60890
  • Laroa
    Akkor neked egy élmény lesz a voiced quest rendszer :D
  • Csabeszka24
    nálam viszont nincs ilyen gond
  • Csabeszka24
    1ébként betonfal most kapcsolok hogy neked semmi baj az accodal az csak aról szol hogyha lezárnák accod akkor mi a teendő
  • a.carkey
    Ja, az SWTORba természetesen simán beenged és még a security kérdéseken is túljutok.

Ha más rendszerre teszem fel, ahol addig még nem volt, akkor túljutok, de a vége ugyanez (lsd. kép). Náluk a hiba!

A legnagyobb probléma, hogy úgy néz ki a startig sem fogják tudni megoldani.
  • a.carkey
    Fasza: Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST

Ennek ellenére még mindig a launcher előtt töpörgök, és nem tudok továbbmenni, mert még mindig azt írja, hogy az emailem és a jelszavam nem jó, és vegyem fel velük a kapcsolatot. A security kérdésekig el sem jutok, de ha eljutnék, akkor is ez van:

Egyszerűen szétesik a launcher, a kép, és nem tudok belépni. Mintha elqurna valami felbontás frissítést vagy mit tudom én mit (1920/1080 jelenleg), és szétszemeteli a launchert ...
  • Tyrpak
    Valaki azt írta, hogy 24 óránként változik, szóval ne lockold magad és türelem. :)
  • Boncmester
    Passz, de azóta mindig ugyanazt a kérdést dobja föl. Mind1, majd hétfőn bepróbálom megint szerintem.
    Aki addig jelentkezne a guildünkbe az swtor.com-on, azt sajna nem tudom hétfő-keddig elfogadni, de utána remélhetőleg majd igen!
  • Csabeszka24
    1ébként ezen a kérdés válasz dolgon elégé felvan mindenki háborodva szal szerintem nem lesz hoszú életü
  • Csabeszka24
    én nem kaptam ilyen emailt még hálistennek
  • Braikingboss
    Van mikor nekem se fogadja el hivatalos oldalon mikor belépnék. Hagyom a picsába aztán másnap már elfogadja a kérdésre a választ.
  • Boncmester
    Jó, de mi van az emailben, egy telefonszám, vagy pedig egy link, amivel a security questionöket is resetelni lehet?

Most néztem, a launcher beenged, szóval szerintem nem fogom baszogatni hétfő-keddig az accom, viszont utána valamit kéne vele kezdenem, mert egyszer a végleges verzió kódját meg a bankkártyaszámom is be akarnám írni...
  • Braikingboss
  • Csabeszka24
    ja a másik hogy e-mail küldenek hogyha lockolták az accod sztem
  • Boncmester
    Valaki kapott már ilyen levelet?
    Csak mert úgy tűnik, most én is elértem ahhoz a kérdéshez, amire nem hajlandó elfogadni a jó választ. 2-t próbáltam, nem akarom ellőni a 3-at, hogy lockolják.
    Abban a levélben is csak az van, hogy hívjam föl az angliai supportot? Mert nincs kedvem őket 2 naponta hívogatni, ha kilockolom magam.
    Amúgy meg bekaphatják a security questionjeiket. Aki biztonságos accot akar, vegyen authenticatort, azt kész, ne ilyen fasz kérdések legyenek már, amire nem fogadja el a választ...
  • Csabeszka24
    nem véletlenül ez a teljes szöveg?
    If you can't answer the question correctly, your account will be locked and you will need to contact Customer Service, so it's important you supply valid questions and answers!
  • Kisponyi
    ird be google fordítóba amit mondani szeretnél és csak felolvasod
    gugli fordító :D
    "type them in google translator to say what you just read it and"

hihi, kb hasztalan, ha nincs mellé némi angol tudásod. :DD (sajnos)
  • Csabeszka24
    ird be google fordítóba amit mondani szeretnél és csak felolvasod
  • Betonfal83
    Na az fasza mer az angol tudásom a béka segge alatt van..
  • Csabeszka24
    huh lehet hogy lesz neki 1 kis telefonálgatosdi külföldre?
  • Laroa
    Is your STAR WARS: The Old Republic account locked because of incorrect security question answers? We have emailed those affected with details of a fix.
    If you have forgotten your security question answers or are still having issues after the fix, refer to our FAQ. Thanks for your patience!
    FAQ
  • Csabeszka24
    igazából nekem sose irt ki ilyet várjuk meg míg valami hozáértő ember válaszol oké? én csak magából a mondatból indultam ki
  • rholas
    péntek 17.00 CET
  • Betonfal83
    De betudok lépni az oldalra és frissítést is szedet már le...
  • Csabeszka24
    hát én nem nagyon értek hozá de sztem igen
  • Braikingboss
    Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST

Hmm.. este 10 re hazaérek. Talán be tudok logolni de nem lepődök meg ha épp karbantartás folyna :D Remélem azért játszani is tudok majd hétvégén.
  • Betonfal83
    Péntektől tolhatom jeeeeeeeeee!1 hülye kérdés a Security Questions-nél még mindig ez áll:your account will be locked ez gáz?
  • xxisyxx
    huu péntektöl tesztelhetek de jó :D:D:D nagyon jó 7 végének nézek(nezünk elé):)
  • Tyrpak
    Ebben ez a mondat tetszik legjobban:
    "Please keep watching this thread"

Elképzeltem, ahogy ülnek az emberek, meredten bámulják a képernyőt és néha nyomnak egy F5-öt.
  • Csabeszka24
    vagy ez hülye kérdés volt?
  • Csabeszka24
    srácok ti fogtok aludni 7végén?
  • Csabeszka24
    sziasztok én is péntek 10től nyomhatom bekell készülni kaja pia minden kéznél legyen
  • Zeboo77
    You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:

Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST

Sok sör + energiaital kombó kell 7végére :)
  • Ams
    You'll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™very soon! Your test begins:Saturday, November 26 at 10:00AM CSTNem siettem el. :)
  • lolSL
    rossz esetben beta alatt összeszarja magát
    megvenni úgyis kevesebben fogják sokkal
  • SzirmosSzisza
    Amúgy, ha oldal meghal az emberektől, akkor a szerverrel mi lesz ? :/
  • cain
    fenét. EPIC az volt, amikor minden soe játék hetekig állt a törés miatt.
  • TDC Geronimo
    Eh holnap megint szerver karbantartás délután, pont amikor otthon leszek :(
  • Omlás
    :]
  • Svenhassel
    Na akkor remélem én is kapok valami hasonlót, addig is: Assassin's Creed :D
  • Omlás
    Jah mailben jött 0:05-kor :]