60887
-
Azért ez tetszett.
-
Előjössz a pincéből? -
-
-
well.....a dec 20 amugy is atomfaszság,hogy akkor adják ki....biztos nem keresztények:D -
t0xikus #18091 ...azután meg kezdődnek az előszilveszteri bulik szóval akkor meg azért nem:D -
t0xikus #18090 jó, karácsonykor a fenének se jutna eszébe játszani. jó pár napig számítógép közelébe se fogok menni -
Betonfal83 #18089 Mondasz valamit... -
"úgyvoltam vele úgyis megveszem majd lesz ami lesz" - Ennyi. Akkor minek idegesítsem magam? Dec. 20-án sem fogok rohanni, nem ezzel akarom tölteni a karácsonyt. Majd jövőre, év elején. Addig kiderül, hogy milyen volt a start, mennyire stabil, stb. Minek pörögjek mint a búgócsiga? -
Nem hinném. Most bárki bejuthat, aki akar. Az nem biztos, hogy meg is fogja venni ... Kb fele ennyien lesznek startnál. -
A4tech #18086 üdv a cirkuszban, take a seat
-
t0xikus #18085 az ég meg zöld. tudom. attól még faszságot beszélsz bár gondolom te a helikopter vagy:D -
2012-ben meg világvége. Bizonyítsd. -
gavor #18083 Ide bárki bármit leírhat? -
hmmm nem éretelek....azért ez a kipróbálásra szerintem igencsak nagy lehetőség bolond vagy ha nem élsz vele,bár te tudod....
Én nagyon szerette, volna bétázni aztán mikor már 3. vagy 4. alkalommal volt FAIL ,hogy bétázhatom leszartam és úgyvoltam vele úgyis megveszem majd lesz ami lesz.Most viszont,hogy mégis itt ez a lehetőség hülye lennék kihagyni! -
szvsz laucnhnál még durvább lesz a helyzet mint ami most hétvégén várható, jóval többen szabadulnak majd rá. -
t0xikus #18080 ez hülyeség -
Csak nézz körül. Az emberek úgy gondolják, hogy ha nem megy rendesen a hétvége, akkor a játékkal is baj lesz. És gondold át hány emberhez jut el a millió tesztelő közül a bizonygatásod, hogy ez csak teszt. Ha a bioware is így gondolja, akkor nem kevés pénztől esik el. Nem kell lenyugodnom: nem is akarom tesztelni, nem regisztráltam, nem töltögetek, nem ugrálok, hogy nem tudok bejelentkezni. Csak. Szimpla. Megfigyelés. És. Logika.
De nyugodtan folytasd a szélmalomharcodat, nem akarlak visszatartani! -
t0xikus #18078 sör az mindig van -
Kezdődik!
-
Boncmester #18076 Egyetértek. Inkább most legyen sor, mint a launchnál :-) Bár akkor is tuti lesz. -
nope -
Boncmester #18074 Felicia Day pl :-) -
A4tech #18073 akkor ma nem lesz műsor? -
Betonfal83 #18072 Krav Magázni a Kövér Lajosba jársz? -
Nephin #18071 Ha direkt kötözködni akarsz, legalább a többieket ne terheld vele, küldd el pmben és egy kattintással kitörölhetem, te pedig kiírod magadból és lenyugszol. -
t0xikus #18070 ...az nem normális -
Ki korán kel... -
Én meg egy héttel launch után kezdtem, mert nem lehetett kapni a környékünkön egy darab wow-ot sem, és kiscsirkék voltunk. Haver hozott egy raklap wow-ot osztrákiából, utána tudtuk tolni. Én nem emlékszem hatalmas problémákra, főleg nem fél óránként szerver összeomlásra. Volt, hogy nem ment órákig, vagy egy napig, de olyan, hogy folyamatosan összeomlott? Problémák meg mindig voltak, de főleg abból adódtak, amit a különböző phase-ek (vagy hívják itt ahogy akarják) kiküszöbölnek. -
jaja igazad van... -
Nephin #18066 Akinek nem inge... -
t0xikus #18065 khm.. azért itt van jéger is... szóval nem mindenki -
Lonni #18064 nem voltam launchnál wow-nál, pár hónappal késöbb kezdtem el játszani, és én emlékszem azokra, hogy napokig nem lehetett játszani, és bug halmazokra.
Csak fura volt, hogy egy oldalon más más felsorolás van. -
Te vagy eltévedve, de ezt már korábban leírtam, és nem mantrázom, mint egyesek a "teszt, teszt, teszt" dolgot. -
A4tech #18062 itt mindenki adonisz + supermodel, jó helyen jársz -
-
jószándékból bettem,hogy mutassam nemcsak dagi csunya leányzó számítógépezhet... én sem vagyok szemüveges zsírdisznó...
15 éves korom óta sportolok jelen pillanatban erősítek és Krav Magázom is az heti 5 nap sport......
nem szeretem ha valaki halmazokban tud csak gondolkodni -
Most a wow az imperialista, kapitalista, zsidó, kommunista, ateista, inkvizítor főgonosz, a 12 éves basement dwellerek függőséget, agypusztulást és halált okozó játéka, amivel még jó csajok sem játszanak (mint ahogy nem is pukiznak). Ez változott. Divatmajomság, ferdetükör. -
Lonni #18058 és a vanguard hiányzik a felsorolásból. -
Nephin #18057 Úgy tűnik, páran kicsit el vagytok tévedve.
Ez nem indulás, ez egy TESZT, ha értitek, ez mit jelent. Arra való, hogy előjöjjenek a hibák (gyk. azok a hibák, amik például az accok és a launcher körül vannak). Az indulás majd december 15-én lesz legkorábban. Ha arra számítasz, hogy hétvégén pikkpakk belépsz és napokig nonstop játszol, neki se állj, mert
1. sorok lesznek
2. előre nem bejelentett leállások lesznek, akár határozatlan véggel
3. szervercrashek lesznek
4. bármi lehet, ez egy TESZT...
5. akkor sem szólhatsz egy szót sem, ha a három napból két órát játszol összesen, mert ez egy TESZT és azt tesztelnek és úgy, ahogy nekik jó és nekik kell, nem arra való, hogy kipróbáld a játékot, hanem hogy kiderüljenek a hibák...
/loop on