60880
-
Boncmester #19132 Amikor Dromund Kassra illetve Coruscantra kéne utaznod, akkor előtte van egy űrállomás. Ott van egy quest, amit föl kell venni, és az ad AC-t. A kezdő bolygón nem tudsz AC-t válastani, a fővárosba pedig már úgy menj, hogy megvan! -
AC hogyan lehet ki osztani lvl 11 en vagyok már és semmi jele. -
Jim79 #19130 Sziasztok!
Nekem csak annyi gondom lenne, hogy a térkép elég sűrűn bebuggol, nem mutat semmit.., restart általában megoldja, csak a sorban állás miatt elég macerás.
Erre van már valamilyen megoldás..?
köszi a válaszokat előre is. -
users/xxx/appdata/local/SWTOR/betatest/settings mappába megkeresed a client_settings.ini filet és beleírod ezt a sort
AntiAliasingLevel = 2 -
hát akkor sajnos nem tudom .. support fórum? ill lehet egy vga driver frissítés segítene -
SkyLand #19127 Nekem 20perc után is csak a fekete képernyő pedig 4 magos proci 6770 vidi kártya 6gb ram van szóval nem értem. -
Mert béta! -
Mért nincs élsímítás ? :((( -
nekem szokott ilyen lenni néha.. a hangokat előbb elkezdi lejátszani minthogy betöltötte volna az animációt :) ált pár mp után nekem bejön a kép is -
SkyLand #19123 Sziasztok!
Valakinél már volt olyan hiba hogy mikor beírod a kódodat elfogadja és PLAY gomb világit elindítod a játékot és csak fekete képernyő van de hátérbe megy a duma? -
Végre itthon, kockulhatok tovább.
-
haha
Rockjaw Stephen Reid
We passed our peak number of users across all servers inside 10 minutes. More than ever before online. Total number = lots. -
Ahogy elnézem 100+ szerver van már. Kíváncsi leszek a számokra beta hétvége végén. Le a kalappal BW előtt, rendesen leszervezték ezt a hétvégét ennyi playerrel. Launch miatt már nem is aggódok, főleg, hogy lépcsőzetesen engedik oda is be az embereket -
Hát gondolom a sebzést egyből beregisztrálja, mint ahogy az animációja odaér. Nekem ez még annyira nem tűnt fel, de szerintem ez ficsőr. -
na megvolt az első crash. és a mai csatlakozók miatt már állhatok is be a sorba:D -
@Gero&Jonny: BH lövésekor hamarabb látom a sebzést a mob-on, mint ahogy eltalálnám. Ez feature vagy bug? -
N1ggA "kollegának" köszönhetően akkor lássuk a "medvét" :]
A "support" meg elmehet a búsba...
-

-
egy kérdés..
companion öltöztetéskor ugye karatker lapon megnyitom azt a fület, majd inventoryból rakom a dolgokat.. viszont nekem az összehasonlításkor (ha rajtahagyom az egeret) akkor mindig a saját karakteremmel hasonlítja össze.. ez így elég macera :\
én csinálok rosszul vmit v ez bug? -
najó a királyságomat neked adom, de a lányom kezét sosem kapod meg. -
így igaz -
17:00 kor fogok tudni játszani ezek szerint. ha 10:00 CST időzónát adtak meg? -
slow66 #19110 Nagyon szupi a játék, nem bántam meg, hogy előrendeltem, sőt mára ki lett javítva az egyetlen bug is amivel találkoztam, viszont van 1 kis bibi még a kliensel. Ati kártyám van, legújjabb driver meg minden, és mégis meghatározhatatlan időnként fogja a játék és egyszer csak elsötétül a kép és csak egy rezet segít rajta. A hang meg megy közbe, a gép maga nem fagy le, csak kép nincs. Valakinek volt hasonló problémája ? Esetleg vmi tipp mitől lehet ? Előre is köszi! -
Tababo #19109 na én most egy jedi consulart nyúzok és valami baszott jóó lett.
beszarás a kezdő terület. nagyon baba. -
Warden #19108 Normális vákaszt adtam a normális kérdésedre.Megtaláltad örvendünk.jonykának meg hagyd meg a 18-23 napos kis királyságát élete legfontosabb fél évét élte eleinte normálisan majd egyre duzzadó orcával.miután megjelenik a game ugyanolyan játékos marad csupán mint te vagy én "kiváltságok" nélül.majd miután a 3. guildból baxák ki az irritáló stilusa miatt amit az "énmindentudokmertbétáztamakezdetektől" szindrómája okoz csak elgondolkodik hogy valamin változtatnia kellene, mert amúgy nem egy hülyegyerek. -
Koszi.
Eljottem a kezdo teruletrol es mar jo is a general chat. :) -
ez a high level server egyelőre nem nagyon ereszt be, igazából kinyírta az egész accot :D -
hajód, cantina, imperial/republic fleet -
Amikor a companion-om azt mondogatja, hogy beszleni szeretne velem privatban, meg megjelenik a protrejan az az ikon is, akkor mi a teendo, hogyan tudm megejteni ezt a beszelgetest?
Mai szep napon eltunt a general chat, irni tudok ra, de en nem latom, pedig be van kapcsolva a chat ablak beallitasai kozott. Nem tudom, hogy mas latja -e vagy csak szimplan nem mukodik. Tapasztalt mar mas is hasonlot? -
köcc ránézek -
Ami idegesítő és remélem launchra megoldódik, hogy ha partyba vagy és bementek együtt warzoneba, miután kijöttök szétdobja partyt és nem csinálja újra. -
Bhalage #19101 en azert kiprobalom lehet megtetszik, azert egy sw nem sw piros fenykard nelkul ;y -
Szerintem nem véletlen csinálták ilyen jóra a nem erőhasználó classokat. Nekem is sokkal élvezetesebb a BH, mint az SW volt. -
Uphrades -
yepp -
Bhalage #19097 no BH lvl8ig felvive, en sem akarom tovabb spoilerezni, kurvara tetszik :DD mindenkit kivegeztem akit lehetett. nagoyn tetszik, hogy a questek is a dontesektol vezerelve valtozhatnak, atvagnak 1x 2x 3x :D aztan egy headshottal vege :D kesobb meg egy sith ?warriort ki fogok probalni. companion eleg eros es hasznalhato
jo gamma lesz ez hurra.
gfx gyors, lag nincs, toltesek gyorsak, nekem ez a voice actos cucc nagyon bejon. -
azt tudjuk, hogy mi a szerver neve ? -
Jonny :
"server Uphrades , just logged in to find x2 lvl 42 toons sitting there, happy days , they were right when said didn't know ETA for it, its already here lol guess brought up by mistake when added servers for weekend testing"
majd meglesem. -
KondorKhan #19094 Na jó, felvittem a Troopert lvl.12re, mivel nagyon tetszik a karakter sztorija, így ezt is fogom majd választani, mivel nem akarok több spoilert, mert nagyon jó a történet, azt hiszem kezdek egy új karit? valami tanács hogy melyiket éri meg a legjobban, kivéve a Sith Warriort, mert az a másik kari ahol nem akarok spoilerek. :D -
JA és kurvára el lehet siklani mellette ha a főszálra koncentrálsz mert amikor felérsz a fleet re ott van bebaszva a sarokba egy sima q-s jellel nem ám főszál jel benne egy zöld szarral, szal simán eltévesztheti bárki, bármilyen hihetetlen...