60880
  • Bhalage
    milyen musor? a nyomi show? az mar reg megy... bocs baszki h az eletkeptelen emberektol leszek idegbeteg.
  • Omlás
    Milyen problémát nem tudok megoldani ? Ők nem képesek helyrehozni az accomat már 4 ! napja. Nem én felejtettem el a kérdést... a jó kérdést nem fogadja el az oldal... Szóval az észosztásod tartsd meg magadnak köszi...
  • Braikingboss
    Úgy emlékszem ez a szabály már mostani bétára is vonatkozik
  • Boncmester
    Kezdődik a műsor?
  • j0nNyKa
    meg négert. fejtípusból pedig az utolsó kell, az sokkal dagadtabb, mint a többi.
  • Ozzyehh
    Kidobó trooper
  • A4tech
    ezt beleírom a guild szabályzatba, hogy csak 'body type:4'-es karaktereket szabad indítani
  • Tyrpak
    Omlás sztorijáról Eminem Stan című dala jutott eszembe, ahol a rajongó egy ideig tök nyugodtan irogat, aztán a végén a barátnőjével a csomagtartóban vízbe hajt a hídról. :))))
  • BoneDragon
    Már csak a kényszerzubbony hiányzik a kezéből...
  • Bhalage
    en azt nem ertem, hogy ha valaki nem birja megoldani ezt a problemat, az miert akar a TORral jatszani, vagy egyaltalan mi a faszt akar az elettol?
  • j0nNyKa
    Sexiest. Character. Ever.

• A4tech
    próbálj kimenni pl foxyproxy-val, hátha akkor meglesz a lap
  • Boncmester
    Az mondjuk gázos, én szerencsére tudtam velük szóban is kommunikálni.
  • Omlás
    Írásban meg olvasásban elkomunikálok angolul szóban már necceseb... Volt már egy köröm a telefonoskokkal is nem jutottam előrébb...

A vicc az egészben, hogy ideküldtek 3 majdnem egyforma sablon válasz emailt. Amiben pl az ea.com-os jelszó resetelős link nem is jó mert 404-et vág az arcomba a böngésző... meg ilyen aprócska hibák vannak ...
  • A4tech
    ha igazi férfi vagy, lefotózod ezt a homlokos mutatványt a launcherrel a háttérben és felrakod ide..
  • Omlás
    Nah összeszedem magam és kitalálok valamit... de ez egy vicc... találkoztam már mmo-s évek alatt szar supportal de ez a csúcs...
  • BoneDragon
    Nem. A homlokomra, hogy igazi kockának tűnjek.
  • A4tech
  • Boncmester
    Hívd föl őket, hogy mondják meg, mi a válasz. Nekem működött.
  • j0nNyKa
    ne add már fel, abban bízok, hogy te megoldod a dolgot, és nekem nem kell velük felvenni a kapcsolatot :D
  • Omlás
    Meg jött a 3. mail is miszerint resetelték a kérdéseket lépjek be és írjam be az újakat...

Szerintetek resetelték? Hát nem bazd+ még mindíg ugyan azt a KI*****T választ kéri amit hé főn is amire nem fogadja el a helyes választ...

Kész én feladtam... a supportnak annyi esze van mint egy vödör döglött molylepkének...

Azért most már kezdek kicsit ingerült lenni pedig alapjában nyugodt figura vagyok de ezek kihozzák az emberből az állatot... Most írok neki egy utolsó mailt... azután cancel preorder aztán megveszem ismét preorderben és hozzá adom a másik accomhoz és szopjanak lovat...
  • A4tech
    ráragasztod a monitorra?
  • BoneDragon
    Űűű milyen jó kis kotor matricákat találtam a szekrény mélyén. Majd most fel lesznek használva. :)
  • j0nNyKa
    iq tesztet kitöltötted? amíg az nincs kész, nem lesz aktív a play gomb
  • Laroa
    Ühüm
  • A4tech
    óóó mamszi, imádom ezt a topicot
  • Ozzyehh
    Szerintem ez nem próbálkozás volt
  • Csabeszka24
    uristen ez ugye vicc?
  • BoneDragon
    De hát én vagyok a seggfej mert nem írtam le 32389128941x is.
  • t0xikus
    nice try, de ez párszor már volt:)
  • t0xikus
    na. én röhögök rajta és szánom:) sajnálat? ugyanmár:D
  • rholas
    Nálam még mindig nem szürke a gomb pedig 10 óra már rég eltelt.
    Lehet hiányzik valami frissités?
  • BoneDragon
  • Boncmester
    "és mivel nem vagy rosszul tájékozatták, kérdezősködik."
    Ne azt várd, hogy tájékoztassanak, hanem tájékozódj.
    Elég, ha heti 1x ránézel csak az swtor.hu-ra, minden lényeges információ fönt van, általában kiemelve, nagy piros vagy sárga betűkkel. Angolul sem kell hozzá tudni.
    De ha regeltél az swtor.com-on, ha már bétázni akarsz, ott is minden kint van, sőt, szoktak küldeni levélkét is Bioware-ék...

Helyette bejössz ide, bevallottan tájékozatlanul, és elkezded osztani az észt, hogy téged fölháborít, hoyg nem kerültél be closed bétára. Tudjuk sajnálni...
  • Ozzyehh
    Srry
  • Csabeszka24
    most jöttem visza az igen szépen kiirtátok az időpontot még a halott is észreveszi
  • Boncmester
    Behívtak mondjuk 10-20-50 ezer embert bétázni. Jelentkeztek 3 millióan. Szörnyű, hogy pont TE nem kerültél be... Pereld be őket.
  • j0nNyKa
    légyszives ide
  • gavor
    Még valami ami most a déli idegállapotom leírat.

FAQ= Frequently Asked Question = Gyakran Ismételt Kérdések = itteni kérdések nagyrész
    Tehát válaszod, először itt kell keresni. És ha nincs, akkor írj. Ha új építő hsz-d van, biztos más a fogadtatás
  • Johika
    en :D