60880
  • Boncmester
    Amikor Dromund Kassra illetve Coruscantra kéne utaznod, akkor előtte van egy űrállomás. Ott van egy quest, amit föl kell venni, és az ad AC-t. A kezdő bolygón nem tudsz AC-t válastani, a fővárosba pedig már úgy menj, hogy megvan!
  • XenHai
    AC hogyan lehet ki osztani lvl 11 en vagyok már és semmi jele.
  • Jim79
    Sziasztok!

Nekem csak annyi gondom lenne, hogy a térkép elég sűrűn bebuggol, nem mutat semmit.., restart általában megoldja, csak a sorban állás miatt elég macerás.
    Erre van már valamilyen megoldás..?

köszi a válaszokat előre is.
  • TDC Geronimo
    users/xxx/appdata/local/SWTOR/betatest/settings mappába megkeresed a client_settings.ini filet és beleírod ezt a sort

AntiAliasingLevel = 2
  • BlackShadow
    hát akkor sajnos nem tudom .. support fórum? ill lehet egy vga driver frissítés segítene
  • SkyLand
    Nekem 20perc után is csak a fekete képernyő pedig 4 magos proci 6770 vidi kártya 6gb ram van szóval nem értem.
  • BoneDragon
    Mert béta!
  • V43 1105
    Mért nincs élsímítás ? :(((
  • BlackShadow
    nekem szokott ilyen lenni néha.. a hangokat előbb elkezdi lejátszani minthogy betöltötte volna az animációt :) ált pár mp után nekem bejön a kép is
  • SkyLand
    Sziasztok!

Valakinél már volt olyan hiba hogy mikor beírod a kódodat elfogadja és PLAY gomb világit elindítod a játékot és csak fekete képernyő van de hátérbe megy a duma?
  • BoneDragon
    Végre itthon, kockulhatok tovább.
  • TDC Geronimo
    haha

Rockjaw Stephen Reid
    We passed our peak number of users across all servers inside 10 minutes. More than ever before online. Total number = lots.
  • TDC Geronimo
    Ahogy elnézem 100+ szerver van már. Kíváncsi leszek a számokra beta hétvége végén. Le a kalappal BW előtt, rendesen leszervezték ezt a hétvégét ennyi playerrel. Launch miatt már nem is aggódok, főleg, hogy lépcsőzetesen engedik oda is be az embereket
  • TDC Geronimo
    Hát gondolom a sebzést egyből beregisztrálja, mint ahogy az animációja odaér. Nekem ez még annyira nem tűnt fel, de szerintem ez ficsőr.
  • Caliph
    na megvolt az első crash. és a mai csatlakozók miatt már állhatok is be a sorba:D
  • Zeboo
    @Gero&Jonny: BH lövésekor hamarabb látom a sebzést a mob-on, mint ahogy eltalálnám. Ez feature vagy bug?
  • Omlás
    N1ggA "kollegának" köszönhetően akkor lássuk a "medvét" :]

A "support" meg elmehet a búsba...
  • Omlás
  • BlackShadow
    egy kérdés..
    companion öltöztetéskor ugye karatker lapon megnyitom azt a fület, majd inventoryból rakom a dolgokat.. viszont nekem az összehasonlításkor (ha rajtahagyom az egeret) akkor mindig a saját karakteremmel hasonlítja össze.. ez így elég macera :\
    én csinálok rosszul vmit v ez bug?
  • j0nNyKa
    najó a királyságomat neked adom, de a lányom kezét sosem kapod meg.
  • j0nNyKa
    így igaz
  • TVelvet
    17:00 kor fogok tudni játszani ezek szerint. ha 10:00 CST időzónát adtak meg?
  • slow66
    Nagyon szupi a játék, nem bántam meg, hogy előrendeltem, sőt mára ki lett javítva az egyetlen bug is amivel találkoztam, viszont van 1 kis bibi még a kliensel. Ati kártyám van, legújjabb driver meg minden, és mégis meghatározhatatlan időnként fogja a játék és egyszer csak elsötétül a kép és csak egy rezet segít rajta. A hang meg megy közbe, a gép maga nem fagy le, csak kép nincs. Valakinek volt hasonló problémája ? Esetleg vmi tipp mitől lehet ? Előre is köszi!
  • Tababo
    na én most egy jedi consulart nyúzok és valami baszott jóó lett.
    beszarás a kezdő terület. nagyon baba.
  • Warden
    Normális vákaszt adtam a normális kérdésedre.Megtaláltad örvendünk.jonykának meg hagyd meg a 18-23 napos kis királyságát élete legfontosabb fél évét élte eleinte normálisan majd egyre duzzadó orcával.miután megjelenik a game ugyanolyan játékos marad csupán mint te vagy én "kiváltságok" nélül.majd miután a 3. guildból baxák ki az irritáló stilusa miatt amit az "énmindentudokmertbétáztamakezdetektől" szindrómája okoz csak elgondolkodik hogy valamin változtatnia kellene, mert amúgy nem egy hülyegyerek.
  • MrStokes
    Koszi.

Eljottem a kezdo teruletrol es mar jo is a general chat. :)
  • j0nNyKa
    ez a high level server egyelőre nem nagyon ereszt be, igazából kinyírta az egész accot :D
  • j0nNyKa
    hajód, cantina, imperial/republic fleet
  • MrStokes
    Amikor a companion-om azt mondogatja, hogy beszleni szeretne velem privatban, meg megjelenik a protrejan az az ikon is, akkor mi a teendo, hogyan tudm megejteni ezt a beszelgetest?

Mai szep napon eltunt a general chat, irni tudok ra, de en nem latom, pedig be van kapcsolva a chat ablak beallitasai kozott. Nem tudom, hogy mas latja -e vagy csak szimplan nem mukodik. Tapasztalt mar mas is hasonlot?
  • j0nNyKa
    köcc ránézek
  • TDC Geronimo
    Ami idegesítő és remélem launchra megoldódik, hogy ha partyba vagy és bementek együtt warzoneba, miután kijöttök szétdobja partyt és nem csinálja újra.
  • Bhalage
    en azert kiprobalom lehet megtetszik, azert egy sw nem sw piros fenykard nelkul ;y
  • TDC Geronimo
    Szerintem nem véletlen csinálták ilyen jóra a nem erőhasználó classokat. Nekem is sokkal élvezetesebb a BH, mint az SW volt.
  • TDC Geronimo
    Uphrades
  • [HUN]Crassus
    yepp
  • Bhalage
    no BH lvl8ig felvive, en sem akarom tovabb spoilerezni, kurvara tetszik :DD mindenkit kivegeztem akit lehetett. nagoyn tetszik, hogy a questek is a dontesektol vezerelve valtozhatnak, atvagnak 1x 2x 3x :D aztan egy headshottal vege :D kesobb meg egy sith ?warriort ki fogok probalni. companion eleg eros es hasznalhato

jo gamma lesz ez hurra.

gfx gyors, lag nincs, toltesek gyorsak, nekem ez a voice actos cucc nagyon bejon.
  • j0nNyKa
    azt tudjuk, hogy mi a szerver neve ?
  • TDC Geronimo
    Jonny :

"server Uphrades , just logged in to find x2 lvl 42 toons sitting there, happy days , they were right when said didn't know ETA for it, its already here lol guess brought up by mistake when added servers for weekend testing"

majd meglesem.
  • KondorKhan
    Na jó, felvittem a Troopert lvl.12re, mivel nagyon tetszik a karakter sztorija, így ezt is fogom majd választani, mivel nem akarok több spoilert, mert nagyon jó a történet, azt hiszem kezdek egy új karit? valami tanács hogy melyiket éri meg a legjobban, kivéve a Sith Warriort, mert az a másik kari ahol nem akarok spoilerek. :D
  • Ozzyehh
    JA és kurvára el lehet siklani mellette ha a főszálra koncentrálsz mert amikor felérsz a fleet re ott van bebaszva a sarokba egy sima q-s jellel nem ám főszál jel benne egy zöld szarral, szal simán eltévesztheti bárki, bármilyen hihetetlen...