60882
-
köszi,értem én. :P A titkos kérdéseknél azt sem értettem,hogy az első munkahelyem és ahol a szüleim találkoztak az miért nem lehetne egy város?s ha még az utca ahol kiskoromban laktam is az lenne? Nyavajások.:) -
ah, kurvajóféleeeeee -
Boncmester #18529 De szemét vagy :D -
Most keverte össze a titkos kérdéseket és válaszokat, hogy izgalmasabb legyen a belépés következő indításnál 
-
Boncmester #18527 Ez király, annyira nem is drága, bár gondolom szállítási költséggel lenne kb 20K... -
Lonni #18526 ez nem igaz, azt jelenti, hogy befejezte a patchelést. -
r2 hangja azt jelzi, hogy újra le kell töltened elölről -
Boncmester #18524 Thx! -
Ez a drága megint kiírt valamit,de error logban nincs semmi és a patch végén hallom a R2D2 séma hangját.Ez jót jelent?:P -
hát, mostmár nem fekete képet renderel a print screen, viszont a játék magától továbbra sem menti, vágólap-beillesztősdi kell :/ -
wink80 #18521 a szombati beta mikor kezdodik?
-
Kazagor #18520 Star Wars: Book of Sith - Trailer -

-
Azért tetszik ez az apró, piros betűs kiírás itt fent, mert melóhelyről, úgy, hogy részben rálátnak a monitoromra, biztos, hogy senki nem tudja elolvasni, hogy mit nézek éppen... -
ehhe...Corrupt Source detected... -
Szerintem jobb egy fraps. :) -
áááá már van 5x ujrainditottam a gépet....megnézem a log mappát.Köszönöm. -
jaaa szóval azért nem találom a plajgombot -
Boncmester #18513 Jonnyka vagy Gero, lehet már print screennel képet kimenteni, vagy még mindig kell hozzá valamilyen külső progi? -
logs mappa -
Indítsd újra a gépet vagy a klienst és menni fog.. -
Sziasztok,
Sajnos a beta patch letöltésekor hibát ír ki nekem,ami csak ennyi An error occurred updating.Hol tudom megnézni mi a baja van?A Game client 9 es szórakozik velem egy nyavajás 2.96m file... -
ah köszi, rámegyek -
Boncmester #18508 Múlt héten volt, te nem játszottál? :) -
srácok mikor kezdődik a pénteki béta teszt? jövő hét kedden? -
Boncmester #18506 Hát persze
-
Engem már aggaszt hogy sunázás minden lesz a játékban de nincs ALKOHOL ?????:D -
Boncmester #18504 Már 12 perce megy a béta, és szürke a play gomb, miért van? :)
Amúgy kiderült, hogy az accountom kilockolásával kapcsolatban én vagyok a fasz, mert nem tudok írni, és amikor eredetileg meg kellett adni a security answert, fölcseréltem két betűt. Úgyhogy elvileg hamarosan kilockol az accom, és akkor megpróbálom megint, immáron a "rossz" válasszal.
Jonnyka, szerintem te is hívd föl őket, hátha nálad is ilyen gond van. Eléggé segítőkész volt a csávó, miután az összes létező infómat lebetűztem neki angolul :D -
Erre inkább kedden lesz reális esély, mármint a vélemény nyilvánításra. Akkor talán már hülye mentes lesz a hely. D -
Bhalage #18502 nem magyar ido szerint te kis nyúbi -
Nem.. nem és még egyszer ez nem lehetett komoly
-
Spheriot #18500 Nekem 10 órát írtak nem 17-t :-) -
DragonKnight #18499 Köszi de az óvónéni azt mondta hogy nem vagyok jófijú és amiért rákérdeztem a szürke play gombra pedig ki volt irva a launcher tetején bazi nagy betűkkel igaz angolul nem tudok mert minek ezért csak a hellókittyonlinenal játszhatok.

Egyébként hova apply?
-
engem egyébként érdekelni fog innen pár ember véleménye a játékról, amiatt jó lesz a topic - más kérdés, hogy el fognak veszni ezek a vélemények :/ -
le kell feküdni , ha állsz előtte nem fog működni mert majd csak a délutáni ovis pihenő után lehet belépni feltéve ha szót fogadsz az óvónéniknek és megiszod az összes kakajót .

egyébként meg applyz -
tartok tőle, hogy igen
-
köszi kedvesek vagytok
nem lehetne hétfőig zárolni a topicot?!
-
-
Melyik szombaton? Most vagy jövőhét? -
Erre most komolyan válaszoltál ????