60880
  • mgerihun
    Azt tudjátok, hogy nem terveznek már új patchet kiadni releaseig? Ergo ezek a hibák maradnak még egy darabig, kisebb bugfixek érkeznek csak.
  • Khabbas
    És azt, hogy kevesebb mint 3 hét van a launchig? :)
  • Jeffjohnson
    Szerintem a játék most messze előrébb jár mint mondjuk WAR, Conan stb. 1 hónappal a kiadásuk után. Szerintem ezt eddig profin hozták le de azért még ma kíváncsian várom az újabb hullámot mi lesz akkor.
  • Boncmester
    Te bétázol? Nekem már itt is van az asztalomon a full játék.
  • Csabeszka24
    ezaz sokan elfelejtik
  • quad
    azt tudtatok hogy betaval jatszotok?
  • mgerihun
    Én azért találkoztam sok bug-al ami zavaró volt. Van egyfajta armor sett ami nem látszik, átnézek karaktereken, BH klántárs beragadt dialógus után story területen a falba, relogolnia kellett, Voidstar warzone szép crasheket produkál, többi warzone jó, Black Talonba ha valaki dc-zik még mindig kiesik a világból. Ui hibák, chanel csíkok nem számolnak vissza, ha gcd-n tolod spelleket és közben mozogsz, akkor néha lemarad spell animáció, emoteok nagy része inaktív és még sorolhatnám :) De összességében 10/10-es azért mindenesetre látszik, hogy nem mostanra tervezték kiadni a játékot, csak gondolom EA már szorongatta őket.
  • Csabeszka24
    én benne vagyok te kezded
  • a.carkey
    Számomra a legzavaróbb az volt, amikor elkezdtem találkozni a kollégákkal, akiknak ugyanolyan társaik voltak, mindegyik piros feketében volt, és szürke csimpánz szerü képződményt vezetett. Annyira profi a Bioware, miért nem lehetett mondjuk az egyiknek sötétszürke, a másiknak világoszürke, a harmadiknak kékpöttyös színe? Pl. a Twi'lek kisérők. A sztori szerint még okés is lenne, de amikor már mindenki ugyanolyannal mászkál, na az kissé zavaró és ha random variálhatóság lenne, nagyot belefektetniük se kéne. Így klónok.

A ruhareward is lehetne egyik piros, a másik kék, a harmadik zöld, meg mit tudom én, nagy ész ehhez se kéne.

Vagy túl sokat kívánok?
  • DragonKnight
    Csak utánad :D
  • mgerihun
    még mindig nincs szerver :(
  • Boncmester
    Csoportos öngyilkosság, ki tart velem? :)
  • Khabbas
    Erre semmi esély.
  • Lonni
    mi lesz most?
  • Boncmester
    A channelednél a csík 11.11-el ugyanilyen nekem.
  • Laroa
    az ncore fórumon faszságokat beszélnek, senkinek sem marad meg a karaktere.
  • Jeffjohnson
    Egyikre sincs esély ne hidd el az ilyen baromságokat...
  • BlackShadow
    én arra jöttem rá, hogy nem szabad úgy nekikezdeni a játéknak, h az SWG-t veszi az ember alapul.. hirtelen "bezártság érzése" lesz az embernek ilyenkor :)
  • Laroa
    De most felupdate-elek 11.11re 11.9ről driver terén aztán hátha jobb lesz pár dolog :)
  • Csabeszka24
    nem csak amékel komolyaban elkezdtem küldizni a többit csak ugy megnéztem
  • KondorKhan
    Ncore fórumon mondták, hogy ezen béta karakterei már megmaradnak....ha ez igaz, akkor van esély a karakterek szerver átvándorlására?
  • Csabeszka24
    én 1 bugot tapasztaltam 1 két ellenfél miko meghal nem esik ösze hanem befagy
  • Boncmester
    NINCS MÉG SZERVER, ÁÁÁÁÁ :(
  • Laroa
    UI bugok vannak. A chanelled képességeknél a csík nem normális ütemben csökken lefelé hanem ugrál.
    Ha változtatsz grafikai beállításokon akkor néha teljesen be tud ragadni a cast bar és nincs animáció
    ha ki alt+tabolsz és vissza akkor néha eltűnnek a portrék.
    ennyit találtam ati kártyával. Játékkal majdnem teljesen meg lennék elégedve, ha kicsit kevesebb lagg lenne a pvp zónákban.
  • Dns5000
    omg nem mondod ,hogy 9 mind a 8 ban ?
  • DragonKnight
    Hát tegnap elhúztam egy kövér kopasz elhizott HanSolo utánzatot lvl 10-ig. Crash nincs fullHD Max graph-on röccenéstelenül megy.
    A questek érdekesek, még a "kill ten rats" tipusú quesketek is jó köritéssel látják el, és igy a sztori megmenti a dolgot.
    A haladás egyszerű, a questek könnyűek néha túlságosan is. Még egyszer sem haltam meg.
    Látszik a dolgon hogy pénzt nem kimélve egy becsületes iparos munkát tettek le a fiúk az asztalra.
    Hogy ez lesz az új MMORPG Szent Grál? Nem hiszem... nem emiat fognak a WoW szerverek elnéptelenedni, lehet hogy lesz csökkenés vagy 2-3 hónapig de utána biztos helyre fog állni a status quo.

A játékban csak egy "bug"-ot láttam de ez inkább a játékmotor sajátossága. Amikor lövök a puskával akkor még mielőtt a lövés eldördülne már csökken az ellenfél HP-ja. Ez egy spec kliens lag. Nem tudom hogy lokális-e a probléma vagy igy működik a játék, de mindenképpen elég gagyi.
  • Csabeszka24
    mikor elöször beléptem a játékba magömlésem volt
  • Csabeszka24
    én 9 de má minden kasztból inditotam 1et
  • Dns5000
    hanyadik szintuek vagytok? En 11 :D
  • orichalcos
    Játéktapasztalatok:

Tegnap 5től, éjjel fél háromig játszottunk a játékkal. Nekem nagyon bejön a cucc, nem bántam meg az előrendelést. Grafika nekem tetszik, bár Korriban kicsit sivár, de hát ugye pont ez a lényeg benne.

Crash csak egyszer volt, valamikor éjjel 11 fele, de utána egyszerre vissza is tudtam menni.

Bug-ot csak egyet találtam, az Acolyte-os küldetést hiába vettem fel, hiába scanneltem az embereket, miután megöltem őket, ugyanúgy 0/4 volt a küldetés leírásban. Többször is megpróbáltam ugyan az volt a gond. Ma reggel viszont meg tudtam csinálni. :D

Korriban-t elhagytam, jöhet az űrállomás. :) Level 12-vel...
  • Csabeszka24
    nekem minden maxon van és semmi akadás
  • Ozzyehh
    Srácok én megmondtam, hogy nem lesz itt semmi gond
  • Khabbas
    Én eljutottam 4-es szintig, random crash, azóta hang van, kép nincs...
    ATI driver(ek) fel/le leszedése, játék újboni lehúzása sem hozott megoldást.
    Uh. irány a melóhely, hátha ott megy :)
  • Boncmester
    Ez majd minden játéknál így van, de itt eléggé gyorsan visszajön amúgy más játékokhoz képest...
  • a.carkey
    Elő.
  • Anthrax
    másnál is előfordul az,hogy ha alt+tabol akkor a játékban minden elsötétül és csak idővel jön vissza a textúra?
  • Wlanseraf
    :) nem tudok semmi az enginről... gondolom szokásos MMO, szereti a ramot meg a brutál procit.
  • kraven81
    Ok akkor csak a gépem régi:)
  • Wlanseraf
    Nálam sincs, de persze a látótáv meg az egyéb csuszkákkal be lehet mindent rogyasztani:) fullHD-ban bent 120 körül kint kezdőhelyen 35-40 fps.
    Questelés közben terepen 60-80, teljesen jó.

Egy nem tetszik hogy a karakterem egy kicsit statikusan mozog picit, de nem vészes megszokható.
  • Boncmester
    Nekem mindenhol teljesen sima, másfél hónap alatt sokat javult a performancia, pedig már akkor sem volt rossz.