 #17923 Látom nem érted. Induló játéknál nincs trial. Ha most indulna a wow, nem lenne abban sem. Mint ahogy az új kiegészítőket sem lehet kipróbálni ingyen.
Az meg hogy melyik jobb, mi minek az ellenfele, baromi relatív.
Én szeretném ha igényességben utolérné, azt viszont nem, hogy annyit feláldozzanak a popularitás érdekében, mint ott tették. -
** UPDATE 4:25PM CST (22:25 London, 23:25 Paris/Berlin) - At this time, we do not have an estimate for the end of the maintenance. Please keep watching this thread. We will post as soon as there is more information about when the servers will be available for testing. Thank you for your patience**
-
Szerintem a Titan nagyon sikeres lesz már az elején is, mert az emberek tudják, hogy a Blizzard tud jó mmo-t csinálni. SWTOR meg a BW első próbálkozása. -
mindezt a mai álláspont alapján állítom. a panda szerintem is hüéyeség de ha magát a monk kasztot jól megcsinálják(és persze nem csak panda monk inditható) én bizony vigyorogva fogom irtani őket. -
Miért kell túltennie egyáltalán? Én ezt sem értem... Kevesebb előfizetővel is lehet pénzügyi szempontból nyereséges a játék.
Szerintem még maga a Blizzard sem fog tudni túl tenni majd a"Titan"-al sem a wow-on.
-
Mind ezt a panda invázió ,tudatában mered állítani? -
azt azért elfelejtitek hogy nem a 2004es wowon kell túltennie hanem a mostanin. hiába nem volt akkor trial,mst van.
szinte biztos vagyok benne hogy nem mst lesz a wow ellenfele,hanem 1-2 évvel később. -
Amúgy még annyi:
Blizzard havidíjszámításánál 1$=1Eur... A legnagyobb pofátlanáság az európaiakkal szemben ... Itt legalább nem így lesz :D nálam ez már egy piros pont. -
1Darton1 #17915 Látom nem vagy túl rutinos mmo-k terén.
Szinte egyik játékban sincs trial lehetőség az elején. A wow esetében is nagyon sokat kellett rá várni.
A díja pedig általános mmo díjszabás, legfeljebb a vágott szemű játékoknál szokott más lenni. Európai embernek szánt játékoknál ez a normális.
Negatívum mindenhol van, tesztfázisban különösen sok.
Azért sok szerencsét, akármit is szerettél volna mondani.
-
Ott a pont, de jobb sem lesz. -
Köszi. Akkor délután 5 óra. :) Banzáj lesz... -
Én sem..
-
lál -
nem tudom ki hogy van vele de Én nagyon nem szeretném hogy ez oda érjen "fel" mint a wow. -
Én értem hogy új játék, de hogy ua. a havidíja mint a WoW-nak (amiben az alsó szinteken ingyen játszhatsz) és még vegyem meg előtte 12 ezerért.
Ez sajna nem az én játékom lesz.
Szerintem kicsit elszalad velük a ló még nincsenek azon a szinten mint a WoW és így nehezen érnek fel oda (amennyi negatívumot írtak itt a tesztelők nem is fognak), de az idő majd megmutatja nekik hogy menyit ér az "elgondolásuk".
-
gatyo #17908 http://lmgtfy.com/?q=CST+time -
Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST
CST mit jelent? -
Nah up az oldal csak login sincs az oldalon :D -
Boncmester #17905 Én is kaptam levelet, péntektől teszt :) -
Gondoltam.. köszi :D csak meglepett, hülye vagyok -
nekem az egyik accomra azt dobálja - másodjára mindig beenged -
DaRks7aR #17902 Nem kell mert kb. mindenkinek ezt a hibaüzenetet adja az oldaluk még akkor is ha a client-en keresztül simán betudsz jelentkezni... -
LOGIN FAILED - We have modified our password policy. You may be affected. Click here for more information.
ugye most nem kéne aggódnom? :D -
DaRks7aR #17900 Btw. kitolták a testet Hétfő éjfélig CST időzóna szerint.
"Whatever day you get invited, you'll be able to test through until Monday 28th at 11:59pm CST."
Nekünk ez Kedd reggel 06:59-et jelent.
Forrás: Stephen Reid twittere