60880
  • j0nNyKa
    de, kunyerálhatsz valakitől béta accot, viszont sok esélyt nem látok rá, hogy összejön
  • LeWyTy
    Semmi mód nincs már rá hogy kipróbáljam a bétát?
  • lolSL
    szerinted tud az átlag bs-ről szakadt szerencsétlan angolul ennyire? :)
  • Laza
    Azt írták az emailben, hogy pénteken 17 óra után ... mikor megkaptam, akkor is próbáltam, de ua az üzenetet kaptam, mint ma 20 óra körül :(
  • TDC Geronimo
    Holnap elkerülvén a sok "omg nem megy a szerver" postokat

[Scheduled Downtime] 2:00AM CST (8:00 London, 9:00 Paris/Berlin) | Today , 10:40 PM

Tomorrow we will be taking the servers down for scheduled maintenance, and we anticipate them to be unavailable until 4:00AM CST (10:00 London, 11:00 Paris/Berlin). Please watch this thread for any updates or new information.
  • hanta
    Ha szürke a Play gomb, akkor egy későbbi hullámba vagyok beosztva? Mert semmi levelet nem kaptam erről még.
  • BoneDragon
    Én csak 1 órája várok a bejutásra, még 500-an vannak előttem... :/
  • Evoluti0N
    Valahol be lehet állítani, h ne csillagozza ki a csúnya szavakat a chat ablakban?
    Btw eddig bejön a játék. Negyed órát vártam csak, nincs lagom se és szépen fut maxon :)
  • Laroa
    Mármint a warzone-ból csak, nem magából a játékból
  • Laroa
    Találkozott már vki olyannal, hogy bemegy huttballba és egyből kickeli a játék?
  • shaba23 #18962
    Újra raktam a windowst, mivel semmiylen grafikát befolyásoló programmal nem tudtam elérni, hogy kép i legyen játék közben, ne csak GUI. Most olyan gondom van, hogy elindítom a launchert és szürke a Play gomb... nézem a customer support oldalt, de még nem találtam megoldást.
  • TDC Geronimo
    nem számmal válaszolsz, hanem ráviszed az egeret és mutatja ott. A kék csillag a light, a piros háromszög a dark
  • Dns5000
    hogy lehet megnezni, hogy milyen moral valtozassal jar a szoveg amit valasztasz?
  • Kisponyi
    jah akinek lefagy/kifagy vagy egyéb gondja van, nézzen körül driver stb környékén. Nálam semmi gond, full sreenben alt-tabolok oda-vissza,letöltök, videót rögzítek,meg is nézem game közben, plusz ide irogatok és 1x sem állt le kliens. (úgytünik még elég konfig függő a dolog)
  • Kisponyi
    pár órája már tolom és meg kell mondjam pozitívan csalódtam a játékban eddig. Bár azt továbbra is fenntartom, hogy mint theme park mmo hosszú távra nem ajánlott, de jó pár hónapig bárkit lekötne az biztos. Jelenleg egy Sith Warrior-al bohóckodom(lvl 7), de tetszik a játék :).
  • BoneDragon
    Hátha még érdekel valakit...
  • Tatyla
    multkori sith warrior csalódásom után kipróbáltam most egy Jedi Consulart és homlokegyenest az ellentéte a hangulatban,sokkal szebb az egész valahogy jobban bejött...

• Zizou2
    Nekem olyan problémám van, hogy miután kivártam a soromat és lépne be a játék, akkor a töltőképernyőnél tovább nem tudok menni :S már próbáltam legalább 4x de egyszer sem sikerült betölteni-e a játékot… valaki tudna erre megoldást? (a gépem konfigja bőven jó a játékhoz)
  • zee21
    valakinek van megoldása arra hogy amikor rákattintok a selectre a server ablakoknál akkor miért crashel le asztalra? (support forumban semmi hasonló sincs mielött valaki belinkelné)
  • Svenhassel
    Na nekem bebugozódott az egyik main story questem, szóval nem tudok továbbhaladni. :D
    Asszem kezdek egy másik karaktert...
  • BoneDragon
    Jézusom mi van itt. Na de én is hazaértem, muhahaha.
  • TDC Geronimo
    Azokat a kulcsokat asszem már rég redeemelni kellett volna. Nem fog már menni.
  • Laza
    Volt még valakinek problémája a razerzone.com -os béta kulccsal?
    Hiába próbálom megadni a Code Redemption Center-ben, nem ismeri fel :(
  • Bhalage
    egyelore el
  • TDC Geronimo
    "zene elmegy"
  • Bhalage
    na en is mentem vissza skyrimezni/bf3azni..
    nem lesz ez rossz!, amugy grafika nekem nemtetszik :d korriban es a hutta telepulesen voltam. a hutt viszont faszan nezett ki, szal a karik es a szereplok ok-k, de a kornyezet nekem eleg gagyinak tunik :D

kezeles/iranyitas rendben van. zene elmegy. na majd folytkov
  • TDC Geronimo
    C-n User/xxx... stb a többit írtam lentebb
  • TDC Geronimo
    Igen, mert ha valamit megváltoztatsz beállításokba, akkor beleírja ide. PL blob shadowot ki-bekapcsolod, akkor bekerül ide. A lényeg szerintem, hogy az AA részt te szerintem ezután szúrd be :

[Renderer]
    Width=1152
    Height=864
    WindowX=-1
    WindowY=-1
    AntiAliasingLevel = 2

Valahogy így
  • [HUN]Crassus
    szerintem rossz ini-t néztem....a C-n van a tied? dokumentumokban?
  • [HUN]Crassus
    hmm neked több adat van....
  • Tababo
    na én ki is léptem mert mennem kell dolgoznom. se nekem, se haverjaimnak nem volt gondja. idáig teljesen gördülékeny a béta.

első benyomás: nem rossz, nem egy "megváltás" de jó lesz ez. bh-zok és jó a sztori nagyon. bugok vannak rendesen de nem vészes.
  • j0nNyKa
    ja amúgy az már nálam is odatett, nem is nagyon fogom én erőltetni ezt a kis szintű kari dolgot most :D
  • TDC Geronimo
    Nem lehet, biztos. Most írtam, hogy kezdőn ahol most rengetegen vannak negyed annyi fpsem van, mint előtte volt.
  • Ozzyehh
    Eléggé eszi a gépet, de lehet hogy csak azért mert sokan vagyunk...
  • mnorbi
    lol megvan de fasz vagyok
  • mnorbi
    ez nagyon jo jatek ! hogy lehet allitani 123456789 helyere mas kombot , nem jovok ra
  • TDC Geronimo
    Mondjuk nem játszhatatlan csak zavaró így 80 fpsek után :D

Akinek szarul fut kezdőn ne ijedjen meg. Később jóval jobban fog futni, ahol nem lesznek millióan.
  • TDC Geronimo
    Poénból megnéztem egy kezdőterületet. Voltak vagy 50en, fps meg 20 alatt :)

Asszem a tömeges pvpt itt is el lehet majd felejteni. Kicsit odébb mentem a tömegtől máris visszatért a jó fps.
  • zee21
    szerver kiválasztása után egyből crash. és még csak hasonló poszt sincs support forumon. az enyémre meg persze senki se reagál. ugyh gg
  • Omlás
    Mi majd játszunk megjelenés után ... talán :]