60878
-
na hát igen, DKn is lehet ACt választani, de a magadfajták miatt még tutorialt is tettek be AC választásra - láthatóan még mindig kevés :D -
Valakinek van valami ötlete arra hogy miért crashelek le folyton miután rákattintok a select a szervereknél?? (support forumban semmi ilyesmi nincs) -
Warden #19088 nagyon bejön a játék egy nap után.Volt wow os guild társaimmal játszotunk egy amerikai szerveren abszolute nem volt semiféle gond a játékkal.Ill a kilépés még tegnap csak a tálcáról ment de most délelött már az is működött normálisan.voltam az első flashpointban nagyon jó lett hangulatos, és bevezetó instának nagyon megfelelő. -
Warden #19087 Menj vissza a flottára és keresd meg az inquisitor trainert és válassz.Amugy quest is visz oda ugyhogy elsiklottál melette. -
Srácok level 11 vagyok sith inkvizítorral de még nem tudtam AC-t választani... átsiklottam volna fölötte? már dortmund kaas on vagyok :S pls heelp -
ezek a "bugos a quest" dolgok 99%-ban felhasználói hibák, én már nagyon-nagoyn régen nem találkoztam bugos questtel (az elsővel Taris végén találkoztam, 35ös szinten, azóta nem is volt több, Hothon járok) -
Thaddeus #19084 Hmm elvileg ez lesz az:
"1) Player may not be able to logout back to the character selection screen normally and may appear 'stuck' on the loading screen.
- Workaround: Please use Alt + F4 to manually close your game client. You may need to wait up to an hour before re-logging in with the same character." -
Thaddeus #19083 Üdv, a főképernyőn csak pörög a jobb alsó sarokban a karika, de nem megy tovább, valakinek volt ilyen probléma? Tegnap este jó volt. -
űrhajó mindenkinek Dromund Kaas végén (~level 16), 2. companionod meg Tatooine végén (~level 29) -
Sziasztok! 2 kérdés: Ha felveszem a unique kristályt meg kapom majd akkor is megjelent a játék? Lvl 10 után AC-t hol tudok választani? -
Spheriot #19080 na nekem pont a végső quest bugosodott be a kezdő zónán, nem tudom acceptálni a questet pedig azt írja ki complete.... -
Ehh ... :
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=662543 -
Ez nekem is volt párszor az eggyel ezelőtti nvidia driver-rel, felraktam a legújabbat és nem volt több fagyás. -
ha SWG szintet várok el, akkor csalódott vagyok, ha új KOTOR részt akkor meg jónak tűnik :) -
Na látom mindenkinek tetszik a cucc. Helyes! :) Féltem a hétvégétől a betaban mutatott balfaszoskodások miatt, de úgy látszik felkapcsolták a launch tartalékokat. -
mivel offline volt a szeró amin volt IA karakterem indítottam egy republic troopert egy másikon.. hát durva volt kb 100 trooperrel egyszerre kezdeni :D
egy picit üresnek érzem amúgy a játékban a teret..t egnap öcsém wowozott mögöttem és nézegettem a kettőt.. vhogy utóbbiban mintha több életet láttam volna a környezetben.. v ez csak a kezdő bolygóknál ilyen?
elképzelhető persze h grafikai beállításaim miatt ilyen sovány szegény :)
de az h mindenki uúgy néz ki elég fura :\ -
Lehet írtátok már de most atom lusta vagyok vissza olvasni :D Amint behív Voidstar-ra és elindulna a warzone kifagy a game. Mi lehet a problem V Sync-et kapcsoljam ki?
-
Úgy látom neked se működik.
Belépek de teljesen inaktív a Play gombom pedig mindent az utasítások szerint csináltam. -
Nem oldotta meg ...
Szóval elindítom a Launchert, elfut a csík, megjelenik egy üzenet, ami azonnal el is tűnik, és csak Exit gombom van ...
Valami Environment is currently ... -
Rohamoszti #19071 Srácok mi a franc van ezzel? Olvasom, hogy ATI kártyával lehetnek gondok a grafikával és voltak is tegnap elég rendesen a karakterem eltorzult, de ma már be se tudok lépni hanem sötét képernyő.... szépen javították. :-\ -
Quler #19070 Én már péntektől tesztelhettem volna!:( -
Na pont a miénk offline. :) -
Írj nekik preorderként. Utána lekezelnek, és kapsz számozott ticketet is.
Egy kérdés:
Mikortól tudnál tesztelni? Péntektől v. szombattól? -
Mehetnének már a US szerverek! -
Quler #19066 ÉN még mindig ott tartok,hogy nem tudok belépni a weboldalra(swtor.com),és a gamet sem tudom telepíteni,me nem fogadja el a security questionra a választ!levélre sem reagálnak,telefont sem veszik fel:(szal fasza:( -
Semmi ... 5-ik restart megoldotta :)
-
haha :D -
Egy negatívumot tudok mondani, dagadt kövér twilekek MINDENFELÉ 
-
maniac001 #19062 Na az összes amerikai szerver offline, csak az európaiak mennek... -
jaja en is ;( -
Néhány megy már. -
azt tudtad hogy ez egy nyílt fórum ahová mindenki leírhatja a véleményét normális keretek között ? -
Laroa #19058 Ami geciidegesítő hogy hallod mások companionjait beszélni -
na már jön a sok dzsedáj mint a raaaj =) -
Laroa #19056 Béta van? :( A franc azt hittem ez már az early start, én f2play a játék :( -
Dns5000 #19055 server statusz? -
Csabeszka24 #19054 anak örüljünk hogy tegnap ilyen simán ment a belépés -
raj vagy. mindenesetre olyan dolgokat irtok le amik kb akarmilyen betaban elofordultak igeeen meg a nagy kataklizma betaban is :) -
mgerihun #19052 Azt tudjátok, hogy nem terveznek már új patchet kiadni releaseig? Ergo ezek a hibák maradnak még egy darabig, kisebb bugfixek érkeznek csak. -
És azt, hogy kevesebb mint 3 hét van a launchig? :)