60880
-
Kazagor #18449 Ne nevettesd már ki magadat. Vagy mindenki dögöljön meg, aki havonta!!! tizezreket költ cigire, kávéra, piára? Mindenki el tudja dönteni maga, hogy ebben a szar gazdasági helyzetben megengedheti-e magának a CE megvásárlását vagy sem és azt is, hogy a cigivel gyilkolja a máját, vagy megvakul a monitort bámulva egy játék előtt.
De igazad van, máris lemondom a játékot, és azt a pénzt amit a CE-re tettem félre odaadom az első hajléktalannak az utcán, amin majd piát vesz és legalább 3 napig be lesz ba...va. -
van munkám, és valahol azt olvastam, hogy arra költsem a pénzem, amire én akarom, nem arra, amire te megmondod :)
... mindamellett ha tényleg kibasztam az ablakon a preorder árát, még igazad is lesz ... -
Boncmester #18447 még a loginnel kapcsolatosakat sem sikerült :-D -
Tyrpak #18446 Biochemet és a logouttal kapcsolatos problémákat (companion, stb) megoldották már? -
Hát :D ha nem képesek megoldani, hogy be tudjak lépni az accomra, cancel preorder majd újból meg veszem és egy másik acchoz adom hozzá az új keyt...
Aztán ennyi a téma kb... De ez a support színvonal... Sőt ez nem is support mert igazából hétfő óta nem csináltak semmit, 2x írták hogy kész 2x nem történt semmi. Ha most egy éles accountról lenne szó már rájuk borítottam volna az asztalt
No mind1 csak megoldják Ahogy nézem a Ticket sorszámokat tegnap este óta kaptak olyan 10000-et ... Ha jól kalkulálom holnap ilyenkorra talán jön ismét egy amil, hogy megváltoztatták/resetelték... Vagy nem 

-
Boncmester #18444 A CEn több az áfa, tehát így serkenti a gazdaságot. De te mehetnél inkább GDPt növelni fórumozás helyett... -
cain #18443 van annak, aki el nem issza. :P -
Hát ha sose lesz meló és vége mindennek, akkor miért tartogassa a pénzt? Akkor még a vég előtt lenne érdemes kihasználni az életet, nem? -
Júj azért ne légy ilyen szélsőséges:) Ha valakinek van erre pénze miért ne tegye meg? Nem a szocializmusban élünk. -
igazából nem veled van a baj hanem azokkal akik a collectorst rendelték elő
hogy van pofája bárkinek ebben a helyzetben 35 ezreket költeni egy szaros játékra
éhezik a fél ország, sose lesz meló és vége mindennek -
Tök mindegy várható, hogy ez lesz. Én már csak ezért sem vettem meg a pre ordert. Felesleges, mert az első 4-5 napban totál lag parádé lesz meg bug meg szerver leállás. Ez a mai is ilyen lesz 100%. Inkább megyek este csajozni abban több élvezetet fogok találni:) -
nincsen már karbantartás, perpill fut minden pöpecül -
-
mi a faszért rendelted elő? -
Ne aggódj, "soon" megoldják :)
Illetve a 10 órás sírás is rövidesen indul. (Bár én attól tartok, hogy a 17 órás is, ha 16-ig tart a karbantartás...) -
jó hogy lefutod ezeket a szopás-köröket, így nekem legalább nem kell :D
bár azért csúnyán fogok nézni, ha hosszú távon a pre-order accomat nem fogom tudni használni.. -
Én is ugyanezzel szívok.
Most másodszor is megjött a levél, hogy resetelték logoljak be változtassam meg a kérdéseket...
Szerinted be tudok logolni ? Persze, hogy NEM mert ugyanúgy kérdezi a kérdést ahogy eddig is...
Egy baki még oké de most már másodszor is ? Ne vicceljünk már ... -
Boncmester #18432 Én is a 10 órai sírást várom már :-) Azt meg remélem, h estig kilockolják az accom... -
Tyrpak #18431 Bone, nálad egyre jobban havazik.
Mi lesz később, fehér alapon fehér? -
kraven81 #18430 Ugye? Azt hittem csak engem idegesit ez a döfködés elég idióta:) -
Igen, de minél több videót nézek róla annál jobban nem tetszik. Az a folyamatos előrefelé irányuló döfködés a dupla pengével.... olyan mintha egy bicskával szurkálna, ehhehhe. -
Amúgy ha be tudsz lépni és talán játszható lesz a game mit indítasz? SI Assassin ? -
Kb 2 hónapja nem néztem meg pénteki updatet. :) -
Hát nem tudom. Biztos :D Úgy is lesz időd nézegetni az oldalt mert szerver lehet hogy nem lesz
-
Pénteki update? Valakit az még érdekel?
-
Jó reggelt.Na ma 10 órától mennyi kérdés lesz hogy miért nem megy a szerver ? 
Ja és mi lesz a mai update? :D -
Vagy a lagqueue :D -
És ma elkezdődik.... a lagjáték! -
2 napja nem tudok belépni az swtor profilomba mert folyamatosan kéri a titkos kérdésre a választ amit naná, hogy elfelejtettem. Képtelen a Customer Service reset-álni, hogy újat tudjak beállítani, állandóan azzal jönnek, hogy lépjek be és változtassam meg, csakhogy éppen oda nem tudok belépni mert rögtön kérdezi a titkos választ.
Ez egy vicc, remélem bukom a hétvégét is miatta... -
Csabeszka24 #18420 jó reggelt na megint letöltött valamit a launcher csak dolgoznak a srácok -
Tomy Lee #18419 <-Your test begins:
Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST
Kliens letöltve 4 szabadnap elintézve(4.az alvásra kell:) -
Nah megjött a mail amiben írták, hogy amennyiben kaptam emailt a kérdés reset ről akkor az abban leírtak szerint járjak el(persze nem kaptam..), ha nem kaptam akkor menjek az EA.com-ra reseteljem a jelszavamat, majd jelentkezzek be az swtor.com-on és meg fogom tudni változtatni a biztonsági kérdéseket.
Oké, reset megvolt login OK és KÉRI a választ és ugyan az a kérdés ami már 4 napja.... Fantasztikus, hogy végülis ugyanott vagyok ahol hétfőn kezdtem...

-
torhead.com. -
na hát most ilyen random időpontban percenként 50 mp-es lagok vannak :D
.. mi lesz itt holnap -
-
igen, igen, igen, és nem -
Dns5000 #18413 Sok server lesz holnap?
Ha keves akkor lagos less :S
Ha sok akkor meg nem lesz ellenfel warzoneban :S
Melyik szerverre kene menni?
-
cain #18412 mi a baj vele? -
Arra, más német hangot nem hallani... -
cain #18410 a géphangra gondolsz, ami bemondja, hogy figyelem, engedély nélküli fegyvereket észlelt?