60880
-
de, kunyerálhatsz valakitől béta accot, viszont sok esélyt nem látok rá, hogy összejön -
Semmi mód nincs már rá hogy kipróbáljam a bétát? -
szerinted tud az átlag bs-ről szakadt szerencsétlan angolul ennyire? :) -
Azt írták az emailben, hogy pénteken 17 óra után ... mikor megkaptam, akkor is próbáltam, de ua az üzenetet kaptam, mint ma 20 óra körül :( -
Holnap elkerülvén a sok "omg nem megy a szerver" postokat
[Scheduled Downtime] 2:00AM CST (8:00 London, 9:00 Paris/Berlin) | Today , 10:40 PM
Tomorrow we will be taking the servers down for scheduled maintenance, and we anticipate them to be unavailable until 4:00AM CST (10:00 London, 11:00 Paris/Berlin). Please watch this thread for any updates or new information. -
hanta #18967 Ha szürke a Play gomb, akkor egy későbbi hullámba vagyok beosztva? Mert semmi levelet nem kaptam erről még. -
Én csak 1 órája várok a bejutásra, még 500-an vannak előttem... :/ -
Evoluti0N #18965 Valahol be lehet állítani, h ne csillagozza ki a csúnya szavakat a chat ablakban?
Btw eddig bejön a játék. Negyed órát vártam csak, nincs lagom se és szépen fut maxon :) -
Laroa #18964 Mármint a warzone-ból csak, nem magából a játékból -
Laroa #18963 Találkozott már vki olyannal, hogy bemegy huttballba és egyből kickeli a játék? -
Újra raktam a windowst, mivel semmiylen grafikát befolyásoló programmal nem tudtam elérni, hogy kép i legyen játék közben, ne csak GUI. Most olyan gondom van, hogy elindítom a launchert és szürke a Play gomb... nézem a customer support oldalt, de még nem találtam megoldást. -
nem számmal válaszolsz, hanem ráviszed az egeret és mutatja ott. A kék csillag a light, a piros háromszög a dark -
Dns5000 #18960 hogy lehet megnezni, hogy milyen moral valtozassal jar a szoveg amit valasztasz?
-
Kisponyi #18959 jah akinek lefagy/kifagy vagy egyéb gondja van, nézzen körül driver stb környékén. Nálam semmi gond, full sreenben alt-tabolok oda-vissza,letöltök, videót rögzítek,meg is nézem game közben, plusz ide irogatok és 1x sem állt le kliens. (úgytünik még elég konfig függő a dolog) -
Kisponyi #18958 pár órája már tolom és meg kell mondjam pozitívan csalódtam a játékban eddig. Bár azt továbbra is fenntartom, hogy mint theme park mmo hosszú távra nem ajánlott, de jó pár hónapig bárkit lekötne az biztos. Jelenleg egy Sith Warrior-al bohóckodom(lvl 7), de tetszik a játék :). -
Hátha még érdekel valakit... -
multkori sith warrior csalódásom után kipróbáltam most egy Jedi Consulart és homlokegyenest az ellentéte a hangulatban,sokkal szebb az egész valahogy jobban bejött...
-
Zizou2 #18955 Nekem olyan problémám van, hogy miután kivártam a soromat és lépne be a játék, akkor a töltőképernyőnél tovább nem tudok menni :S már próbáltam legalább 4x de egyszer sem sikerült betölteni-e a játékot… valaki tudna erre megoldást? (a gépem konfigja bőven jó a játékhoz)
-
valakinek van megoldása arra hogy amikor rákattintok a selectre a server ablakoknál akkor miért crashel le asztalra? (support forumban semmi hasonló sincs mielött valaki belinkelné) -
Na nekem bebugozódott az egyik main story questem, szóval nem tudok továbbhaladni. :D
Asszem kezdek egy másik karaktert... -
Jézusom mi van itt. Na de én is hazaértem, muhahaha. -
Azokat a kulcsokat asszem már rég redeemelni kellett volna. Nem fog már menni. -
Volt még valakinek problémája a razerzone.com -os béta kulccsal?
Hiába próbálom megadni a Code Redemption Center-ben, nem ismeri fel :( -
Bhalage #18949 egyelore el -
"zene elmegy"
-
Bhalage #18947 na en is mentem vissza skyrimezni/bf3azni..
nem lesz ez rossz!, amugy grafika nekem nemtetszik :d korriban es a hutta telepulesen voltam. a hutt viszont faszan nezett ki, szal a karik es a szereplok ok-k, de a kornyezet nekem eleg gagyinak tunik :D
kezeles/iranyitas rendben van. zene elmegy. na majd folytkov -
C-n User/xxx... stb a többit írtam lentebb -
Igen, mert ha valamit megváltoztatsz beállításokba, akkor beleírja ide. PL blob shadowot ki-bekapcsolod, akkor bekerül ide. A lényeg szerintem, hogy az AA részt te szerintem ezután szúrd be :
[Renderer]
Width=1152
Height=864
WindowX=-1
WindowY=-1
AntiAliasingLevel = 2
Valahogy így -
szerintem rossz ini-t néztem....a C-n van a tied? dokumentumokban? -
hmm neked több adat van.... -
Tababo #18942 na én ki is léptem mert mennem kell dolgoznom. se nekem, se haverjaimnak nem volt gondja. idáig teljesen gördülékeny a béta.
első benyomás: nem rossz, nem egy "megváltás" de jó lesz ez. bh-zok és jó a sztori nagyon. bugok vannak rendesen de nem vészes. -
ja amúgy az már nálam is odatett, nem is nagyon fogom én erőltetni ezt a kis szintű kari dolgot most :D -
Nem lehet, biztos. Most írtam, hogy kezdőn ahol most rengetegen vannak negyed annyi fpsem van, mint előtte volt. -
Eléggé eszi a gépet, de lehet hogy csak azért mert sokan vagyunk... -
mnorbi #18938 lol megvan de fasz vagyok -
mnorbi #18937 ez nagyon jo jatek ! hogy lehet allitani 123456789 helyere mas kombot , nem jovok ra -
Mondjuk nem játszhatatlan csak zavaró így 80 fpsek után :D
Akinek szarul fut kezdőn ne ijedjen meg. Később jóval jobban fog futni, ahol nem lesznek millióan. -
Poénból megnéztem egy kezdőterületet. Voltak vagy 50en, fps meg 20 alatt :)
Asszem a tömeges pvpt itt is el lehet majd felejteni. Kicsit odébb mentem a tömegtől máris visszatért a jó fps. -
szerver kiválasztása után egyből crash. és még csak hasonló poszt sincs support forumon. az enyémre meg persze senki se reagál. ugyh gg -
Mi majd játszunk megjelenés után ... talán :]