60880
-
Sajnos ez az én problémámat nem oldja meg :\ -
egér driveredbe állítsd át a dpi-t kisebbre ha még úgy is nagy -
lvl 10 után mehetsz pvpre már. -
mouse sensitivityt hogy lehet még lejjebb vinni? 0-n van, de még így is kurva nagy -
Így 1 óra játék után, hihetetlenül hangulatos. Pve is kellemes meglepetés. Pvpre nem tudom menynire lesz lehetőség tesztelni. De eddig pontosan ezt vártam. -
[Renderer]
Height = 1080
Width = 1920
WindowX = 0
WindowY = 0
DynamicLightsLimit = 2
MeshLODQuality = 1
TextureAnisotropy = 2
AntiAliasingLevel = 2
FarClipScale = 4.
doBlobShadows = true
D3DFullScreen = true
VerticalSyncState = false
doShadows = true
EnableBloom = true
NativeHeight = 1080
NativeWidth = 1920
GammaRamp = 1.0078
Nekem így van és megy -
Szerintem azért van ez, mert szerver oldalon tárolja és nem logolsz ki rendesen, mivel az bugos most. -
[Renderer]
Width=1152
Height=864
WindowX=-1
WindowY=-1
FullScreen=true
doShadows=true
[Repository]
BaseResourceFileName=..\..\Assets\swtor_
AntiAliasingLevel = 2
nem működik:S -
baszki elfelejti a billenytyűzet beállításokat kilogolás után:S -
Aki először próbálja majd írhat véleményt ide. Mondjuk gondolom még nyúzzátok :D -
Jah, igen, azt kellett javítani, közben megoldottam. Most már csak annyi a gond, hogy az ajánlott gépigénynek bőven megfelelő gépemen nem jelenik meg a kép a karaktergenerálástól, csak a GUI van :) -
btw SITH'ARi Francia szerveren vok tesztelem a tankomat Crassus néven -
jáj nemlehet kilogolni bázzzz asztalrl csuktam be a játékot:P -
emberek a feladatkezelőmben miért megy 2 swtor? az egyik a launcher?? csak mert kicsit vissza vesz valami -
jaja no lag durva! -
danke -
Dns5000 #18916 mar csak 10 perc varakozas -
Dns5000 #18915 yay a error 6 kijatszva :P -
Customer support topik
Akiknek baja van fáradjanak ide. -
Kellemeset csalódtam, a sorbaállás oké, de semmi crash, über lag. Teljesen játszható. -
Elméletileg nem telepítetted fel a Microsoft Visual Studio 2008 Redistributable -t. -
Megtettem amit írsz, de egy ssd mellett 10 perc után, csak a betöltő képernyőt nézem, és hogy R2D2 valamit csinál a jobb alsó sarokban... 
Tehát el se jutok a szerver kiválasztásig, csak a betöltő képernyőig...
I am sad... -
Megint nyílt új angol szerver -
szerver kiválasztása után sztill crashel. valakinek megoldása erre? -
users/xxx/appdata/local/SWTOR/betatest/settings mappába megkeresed a client_settings.ini filet és beleírod ezt a sort
AntiAliasingLevel = 2 -
Ez a hiba ha a playre kattintok.
-
AA-t lehet trükkel állítani valahogy? -
Kidobott a szerver... :/ (Server error, error code: 3) -
gyerekek tök 8 milyen szerverre mentek! a francia vagy német is hemzseg európa összes országában lakó játékosoktól....én speciel egy francia szerverre mentem és percenként találkozom ENDRE-vel:P:) -
foxxi #18903 Nem csak a sor miatt. Mivel előrendeltem, tuti a kezdetkor való indulás igy nem akarok magamnak lelőni semmit. hírtelen felindulás volt hogy megnézzem. De talán igy lett jobb :) Aki nyomja, jó játékot. -
Elnyomtad a kezdő mozit, vagy végignézted és a beszélgetéseket is lejátszottad? Mert ha nem, akkor egyetlen NPC van akivel tudsz beszélni, rögtön a legelején. -
Spheriot #18901 nekem muxik minden csak a queue hosszú -
Ha launcher elindul, majd play után swtor.exe - Entry Point Not Found hibaüzenetet kapok, az mitől lehet? -
rholas #18899 Ezt a szart beléptem de nem tudok hova mennni csak bolyongok a kezdő helyen és nincs se quest semmi.
-
Egy másik megoldás erre: mikor elindul a játék és elkezd tölteni, akkor ki kell húzni netet, kidobja az üres szerver választó ablakot, net vissza, és máris ott lesznek a szerverek. -
következő probléma: szerver kiválasztása után "select" után egyből lecrashe l asztalra --> miért? -
Spheriot #18896 nekem úgy tűnik sok a fóka kevés a szerver.... -
na akiknek nem megy "PLAY" után csak crashel fagy nem csinál semmit.
Program files/SWTOR/Logs-on belül mindent
Porgram files/SWTOR/betatest/retailclient/Temp-en belül az egyetlen fájlt
vagy
Porgram files/SWTOR/betatest/retailclient/shaders-en belül az egyetlen fájlt
töröljék ki. (valakinek Temp valakinek shaders mappa van ott kell kitörölni azt az 1 filet) -
Nov 18ig kellett volna beregelned swtor.com-on. Ha ezt megtetted, akkor onnan tudod letölteni bejelentkezés után. (swtor.com/tester) -
Hol kell a klienst letolteni?Egy gamer oldalrol kaptam kodot,de letoltesi linket nem.