60878
  • j0nNyKa
    na hát igen, DKn is lehet ACt választani, de a magadfajták miatt még tutorialt is tettek be AC választásra - láthatóan még mindig kevés :D
  • zee21
    Valakinek van valami ötlete arra hogy miért crashelek le folyton miután rákattintok a select a szervereknél?? (support forumban semmi ilyesmi nincs)
  • Warden
    nagyon bejön a játék egy nap után.Volt wow os guild társaimmal játszotunk egy amerikai szerveren abszolute nem volt semiféle gond a játékkal.Ill a kilépés még tegnap csak a tálcáról ment de most délelött már az is működött normálisan.voltam az első flashpointban nagyon jó lett hangulatos, és bevezetó instának nagyon megfelelő.
  • Warden
    Menj vissza a flottára és keresd meg az inquisitor trainert és válassz.Amugy quest is visz oda ugyhogy elsiklottál melette.
  • Ozzyehh
    Srácok level 11 vagyok sith inkvizítorral de még nem tudtam AC-t választani... átsiklottam volna fölötte? már dortmund kaas on vagyok :S pls heelp
  • j0nNyKa
    ezek a "bugos a quest" dolgok 99%-ban felhasználói hibák, én már nagyon-nagoyn régen nem találkoztam bugos questtel (az elsővel Taris végén találkoztam, 35ös szinten, azóta nem is volt több, Hothon járok)
  • Thaddeus
    Hmm elvileg ez lesz az:
    "1) Player may not be able to logout back to the character selection screen normally and may appear 'stuck' on the loading screen.

- Workaround: Please use Alt + F4 to manually close your game client. You may need to wait up to an hour before re-logging in with the same character."
  • Thaddeus
    Üdv, a főképernyőn csak pörög a jobb alsó sarokban a karika, de nem megy tovább, valakinek volt ilyen probléma? Tegnap este jó volt.
  • j0nNyKa
    űrhajó mindenkinek Dromund Kaas végén (~level 16), 2. companionod meg Tatooine végén (~level 29)
  • Zeboo
    Sziasztok! 2 kérdés: Ha felveszem a unique kristályt meg kapom majd akkor is megjelent a játék? Lvl 10 után AC-t hol tudok választani?
  • Spheriot
    na nekem pont a végső quest bugosodott be a kezdő zónán, nem tudom acceptálni a questet pedig azt írja ki complete....
  • DummyBoy
    Ehh ... :

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=662543
  • Rubint
    Ez nekem is volt párszor az eggyel ezelőtti nvidia driver-rel, felraktam a legújabbat és nem volt több fagyás.
  • BlackShadow
    ha SWG szintet várok el, akkor csalódott vagyok, ha új KOTOR részt akkor meg jónak tűnik :)
  • TDC Geronimo
    Na látom mindenkinek tetszik a cucc. Helyes! :) Féltem a hétvégétől a betaban mutatott balfaszoskodások miatt, de úgy látszik felkapcsolták a launch tartalékokat.
  • BlackShadow
    mivel offline volt a szeró amin volt IA karakterem indítottam egy republic troopert egy másikon.. hát durva volt kb 100 trooperrel egyszerre kezdeni :D

egy picit üresnek érzem amúgy a játékban a teret..t egnap öcsém wowozott mögöttem és nézegettem a kettőt.. vhogy utóbbiban mintha több életet láttam volna a környezetben.. v ez csak a kezdő bolygóknál ilyen?
    elképzelhető persze h grafikai beállításaim miatt ilyen sovány szegény :)

de az h mindenki uúgy néz ki elég fura :\
  • Braikingboss
    Lehet írtátok már de most atom lusta vagyok vissza olvasni :D Amint behív Voidstar-ra és elindulna a warzone kifagy a game. Mi lehet a problem V Sync-et kapcsoljam ki?
  • Smuge
    Úgy látom neked se működik.
    Belépek de teljesen inaktív a Play gombom pedig mindent az utasítások szerint csináltam.
  • DummyBoy
    Nem oldotta meg ...

Szóval elindítom a Launchert, elfut a csík, megjelenik egy üzenet, ami azonnal el is tűnik, és csak Exit gombom van ...

Valami Environment is currently ...
  • Rohamoszti
    Srácok mi a franc van ezzel? Olvasom, hogy ATI kártyával lehetnek gondok a grafikával és voltak is tegnap elég rendesen a karakterem eltorzult, de ma már be se tudok lépni hanem sötét képernyő.... szépen javították. :-\
  • Quler
    Én már péntektől tesztelhettem volna!:(
  • a.carkey
    Na pont a miénk offline. :)
  • a.carkey
    Írj nekik preorderként. Utána lekezelnek, és kapsz számozott ticketet is.

Egy kérdés:

Mikortól tudnál tesztelni? Péntektől v. szombattól?
  • a.carkey
    Mehetnének már a US szerverek!
  • Quler
    ÉN még mindig ott tartok,hogy nem tudok belépni a weboldalra(swtor.com),és a gamet sem tudom telepíteni,me nem fogadja el a security questionra a választ!levélre sem reagálnak,telefont sem veszik fel:(szal fasza:(
  • DummyBoy
    Semmi ... 5-ik restart megoldotta :)

• quad
    haha :D
  • Ozzyehh
    Egy negatívumot tudok mondani, dagadt kövér twilekek MINDENFELÉ
  • maniac001
    Na az összes amerikai szerver offline, csak az európaiak mennek...
  • quad
    jaja en is ;(
  • Rubint
    Néhány megy már.
  • Torzonborz
    azt tudtad hogy ez egy nyílt fórum ahová mindenki leírhatja a véleményét normális keretek között ?
  • Laroa
    Ami geciidegesítő hogy hallod mások companionjait beszélni
  • quad
    na már jön a sok dzsedáj mint a raaaj =)
  • Laroa
    Béta van? :( A franc azt hittem ez már az early start, én f2play a játék :(
  • Dns5000
    server statusz?
  • Csabeszka24
    anak örüljünk hogy tegnap ilyen simán ment a belépés
  • quad
    raj vagy. mindenesetre olyan dolgokat irtok le amik kb akarmilyen betaban elofordultak igeeen meg a nagy kataklizma betaban is :)
  • mgerihun
    Azt tudjátok, hogy nem terveznek már új patchet kiadni releaseig? Ergo ezek a hibák maradnak még egy darabig, kisebb bugfixek érkeznek csak.
  • Khabbas
    És azt, hogy kevesebb mint 3 hét van a launchig? :)