60885
-
gabor696 #18334 jaja most rázott fel az óvónéni de már a kakajóómat iszom. -
Mindenki játszik! Miért, te nem?? -
Gameplay videókat nézek meg várom a support válaszát :D -
na itten meg mi van , mindenki megkukult ? fél órája egy hsz sincs ? vagy most van az oviban a délutáni pihenő ? -
cain #18330 viszonylag kevés ki nem adott játékhoz van normális online support. -
Amúgy ilyen közel a megjelenéshez én csak azon aggódok, hogy semmi online support nincs... :( Remélem a későbbiekben ez nem így lesz mert akkor nagyon nagy gondok lesznek :S -
Tyrpak #18328 És jó sokszor lesz huttball. -
Már nem aktuális, mivel nov 20-ig lehetett aktiválni azokat a kódokat amiket különböző oldalak osztottak ki.
Torzonborz: Ez igaz, de én csak poénból írtam :] -
cain #18326 nem rajtunk múlik. -
FAQ
"gamer oldalakról lehet igényelni (limitált számú) open béta meghívót."
PL honnan? -
ez mondjuk pvp serveren sajna nem lesz annyira vicces. :( -
Itt mindenki SÖTÉToldalpárti...
-
Tomy Lee #18322 Hát nagyon szar az Sg eredmény táblázat.13Republic 42empire lol -
A4tech #18321 jaja, majd remélem lesznek megint tévések meg origo.hu stb.. majd valami frappáns szöveget kellene begyakorolni előtte. volt már egyszer ilyen, hogy "én vagyok a verekedős játékok királya" vagy mi.. meg az a sok jövőgenerációja, akik igazolást kaptak a duty miatt. -
A4tech #18320 én a pacsó bulira megyek inkább
-
Originben már ott figyel a cucc, csak a letöltés gomb aktiválását kell sasolnom:P:) -
Én teljesen nyugodt vagyok csak gondoltam megosztom :) -
Lonni #18317 nyugi javítják. -
bazz, lesz* -
Egyébként remélem, hogy ki lessz-e írva az oldalra, hogy mikor lehet menni, mert nekem személyen mentek el a pre-orderért, de nem mondták, hogy elkértek volna e-mailt vagy ilyesmit csak szevasz volt, blokkot adtak az annyi.. -
Boncmester #18314 Én otthon fogom tolni az EGA-t, aztán ha írnak emailt, akkor bezúzok a CDG-be :) -
Tényleg.. gondolom sokan leszünk majd a CDgalaxisnális már a relese-hez közeledvén, biztos előbb jön meg a cucc :) -
Köszi az infót :] -
Pacho #18311 Hátha valaki odamegy...
-
Boncmester #18310 Délitől 2-es (Piros) metró az Astoriáig, aztán kb 5 perc séta. Menet közben beugorhatsz a CD Galaxisba is :) -
Nem voltam még a Vaskapuban de ez pont egy jó alkalom lesz akkor :D
Ahogy nézem a Délitől nincs olyan messze :) valahogy oda navigálok, visszafelé lesz bajos a dolog szerintem

-
Johika #18308 lassan osszeomlas leszel -
"LOGIN FAILED - This account has been locked due to incorrect answers to security questions, please contact Customer Service for assistance."

......
-
Székely góbé lejön a Hargitáról, bemegy kocsmába, elkiáltja magát
- Kaját, piát, nőt!
Mire a kocsmáros
- Kaja van, pia van, de nőt nem tudok.
- Akkor jó - mondja a székely és eszik, iszik, majd visszamegy a Hargitára.
Egy hét múlva visszajön a góbé és elordítja magát
- Kaját, piát, nőt!
- Kaja, pia van, nő nincs, de itt van a Béla.
- Á, én nem vagyok olyan - mondja a góbé és eszik, iszik, majd visszamegy a Hargitára.
Egy hét múlva megint jön a góbé
- Kaját, piát, nőt!
- Kaja van, pia van, nő nincs, de a Béla még épp itt van.
- Na jó - mondja a góbé,- de csak akkor, ha hármónk között marad.
Mire a kocsmáros
- Hát ez sajnos nem megy, ugyanis tudni fog róla maga, én, a Béla, és tudni fog róla az a hat ember akik lefogják a Bélát, ugyanis ő sem olyan! -
Oké srácok... ami volt elmúlt, ne háborgassuk a dolgokat 
-

-
Legalább örülnél, hogy tesztelhetsz :D -
t0xikus #18302 ez a macskámra még jogos is lenne:D -
fehér emberek péntektől játszanak
kegyetlen ez a világ ·· -
Nekem 2:20 perc az út + amíg oda navigálok valahogy :D -
Attól, hogy megkéred Sanyit, hogy had szólítsd Sárinak, még nem a nőket szereted 
-
renato999 #18298 GYaaaa.. Most néztem megint kaptam emailt és azt írták, hogy nekem a teszt csak SZOMBATON kezdődik...akkor le is szophatnak akár.... -
Boncmester #18297 Nekem okés.
Pacho, te miről beszélsz? -
Pacho #18296 A szokásos helyen gondolom, Őr utca Tavaszmező utca sarka. (8ker)
Este 10. -
nekem jó a vaskapu, ha már úgyis ismeritek
akkor kb. a december 3... délután, vaskapuban megegyezhetünk?