60885
  • Boncmester
  • Ozzyehh
    Nem tudjuk miről beszélsz
  • Braikingboss
    Kérlek szépen ne bántsátok!!!!!!
  • Bhalage
    "You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST "

mess with the best or die like the rest
    Fákjú ye
  • Braikingboss
    Azzal nem sokra mész mert 20.-ig volt határidő aktiválni.
  • LeWyTy
    Nincs valakinek fölösleges bétakulcsa?
  • Omlás
    Ezt legalábbis még seedelem :)
  • Omlás
    Még seedeli a szerver, kapcsold be a DHT-t a kliensedben.
  • Fenrir
    Valaki tudná még seedelni a kliens torrentet?
  • Pluskast
    Szerintem is:) Amúgy meg itt is ugyan az lesz, hogy a chat ablkba úgy is csak angolul írhatsz. Illetve lehet írhatsz más nyelven is de azt inkább saját (klán, Hun, de) csatornán, amúgy meg elkűldenek a büdös francba ha nem angolul dumálsz.
  • Omlás
    Személy szerint elég magas szinten irritál
  • Boncmester
    Az mondjuk jó, mármint az ő szempontjából.
  • BoneDragon
    1:10-től a legélvezetesebb a német.
  • Pluskast
    Kiindúlva többi mmo-ból, nem hinném. Szerintem ugyanúgy kiválasztod, hogy milyen nyelven akarod felpakolni a játékot azt csókolom.
  • Boncmester
    Németül nem csak német szerveren tudsz játszani?
    Mondjuk értem, hogy a kliens meg az, hogy a felhasználók németül beszélnek-e többségében a szerveren, nem függ össze, de attól még simán lehet ilyen megkötés...
  • Pluskast
    Ha érted amit dumál akkor miért lenne fos? Neked csak jó nem?
  • Braikingboss
    Eldöntöttem élesben németül játszom:d Már csak azért hogy a sztorit is értsem :D Ezzel az alap angollal nem élvezném ki. Németül meg akkora fos a szinkron. Nem tom mi legyen:D
  • Boncmester
    Jedi Ritter :D
  • Ozzyehh
    Ez a német...
  • BoneDragon
  • Omlás
    Ez mekkora :D

Amúgy lehet hogy ez a biztonsági kérdéses "Feature" azért van hogy ne szakadjon össze hétvégén a rendszer, mert így csak a playerek fel tud majd játszani a másik fele úgysem tud belépni. Majd jövőhéten resetelik a kérdés válasz rendszert és mindenki "happy" csak pár 1000 rage quit lessz semmi több
  • Ozzyehh
    elterelem a figyelmüket
  • Ozzyehh
    Szó sincs róla....
  • Omlás
  • BoneDragon
    Hogyan? Betörsz biohoz és megtiltod nekik a végleges kliens kiadását?
  • Omlás
    Jah azóta írtak olyat is, hogy ha lockolod az accodat mert elrontottad a választ kapsz egy mailt (mi van a mailben nem tudom mert nem működik a rendszer.. és nem ért ide a mail ) a Supportnak meg lehet sok dolga de 2,5 - 3 nap alatt ne mondják nekem, hogy nem tudnak válaszolni az emailre... :D

Amúgy jelenleg az van megint, hogy ha nem jó a kérdés válasz rendszer vagy ilyen gondod van hívd fel a supportot... Én beszéltem velük ... ugyan ott tartok... szóval nem fogok telefonálgatni még 1x :D
  • Ozzyehh
    Nekem ugyan nem fáj... lejön 1 nap alatt csak őket kímélném meg az ilyen problémáktól..
  • BoneDragon
    Biztos, hogy le kell tölteni majd megint. Valakinek ez fáj? Egyéni szoc problem.
  • Boncmester
    Kicsit sem fognak agyfaszt kapni, ha cirka fél-egy millió ember elkezdi őket hívogatni :D
  • Pacho
    Nekem is ugyanez a problémám, csak melóhelyről nem tudom lecsekkolni, hogy sikerült-e már változtatniuk valamin. De mintha tegnap valaki azt írta volna, hogy hívjuk fel őket telefonon, aztán mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy NE hívjuk őket.
  • t0xikus
    sör!
  • Boncmester
    Nem ettől függ, hogy kell-e új build, vagy nem.
    Úgyis lesznek patchek, azokra rendbe kell szedniük a rendszert.
  • Boncmester
    Nekem is mindig mást tett föl, amíg el nem jutott ahhoz az egyhez, amit föltesz már reggel óta mindig :)
  • Ozzyehh
    Ugye mondta Reid, hogy talán le kell 20. a előtt tölteni még 1 buildet talán nem, most azon gondolkoztam, hogy vajon tényleg megérné nekik megint kiadni egyet? mármint megint szívás lenne és megint reklamálna mindenki..
  • BoneDragon
    Érdekes, nekem mindig más kérdést tesz fel és mindkét accommal hibátlanul működik minden.
  • nowan
    Tényleg pihenő van, egész nap játszottam. :D
    A Tatooine sivatagai akkorák hogy simán elmehetek kávét főzni miközben speederen szelem a sivatagot...
  • Omlás
    Hétfő óta még nem sikerült nekik megoldani :) de nem vagyok egyedül a dologgal ahogy olvasgatom twittert meg fórumot sokaknak nem fogadja el az amúgy jó választ, amúgy elvileg 24 óránként új kérdést kellene feltennie a rendszernek nekem hétfő óta ugyan az a kérdés van mindig :D. Idővel csak kitalálnak valamit.
  • BoneDragon
    Hűű bazze, szerintem valami bug lehet! Én reggeltől játszom vele, nem tudom mi a gond nálad.
  • Svenhassel
    Én azt próbálom kideríteni, hogy miért szürke a Play gomb...
    Valaki?
  • Pacho
    Még mindig nincs megoldva ez a security question story?