60880
-
mgerihun #19052 Azt tudjátok, hogy nem terveznek már új patchet kiadni releaseig? Ergo ezek a hibák maradnak még egy darabig, kisebb bugfixek érkeznek csak. -
És azt, hogy kevesebb mint 3 hét van a launchig? :) -
Szerintem a játék most messze előrébb jár mint mondjuk WAR, Conan stb. 1 hónappal a kiadásuk után. Szerintem ezt eddig profin hozták le de azért még ma kíváncsian várom az újabb hullámot mi lesz akkor. -
Boncmester #19049 Te bétázol? Nekem már itt is van az asztalomon a full játék. -
Csabeszka24 #19048 ezaz sokan elfelejtik -
azt tudtatok hogy betaval jatszotok? -
mgerihun #19046 Én azért találkoztam sok bug-al ami zavaró volt. Van egyfajta armor sett ami nem látszik, átnézek karaktereken, BH klántárs beragadt dialógus után story területen a falba, relogolnia kellett, Voidstar warzone szép crasheket produkál, többi warzone jó, Black Talonba ha valaki dc-zik még mindig kiesik a világból. Ui hibák, chanel csíkok nem számolnak vissza, ha gcd-n tolod spelleket és közben mozogsz, akkor néha lemarad spell animáció, emoteok nagy része inaktív és még sorolhatnám :) De összességében 10/10-es azért mindenesetre látszik, hogy nem mostanra tervezték kiadni a játékot, csak gondolom EA már szorongatta őket. -
Csabeszka24 #19045 én benne vagyok te kezded -
Számomra a legzavaróbb az volt, amikor elkezdtem találkozni a kollégákkal, akiknak ugyanolyan társaik voltak, mindegyik piros feketében volt, és szürke csimpánz szerü képződményt vezetett. Annyira profi a Bioware, miért nem lehetett mondjuk az egyiknek sötétszürke, a másiknak világoszürke, a harmadiknak kékpöttyös színe? Pl. a Twi'lek kisérők. A sztori szerint még okés is lenne, de amikor már mindenki ugyanolyannal mászkál, na az kissé zavaró és ha random variálhatóság lenne, nagyot belefektetniük se kéne. Így klónok.
A ruhareward is lehetne egyik piros, a másik kék, a harmadik zöld, meg mit tudom én, nagy ész ehhez se kéne.
Vagy túl sokat kívánok? -
DragonKnight #19043 Csak utánad :D -
mgerihun #19042 még mindig nincs szerver :(
-
Boncmester #19041 Csoportos öngyilkosság, ki tart velem? :) -
Erre semmi esély. -
Lonni #19039 mi lesz most?
-
Boncmester #19038 A channelednél a csík 11.11-el ugyanilyen nekem. -
Laroa #19037 az ncore fórumon faszságokat beszélnek, senkinek sem marad meg a karaktere. -
Egyikre sincs esély ne hidd el az ilyen baromságokat... -
én arra jöttem rá, hogy nem szabad úgy nekikezdeni a játéknak, h az SWG-t veszi az ember alapul.. hirtelen "bezártság érzése" lesz az embernek ilyenkor :) -
Laroa #19034 De most felupdate-elek 11.11re 11.9ről driver terén aztán hátha jobb lesz pár dolog :) -
Csabeszka24 #19033 nem csak amékel komolyaban elkezdtem küldizni a többit csak ugy megnéztem -
KondorKhan #19032 Ncore fórumon mondták, hogy ezen béta karakterei már megmaradnak....ha ez igaz, akkor van esély a karakterek szerver átvándorlására? -
Csabeszka24 #19031 én 1 bugot tapasztaltam 1 két ellenfél miko meghal nem esik ösze hanem befagy -
Boncmester #19030 NINCS MÉG SZERVER, ÁÁÁÁÁ :( -
Laroa #19029 UI bugok vannak. A chanelled képességeknél a csík nem normális ütemben csökken lefelé hanem ugrál.
Ha változtatsz grafikai beállításokon akkor néha teljesen be tud ragadni a cast bar és nincs animáció
ha ki alt+tabolsz és vissza akkor néha eltűnnek a portrék.
ennyit találtam ati kártyával. Játékkal majdnem teljesen meg lennék elégedve, ha kicsit kevesebb lagg lenne a pvp zónákban. -
Dns5000 #19028 omg nem mondod ,hogy 9 mind a 8 ban ? -
DragonKnight #19027 Hát tegnap elhúztam egy kövér kopasz elhizott HanSolo utánzatot lvl 10-ig. Crash nincs fullHD Max graph-on röccenéstelenül megy.
A questek érdekesek, még a "kill ten rats" tipusú quesketek is jó köritéssel látják el, és igy a sztori megmenti a dolgot.
A haladás egyszerű, a questek könnyűek néha túlságosan is. Még egyszer sem haltam meg.
Látszik a dolgon hogy pénzt nem kimélve egy becsületes iparos munkát tettek le a fiúk az asztalra.
Hogy ez lesz az új MMORPG Szent Grál? Nem hiszem... nem emiat fognak a WoW szerverek elnéptelenedni, lehet hogy lesz csökkenés vagy 2-3 hónapig de utána biztos helyre fog állni a status quo.
A játékban csak egy "bug"-ot láttam de ez inkább a játékmotor sajátossága. Amikor lövök a puskával akkor még mielőtt a lövés eldördülne már csökken az ellenfél HP-ja. Ez egy spec kliens lag. Nem tudom hogy lokális-e a probléma vagy igy működik a játék, de mindenképpen elég gagyi.
-
Csabeszka24 #19026 mikor elöször beléptem a játékba magömlésem volt -
Csabeszka24 #19025 én 9 de má minden kasztból inditotam 1et -
Dns5000 #19024 hanyadik szintuek vagytok? En 11 :D -
Játéktapasztalatok:
Tegnap 5től, éjjel fél háromig játszottunk a játékkal. Nekem nagyon bejön a cucc, nem bántam meg az előrendelést. Grafika nekem tetszik, bár Korriban kicsit sivár, de hát ugye pont ez a lényeg benne.
Crash csak egyszer volt, valamikor éjjel 11 fele, de utána egyszerre vissza is tudtam menni.
Bug-ot csak egyet találtam, az Acolyte-os küldetést hiába vettem fel, hiába scanneltem az embereket, miután megöltem őket, ugyanúgy 0/4 volt a küldetés leírásban. Többször is megpróbáltam ugyan az volt a gond. Ma reggel viszont meg tudtam csinálni. :D
Korriban-t elhagytam, jöhet az űrállomás. :) Level 12-vel... -
Csabeszka24 #19022 nekem minden maxon van és semmi akadás -
Srácok én megmondtam, hogy nem lesz itt semmi gond 
-
Én eljutottam 4-es szintig, random crash, azóta hang van, kép nincs...
ATI driver(ek) fel/le leszedése, játék újboni lehúzása sem hozott megoldást.
Uh. irány a melóhely, hátha ott megy :) -
Boncmester #19019 Ez majd minden játéknál így van, de itt eléggé gyorsan visszajön amúgy más játékokhoz képest... -
Elő. -
másnál is előfordul az,hogy ha alt+tabol akkor a játékban minden elsötétül és csak idővel jön vissza a textúra? -
Wlanseraf #19016 :) nem tudok semmi az enginről... gondolom szokásos MMO, szereti a ramot meg a brutál procit. -
kraven81 #19015 Ok akkor csak a gépem régi:) -
Wlanseraf #19014 Nálam sincs, de persze a látótáv meg az egyéb csuszkákkal be lehet mindent rogyasztani:) fullHD-ban bent 120 körül kint kezdőhelyen 35-40 fps.
Questelés közben terepen 60-80, teljesen jó.
Egy nem tetszik hogy a karakterem egy kicsit statikusan mozog picit, de nem vészes megszokható. -
Boncmester #19013 Nekem mindenhol teljesen sima, másfél hónap alatt sokat javult a performancia, pedig már akkor sem volt rossz.